-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Joanna Newsom - YsΑκουστε το . &-
to evala na katebainei. se misi wra 8a nai katw
-
διαβασα κατι λιγα για αυτο το δισκακι στην lifo της περασμενης βδομαδας.τι λεει?καλο?
-
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Και τωρα...κατι εντελως διαφορετικοΦοβερή, πραγματικά!
Πολύ μ' αρέσει αυτή η εναλλακτική προσέγγιση των μουσικών οργάνων.
Μου θύμισε αυτήν εδώ:
Youtube Video -
Προσφατα ολοκληρωσα το κατεβασμα..εχμμ την ακροαση του νεου δισκου των Σουηδων Haunted με τιτλο 'The Dead Eye'
Συχγρονη thrash metal με gothic αναφορες,ενδιαφεροντα φωνητικα και ολα αυτα τυλιγμενα γυρω απο εναν μελωδικο πυρηνα.
Καποιοι θα πουν οτι ειναι ψιλο-mainstream
Καποιοι θα πουν οτι δεν καταφερνει να ξεχωρισει οσο το προηγουμενο album
αλλα προσωπικα τους βρισκω ως ενα απο τα πιο ευχαριστα και ακουσματα για τον τελευταιο καιρο οσον αφορα το genre
-
-
-
Mόλις είδα τυχαία σε μια εκπομπή της ετ1, ότι στις 24/11, πριν από 15 χρόνια πέθανε ο Freddie Mercury.
http://www.youtube.com/watch?v=qAV9-JmO ... ed&search=
Μάλλον το αγαπημένο μου τραγούδι με τη φωνή του Freddie... -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
**Mόλις είδα τυχαία **σε μια εκπομπή της ετ1, ότι στις 24/11, πριν από 11 χρόνια πέθανε ο Freddie Mercury.Δεν το ηξερες τοσον καιρο?
-
Kατέβασα το Black Holes and Revelations των Muse. Καλούτσικο αλλά θεωρώ το Absolution πολύ καλύτερο...
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Kατέβασα το Black Holes and Revelations των Muse. Καλούτσικο αλλά θεωρώ το Absolution πολύ καλύτερο...Eγώ διαφωνώ!
-
Περίμενα κάτι πιο σκοτεινό και πιο δυνατό. Αντίθετα τα τραγούδια στο Black Holes and Revelations μου φαίνονται πιο κοινά πιο εμπορικά...
-
A, επίσης κατέβασα και το Lights των Archive και μου φαίνεται πολύ καλό!!
-
msamaro
τα γούστα μας διαφέρουν!Εγώ το βρήκα το λιγότερο καλό απ' τις κυκλοφορίες τους. Όχι κακό, αλλά δεν μου πολυάρεσε, σαν σύνολο.
-
msamaro
τα γούστα μας διαφέρουν!Εγώ το βρήκα το λιγότερο καλό απ' τις κυκλοφορίες τους. Όχι κακό, αλλά δεν μου πολυάρεσε, σαν σύνολο.
Συγγνώμη τωρα γιατι θα μας τρελάνεις!! Σου άρεσε το άλλο (ξέρεις ποιο, μην επεκταθώ και αμαυρώσω υπολήψεις ) και δεν σ'αρεσε των Archive?
Θα έχει κάτι το νερό της Αλέξανδρούπολης!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
msamaro
Συγγνώμη τωρα γιατι θα μας τρελάνεις!! Σου άρεσε το άλλο (ξέρεις ποιο, μην επεκταθώ και αμαυρώσω υπολήψεις ) και δεν σ'αρεσε των Archive?
Θα έχει κάτι το νερό της Αλέξανδρούπολης!
Δεν είπα ότι δεν μ' αρεσε, απλά βρήκα το Noise και το You All Look The Same To Me μου άρεσαν πολύ περισσότερο.
Α, και για να μη μας απειλείς, κυρία Φούνις, δηλώνω (ξανά) δημόσια ότι μ' αρέσει πολύ αυτό:
Youtube VideoΓενικά λάτρεψα τα soundtrack του Yann Tiersen , όπως αυτό της Amelie.
Τα συμπεράσματα δικά σας.
-
Mogwai - Zidane : A Portrait of the 21st Century
Η τελευταία κυκλοφορία των post-rockers Mogwai είναι το soundtrack της εν λόγω ταινίας.
Το κατέβασα και μ' άρεσε! Όχι πως υπάρχει δισκος των Mogwai που δεν μ' αρέσει...
ΣΥγκριτικά με την προηγούμενη κυκλοφορία τους, Mr. Beast, αυτό είναι πολύ πιο ήρεμο και αρκετά μελωδικό. Μη περιμένετε να ακούσετε 10 γκαζωμένες κιθάρες να παίζουν η μία πάνω στην άλλη.
Δοκιμάστε το!
-
msamaro
Kαλά, εσένα σου αρέσει και ο Edge σαν κιθαρίστας.
Youtube Video -
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
msamaro
Kαλά, εσένα σου αρέσει και ο Edge σαν κιθαρίστας.
Youtube VideoΉταν πολύ καλό, πάντως!
-
Ωραίος ο BB.
τα τελευταια CD (LP) που αγορασατε....