-
Παρατηρώ πως εμείς οι Έλληνες λειτουργούμε εξακολουθητικά με τις
φράσεις... -
Ο χρήστης pgba4 έγραψε:
ΥΓ. Ένας επίσης λόγος που πιστεύω μπορεί να είναι ένα ισχυρό χαρτί απ την πλευρά μας
στα μάτια των ανθρώπων της FIA και όχι μόνο, σχετικά με την
φιλοσοφία των αγώνων και την παρακολούθησή τους , είναι
η διόλου ευκαταφρόνητη Ελληνική αγορά στον τομέα πωλήσεων
αυτοκινήτων.H ποια???
Ααααα, ώστε γι' αυτό στην Ελλάδα τα νέα μοντέλα έρχονται κάτι μήνες μετά... Λένε οι κατασκευαστές 'αφού η Ελλάδα έχει καλή αγορά, ας τα αφήσουμε να παλιώσουν λίγο πριν τα στείλουμε, θα γίνουν καλύτερα έτσι, σαν το κρασί ένα πράγμα'
Ρε παιδιά ας σοβαρευτούμε... Αν είναι κάτι που κρατάει το Ακρόπολις είναι ο χαρακτήρας του και οι άνθρωποι που κοπιάζουν γι' αυτό(αλλά και οι καλές μας σχέσεις με την FIA-οδηγούς) και όχι οι πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες που έχουν εγκατασταθεί εδώ και η τεράστια Ελληνική αγορά αυτοκινήτου... Να μιλήσουν οι Γερμανοί για αγορά (γι' αυτό πήραν αυτό το δείγμα από ράλλυ) ή οι Τούρκοι για βιομηχανία αυτοκινήτου το καταλαβαίνω. Αλλά εμείς?
-
Φίλε taurus στο μεγάλο καζάνι που βράζεις --όπως λες -- γιατί βράζεις;
Έχουμε πνιγεί από αυτοκίνητα και που είσαι ακόμη.
Κάθε οικογένεια έχει τουλάχιστον από 3-4.
Φαντάσου να είχαμε και τον πληθυσμό της Γερμανίας.
Αναλογικά με τον πληθυσμό της η Ελλάδα βρίσκεται σε υψηλά stantar
πωλήσεων.
Μολαταύτα όμως το θέμα μας δεν είναι αυτό.Aλήθεια από το προηγούμενό μου post το μόνο σου σχόλιο ή μάλλον
το μόνο αξιοπρόσεκτο ήταν η Ελληνική αγορά στο τομέα των πωλήσεων;
Τώρα όσον αφορά για το παλιό κρασί ή το νεο κρασί,αυτό...παραμένει κρασί. -
τι σημασια εχει το μερος??....... αφου οπου και να παει το γνωστο ταξιδιωτικο γραφειο του γνωστου και της γνωστης παλι θα σας καπελωσουν.
30 αγοραζαν το δωματιο στα κ.βουρλα το φλεβαρη 85 το πουλαγαν στα θυματα τον ιουνη.................. ωραια μπιζνα............
να μου πειτε και μενα του χρονου που θα γινει απο το φλεβαρη να παω να προαγορασω................. -
Ρε κάτι ζόρια που τραβάει ο κόσμος!!!!
-
μεγαλα ζορια..............
-
Κάλλιστα , θα μπορούσε το θέμα-ψηφοφορία , να είναι κομμάτι μιάς *έρευνας αγοράς * με το ίδιο αντικείμενο....
Αποστόλης.
-
ΠΡΟΣ MODERATORS,
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΛΥΣΤΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ against the stream ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ TOPIC ΔΥΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΞΟΝΤΑ ΡΙΘΜΟ ΤΟ '9' ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΛΙ ΔΥΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΞΟΝΤΑ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟ '9' ??
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΠΡΟΣ MODERATORS,ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΛΥΣΤΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ against the stream ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ TOPIC ΔΥΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΞΟΝΤΑ ΡΙΘΜΟ ΤΟ '9' ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΛΙ ΔΥΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΞΟΝΤΑ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟ '9' ??
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ FORUM, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ...
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΠΡΟΣ MODERATORS,ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΛΥΣΤΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ against the stream ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ TOPIC ΔΥΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΞΟΝΤΑ ΡΙΘΜΟ ΤΟ '9' ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΛΙ ΔΥΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΞΟΝΤΑ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟ '9' ??
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Φωνάξτε επειγόντως τον επιθεωρητή Κλουζώ , τον φανερό πράκτωρα Θου Βού , τον Ηρακλή Πουαρώ , την Σκότλαντ Γιάρντ , τον Αστυνόμο Σαϊνη!
Τ Ο Μ Υ Σ Τ Η Ρ Ι Ο Τ Ω Ν Α Ρ Ι Θ Μ Ω Ν Σ Τ Ο Φ Ο Ρ Ο Υ Μ !!!!
Ο τίτλος του επόμενου επεισοδίου ; Πρώτη προβολή τον Σεπτέμβρη!
Ντεν είναι αύξων αριτμός καρντιά μου , σύνολο δημοσιεύσεων είναι
-
el em o αριθμος αυτος ειναι ο συνολικος αριθμος δημοσιευσεων του καθε χρηστη.
π.χ. τωρα που σου γραφω αυτο, εσυ εχεις 812 δημοσιευσεις.
αμα απαντησεις, 813 κλπεπισης αν για καποιο λογο το θελεις, πατωντας στο κουμπι που βρισκεται κατω αριστερα απο καθε δημοσιευση,
μπορεις να πας στην καρτελα του καθε χρηστη,
οπου εκει θα δεις πχΠληροφορίες για τον/την el-em
Ένταξη: 13 Νοέ 2003
Σύνολο δημοσιεύσεων: 812
[0.28% επί συνόλου / 1.34 δημοσιεύσεις ανά ημέρα]
Αναζήτηση δημοσιεύσεων από τον/την el-emκαι πατωντας 'Αναζήτηση δημοσιεύσεων από τον/την ...' μπορεις να δεις ολες τις δημοσιευσεις του, ασχετα με την ενοτητα στην οποια τις εκανε..
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
el em o αριθμος αυτος ειναι ο συνολικος αριθμος δημοσιευσεων του καθε χρηστη.π.χ. τωρα που σου γραφω αυτο, εσυ εχεις 812 δημοσιευσεις.
αμα απαντησεις, 813 κλπεπισης αν για καποιο λογο το θελεις, πατωντας στο κουμπι που βρισκεται κατω αριστερα απο καθε δημοσιευση,
μπορεις να πας στην καρτελα του καθε χρηστη,
οπου εκει θα δεις πχΠληροφορίες για τον/την el-em
Ένταξη: 13 Νοέ 2003
Σύνολο δημοσιεύσεων: 812
[0.28% επί συνόλου / 1.34 δημοσιεύσεις ανά ημέρα]
Αναζήτηση δημοσιεύσεων από τον/την el-emκαι πατωντας 'Αναζήτηση δημοσιεύσεων από τον/την ...' μπορεις να δεις ολες τις δημοσιευσεις του, ασχετα με την ενοτητα στην οποια τις εκανε..
ΑΓΑΠΗΤΕ Pet RaN,
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΩ,ΕΓΩ ΡΩΤΗΣΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΞΟΝΤΑ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟ '9' ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'ΕL-EM'
-
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΑΓΑΠΗΤΕ Pet RaN,
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΩ,ΕΓΩ ΡΩΤΗΣΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΞΟΝΤΑ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟ '9' ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'ΕL-EM'
ΖΕΣΤΗ ΣΗΜΕΡΑΑΑΑΑ!!!
-
Δεν ειναι αυξοντας αριθμος αλλα συνολο δημοσιευσεων.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δεν ειναι αυξοντας αριθμος αλλα συνολο δημοσιευσεων.ΟΛΑ Ο.Κ.
ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
ΑΓΑΠΗΤΕ Pet RaN,
ΦΙΛΙΚΑ,
'ΕL-EM'
ΖΕΣΤΗ ΣΗΜΕΡΑΑΑΑΑ!!!
αιρκοντισιον δεν εχεις ?................. εχει προσφορα ο κωτσοβολος...........
-
...κατι ξερεις εσυ που δεν μιλας πριν πεσει ο ηλιος....
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Δεν ειναι αυξοντας αριθμος αλλα συνολο δημοσιευσεων.
ΟΛΑ Ο.Κ.
ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Ακόμα να γεμίσουν οι μπαταρίες από το Ακρόπολις;;
-
Ο χρήστης against the stream έγραψε:
ΑΓΑΠΗΤΕ Pet RaN,
ΦΙΛΙΚΑ,
'ΕL-EM'
ΖΕΣΤΗ ΣΗΜΕΡΑΑΑΑΑ!!!
αιρκοντισιον δεν εχεις ?................. εχει προσφορα ο κωτσοβολος...........
Έχω μια απορία , πέρα απο την προσφορά του Κωτσόβολου .....
Against the stream είσαι , έτσι κι΄αλλιώς , το δηλώνεις άλλωστε ,
τι καπνό φουμάρεις ,θα μας πείς, και το ονοματάκι σου , θα μας το χαρίσεις , έτσι, για να το κάνουμε κορνίζα ???Άντε , και πού να 'σφίξουν' οι ζέστες
αποστόλης.
Eπιστροφή του Ακρόπολις στην Αθήνα