-
Εδώ και μερικο καιρό οι γονείς μου στην Ελλάδα αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα ηχορύπανσης. Ένα εργαστήριο αρτοπαρασκευασμάτων που είναι διπλά από το εξοχικό μας αράζει ένα φορτηγό ψυγείο και το λειτουργεί συνέχεια,άλλες φορές σε ώρες κοινής ησυχιας,άλλοτε το απογευματάκι. Ο θόρυβος είναι ανυπόφορος και δε σε αφήνει να ησυχάσεις, πρέπει καλοκαιριάτικα να κλείνεις τις πόρτες η να μη στεκεσαι στο μπαλκόνι
Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος που να ξέρει το νομικό καθεστώς που έχει να κάνει με τα φορτηγά ψυγεία, επιτρέπεται σε τόσο μικρή απόσταση από κατοικία να δουλεύει? υπάρχει κάποιο όριο ντεσιμπέλ πάνω από το οποίο απαγορεύεται ? Ρωτώ γιατί λόγω εργασίας ξέρω ότι πάνω από 80-85 db θεωρείται βλαβερό για την υγεία και δημιουργεί ημικρανίες ,προβλήματα συγκέντρωσης και απώλεια ορισμένων συχνοτήτων ακοής, ο νόμος λαμβάνει αυτά τα προβλήματα υπόψη?
Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω για να ησυχάσω……………?? -
Εδώ και μερικο καιρό οι γονείς μου στην Ελλάδα αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα ηχορύπανσης. Ένα εργαστήριο αρτοπαρασκευασμάτων που είναι διπλά από το εξοχικό μας αράζει ένα φορτηγό ψυγείο και το λειτουργεί συνέχεια,άλλες φορές σε ώρες κοινής ησυχιας,άλλοτε το απογευματάκι. Ο θόρυβος είναι ανυπόφορος και δε σε αφήνει να ησυχάσεις, πρέπει καλοκαιριάτικα να κλείνεις τις πόρτες η να μη στεκεσαι στο μπαλκόνι
Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος που να ξέρει το νομικό καθεστώς που έχει να κάνει με τα φορτηγά ψυγεία, επιτρέπεται σε τόσο μικρή απόσταση από κατοικία να δουλεύει? υπάρχει κάποιο όριο ντεσιμπέλ πάνω από το οποίο απαγορεύεται ? Ρωτώ γιατί λόγω εργασίας ξέρω ότι πάνω από 80-85 db θεωρείται βλαβερό για την υγεία και δημιουργεί ημικρανίες ,προβλήματα συγκέντρωσης και απώλεια ορισμένων συχνοτήτων ακοής, ο νόμος λαμβάνει αυτά τα προβλήματα υπόψη?
Ο χρήστης eker123 έγραψε:
Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω για να ησυχάσω……………??Πάρε ένα αεροβόλο και χτύπα στο ψαχνό! (στο ψυγείο δλδ)
όχι,όχι, πλάκα κάνω
-
Για αρχη παραπονα στους ιδιοκτητες.Αν δεν παιρνουν απο λογια ή δεν θες να τσακωθεις θα πας στην αστυνομια να κανεις παραπονα.Υπαρχει και το Υγειονομικο μετα γιατι αμφιβαλλω οτι ειναι νομιμο να εχεις φορτηγο ψυγειο σαν αποθηκευτικο ψυγειο/αποθηκη.
-
Κάνουν πάρα πολύ φασαρία και ναι, απαγορεύεται να έχεις νταλίκα ψυγείο σε κατοικημένη περιοχή, υπάρχουν ειδικά πάρκινγκ για αυτές αλλά επειδή βέβαια χρεώνουν μερικοί προσπαθούν να τις αποφύγουν....
Αυτά τα ξέρω από φίλο με ανθοπωλείο που είχε νοικιάσει για λίγες μέρες νταλίκα ψυγείο γιατί έπεσαν πολλές παραγγελίες γάμων μαζί και μετά δικαίως τον έτρεξαν οι γείτονες και έτσι γνώρισε τον ιδιαίτερα γραφικό νταλικοπαρκαδόρο.... -
Άρα, εφόσον ισχύουν αυτά που γράφει ο onyx, αρκεί ένα τλφ στην τροχαία να τον μαζέψει. Μην μπλέκεσαι με απευθείας επαφές.
-
Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντησεις, του το έχουν πει οι δικοί μου αλλά όλο λέει ότι δε θα το ξαναβάλει και όλο το έχουμε να μας σπάει τα νευρα.. Θα δοκιμάσω με την αστυνομία και βλέπουμε
-
Ξαναπαίρνεις την τροχαία όσες φορές χρειαστεί. Δεν έχεις 'κανονάκια' που εξαντλούνται όταν ζητάς το δίκιο σου.
-
Tον πήρε η αστυνομία τηλέφωνο για να τους δώσει τα στοιχειά και τον αριθμό αδείας της βιοτεχνίας και δεν έχει άδεια. Λέει ότι έχει καταθέσει τα χαρτιά και την περιμένει (ενώ λειτουργεί πάνω από 3 χρόνια ).Πήρα το δικηγόρο μου και μου είπε ότι το καλύτερο είναι να του κάνω περιοριστικά μέτρα...
Aν δε βρω άκρη θα φωνάξω το υπουργείο εργασίας για το προσωπικό που απασχολεί παράνομα χωρίς εξετάσεις εμβόλια και IKA σε τόσο επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία θέση και το υγειονομικό για τα ποντίκια που έχουμε λόγω της σαβούρας που πετάει
Φανταστείτε κάθε φορά που αγοράζεται τυρόπιτες από τους φούρνους ,τι συνθήκες υγιεινής έχουν αυτά τα εργαστήρια, αν γνωρίσετε αυτόν τον κύριο δε θα ξαναφάτε τίποτα εξω απο το σπιτι σας -
Ο χρήστης eker123 έγραψε:
Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντησεις, του το έχουν πει οι δικοί μου αλλά όλο λέει ότι δε θα το ξαναβάλει και όλο το έχουμε να μας σπάει τα νευρα.. Θα δοκιμάσω με την αστυνομία και βλέπουμεΑν λέει πως δεν θα το ξαναβάλει και σας γράφει κανονικά, τότε ΚΑΘΕ ΜΑ ΚΑΘΕ, ΜΑ ΚΑΘΕ φορά που το βάζει παράπονα στην αστυνομία και ζητάτε ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ το γεγονός!!!
-
Κάνε ότι είναι να κάνεις γρήγορα γιατί ο 'θρασύς μ@λακάκος' αυτό εκμεταλεύται. Σιγά σιγά προσπαθεί να περάσει αυτό που θέλει.
-
3 φορες πηραν τηλεφωνο οι δικοι μου τα Στρουμφ και δεν ηρθαν ουτε μια φορα,δεν ειχαν διαθεσιμο αυτοκινητο ειπαν. Βεβαια αφου την αραζουν με ενα φραπε στο χερι και κωλοβαρανε ολη την ημερα......... .Αλλα κατσε και θα τους περιποιηθει ο δικηγορος μας
Οσο αφορα το γλειωδη τυπο με το φορτηγο ειναι 3 χρονια που μας τα εχει κανει τσουρεκια μια με το θορυβο,η μας αραζει τα σαραβαλα του και κλεινει το μοναδικο δρομο που εχουμε στο εξοχικο μας και αλλα πολλα.Μεχρι σημερα τη γλυτωσε γιατι τον λυποταν ο πατερας μου επειδη δεν εχει στον ηλιο μοιρα και αυτος εχει το θρασος να του πει να κανει υπομονη και οτι θα το βαζει καθε μερα απο τις 5 μεχρι 10.30 το βραδυ ...
Οσο αφορα το μπατσο αμα πεσει στα χερια μου αυτος η μεχρι 3ου βαθμου συγγενης θα στον περιποιθω θα γυριζει με το σακουλακι της κολονστομιας για την υπολοιπη ζωη του
Φορτηγα ψυγεια και ηχορυπανση