-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
έκανα μια προσπάθεια...αλλά είναι καρασπάνια και τα παράτησα.
Αν είσαι στο blue-whitegt.com θα τα βρεις εύκολα... Αν δεν είσαι, προσπάθησε να βρεις ανοιχτές τις εγγραφές.
είμαι αλλά το έχω παρατήσει εδώ και καιρό...για να δω.
edit: πρέπει να με έσβησαν, άντε γεια ρε λαμάκες...
-
τώρα το ειδικό επεισόδιο στην αμερική στον ΣΚΑΙ
-
Το ρούχο στο πορτ μπαγκάζ!!
-
Με την απόλυτη σιχασιά ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του.
-
το σκηνικό στο βενζινάδικο...ότι πιο τρομαχτικό για αυτούς πιστεύω...
τι είναι αυτοί οι αμερικάνοι...
αυτό μου είχε κάνει εντύπωση όταν το είχα πρωτοδεί από το τορρεντ.
-
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
το σκηνικό στο βενζινάδικο...ότι πιο τρομαχτικό για αυτούς πιστεύω...τι είναι αυτοί οι αμερικάνοι...
αυτό μου είχε όταν το είχα πρωτοδεί από το τορρεντ.
ναι.... όπως είπε και ο Clarkson...'in some parts of the State, they mate with vegetables...'
όπως λέμε IQ ραδικιού
-
και
-
δεν πρέπει να έδειξαν τον γύρο που έκανε ο stig σε αμερικανική έκδοση με τα 3 χρέπια σε χωμάτινη πίστα εάν θυμάμαι καλά...ή μου ξέφυγε;
-
εκοψαν πολλες σκηνες
η το δειχνουν όλο ή τιποτα
τι το πληρώνουν για να το δειξουν τότεδεν καταλαβα τι ελεγε στο τελος ο Κλαρκσον για το τι του ειπε αυτη που πηγε να της πουλήσει το αυτοκίνητο
-
Έλεγε ότι η κυρία τους έκανε μήνυση, επειδή αντί για Camaro του 1981, που της είχαν υποσχεθεί ότι θα της πήγαιναν (σε κάποιο σύλλογο σαν δωρέα), αυτοί πήγαν μοντέλο 1979!!!!
Και του ζητούσε $20.000 για να μην τον πάει στα δικαστήρια!Αμερικάνικο σύστημα!
-
και τι πήρε; ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΜΟΥ!
ουστ ρε, σας κάνουν δωρεά και μιλάτε κ από πάνω...κουτόφραγκοι.
αν είναι δυνατόν...
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
και τι πήρε; ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΜΟΥ!ουστ ρε, σας κάνουν δωρεά και μιλάτε κ από πάνω...κουτόφραγκοι.
αν είναι δυνατόν...
και συ αγανάκτησες σαν φιλήσυχος, φορολογούμενος πολίτης, ε;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
και τι πήρε; ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΜΟΥ!
ουστ ρε, σας κάνουν δωρεά και μιλάτε κ από πάνω...κουτόφραγκοι.
αν είναι δυνατόν...
και συ αγανάκτησες σαν φιλήσυχος, φορολογούμενος πολίτης, ε;
πάντα αγανακτώ με την γαϊδουριά.
-
παντως λιγο το παράκαναν με αυτα που εγραψαν στα αυτοκίνητα τους
και όπως ειπε και η κυρία στο βενζινάδικο το έκαναν αυτό σε επαρχία που ο κόσμος δινει μεγαλύτερη σημασία σε τέτοιες αξίες
νταξει και η πλάκα έχει τα όριά τηςσαν να πηγαινουν πχ στον Πειραιά με αναλογα συνθήματα για τον Ολυμπιακό..ή σε καποιο αλλο μερος πχ Μπαρτσελόνα για την ομάδα της πόλης
οσο για το γεγονός με τη μήνυση τι να πω, παντού υπάρχουν γυφτοι που προσπαθούν να κερδίσουν από το τίποτα λεφτά. Και στο συγκεκριμένο μέρος λόγω των καταστροφών και της φτώχιας ήταν πολύ πιθανό να συναντήσεις τέτοιους.
Δε θα ξεχασω την ταινία που ειδα τις προαλλες με τον τύπο που έπεφτε επείτηδες σε αυτοκίνητα για να ζητήσει μετά αποζημίωση για τα δηθεν γυαλινα στολίδια που είχε στην τσαντα του που δηθεν εσπασαν με το χτυπημα από το αυτοκίνητο... -
Και αν έβαζαν τέτοια συνθήματα θα δικαιολογούνταν τέτοια αντίδραση δλδ;
-
Δεν θα δικαιολογουσα μια τετοια αντιδραση αλλα φαντασου να σκασω εγω με ενα αμαξι βαμμενο ερυθρολευκο, με το εμβλημα του ολυμπιακου και να γραφω μαμιεται ο παοκ κλπ εξω απο την τουμπα.
Πιο μαλακας ποιος ειναι? εγω η τα Μπαοκια?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Και αν έβαζαν τέτοια συνθήματα θα δικαιολογούνταν τέτοια αντίδραση δλδ;ενταξει και η αντίδρασή τους ηταν υπερβολική και δειχνει ποσο αγριοι ειναι.
Τεσπα ήταν πολύ τολμηρο αυτό που εκαναν στο Top Gear...Γιατί στην Ελλάδα πχ εάν παει κανεις και βρίζει εναν τόπο την θρησκεια του κλπ κλπ δε θα υπάρξει ανάλογη αντίδραση? Ειδικά στην επαρχία
-
Με τον δικό μου τρόπο σκέψης, τα παόκια που θα κάτσουν να ασχοληθούν μαζί σου.
vengas: ναι,δεν αμφιβάλλω ότι θα γινόταν το ίδιο, αλλά εξακολουθώ να το θεωρώ βλακεία να κάτσεις να μανουριάσεις για αυτό.
-
vengas
τι λες ρε vengas; τι έγραψαν είδες; Δηλ εάν πήγαινα με αφίσα κολλημένη ζήτω ο παπανδρέου στην πρώτη Σερρών θα έρχόντουσαν με όπλα να με σκοτώσουν;
ή μήπως το ότι δεν μου αρέσουν τα βλάχικα και οι ταινίες του μυλωνά θα δικαιολογούσε τέτοια αντίδραση;
καλά για ομοφυλόφυλους δεν μιλώ ... σε μία χώρα σαν την Αμερική που πολύ μεγάλο ποσοστό είναι δεν νομίζω ότι πλέον ζούμε στο 1930.
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion