-
Θα είμαι και γω εκεί!
-
Καλώς ήρθατε!Αγωνιζόμενος θα είστε?
-
Ο χρήστης nifitsa έγραψε:
Καλώς ήρθατε!Αγωνιζόμενος θα είστε?ευχαριστώ να είστε καλά
-
Βρει,ωραια απαντηση (μου θυμιζει προφορικο διαλογο!)
Ενας σκυλος περναει!
Ελπιζω να μην παρεξηγιεσαι le coq. -
Ο χρήστης Le Coq Champion έγραψε:
Θα είμαι και γω εκεί!Αλλού τα κακαρίσματα κι αλλού γεννούν οι κότες..............
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
O.k.ευχαριστω.
Πλεον σημαινει χωρις η με ?
Α,δηλαδη σημαινει οτι βαραινουμε τα Α6,γιατι φετος Αχαιος και Κενταυρος ετρεξα με το οριο τα 920 κιλα,με προχειρο υπολογισμο,βλεπω οτι πρεπει το αυτοκινητο να ειναι περιπου μινιμουμ 1000 κιλα.Ωραια,καλα παμε.Στους αλλους αγωνες αυτο το αρθρο δεν ισχυε?
Αν μπορει καποιος να απαντησει τι γινεται?
Ειδες τι γινεται χωρις βιβλιο?....Αν ισχυει τελικα τι ερμα 80 κιλων προτεινετε????
ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ ΤΡΕΛΑΜΕΝΕ ?
ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΚΕΣ ,ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ?
920 ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ .
ΤΑ 1000 + 150 ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΚΙΤ ΚΑΙ ΣΟΥΠΕΡ 1600 .
ΟΠΟΙΑΔΟΙΠΟΤΕ ΑΛΛΗ , ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΤΑΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ .
-
Kυριε Χριστο,ευχαριστω!
-
Φημολογειται γνωστοs οδηγοs [τρεχει και στα χωματα ]θα τρεξει στο ΕΚΟ με CΙΤΡΟΕΝ C2 S 1600.
-
Ο χρήστης bekman έγραψε:
Φημολογειται γνωστοs οδηγοs [τρεχει και στα χωματα ]θα τρεξει στο ΕΚΟ με CΙΤΡΟΕΝ C2 S 1600.ΦΗΜΕΣ ,ΦΗΜΕΣ!! ΧΛΩΜΟ ΩΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟ!! TOO EXPENSIVE FOR THE GUY!!!
-
Ακριβως....τρεχα-γυρευε,οπως εγραψα εχω αρχαιο κομπιουτερ και δεν τα κατεβαζει.Άνθρωπε των σπηλαίων, ΟΛΑ τα κατεβάζει, αρκεί να έχεις υπομονή!!!
ΠΡΟΦΑΝΩΣ, δεν έχεις εγκατεστημένο το .pdf reader για να μπορέσεις να τα διαβάσεις!!
Αν περάσεις από το σπίτι θα προσπαθήσω να σου βρω καμιά παλιά έκδοση του προγράμματος να μην ψοφήσει το κομπιούτερ σου, να κατεβάσουμε και το βιβλίο που έχω γρήγορη σύνδεση και να στο γράψω σε σιντί να το έχεις.Από εκεί και πέρα το εκτυπώνεις, και με την χοντρή σελίδα του εκτυπωτή το τοποθετείς σαν... ΕΡΜΑ!!!!!!
Βιάσου να έρθεις όμως, γιατί το πλοίο έχει άμεση αναχώρηση!!
-
Αν ισχυει τελικα τι ερμα 80 κιλων προτεινετε????
Εσένα, κουλέ!!
-
Ο χρήστης A-TEC έγραψε:
Φημολογειται γνωστοs οδηγοs [τρεχει και στα χωματα ]θα τρεξει στο ΕΚΟ με CΙΤΡΟΕΝ C2 S 1600.
ΦΗΜΕΣ ,ΦΗΜΕΣ!! ΧΛΩΜΟ ΩΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟ!! TOO EXPENSIVE FOR THE GUY!!!
Μην είσαι σίγουρος, μπορεί να μιλάει για γνωστό οδηγό νταλίκας που κάνει τζόκιν στο χώμα!!
-
τζοκιν με SUBARU ..;
-
Ο χρήστης black έγραψε:
Για ενημέρωση σας. Οι δοκιμές για το Αττικο άρχισαν!! Περαστικά μαςΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ…ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΑΥΡΗ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ ΣΟΥ!!!
-
-
Bekman πολυ νωρις τις μαθαινεις τις φημες!Τι γινεται?
Αντε και μετα το ΣΚ οσοι καναν δοκιμες να μας περιγραψουν πως ειναι κατω! Βρε Κ.Κουλη ,θα τρεξεις,αν δεν τρεξεις δεν πας καμια βολτα να μας πεις τι γινεται απο κινηση?...... -
Bekman πολυ νωρις τις μαθαινεις τις φημες!Τι γινεται?Έχει έγκυρες πηγές...
-
Αν ειναι ετσι,να μας λεει και αλλες!
-
Συνοδηγοs o Σαμαρτζηs. Θα τρεξουν και αττικο.
-
A,καταλαβα τη πηγη σου,ο Σαμαρτζης!?
RALLY EKO.