-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
charmak μαλλον εισαι μικροτερος και απο μενα, με τον καιρο θα καταλαβεις...Επιειδή είμαι μικρός,δεν πρόκειται να καταλάβω,αφού δεν έχω γνωρίσει τους πραγματικούς άντρες.Με τους γιαλαντζί μεγάλωσα!
Πόσο είσαι δηλαδή;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
charmak μαλλον εισαι μικροτερος και απο μενα, με τον καιρο θα καταλαβεις...
Επιειδή είμαι μικρός,δεν πρόκειται να καταλάβω,αφού δεν έχω γνωρίσει τους πραγματικούς άντρες.Με τους γιαλαντζί μεγάλωσα!
Πόσο είσαι δηλαδή;
πολυ παππους, μην το συζητας. Με ΠΙ κινειται... (εβαλα προσωπακι κυριε Αδη )
-
μμμμμ το προσεξα δεσποινις!!!
charmak μου την πεφτεις?
ουτε 3 χρονια μεγαλυτερος, χοντρα χοντρα μπορει να μαστε και συνομηλικοι!μπορει να με περνας και δυο χρονια!
θα σου πω το εξης... το φαινομενο ειναι πολυ διαφορετικο απο το γεγονος!
η εποχη ειναι γεματη φαινομενα...ακουσε με και προβληματισου!παω να παρω το Π μου..
-
Έκφραση 'Χάθηκαν οι άντρες'.
Κατά κανόνα χρησιμοποιείται από γυναίκες.Σημασία:
- Δεν παίρνουν ευθύνες πάνω τους [βέβαια όταν ευνουχίζεται πνευματικά και ηθικά από την κατίνα σύζυγο ή γκόμενα ο άντρας, φοβάται μέχρι και προς νερού του να πάει, όχι να πάρει πρωτοβουλίες για κρίσιμα θέματα]
- Δεν μπορούν να επιβληθούν στους γύρω τους [πως να επιβληθούν όμως, όταν το ζητούμενο το 95% των ωρών της ημέρας είναι να υποκύπτουν - και αυτό το γνωρίζουν εκτός του ζευγαριού και οι ξένοι;]
- Δεν βγάζουν καμιά αγριοφωνάρα ή δεν δίνουν καμιά μπούφλα όταν τους πιάσουν τα διαόλια τους ['Βάρβαρε, κτήνοςςςς']
- Δεν βρωμάνε ιδρωτίλα και τεστοστερόνη, αλλά τσιγαρίλα και κλεισούρα από το γραφείο ['Σιγά μην πάω με τον μουτζούρη, ο Τάκης έχει θέση υποδιευθυντή στην 'Καραμούτσος ΕΠΕ' και Golf GTI ]
- Δεν πηδάνε καλά. [είναι άκρως ερεθιστικό να υπομένεις νευρωτική συμπεριφορά και ειρωνεία ως τις 11 τη νύχτα και μετά να βλέπεις τη γυναίκα να σε κοιτάει με νόημα, φορώντας το λευκό σετ, από τη μεγάλη συλλογή των λευκών νυχτικών και εσωρούχων που μπαίνουν όλα στην ίδια πλύση]
- Είναι φλούφληδες, γυναικωτοί [όταν κοίταζαν το άτριχο κουνιστό μοντέλο με τα μπράτσα γυμναστηρίου και το καστανό από το σολάριουμ δέρμα, κάποιος τις πήρε είδηση]
- Είναι μετριότατα υποκατάσταστα ενός επαγγελματία τεχνίτη, ενός σκύλου-συντρόφου, μιας φίλης και ενός δονητή και φυσικά αδελφές [...είπε μια γεροντοκόρη με άσχημο χαρακτήρα και αναβλύζουσα κακία]
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
...είπε μια γεροντοκόρη με άσχημο χαρακτήρα και αναβλύζουσα κακία]μαλιστα. ενδιαφερουσα τοποθετηση.
-
Και πραγματική περίπτωση συμπληρώνω.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Και πραγματική περίπτωση συμπληρώνω.παντως σε αυτη την ενδιαφερουσα τοποθετηση παιρνεις απο τους ανδρες καθε μεριδιο ευθυνης. απλη παρατηρηση.
Κι εγω το ακουω αυτο το δεν υπαρχουν αντρες αλλα δεν το βλεπω. Εχω πολλους φιλους αντρες και ακουω και τα δικα τους παραπονα για το οτι οι γυναικες τους κοβουν τα φτερα. Εγω παντως βλεπω οτι ακομα οι αντρες φλερταρουν και διεκδικουν αλλα θελουν και το καταλληλο 'σπρωξιμο'.
Παντως, στο ονομα της γυναικειας απελευθερωσης αρκετοι εχουν χαλαρωσει και περιμενουν τις κινησεις απο τις γυναικες. Γκρινιαζουν για αυτο αλλα ταυτοχρονα βολευονται και κρυβονται πισω απο αυτο. Καποιοι επαναλαμβανω.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Έκφραση 'Χάθηκαν οι άντρες'.
Κατά κανόνα χρησιμοποιείται από γυναίκες.Σημασία:
- Δεν παίρνουν ευθύνες πάνω τους [βέβαια όταν ευνουχίζεται πνευματικά και ηθικά από την κατίνα σύζυγο ή γκόμενα ο άντρας, φοβάται μέχρι και προς νερού του να πάει, όχι να πάρει πρωτοβουλίες για κρίσιμα θέματα]
- Δεν μπορούν να επιβληθούν στους γύρω τους [πως να επιβληθούν όμως, όταν το ζητούμενο το 95% των ωρών της ημέρας είναι να υποκύπτουν - και αυτό το γνωρίζουν εκτός του ζευγαριού και οι ξένοι;]
- Δεν βγάζουν καμιά αγριοφωνάρα ή δεν δίνουν καμιά μπούφλα όταν τους πιάσουν τα διαόλια τους ['Βάρβαρε, κτήνοςςςς']
- Δεν βρωμάνε ιδρωτίλα και τεστοστερόνη, αλλά τσιγαρίλα και κλεισούρα από το γραφείο ['Σιγά μην πάω με τον μουτζούρη, ο Τάκης έχει θέση υποδιευθυντή στην 'Καραμούτσος ΕΠΕ' και Golf GTI ]
- Δεν πηδάνε καλά. [είναι άκρως ερεθιστικό να υπομένεις νευρωτική συμπεριφορά και ειρωνεία ως τις 11 τη νύχτα και μετά να βλέπεις τη γυναίκα να σε κοιτάει με νόημα, φορώντας το λευκό σετ, από τη μεγάλη συλλογή των λευκών νυχτικών και εσωρούχων που μπαίνουν όλα στην ίδια πλύση]
- Είναι φλούφληδες, γυναικωτοί [όταν κοίταζαν το άτριχο κουνιστό μοντέλο με τα μπράτσα γυμναστηρίου και το καστανό από το σολάριουμ δέρμα, κάποιος τις πήρε είδηση]
- Είναι μετριότατα υποκατάσταστα ενός επαγγελματία τεχνίτη, ενός σκύλου-συντρόφου, μιας φίλης και ενός δονητή και φυσικά αδελφές [...είπε μια γεροντοκόρη με άσχημο χαρακτήρα και αναβλύζουσα κακία]
Έχετε και εσείς τα δίκια σας! (μη βαράτε κορίτσια!!! )
-
στο θεμα των ευθυνων και της φωνης σιγουρα δεν φταινε οι γυναικες...αποψη μου!
-
στο θεμα των ευθυνων και της φωνης σιγουρα δεν φταινε οι γυναικες...αποψη μου!Οι γυναίκες φταίνε!Οι μανάδες...
Και πραγματική περίπτωση συμπληρώνω.
Παντως, στο ονομα της γυναικειας απελευθερωσης αρκετοι εχουν χαλαρωσει και περιμενουν τις κινησεις απο τις γυναικες. Γκρινιαζουν για αυτο αλλα ταυτοχρονα βολευονται και κρυβονται πισω απο αυτο. Καποιοι επαναλαμβανω.
Δεν είναι πιο εύκολο να έρθει το φαϊ στο πιάτο από το να πας να κυνηγήσεις;
-
μετακυλιση ευθυνων αρχηγε μου μυριζομαι...
-
μετακυλιση ευθυνων αρχηγε μου μυριζομαι...Καλά μυρίζεσαι!Εγώ είμαι απ' τους γιαλαντζί...
Δε φωνάζω,δε μυρίζω βαρβατίλα,δε ρίχνω μπούφλες,δεν σέρνω τη γυναίκα απ΄τα μαλλιά για να την πάρω στη σπηλιά μου και σίγουρα δεν έχω κουμπάκι με τις επιλογές 'normal','fast' 'as fast as it gets' όπως ο δονητής...
Άστα να πάνε,δηλαδή...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Δε φωνάζω,δε μυρίζω βαρβατίλα,δε ρίχνω μπούφλες,δεν σέρνω τη γυναίκα απ΄τα μαλλιά για να την πάρω στη σπηλιά μου και σίγουρα δεν έχω κουμπάκι με τις επιλογές 'normal','fast' 'as fast as it gets' όπως ο δονητής...Άστα να πάνε,δηλαδή...
πραγματικα..
δεν πειραζει ομως γιατι ως γιατρος ξερεις καλη ανατομια
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Δε φωνάζω,δε μυρίζω βαρβατίλα,δε ρίχνω μπούφλες,δεν σέρνω τη γυναίκα απ΄τα μαλλιά για να την πάρω στη σπηλιά μου και σίγουρα δεν έχω κουμπάκι με τις επιλογές 'normal','fast' 'as fast as it gets' όπως ο δονητής...
Άστα να πάνε,δηλαδή...
πραγματικα..
δεν πειραζει ομως γιατι ως γιατρος ξερεις καλη ανατομια
Φαντάζομαι πως δεν εννοείς ότι είναι αξιόλογο πλεονέκτημα να γνωρίζω τη δομή του παγκρέατος και του ήπατος,έτσι;
Που να κάνω και γυναικολογία...
-
Καλά μυρίζεσαι!Εγώ είμαι απ' τους γιαλαντζί...
Άστα να πάνε,δηλαδή...
ο καθενας εχει τη δικια του αποψη για το φυλο του...
το να φορτωσω στη μανα καποιου ορισμενα απο τα κακα που βλεπω, ειναι too much για μενα...
εξ'ου και μετακυλιση ευθυνων οπως εγραψα!αν καποιος νιωθει οτι η μανα του τον περιοριζει η τον εξουσιαζει θα πρεπει να βγει γρηγορα απο αυτο το προβλημα!
-
Δεν είναι θέμα μετακύλισης ευθυνών.Είναι καθαρά θέμα ψυχολογίας!Ο τρόπος που μεγάλωσε κάποιος έχεις σαφέστατο αντίκτυπο στην συμπεριφορά που θα παρουσιάσει αργότερα...Τόσο απλά!
Οπότε,αν αλλάζουν οι καιροί και οι γυναίκες,οπως ισχυρίζεστε,είναι λογικό να αλλάζουν και οι άντρες,αφού είναι γιοί των συγκεκριμένων γυναικών....
Α,και να για να αποφύγουμε τις παρεξηγήσεις,η μάνα μου είναι που μακρυά για να με περιορίζει-εξουσιάζει κλπ...
-
το να πει την αποψη της μια μανα δεν ειναι κακο κατα τη γνωμη μου!
το να υιοθετω συμπεριφορες τις οποιες εχει υποδειξει η μανα μου χωρις κριτικη και σκεψη ειναι κακο κατα τη γνωμη μου!δεν πιστευω να νομιζες οτι εννοουσα τιποτα για σενα?
-
το να πει την αποψη της μια μανα δεν ειναι κακο κατα τη γνωμη μου!
το να υιοθετω συμπεριφορες τις οποιες εχει υποδειξει η μανα μου χωρις κριτικη και σκεψη ειναι κακο κατα τη γνωμη μου!δεν πιστευω να νομιζες οτι εννοουσα τιποτα για σενα?
Δεν είναι θέμα υπόδειξης,αλλά θέμα 'αγωγής'.
Αν κάποιον τον 'ευχούχισε' η καταπιεστική μητέρα του όταν τον μεγάλωνε,κατα πάσα πιθανότητα 'ευνουχισμένος' θα είναι μια ζωή...Αν σου πω ότι προς στιγμήν πίστεψα...;
-
καλως τον ευνουχισε τοτε αυτη,θα τον ευνουχιζε ουτως η αλλως καποια αλλη...
δε θα σε πιστευα γιατι δεν ειναι ετσι!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
βεβαια (θελω να) πιστευω οτι υπαρχουν και καποιες εξαιρεσεις.
Σωπα ρε, γιατι το λες αυτο??? Εξαιρεσεις? Ετσι ακριβως ειναι ΠΑΝΤΑ οπως τα περιγραφεις...
το γνωριζω οτι τα πραγματα ειναι παντα οπως τα περιγραφω, ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια
Διαζύγια