-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ειναι που ειχε χαρακτηρίσει την Ελλαδα τουαλέτα , τις Ελληνίδες μουστακαλουδες και τους Ελληνες πουστηδες
Τι εγινε ηθελε η γκομενουλα Μυκονο και αυτος για να μην της χαλασει χατηρι εκανε την καρδια του πετρα και πηγε ?
Παντως δεν μπορω να τον παρω σοβαρα , μολις βλεπω αυτη την φατσα λιωνω
Σοβαρά τώρα παίρνεις της μετρητοίς ό,τι λέει ο Ιερεμίας;
και ναι και οχι
Απο την μια ξερω ότι αυτά τα λέει για να ΄΄γελαει΄΄ το κοινό και να προκαλεί ,
απο την άλλη με ενοχλεί που απευθύνεται σε εκατομμύρια κόσμου και πολλοί μόνο και μόνο επειδή το ειπε ο κλαρκσον το θεωρούν θέσφατο.Το οτι οι Ελληνιδες εχουν μουστακι ή οτι οι Ελληνες ειναι πουστηδες δεν με πειραζει σιγα τα ωα ,
με εχει πειραξει ομως το Τουαλετα που ειπε για την χωρα μας -
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
με εχει πειραξει ομως το Τουαλετα που ειπε για την χωρα μας
Δεν εχει αδικο γι'αυτο που ειπε, οπως δεν εχουμε και 'μεις αν πουμε το ιδιο για τη Μ. Βρετανια.
-
Λες και δεν τα λέμε...
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
-
στην τουαλετα ηρθε για διακοπες... αυτο μου φτάνει και λεει πολλα...
-
http://www.zougla.gr/automoto/article/e ... tastrafike
-
μονο εμενα με κουρασε το perfect road trip????
-
Πού έχει ανέβει;
Edit:Το βρηκα αλλα χθες που είχα ψάξει δεν το είχαν ανεβασει.
-
-
εχει ακουστει καμια ημερομηνια για τη νεα σεζον?
-
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
εχει ακουστει καμια ημερομηνια για τη νεα σεζον?Εαν μιλας για UK ΤOP Gayer μαλλον μεσα στις γιορτες για Christmas Special οπως και τις αλλες φορες...
-
ναι αλλα ρωτησα για νεα σεζον, τα σπεσιαλς συνηθως δεν βλεπονται
-
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
ναι αλλα ρωτησα για νεα σεζον, τα σπεσιαλς συνηθως δεν βλεπονταιΑ δεν εχω ιδεα, τα Specials, καποια απο αυτα ηταν καλα μπορω να πω... γενικα για το Top Gear δεν το βλεπεις στα σοβαρα με τιποτα. Πλεον το βλεπω μονο για το ψωλαρισμα που ριχνουν οι 3 (Χαμοντ, Κλαρκσον και Μέι) και τιποτα καφριλικια στην Αφρικη η οπου αλλου ξεπατωνοντας οτι χρεπια οδηγουν.
-
Είχε φανταστικές δυνατότητες το special
αλλά κούρασε, πολύ.Δεν μου άρεσε, περίμενα περισσότερη οδήγηση,
λιγότερα ξαναζεσταμένα αστεία ,
κάποιες πιο απρόβλεπτες επιλογές αυτοκινήτων
και [spoiler:2r09iemf]μοτοσυκλετών,έλεος με τη Ducati πια![/spoiler:2r09iemf] -
-
918
-
Το 5ο επεισοδιο ποτε θα το δουμε?
-
Μέτριο και το 5ο. Η 918 άξιζε.
Αλλά φάγανε πάνω από μισό επεισόδιο με τα ποδήλατα... -
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Το 5ο επεισοδιο ποτε θα το δουμε?Το είδαμε ηδη
Sent from my Nexus 4 using 3
-
Ok, m2.
-
Δεν το πάνε καλά φέτος τα παιδιά, κάθε χρόνο και χειρότερα είναι βασικά ... Πρίν απο 3 χρόνια σε κάθε επεισόδιο έλιωνες στα γέλια, πριν απο 2 χρόνια τα περισσότερα ήταν πολύ καλά, πέρσυ μόνο 2-3 έβγαλαν γέλιο και είχαν γενικότερο ενδιαφέρον, φέτος μέχρι στιγμής το απόλυτο μηδέν. Αν εξαιρέσεις το 918 και το Ρ1, δεν πάνε πουθενά, το μόνο ενδιαφέρον για μένα αυτή την στιγμή, είναι να βάλουν στην πίστα ταυτόχρονα τα 3 hypercars και να χαζέψουμε το γυρολόγιο. Φαίνεται πως έχουν κάνει αρκετές 'εκπτώσεις' στο editing και θα φανταζόταν κανείς οτι θα αναπληρώσουν με έξυπνους διαλόγους, μονολόγους και σκετσάκια, τζίφος όμως ...
Δεν ξέρω αν μόνο εγώ το βλέπω έτσι, μπορεί να είναι και ιδέα μου.
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion