-
Nice!
Θα κολλήσουν στον ΣΚΑΙ όσοι δεν έχουν την δυνατότητα να τα βρουν στο net! -
Παιδιά μια ερώτηση:
Σε ποια εκπομπή του Top Gear χρονομετρείται το νέο MX-5 NC στην πίστα?
Στο [7x06] που έχω, ο Richard Hammond το κάνει βόλτα, και το βάζει να 'κοντράρει' το σκυλί κούρσας..
Προφανώς θα το έχουν φέρει στην εκπομπή, και θα το έχει βολτάρει και ο Jeremy, και ο Stig.
Thanks! -
Καταρχήν, ο Clarkson δεν οδηγεί όλα τα αυτοκίνητα αυτός (ή μπορεί να τα οδηγεί off the record τέλος πάντων). Αρκετά από αυτά τα έχει παρουσιάσει ο Hammond και μόνο.
Η μοναδική παρουσίαση που έχει γίνει για το NC ήταν αυτό το επεισόδιο που είδες. Δεν έχει γίνει άλλη παρουσίαση στο Top Gear.
Μπορείς επίσης να κατεβάσεις και το volume του BMI (Best Motoring International) που λέγεται 'New STI Fast on 4', στο οποίο έχουν εκτεταμένο τεστ για το NC, αν και δυστυχώς μόνο στο βρεγμένο. Ήταν μάλιστα το review που ξεκίνησε αλυσιδωτά αρνητικά σχόλια του ειδικού Τύπου για το NC.
-
Δυστυχώς ,δηλαδή,δεν τα οδηγεί όλα ο Clarkson? Κρίμα..
Μα να μην το έχουν βάλει να κάνει γύρο στην πίστα εντύπωση μου κάνει.
Τέλος πάντων, δεν πειράζει, μέσα από το forum του MX-5 έχω δημιουργήσει την άποψή μου για το αμάξι, που με ένα απλό test drive στην αντιπροσωπεία δεν μπορείς νομίζω να καταλάβεις πολλά πράγματα. -
Ο χρήστης Babis_ECE έγραψε:
Δυστυχώς ,δηλαδή,δεν τα οδηγεί όλα ο Clarkson? Κρίμα..3 παρουσιαστές είναι καλύτεροι από έναν...Για μένα καλύτερα!
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Δυστυχώς ,δηλαδή,δεν τα οδηγεί όλα ο Clarkson? Κρίμα..
3 παρουσιαστές είναι καλύτεροι από έναν...Για μένα καλύτερα!
Eννοείτε ότι είναι καλύτερα που δεν τα οδηγεί όλα ο Clarksson γιατί συνήθως ο Hammond αναλαμβάνει το ρόλο του δικηγόρου του διαβόλου υποστηρίζοντας τα αντίθετα από τον Clarkson με αποτέλεσμα έτσι να βγαίνουν πιο ασφαλή συμπεράσματα.
-
Δεν αμφιβάλλω ότι είναι καλύτερα που υπάρχει πλουραλισμός απόψεων, απεναντίας! Θυμάμαι σε μια εκπομπή που κάνει παραυσίαση του Marcos TSO ο Hammond, πάρα πολύ εύστοχες παρατηρήσεις.
Απλά εννοούσα ότι θα ήθελα και την άποψη του Clarksson. -
Παρόλα αυτά είναι κάποιες στιγμές που δίνεται η εντύπωση ότι οι παρουσιαστές προσπαθούν με κάθε τρόπο να αναδείξουν τα βρετανικά αυτοκίνητα(Jag, Aston etc.) και να 'θάψουν' άλλα εξίσου αξιόλογα! Βέβαια θα πει κανείς πως αν δε παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει!!!!!!!!!
-
Καλά το TG δεν φημίζεται για τα αντικειμενικά συμπεράσματά του. Είναι καλό για να αποκτήσει κάποιος μια άποψη για κάποιο αυτοκίνητο, αλλά μέχρι εκεί.
Έχουν θάψει αυτοκίνητα γιατί είναι πορτοκαλί ή γιατί τους ενοχλεί ότι θα ντρέπονταν σε ένα πάρτυ να αναφέρουν ότι οδηγάνε μοντέλο της x εταιρίας (όλως τυχαίως τα ανέφεραν για το 350Ζ και τα δυο )
-
Είναι, ίσως, ανάλογα με την αυτοκινητιστική παιδεία που έχει ο καθένας.
Οι παρουσιαστές είναι Βρετανοί, μεγάλωσαν λογικά με βρετανικά πρότυπα για το αυτοκίνητο, οπότε μπορεί να ταιριάζουν περισσότερο στο στυλ τους τα βρετανικά αυτοκίνητα. Υποθέσεις πάντα, γιατί δεν συμφωνώ απόλυτα με την άποψή σου!
Δεν θεωρώ ότι προσπαθούν να αναδείξουν τα βρετανικά αυτοκίνητα με κάθε τρόπο.Ίσως δείχνουν μια απλή, δικαιολογημένη εύννοια. -
Ναι, έχουν μια τάση, αλλά μόνο για αυτές τις δυο εταιρίες που λες, και κυρίως για την Aston Martin. Την Jag κατά καιρούς την έχουν ψευτοθάψει. Αλλά για τα rover δεν μπορώ να πω το ίδιο...
Για να μην ξαναλέω και ποιο αμάξι είχε βγάλει ο Clarkson ως το καλύτερο modern british sportscar και με πείτε εγκάθετο...
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Για να μην ξαναλέω και ποιο αμάξι είχε βγάλει ο Clarkson ως το καλύτερο modern british sportscar και με πείτε εγκάθετο...
To mx-5;
-
Ναι
-
-
-
-
-
-
αμα ξερει καποιος αν στο top gear δοκιμασαν το νεο κλιο διλιτρο η εστω το απλο ας μου πει...αν δωσει και το λινκ της εκπομπης ακομα καλυτερα...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
αμα ξερει καποιος αν στο top gear δοκιμασαν το νεο κλιο διλιτρο η εστω το απλο ας μου πει...αν δωσει και το λινκ της εκπομπης ακομα καλυτερα...Έχουν δοκιμάσει μόνο το απλό, εδώ: http://www.mininova.org/tor/348975
Υπόψη, ΔΕΝ είναι κανονικό τεστ, είναι κόντρα με ποδήλατο.
Αν θες να δεις τον clarkson (και τον stig) να οδηγεί το παλιό δίλιτρο, δες το επεισόδιο αυτό: http://www.mininova.org/tor/349237
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion