-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Opel - Opel
Opel - tazio
???? - Opel
Λέγε γιατρέ μου είναι σοβαρό θα γλυτώσω;
Δλδ θες να μας πεις ότι η φρυγανιέρα σου είναι καλύτερη από όπελ?
κλιματιστικο ειναι, οχι φρυγανιερα!
Eγώ φρυγανιέρα mitsubishi εχω σπίτι...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Opel - Opel
Opel - tazio
???? - Opel
Λέγε γιατρέ μου είναι σοβαρό θα γλυτώσω;
Δλδ θες να μας πεις ότι η φρυγανιέρα σου είναι καλύτερη από όπελ?
κλιματιστικο ειναι, οχι φρυγανιερα!
(Να θυμίσω, για να προλάβω τους εγκάθετους,
ότι το θέμα είναι αποκλειστικά για Opel. Οποιαδήποτε ανφορά σε άλλη εταιρεία είναι εκτός θέματος. )Αφού σε ξέρω τι είσαι είπα να σε προλάβω ρε 'Λουί' αλλά εσύ ... .
(Κύριε Ντε Φινές, για θυμισέ μου. Σήμερα λειτουργεί το χρέπι σου ή είναι η μέρα που έχει πρόβλημα )
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
(Κύριε Ντε Φινές, για θυμισέ μου. Σήμερα λειτουργεί το χρέπι σου ή είναι η μέρα που έχει πρόβλημα )Προς μεγάλη σου δυσαρέσκεια ιδιοκτήτη αδιάφορης συσκευής μετακίνησης δουλεύει και με κάνει να ξεχνάω ότι με ταλαιπώρησε πριν λίγες μέρες.
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
(Κύριε Ντε Φινές, για θυμισέ μου. Σήμερα λειτουργεί το χρέπι σου ή είναι η μέρα που έχει πρόβλημα )
Προς μεγάλη σου δυσαρέσκεια ιδιοκτήτη αδιάφορης συσκευής μετακίνησης δουλεύει και με κάνει να ξεχνάω ότι με ταλαιπώρησε πριν λίγες μέρες.
Ωραία κράτα τις αναμνήσεις της καλής λειτουργίας μια και σε λίγες ημέρες που πάλι δε θα λειτουργεί το ???κίνητο, (Αυτοκίνητο πάντως δεν είναι μια κι όλο με πλατφόρμα οδικής βοήθειας το μετακινείς) θα σου χρειαστούν.
-
Ο χρήστης pipikikinos έγραψε:
Θανατος Θανατος!!!!!!!!Απαραδεκτοι κουβαδες μηχανικα,πολυ καλοι κουβαδες σε ποιοτητα συναρμολογησης.
Αλλα αμα ειναι να τρεχω καθε λιγο στον μηχανικο ,να την γ@@!#σω την συναρμολογηση.
Απραδεκτα αυτοκινητα για να ειναι Γερμανικα.......(Η εμπειρια μου με Astra 1.4 του 1994 και Astra 1.6 του 2004).
Για πες... (astra G ή H; Τί προβλήματα; )
-
Για Op...%&@#%!#*& μιλάμε
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
:offtopicviii:Για Op...%&@#%!#*& μιλάμε
Δε φταίω εγώ κύριε ο Χρηστάκης άρχισε.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Θανατος Θανατος!!!!!!!!
Απαραδεκτοι κουβαδες μηχανικα,πολυ καλοι κουβαδες σε ποιοτητα συναρμολογησης.
Αλλα αμα ειναι να τρεχω καθε λιγο στον μηχανικο ,να την γ@@!#σω την συναρμολογηση.
Απραδεκτα αυτοκινητα για να ειναι Γερμανικα.......(Η εμπειρια μου με Astra 1.4 του 1994 και Astra 1.6 του 2004).
Για πες... (astra G ή H; Τί προβλήματα; )
Είδατε τι θα πει παγερή αντίδραση.
Σε κάνει το αυτοκίνητο βρε παιδί μου να είσαι ψυχρός σε τέτοια καθημερινά θέματα. Συνηθίζεις σιγά σιγά κι όλα τα θεωρείς δεδομένα. -
-
Ληγμένο ε;
-
-
-
το ειχα ξαναγραψει...
εκανα το λαθος και πηρα ενα Αστρα 1600 για 3ημερη δοκιμη... Σε 1,5 μερα το επεστρεψα!
ο πωλητης επαθε πλακα:
- δεν σας αρεσε?
- οχι...
- μα γιατι???
-
Από τις καλύτερες και πιο ειλικρινείς διαφημίσεις της Opel
-
δε νομιζω οτι θα αντεξαν και πολλοι να τα οδηγησουν για 3 μερες!
-
Όχι βέβαια, οι περισσότεροι το αγόραζαν.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Όχι βέβαια, οι περισσότεροι το αγόραζαν.οντως ηταν γεματο απο συνταξιουχους το μαγαζι!!!
αφου στην αρχη νομιζα οτι μπηκα στο ΙΚΑ!!! -
Some age, others mature.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Some age, others mature.για Οπελ μιλαμε βρε!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Some age, others mature.συνεχίζεις να πίνεις;
Περι Opel [Θάψτε ελεύθερα!]