-
ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ SUZUKI SWIFT S 1600 Ή ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ?
-
Ο χρήστης A-TEC έγραψε:
ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ SUZUKI SWIFT S 1600 Ή ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ?σωστος ο παιχτης
-
TEΛΙΚΑ 3 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΑ 307 WRC ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ 4...
Ο BASTI LINDHOLM ΔΗΛΩΘΗΚΕ ΣΑΝ ΙΔΙΩΤΗΣ, ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ. -
KAIΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ Ο LOEB ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ...
ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΧΑΣΕΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ!
ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟΣ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΤΗ ΝΙΚΗ, Ο ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΑ MARCUS GRONHOLM! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΤΟ 307 ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Ο ΨΗΛΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.
ΔΥΝΑΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο PETTER SOLBERG ΕΝΩ ΟΙ ΣΠΕΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΨΗΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΝΙΚΩΝΤΑΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟΥΣ! LINDHOLM (307), PAASONEN (FABIA), TUOHINO (FABIA), PYKALISTO (FOCUS???) ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ MARTIN, ΕΝΩ Ο HIRVONEN ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ PODIUM!
TA MITSUBISHI ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ, ΕΝΩ ΤΟ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΜΕΝ, ΟΧΙ ΣΠΕΣΙΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΟΜΩΣ, GARDEMEISTER... -
Τελικά η Peugeot θα λάβει μέρος στον αγώνα με δυο 307, για τους Gronholm και Martin όπως ήταν αναμενόμενο. Δυστυχώς δεν υπάρχει στη λίστα συμμετοχών τρίτο εργοστασιακό 307, αφού βέβαια θα τρέξει και ο Lindholm με ιδιωτικό 307 (το πρώτο) και λάστιχα Michelin...Κρίμα!_Ε.Δ
-
Aγώνας κλειδί η Φιλανδία. Αφενός ο ταχύτερος αγώνας που δείχνει ποιος είναι ο κορυφαίος, αφετέρου πάρα πολλοί εντός έδρας που τον ξέρουν καλά και θέλουν να ανκόψουν το σερί του Γάλλου.
Οι υποψήφιοι:Loeb: μία από τα ίδία. Ταχύς είναι, λάθη δεν κάνει και μπορεί να συνεχίσει με την άνεση που τον διακρίνει να κερδίζει. Θέλει να κερδίσει και εδώ, όχι για να αποδειξει ότι είναι ο καλύτερος αλλά πάντα η νίκη εδώ έχει άλλη αίγλη. Από την άλλη σε μία πίεση από Gro/Solbe μπορεί να μείνει πίσω χωρίς να πιέση και να πάρει ΠΠ από την Γερμανία.
Gronholm: Ή εδώ ή πουθενά. Το έχει πιει και ο ίδιος, παρόλο που δεν ήταν ευνοικά τα σχόλια που έκανε στην Αργεντινή, ότι το 307 δεν πάει παραπάνω. Χωρίς πρόβλημα θα είναι, όπως σε όλους τους αγώνες μέσα στην 3άδα. Παίζει και εντός έδρας....
Solberg:Είναι πολύ τσατισμένος που δεν μπορεί να κερδίσει τον Σεμπ, επειδή είναι του χαρακτήρα του να είναι νικητής. Μακάρι να τα καταφέρει εδώ.
Martin: Το έχει ξανακάνει προπερσι. Φέτος όμως δεν μας τα λέει καλά. Είπε βέβαια τα καλύτερα λόγια για την νέα ανάρτηση του 307 που μάλλον να την βάλουν εδώ. Χαμηλό outsider.
Gardemeister: Ο ανερχόμενος. Παίζει κι αυτός εντός έδρας και μετά τις τελευταίες επιτυχίες θέλει απλά να κερδίσει κιόλας. Αν το καταφέρει εδώ θα μείνει στην ιστορία. Σίγουρα θα είναι ψηλά.
Rovanpera: Κι αύτός εδώ ελπίζει, ξέρει απ'εξω τον αγώνα (τον έχει κερδίσει κιόλας), και βλέπει το EVO ψηλά.
Galli: Αν δουλέψει καλά το Lancer και με την τρέλα που τον δέρνει, δεν μπορούμε να ξέρουμε τι μας επιφυλλάσει
Ηirvonen: H έκπληξη!! Χρειάζεται ακόμη μία δυνατή εμφάνιση για να διεκδικήσει εργοστασιακή θέση του χρόνου.
Έπονται οι Paasonen, Lidholm, Tuohino, Pykalisto σαν ντόπιοι!
Βέβαια στο τέλος ο Loeb θα το πάρει, αλλά δεν πρέπει να ασχοληθουμε κι εμείς με κάτι διαφορετικό περιμένοντας κάποια αλλαγή στην κορυφή?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Rovanpera: Κι αύτός εδώ ελπίζει, ξέρει απ'εξω τον αγώνα (τον έχει κερδίσει κιόλας), και βλέπει το EVO ψηλά.
Πότε και με τί αμάξι ?
(Να μαθαίνουμε και τίποτα ) -
Ο χρήστης Christos M έγραψε:
Πότε και με τί αμάξι ?
(Να μαθαίνουμε και τίποτα )Χρήστο, μπερδεύτηκα! Την Σουηδία έχει κερδίσει.... Η καλύτερη του θέση εδώ ήταν το 2000, 3ος με την Corolla.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Πότε και με τί αμάξι ?
(Να μαθαίνουμε και τίποτα )Χρήστο, μπερδεύτηκα! Την Σουηδία έχει κερδίσει.... Η καλύτερη του θέση εδώ ήταν το 2000, 3ος με την Corolla.
It's ok.
Γρήγορος είναι στη χώρα του (είχε κάποτε το ρεκορ στην Ouninpojha ή πως τη λενε τέλος πάντων ?) αλλά είναι το Mitsubishi αρκετά δυνατό ?Και κάτι σχετικά με τον Galli : πολύ καλός, αλλά μου φαίνεται ότι τον έχουμε υπερεκτιμήσει λίγο.
-
Ωπ! Εδώ είμαστε.
Έφτασε η στιγμή που θα ορθώσουμε το ανάστημά μας και θα πούμε: 'Ο Λεμπ δε θα περάσει!!'Ο ψηλός δε θα βλέπει μπροστά του.
Αν δεν πάθει κάτι το κασόνι κι αν δε βγει λόγω πίεσης θα κερδίσει άνετα. Πολλά ζητάω;Επίσης στο podium βλέπω και τον Toni. Γνώση, ταχύτητα, αξιοπιστία έχει. Τι λείπει;
-
Ο χρήστης Christos M έγραψε:
Και κάτι σχετικά με τον Galli : πολύ καλός, αλλά μου φαίνεται ότι τον έχουμε υπερεκτιμήσει λίγο.
Σίγουρα χρειάζεται αγώνες. Σιγά-σιγά θα έρθει και η επιτυχία. Τώρα με την Mitsu ή με άλλον δεν ξέρω...
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Ωπ! Εδώ είμαστε.
Έφτασε η στιγμή που θα ορθώσουμε το ανάστημά μας και θα πούμε: 'Ο Λεμπ δε θα περάσει!!'Ο ψηλός δε θα βλέπει μπροστά του.
αυτό είναι που με ανησυχεί
δε γίνεται να κάνουν κάνα αγιασμό στο 307 πριν το shakedown, αλά φορντ στο ακρόπολις;
τελικά, όλοι θα ψηφίσουμε ψηλό στις προβλέψεις, πάλι θα κερδίσει το γαλλάκι, πάλι θα πάμε όλοι μαζί κουβά, και παλι η...σεμνή τελετή θα λάβει τέλος
-
Προσωπικα πιστευω οτι θα ειναι ο πιο αντιπροσωπευτικος αγωνας οσον αφορα στην συγκριση οδηγων και αυτοκινητων.
