-
Ο χρήστης ΓνωστόςΆγνωστος έγραψε:
Μια που έχουμε παρόντες πρόεδρο και γραμματέα, μήπως μπορειτε να μας επιβεβαιώσετε την φημη που κυκλοφορει οτι θα ζητήσετε τον διαχωρισμό του μεικτού πρωταθλήματος σε χωμα και άσφαλτο με 4 περάσματα στο χώμα και ελευθερα στην άσφαλτο;;Αν ειναι έτσι έχω και εγω μια πρόταση! Να επαναφέρετε και το θεσμό του πολυνίκους
ΕΠΙΣΗΣ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΦΗΜΗ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ???
-
Αγγελε,μια που εδω ειναι δημοσιος χωρος και ο πιο γνωστος χωρος ,δεν ανακοινωνεις τι προταση η τι προτασεις πανε στην ΕΘΕΑ απο την τριμελη επιτροπη,για να δουμε αν μας αντιπροσωπευει, μια που ο ΣΟΑΑ ειμαστε εμεις ο καθενας μας.
Επισης,δεν πηρες θεση στην προταση που εκανα στην προηγουμενη σελιδα,οτι εφοσον οι ειδικες ειναι κρυφες αυτοι οι ανθρωποι που εγραψα δεν πρεπει να λαμβανουν μερος στους αγωνες,για να ακουσω.
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Αγγελε,μια που εδω ειναι δημοσιος χωρος και ο πιο γνωστος χωρος ,δεν ανακοινωνεις τι προταση η τι προτασεις πανε στην ΕΘΕΑ απο την τριμελη επιτροπη,για να δουμε αν μας αντιπροσωπευει, μια που ο ΣΟΑΑ ειμαστε εμεις ο καθενας μας.Επισης,δεν πηρες θεση στην προταση που εκανα στην προηγουμενη σελιδα,οτι εφοσον οι ειδικες ειναι κρυφες αυτοι οι ανθρωποι που εγραψα δεν πρεπει να λαμβανουν μερος στους αγωνες,για να ακουσω.
Ελπιζω να βρουμε ημερομηνια ωστε να μαζευτουμε παλι μεσα στον Σεπτεμβριο για να ολοκληρωσει την δουλεια της η επιτροπη και οποια προταση συμφωνηθει θα παει απο το ΔΣ στην Εθεα.
Δεν νομιζω οτι καποιος απο τους υπευθυνους της διαδρομης συμμετεχει στον αγωνα ..... γνωριζεις καποιον??
-
Oχι,δεν γνωριζω ποιοι θα τρεξουν στον αγωνα,αλλα η προταση μου ειναι γενικη,για ολους τους αγωνες,εφοσον θελουμε να εχουμε κρυφες τις ειδικες διαδρομες,οπως γινεται και αλλου,για να μην υπαρχουν υπονοιες συμφεροντος για κανεναν συμμετεχοντα στους αγωνες αυτοκινητου.
Για παραδειγμα,περιελαβα στους φορεις που λαμβανουν γνωση για τις διαδρομες την αστυνομια,ε τοτε συμφωνα με αυτο που λεω δεν πρεπει να περνουν μερος στους αγωνες αστυνομικοι,Νιωρας,Πλαγος κ.α.(χωρις καμια παρεξηγηση).Για τον απλο λογο για να μην υπαρχει υπονοια συμφεροντος,οτι ως αστυνομικος εμαθε νωρις τη διαδρομη και πηγε δοκιμες.Απλα.(υπαρχουν και αλλα παραδειγματα)Η να μην ειναι καθολου κρυφες οι ειδικες,και να ανακοινωνονται πολυ νωρις και ας ισχυει ο κανονας των χ περασματων.Θα μου πεις ποιος θα τον τηρει,αυτο ειναι αλλο θεμα.
