-
Να ζητήσω προκαταβολικά συγνώμη απο αυτούς που θα έρθουν στην εκδρομή, γιατι δεν την έχω οργανώσει όπως θα ήθελα.
Δυστυχώς παρόλο που πήγα στο Βόλο το σκ, προσωπικοί λόγοι δεν μου επέτρεψαν να πάω στα Χάνια να μιλήσω face to face με τον πανδοχέα και όλες οι συζητήσεις έχουν γίνει τηλεφωνικώς. -
i'm the invisible man
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
i'm the invisible man -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
i'm the invisible man
το πιστευω.........
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
υγ:Μαλλον με το CRV θα ερθω
Πωπωωω, αυτή είναι κατάρα: να βλέπεις τέτοιο στρόφιλο μπροστά σου και να είσαι καβάλα στη μαούνα... Αν θες μπορείς να το δέσεις πίσω από το δικό μου να σε πάω εγώ μία γρήγορη!!!
Κρίμα ρε Βάγγο...
-
Δεχομαι προτασεις ρυμουλκησης
Κ συνοδηγηση δεν θα με χαλαγε εντουτοις
-
Δεχομαι προτασεις ρυμουλκησηςΚ συνοδηγηση δεν θα με χαλαγε εντουτοις
Βαγγέλη , αν όλα πάνε καλά .... θα σε ρυμουλκήσω εγώ
-
Δεχομαι προτασεις ρυμουλκησηςΚ συνοδηγηση δεν θα με χαλαγε εντουτοις
ΟΚ, ό,τι θες...
-
Αμα σε 'ρυμουλκήσει' ο Βασίλης...κάηκες!!!
Πέρα από πλάκα τωρα!
Θα είμαστε πολλά αυτοκίνητα (~30!!!).
Απαιτείται πολλή προσοχή!Οι δρόμοι είναι δύσκολοι (π.χ. Καράβωμα) και πάμε για να το απολαύσουμε!Οπότε θα πηγαίνουμε κονβόϊ, με λογικές ταχύτητες!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Οπότε θα πηγαίνουμε κονβόϊ, με λογικές ταχύτητες!Τι δηλαδή, δεν θα κουμπώσουμε και πέμπτη?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Οπότε θα πηγαίνουμε κονβόϊ, με λογικές ταχύτητες!
Τι δηλαδή, δεν θα κουμπώσουμε και πέμπτη?
Θα κουμπώσουμε τα πουκάμισά μας μόνο!!! Αλλοιώς θα...ξεκουμπώσουμε!!!
-
θα ξεκουμπωσουμε ή θα ξεμπουκωσουμε????
(incredible how you can
see right through me!) -
Θα μπουκώσουμε και μετά θα ξεκουμπώσουμε (το πρώτο κουμπί του παντελονιού-ίσως και το δεύτερο)
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
θα ξεκουμπωσουμε ή θα ξεμπουκωσουμε????(incredible how you can
see right through me!)'κου' όχι 'μπου' Αόρατε!!!
-
Εννοειται οτι οι ταχυτητες σας θα ειναι λογικες γιατι εγω με το honda δεν θα μπορω να σας ακολουθησω...
Κ ξαναγραφω οτι θα με υποστειτε σαν συνοδηγο σας σε καποια αναβαση(η εστω και καταβαση) γιατι με το Honda ΔΕΝ
-
Εννοειται οτι οι ταχυτητες σας θα ειναι λογικες γιατι εγω με το honda δεν θα μπορω να σας ακολουθησω...Κ ξαναγραφω οτι θα με υποστειτε σαν συνοδηγο σας σε καποια αναβαση(η εστω και καταβαση) γιατι με το Honda ΔΕΝ
να διαλέξεις κιόλας!
Προσθιοκίνητο...Τετρακίνητο...ήηηηηη....Πισωκίνητο??!!! -
Αυτο το μου αρεσε πολυ
Θα παρω λιγο απο ολα
εδιτ:Μην παρεξηγηθει και κανεις
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Θα **μπουκώσουμε **και μετά θα **ξεκουμπώσουμε **(το πρώτο κουμπί του παντελονιού-ίσως και το δεύτερο)Αγαπητοί φίλοι,
Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ σ'αυτή τη συνάθροιση με την καταπληκτική, όπως πάντα , παρέα.
Προτείνω να κάνετε αυτό που γράφει ο taurus με τα bold.
Οι καιροί είναι πονηροί. Γι'αυτό ιδιαίτερη προσοχή στους δρόμους και όχι ανωριμότητες . Μεγάλα παιδιά είστε. Αναμένω με αγωνία το ημερολόγιο καταστρώματος.
Καλά να περάσετε.
-
-
Ασχετο(?)
Τα ποστ του Τριαντάφυλλου έχουν γαμώ τα σάουντρακ.
:: III Πανελλήνια Συνάντηση 4ΤForum 8-9/10::