-
ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΡΕΧΕΙ Η NATIONAL ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ;
ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΥΘΕΝΑ.
Η ΠΙΟ ΦΘΗΝΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟΝ. -
ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΡΕΧΕΙ Η NATIONAL ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ;
ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΥΘΕΝΑ.
Η ΠΙΟ ΦΘΗΝΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟΝ. -
ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΥΘΕΝΑ.
Ο χρήστης nick vlachos έγραψε:
ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΥΘΕΝΑ.
Η ΠΙΟ ΦΘΗΝΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟΝ.Να ρωτήσω με την σειρά μου γιατί η Nissan δεν ομολογκάρει το Micra? Ρητορική η ερώτηση και μην το πάρεις προσωπικά! Αλλά έχει την ευχέρια για Εθνική ομολογκασιόν σε Ν και Α. Τότε θα μπορούσε να συμμετέχει όχι σαν κάπ αλλά κανονικά στις κλάσεις.
Αντίστοιχα νομίζω ότι και τα 206 του κάπ θα μπορούσαν να ομολογκαριστούν.
-
ΦΙΛΕ CASTOR Η NISSAN ΕΧΕΙ ΕΙΔΗ ΕΤΟΙΜΗ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΚΑΣΙΟΝ,ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΜΩΣ...ΦΕΤΟΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤAI;
-
Ο χρήστης nick vlachos έγραψε:
ΦΙΛΕ CASTOR Η NISSAN ΕΧΕΙ ΕΙΔΗ ΕΤΟΙΜΗ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΚΑΣΙΟΝ,ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΜΩΣ...ΦΕΤΟΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤAI;http://ethea.elpa.gr/news/closeup.php?id=304&cat=35
APΘPO 4 AYTOKINHTA ΔEKTA
4.1 Αυτοκίνητα των ομάδων N, A, Formula 3 και F 2000, που είναι αναγνωρισμένα μέχρι την ημερομηνία του ελέγχου εξακρίβωσης, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Παραρτήματος J του ΔAK.
4.2 Αυτοκίνητα των ομάδων Ε και National, σύμφωνα με τoυς σχετικούς τεχνικούς κανονισμούς.
4.3 Αυτοκίνητα της ομάδας Super Touring - BTCC
4.4 Αυτοκίνητα oποιασδήποτε ομάδας που έχει προταθεί και εγκριθεί από την ΕΘΕΑ, (π.χ. Ενιαίο, Yaris, Peugeot κλπ).
4.5 Ιστορικά Αυτοκίνητα, σύμφωνα με το Παράρτημα Κ.
NATIONAL + ΠΙΣΤΑ = ?