Ανυπομονω να τα πουμε σε καποια συναντηση,ενημερωστε μας.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
GeorgeTabs, θέλεις πάντοτε να έχεις τον τελευταίο λόγο ε ? Κανένα πρόβλημα, σου τον αφήνω, όσοι έχουν τελειώσει την πρώτη δημοτικού ξέρουν να κρίνουν.Αντε γειά
Ας το κάνω απλούστερο ΚΑΙ από την πρώτη δημοτικού πηγαίνοντας σε προνηπιακό επίπεδο...
Για ΕΝΑΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΙΚΟ αγώνα δίδεται συνήθως ΕΝΑ Σαββατοκύριακο και ΔΥΟ καθημερινές.
Ο χρόνος αυτός είναι ΟΡΙΑΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΕΤΑ επαρκής για τις αναγνωρίσεις, αν δεχτώ τα λεγόμενα του Δημήτρη Αμαξόπουλου όσον αφορά το Ράλλι Κένταυρος αλλά και άλλων αγωνιζομένων που έχω μιλήσει (αναφέρω όμως μόνο το Δημήτρη, γιατί είναι ο μόνος που ξέρω πως δε θα παρεξηγηθεί που τον αναφέρω).
ΔΕΧΟΜΑΙ ΟΜΩΣ πως είναι άνετα, δηλαδή πως από τις 4 μέρες η μία περισσεύει!!ΓΙΑ ΔΥΟ Πρωταθληματικούς αγώνες τώρα (η κάθε μέρα του ΕΛΠΑ αποτελεί ξεχωριστό αγώνα του πρωταθλήματος, τόσο τυπικά, όσο και ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΙΚΑ) ΠΑΛΙ μας δίνουν ΕΝΑ Σαββατοκύριακο και ΔΥΟ καθημερινές.
Κατάλαβες; ΤΟΣΟ απλά!!!
ΙΔΙΟ χρόνο σε ΕΝΑΝ πρωταθληματικό, ΙΔΙΟ και σε ΔΥΟ!!!
Και λένε πως είναι και ΑΝΕΤΑ!!!Αν και αυτό δεν το δέχεσαι είμαι σίγουρος πως το κάνεις από πείσμα για κόντρα, και όχι επειδή δεν καταλαβαίνεις.
Γιατί το παραπάνω το καταλαβαίνουν όλοι, ακόμα και αν προσπαθούν για το αντίθετο... (πλην των διοργανωτών φυσικά, που άλλη μια φορά μας γράφουν εις τα παλαιότερα των υποδυμάτων τους και μας δείχνουν πόσο μας υπολογίζουν - 450Ε το κεφάλι) -
Ασχετο,να ρωτησω κατι,εχω αρχαιο κομπιουτερ και πολλα πραγματα δεν μπορω να τα κατεβασω,και δεν εχω το βιβλιο της χρονιας,τι γινεται,υπαρχει το βιβλιο?
Αληθεια,φετος τους κανονες ποσοι τους εχουν διαβασει, και δεν τους ξερουν επειδη απλα τους ακουσαν? -
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Μπορείς πάντα να δηλώσεις τον συνοδηγό σου με άλλο αυτοκίνητο , παράλληλα με το δικό σου και να έχεις τα διπλά περάσματα. Νόμιμα πάντα! Κοστίζει το διπλάσιο παράβολο αλλά στις δοκιμες θα εξαντλησουμε το αισθημα κοινωνικης δικαιοσυνης???:lol:
Εδώ ΔΕΝ προλαβαίνεις να κάνεις 4 περάσματα (στις δεδομένες ημερομηνίες), τα 8 σε μάραναν;;;;;
Αν θες 8, πρέπει να πας από τώρα, μαζί με τους άλλους. (προκαλώ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ να πάμε να δούμε μια ημέρα τυχαία αιφνιδιαστικά πόσους αγώνιζόμενους ΔΕΝ θα δούμε να κάνουν δοκιμές για το ΑΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΟΙΝΕ ΘΝΗΤΕ Ράλι ΕΚΟ)
Όμως όταν βγει το road book και αστυόμευση θα έχουμε, και δικαιοσύνη ( ) με 4 περάσματα που εσύ δεν θα προλάβεις, αλλά ο άλλος έχει ΗΔΗ κάνει τώρα που μιλάμε και αν πας να τον πιάσεις θα σκοτωθείς....
Κατά τα άλλα θα προλάβεις Α-ΝΕ-ΤΑ τα 4 περάσματα σε 4 ημέρες των 11 ωρών για 2 πρωταθληματικούς αγώνες!!
(πού είναι αυτό το smiley που κυλιέται κάτω από τα γέλια;; )
-
Zivas εγραψε
Μια παρακληση
Ασε τα τα πρεδριλικια...
εδω βρισκομαι σαν αγωνιζομενος και μονο και οτι γραφω ειναι προσωπικες μου αποψεις και τιποτα παραπανωΟφειλες να γραψεις την αποφαση της εθεα για την προταση σου για να μην ρωτανε καποιοι γιατι δεν την στελνουμε
Οταν ενοχλουμαι δεν το κανω ευγενικα ισως ο γραπτος λογος μου δεν ειναι γλαφυρος και τον παρεξηγειςΝα το πω ωμα.. ΝΑΙ συμφωνω με το υπαρχον συστημα αναγνωρισεων - το οποιο δουλευει περιπου ετσι στις περισσοτερες χωρες της Ευρωπης - αλλα εδω ΔΕΝ λειτουργει. Οπως γνωριζεις υπαρχει τριμελης επιτροπη του συνδεσμου που εχει ηδη παρουσιασει εργο το οποιο σε -γενικες γραμμες- εμφανιζει δυο εντελως αντιθετους πολους.
Οσο για τους 'εθνοσωτηρες' , πιστευω οτι το σπορ στην σημερινη του μορφη ειναι αυτοχρηματοδοτουμενο επαρκως και μπορει ανετα να ανοιξει το δικο του μαγαζι μακρια απο ΄μαυρες τρυπες '....
Αυτα για την ωρα..
Ας αφησουμε λοιπον τα περασματα κι ας κανουμε μια γενικοτερη κουβεντα...
1.Κανενα προεδριλικι. Αναμφισβητητα εισαι και zivas και προεδρος μας, και
επειδη δεν σ εχω χαρακτηρισει ως διχασμενη προσωπικοτητα, πιστευω οτι οσα γραφεις εδω μεσα πρεσβευεις και στον ΣΟΑΑ. Αρα που η διαφορα?
2.Αυτο που οφειλω παντα το κανω. Ετσι και κοινοποιησα την απαντηση της ΕΘΕΑ, αλλα πολυ περισοτερο κοινοποιησα (δημοσιοποιησα) την προταση μου πολυ πριν της την στειλω. Ξερεις πολυ καλα οτι απεχθανομαι τα παρασκηνιακα και γι αυτο γινομαι συχνα ενοχλητικος και αντιπαθης. Περαστικα σ οσους ενοχλουνται. Ομως scripta manent.Και η απαντηση ειναι δημοσιευμενη σε τουτο δω το Φορουμ. Οταν βρεθω παλι στο γραφειο μου, μπορω να την σκαναρω και να την ξαναδημοσιευσω.Απαντησε η ΕΘΕΑ και το γνωριζεις. Απαντησε οτι το θεμα εχει εξετασθει και η προταση μου αποριπτεται.Αυτο εγραψα σε προχθεσινη μου δημοσιευση λιγο πιο πανω. Μη με διαβαζεις βιαστικά.
3. Και τωρα παμε στο ζουμι. Οταν για ενα μεγαλο χρονικο διαστημα προσπαθεις και παλευεις γι αυτο που εσυ νομιζεις σωστο (χωρις ν αποκλειεται να κανεις και λαθος), και τελικα φτανεις μπροστα σε τοιχους
απροσπελαστους, μοιραια πλησιαζεις στο λυτρωτικο Ε ΑΕΙ ΣΙΧΤΗΡΙ. Οταν μαλιστα ο προεδρος σου, σου γραφει για σπορ αυτοχρηματοδοτουμενο με προοπτικες και για επιτροπες δουλειας που δουλευουν 2 διαμετρικα αντιθετες αποψεις χωρις να μπορουν να βγαλουν εισηγηση, τοτε φτανεις ακομα πιο κοντα στο λυτρωτικο..... αφου ευλογα σου δημιουργουνται 2 σοβαρα ερωτηματα:
Α) Τι αυτοχρηματοδοτουμενο ρε παιδια. Στην αυτοχρηματοδοτηση τον ελεγχο τον κανουν οι ιδιοι οι χρηματοδοτες. Στην περιπτωση μας ετσι γινεται? Εχουμε κανει κανεναν ελεγχο, εχουμε καταληξει σε ισολογισμους και συμπερασματα, απ αυτα εχουμε καταστρωσει κανενα σχεδιο προκοπης?
Η ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ? Αφου λοιπον ξερεις ν απαντας ωμα, απαντα και σ αυτο και στα αλλα που σου εβαλα στην προηγουμενη δημοσιευση (οποιος ενδιαφερεται, λιγο πιο πανω ειναι, την ξαναδιαβαζει). Τι εδειξε λοιπον ο ελεγχος Μπαβελα στα οικονομικα των αγωνων και που ειναι τ αποτελεσματα του? Το χοντρυναμε ε? Εμ, πριν ειρωνευτεις και ψεξεις, πριν
πεις τι οφειλουν οι αλλοι, σκεψου τι οφειλεις εσυ!
Β) Κι αφου αυτη η τριμελης επιτροπη δεν μπορει να καταληξει (και με το δικηο της)
γιατι δεν συγκαλειται για το θεμα των αναγνωρισεων και των ραλλυ γενικα ,συνελευση η συγκεντρωση με δικαιωμα ισχυρης ψηφου, ωστε να αποφασισει δημοκρατικα η πλειοψηφια και απο κει και περα να σωπασουμε ολοι?Σε παρακαλω, μη μ εξωθησεις περισσοτερο στο λυτρωτικο που εγραψα παραπανω, απαντωντας με υφος περεξηγημενου μπαμπα. Με τον Ζηβα τρωω πολυ ωραια κοψιδια στον Κοσση, κανουμε ωραιες πλακες μαζι, ομως ο Ζηβας ειναι και προεδρος μου και περιμενω πολλα απ αυτον. Ετσι πριν πιασεις το πληκτρολογιο, ξαναδιαβασε απο την αρχη μ αλλη διαθεση.Μπορει ν ανακαλυψεις οτι δεν σε αντιπολιτευομαι αλλα σε βοηθαω.
Καλημερα. -
Για ενημέρωση σας. Οι δοκιμές για το Αττικο άρχισαν!! Περαστικά μας
-
Ο χρήστης black έγραψε:
Για ενημέρωση σας. Οι δοκιμές για το Αττικο άρχισαν!! Περαστικά μαςΤΩΩΩΩΩΩΡΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ?
ΞΕΡΩ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ρε Λωρη, κανω επικληση των 34 χρονων γνωριμιας και φιλιας μας: Αν ξερεις κατι, βγαλτο στα φόρα (με την ευκαιρια ετσι λεγεται σωστα) μηπως και βοηθησεις κι εσυ να ξεκαθαρισει το τοπιο. Εχεις παντα το θαρρος της γνωμης, καντο. Η αν δεν θες ετσι και ξερεις τη διαδρομη, κανε αυτον που ΠΑΡΑΝΟΜΑ την γνωριζει και την γνωστοποιει στους κολητους του ,να τρεχει να κρυφτει.
Αν δε βοηθησουμε ολοι,δεν θα διορθωθει ποτε η κατασταση.
Σ ευχαριστω εκ των προτερων για την κατανοηση. -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Ρε Λωρη, κανω επικληση των 34 χρονων γνωριμιας και φιλιας μας: Αν ξερεις κατι, βγαλτο στα φόρα (με την ευκαιρια ετσι λεγεται σωστα) μηπως και βοηθησεις κι εσυ να ξεκαθαρισει το τοπιο. Εχεις παντα το θαρρος της γνωμης, καντο. Η αν δεν θες ετσι και ξερεις τη διαδρομη, κανε αυτον που ΠΑΡΑΝΟΜΑ την γνωριζει και την γνωστοποιει στους κολητους του ,να τρεχει να κρυφτει.
Σ ευχαριστω εκ των προτερων για την κατανοηση.ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΑ ΠΙΤΣΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΠΟΙΕΣ Ε.Δ. ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ,ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠ'ΟΨΙΝ ΤΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ SUPER STAGE ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ ΤΩΝ ΑΦΙΔΝΩΝ.
ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΙΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΙΘΑΝΟΥΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥΣ ΣΕΝΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ . ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΕΝΤΕΛΗ,ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Σας ειπα οτι ξεκινησα καρτ?!?
(ΠΟΥΣΟΥ.................τσαμπα τοσα περασματα απο Πεντελη και Γραμματικο,γιαμαμωτο:lol: )
(Τι διαολο,....υπαρχουν υπολοιπες??? )
Προσοχη,μην το παμε εντελως off topic.A,και οποιος γνωριζει ας μου απαντησει στο ερωτημα που εκανα για το βιβλιο της χρονιας.
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
**Ρε Λωρη, κανω επικληση των 34 χρονων γνωριμιας και φιλιας μας: Αν ξερεις κατι, βγαλτο στα φόρα **(με την ευκαιρια ετσι λεγεται σωστα) μηπως και βοηθησεις κι εσυ να ξεκαθαρισει το τοπιο. Εχεις παντα το θαρρος της γνωμης, καντο. Η αν δεν θες ετσι και ξερεις τη διαδρομη, κανε αυτον που ΠΑΡΑΝΟΜΑ την γνωριζει και την γνωστοποιει στους κολητους του ,να τρεχει να κρυφτει.
Σ ευχαριστω εκ των προτερων για την κατανοηση.ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΡΟΥΛΗ ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΟΥ .
ΕΚΕΙ ΠΟΥ , ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΓΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ,ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΖΟΝΤΟΒΟΛΑ , ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ....... ΤΣΟΥΠΠΠΠΠ ΚΑΙ Η ΚΛΑΣΙΚ ΦΛΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ ΠΛΑΤΗ
-
Ωπα! Κυριε Χριστο,ουτε και σεις ξερετε να με ενημερωστετε για το βιβλιο?
-
Δημήτρη, δεν υπάρχει πλέον 'βιβλίο'. Μόνο στο site της ΕΛΠΑ, σε ηλεκτρονική μορφή.
Καλό κατέβασμα-διάβασμα
Λάμπης Κουρτέσης -
Καλημέρα!Κύριε Αμαξόπουλε τι ακριβώς θέλεις να μάθεις για το βιβλίο?Επαψε να εκδίδεται από το 2003 υπάρχει όμως σε ηλεκτρονική μορφή στο site της ΕΘΕΑ και τρέχα γύρευε!
-
Ακριβως....τρεχα-γυρευε,οπως εγραψα εχω αρχαιο κομπιουτερ και δεν τα κατεβαζει.
Αλλα και οι υπολοιποι δεν βλεπω να το εχετε διαβασει προσφατα,οποτε ολους τους λαστ βερσιον κανονες τους ξερετε?
Εγω δεν τους ξερω.Και απο οτι διαβαζω δεν θα τους μαθω....
Μια απλη ερωτηση ειναι(περα απο οτι δεν εχω διαβασει γενικα ολους τους νεους κανονες) :στο σαιτ του ΕΚΟ-ΕΛΠΑ λεει οτι γινονται δεκτα τα ταδε αυτοκινητα,με παρατηρηση οτι τα 1400-1600 γινονται δεκτα υπο τον ορο οτι ειναι συμφωνα με το αρθρο ταδε.....
Προφανως δεν ξερω το αρθρο το φετινο,αλλα περα απο αυτο γιατι το εχει παρατηρηση,αφου πρεπει να ειναι γενικος κανονας που λογικα θα ισχυει και στα αλλα ραλλυ τα φετινα,που εχουν ηδη γινει?
Κακως δεν βγαινει πλεον το βιβλιο(αν ισχυει κατι τετοιο)Δηλαδη την ωρα του αγωνα τι ακριβως διαβαζουμε (εμεις,οι αγωνοδικες κ.α.) για να λεμε αν κατι ειναι σωστο η οχι?Μπας και ειναι και αυτο μερος του εξευρωπαισμου?Κριμα.... -
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Ακριβως....τρεχα-γυρευε,οπως εγραψα εχω αρχαιο κομπιουτερ και δεν τα κατεβαζει.
Αλλα και οι υπολοιποι δεν βλεπω να το εχετε διαβασει προσφατα,οποτε ολους τους λαστ βερσιον κανονες τους ξερετε?
Εγω δεν τους ξερω.Και απο οτι διαβαζω δεν θα τους μαθω....
Μια απλη ερωτηση ειναι(περα απο οτι δεν εχω διαβασει γενικα ολους τους νεους κανονες) :στο σαιτ του ΕΚΟ-ΕΛΠΑ λεει οτι γινονται δεκτα τα ταδε αυτοκινητα,με παρατηρηση οτι τα 1400-1600 γινονται δεκτα υπο τον ορο οτι ειναι συμφωνα με το αρθρο ταδε.....
Προφανως δεν ξερω το αρθρο το φετινο,αλλα περα απο αυτο γιατι το εχει παρατηρηση,αφου πρεπει να ειναι γενικος κανονας που λογικα θα ισχυει και στα αλλα ραλλυ τα φετινα,που εχουν ηδη γινει?
Κακως δεν βγαινει πλεον το βιβλιο(αν ισχυει κατι τετοιο)Δηλαδη την ωρα του αγωνα τι ακριβως διαβαζουμε (εμεις,οι αγωνοδικες κ.α.) για να λεμε αν κατι ειναι σωστο η οχι?Μπας και ειναι και αυτο μερος του εξευρωπαισμου?Κριμα....Δημήτρη,
Το άρθρο αν θυμάμαι καλά, κάνει αναφορά στα αυτοκίνητα της ομάδας Α, και αναφέρει ως συνδυασμένο ελάχιστο βάρος οδηγού-συνοδηγού πλέον ρεζέρβας τα 1150 κιλά. -
O.k.ευχαριστω.
Πλεον σημαινει χωρις η με ?
Α,δηλαδη σημαινει οτι βαραινουμε τα Α6,γιατι φετος Αχαιος και Κενταυρος ετρεξα με το οριο τα 920 κιλα,με προχειρο υπολογισμο,βλεπω οτι πρεπει το αυτοκινητο να ειναι περιπου μινιμουμ 1000 κιλα.Ωραια,καλα παμε.Στους αλλους αγωνες αυτο το αρθρο δεν ισχυε?
Αν μπορει καποιος να απαντησει τι γινεται?
Ειδες τι γινεται χωρις βιβλιο?....Αν ισχυει τελικα τι ερμα 80 κιλων προτεινετε????
RALLY EKO.