Ειναι ο αγωνας που περιμενα μετα τις 3-4 ευκολες νικες του Loeb για να βγαλω τα συμπερασματα μου:
-Αν το πάρει παλι ο Γαλλος τοτε ολη τη δουλεια φέτος την κανει η Xsara και υπερεκτιμουμε τον Seb
-Aν το πάρει ο Gro τοτε θα βγάλω το καπελο μου στον Lοeb γιατι σημαινει οτι οχι πολυ μεγαλυτερο μεριδιο στην επιτυχια
-Αν το πάρει καποιος αλλος τοτε καποιος απο τους παραπάνω θα εχει προβλημα.Τα παραμανω στηριζονται στο δογμα μου οτι ειναι αδυνατον καποιος (και ποσο μαλλον μη σκανδιναβος) να νικησει στα ισα τον Gronholm στη Φιλανδια.
Εγω παντως Markus θα ψηφισω.
Πολυ ενδιαφερον yp;arxei για τις επιδοσεις του Hirvonen και του Rovanpera
-
Ωραιος συλλογισμος!
-
Αφού ο Χάρης είναι μάλλον σε διακοπές να γράψουμε κανένα νέο.
κατ'αρχήν περιμένουν βροχή στον αγώνα και δεν ξέρω πόσο θα παίξει ρόλο σε επιλογή ελαστικών και επιδόσεις.
Οι Daniel Carlsson και Tobias Johansson δεν θα πάρουν μέρος στον αγώνα, αφού κατά την διάρκεια δοκιμών τράκαραν μεταξύ τους , και μάλιστα άσχημα (όχι γι αυτούς αλλά για τα αυτοκίνητά τους). Και δεν φτάνει αυτό, η olsbergs ακύρωσε τις συμμετοχές της με τους 2 για όλη τη χρονιά. Κρίμα.
-
ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΕΧΩ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ,ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ.
ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ 'ΦΙΛΙΚΑ''el-em'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΕΧΩ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ,ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ.
Καλό ταξίδι και καλό αγώνα! Το όνειρο καθενός που αγαπάει τα ράλλυ είναι να πάει στη Φινλανδία! Ζηλεύουμε
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Καλό ταξίδι και καλό αγώνα! Το όνειρο καθενός που αγαπάει τα ράλλυ είναι να πάει στη Φινλανδία! Ζηλεύουμε
Ζηλεύουμε βέβαια, αλλά το όνειρο το δικό μου είναι η Κορσική.Την λατρεύω την άσφαλτο τι να κάνουμε
-
Ο χρήστης ΝΩΝΤΑΣ έγραψε:
Τελικά η Peugeot θα λάβει μέρος στον αγώνα με δυο 307, για τους Gronholm και Martin όπως ήταν αναμενόμενο. Δυστυχώς δεν υπάρχει στη λίστα συμμετοχών τρίτο εργοστασιακό 307, αφού βέβαια θα τρέξει και ο Lindholm με ιδιωτικό 307 (το πρώτο) και λάστιχα Michelin...Κρίμα!_Ε.ΔΟΠΩΣ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ, ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΔΩ, 3 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΕΣ ΦΑΛΑΙΝΕΣ. ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ BASTI ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΔΗΛΩΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ. ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΛΑΣΤΙΧΑ PIRELLI.
307 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ... -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Gardemeister: Ο ανερχόμενος. Παίζει κι αυτός εντός έδρας και μετά τις τελευταίες επιτυχίες θέλει απλά να κερδίσει κιόλας. Αν το καταφέρει εδώ θα μείνει στην ιστορία. Σίγουρα θα είναι ψηλά.
ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Ο GARDEMEISTER ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΣΚΟΥΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΤΕΑΜ-MATES ΤΟΥ HIRVONEN KAI HENNING SOLBERG. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΦΙΝΛΑΝΔΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ, ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΣΠΕΣΙΑΛΙΣΤΑΣ ΤΥΠΟΥ PAASONEN (Ο ΤΟΝΙ EXAΣΕ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΕΡΥΣΙ ΑΠΟ ΤΟΝ JANI ΜΕ ΙΔΙΑ ΟΠΛΑ), PYKALISTO Ή TUOHINO, KATI ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΥΣΤΕΡΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ, ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.
ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ PODIUM ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΡΙΣΚΑ...
WRC 2005-10ος Γύρος Ράλλυ Φινλανδίας