-
Λες γι' αυτό να είναι μαζί στο DVD?
-
Προχθές έπεσα σε ένα φάκελο στο σκληρό μου με επεισόδια..
Είχε παρουσίαση του TypeR και σύγκριση με το παλιό! (το οποίο έβγαζε καλύτερο)
Περιγράφοντας τον κινητήρα του παλιού, και δείχνοντας το στροφόμετρο στις 8.000+ στροφές, λέει ο Ιερεμίας: 'it's engine spins so fast, it generates its own little gravity field. Eight thousand RMP. I'm surprised it doesn't come with it's own moon.'' -
ποτε δεν μου αρεσε το 5th gear.. Μονο ο tiff μου αρεσε και λιγο η χοντρουλα.
God save top gear!
-
Ο χρήστης Thodwris έγραψε:
ποτε δεν μου αρεσε το 5th gear.. Μονο ο tiff μου αρεσε και λιγο η χοντρουλα.God save top gear!
δεν αντεχω με τπτ τον τροπο που μιλαει ο needell,δεν μπορω να τον ακουσω ουτε millisec,αν κανει καμια τρελα και παει στο top gear θα το βλεπω με υποτιτλους
-
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
ποτε δεν μου αρεσε το 5th gear.. Μονο ο tiff μου αρεσε και λιγο η χοντρουλα.
God save top gear!
δεν αντεχω με τπτ τον τροπο που μιλαει ο needell,δεν μπορω να τον ακουσω ουτε millisec,αν κανει καμια τρελα και παει στο top gear θα το βλεπω με υποτιτλους
+1 για τον nedell είναι εκνευριστικα σπαστικος οπως και η Vicky και ο Ford. Αλλα ο Plato και ο καινουργιος, ο Johny Smith ειναι αρκετα καλοι και δεν θα με χαλαγε να τους εβλεπα στο TG(ειδικα τον Plato)
-
The best car in the world, EVER οπως δηλωσε ο Clarkson
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
πρεπει να ειχε μια και ο ιδιος....
-
Ρε παιδιά υπάρχουν πουθενά επεισόδια από την φετινή season που δείχνει o SKAI? Δεν ξέρω καλά αγγλικά και έτσι τα ψάχνω με ελληνικούς υπότιτλους. Σε torrents ? Ξέρετε κάτι; Βοηθείστε...
Ευχαριστώ!
ΥΓ Συγγνώμη αν έχει απαντηθεί νωρίτερα, αλλά το topic είναι 300 σελίδες!
-
www.finalgear.com αλλά δεν έχουν ελληνικούς υποτίτλους.
-
Δυστυχως κι εγω, μετα απο ενα γρηγορο ψαξιμο, το μονο που βρηκα ηταν ελληνικοι υποτιτλοι για το Top Gear Polar Special και για τιποτε αλλο.
Επισης δεν εχω πετυχει ποτε κανενα DVD με ελληνικους υποτιτλους.
Μαλλον η μονη σου επιλογη προς το παρον ειναι να βρισκεις τις επαναληψεις που προβαλλει ο ΣΚΑΙ. Επισης, αν τυχον η ελληνικη εκδοση του περιοδικου Top Gear βγαλει καποιο DVD με αποσπασματα απο το TG, οπως κανουν καμμια φορα και στην αγγλικη εκδοση του περιοδικου, λογικα θα εχουν προσθεσει ελληνικους υποτιτλους.
-
Σε ιδιωτικό ελληνικό τράκερ βρήκα τα επεισόδια του Σκαι, τώρα αν είναι μεταγλωττισμένα δεν ξέρω, δεν τα κατεβάζω.
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
Best ferrari eva
-
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
Best ferrari eva
Best Ferrari EVER = F40
of topic: OFF
Ποτε αρχιζει το TopGear ξερουμε;;; -
15 νοεμβριου...
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
15 νοεμβριου... -
Κυκλοφορησε και το Duel στα γνωστα μαγαζια...
-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Κυκλοφορησε και το Duel στα γνωστα μαγαζια...ευχαριστω!!!! δεν ειχα παρει χαμπαρι οτι θα βγαινε νωριτερα...
-
καλο ηταν κλασικος clarkson..θα μπορουσε και καλυτερο , αλλα γενικα περασε ευχαριστα η ωρα
-
εχουμε κανα λινκ;;;
με ΡΜ αν θελετε.
Ευχαριστω -
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion