-
Μήπως γνωρίζει κανείς γιατί υπάρχουν μεγάλες διαφορές στις τιμές των CD στα μεγάλα καταστήματα (Metropolis, Virgin κλπ)? Έχω παρατηρήσει για το ίδιο CD διαφορά μέχρι και 6-7 ευρώ !!
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Μήπως γνωρίζει κανείς γιατί υπάρχουν μεγάλες διαφορές στις τιμές των CD στα μεγάλα καταστήματα (Metropolis, Virgin κλπ)? Έχω παρατηρήσει για το ίδιο CD διαφορά μέχρι και 6-7 ευρώ !!Μακρυά από Virgin! Μέχρι πριν από 2 χρόνια που έμπαινα για να τσεκάρω, είχε τρελές διαφορές με όλα τα υπόλοιπα δισκάδικα!
Για τους Van Halen που ρώησες πριν, δεν ξέρω. Απλά μου φαίνονται τρελή εητίλα - μπλιαχ! Ποζεριά και άγιος ο θεός!
-
John Coltrane - Εχpressions
φοβερο.
-
... βοήθειά μας
-
Speaking of Miles, το Bitches Brew μου φάνηκε ως το πρώτο progressive album ever! Λίγο παρανοϊκό, επίσης!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Μήπως γνωρίζει κανείς γιατί υπάρχουν μεγάλες διαφορές στις τιμές των CD στα μεγάλα καταστήματα (Metropolis, Virgin κλπ)? Έχω παρατηρήσει για το ίδιο CD διαφορά μέχρι και 6-7 ευρώ !!
Μακρυά από Virgin! Μέχρι πριν από 2 χρόνια που έμπαινα για να τσεκάρω, είχε τρελές διαφορές με όλα τα υπόλοιπα δισκάδικα!
Για τους Van Halen που ρώησες πριν, δεν ξέρω. Απλά μου φαίνονται τρελή εητίλα - μπλιαχ! Ποζεριά και άγιος ο θεός!
Όντως σε εμφάνιση οι Van Halen χειρότερα δεν γίνεται
Αλλά ο κιθαρίστας τα σπάει! Άκουσε το Hot For Teacher, Mean Streat, Eruption κλπ και θα καταλάβεις τι εννοώ -
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Αλλά ο κιθαρίστας τα σπάει! Άκουσε το Hot For Teacher, Mean Streat, Eruption κλπ και θα καταλάβεις τι εννοώ
Μπιρι-μπιρι-μπιρι-μπιρι!
Μπορεί να μου πει κάποιος γιατί έχω (ξανά)φάει τρελό κόλλημα με τους Iced Earth αυτές τις μέρες;;; Αφού είδα το Omen άκουσα το Damien που είναι εμπνευσμένο απ' την ταινία και κόλλησα! Δεν θέλω να ξαναγίνω 18 χρονων!!!
-
Αλλά ο κιθαρίστας τα σπάει! Άκουσε το Hot For Teacher, Mean Streat, Eruption κλπ και θα καταλάβεις τι εννοώ
Μπιρι-μπιρι-μπιρι-μπιρι!
Μπορεί να μου πει κάποιος γιατί έχω (ξανά)φάει τρελό κόλλημα με τους Iced Earth αυτές τις μέρες;;; Αφού είδα το Omen άκουσα το Damien που είναι εμπνευσμένο απ' την ταινία και κόλλησα! Δεν θέλω να ξαναγίνω 18 χρονων!!!
γαμω τις φασεις!!
και εγω εχω (ξανα)φαει κολλημα με χελοουιν μετα απο 328746327084 χρονια
γαμω!! -
Για του λόγου το αληθές:
http://rapidshare.de/files/28330380/Ice ... n.mp3.html
Iced Earth - Damien
When the Jews return to Zion
And a comet fills the sky
The Holy Roman Empire rises
And you and I must die
From the eternal sea he rises
Creating armies on either shore
Turning man against his brother
Till man exists no more -
Μπιρι-μπιρι-μπιρι-μπιρι!
Όντως ο Εddie Van halen είναι τρομερός κιθαρίστας! Από τραγούδια τους προτιμώ τα τρομερά 'Jump' και 'Ain't talking about love'!
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Μπιρι-μπιρι-μπιρι-μπιρι!
Όντως ο Εddie Van halen είναι τρομερός κιθαρίστας! Από τραγούδια τους προτιμώ τα τρομερά 'Jump' και 'Ain't talking about love'!
Το μπίρι-μπίρι δεν είναι κοπλιμέντο, πάντως!
Παραδέχομαι ότι όοοοοταν πρωτοξεκίνησε είχε επαναστατικό τρόπο παιξίματος. Σήμερα, όμως, μου φαίνεται τελείως ανούσιος. Άσε που τα τραγούδια τους είναι τριαλαρί-τριαλαρό και με εκνευρίζουν!
-
Πρέπει να έπεσε περονόσπορος στα Μετροπολις. Αρκετα cd που έψαχνα είχαν τελειώσει
Οπότε κατέφυγα σε κλασσικές αξίες
Led Zeppelin - Led Zeppelin III
Queen - A Kind Of Magic
Σχολιο για το A Kind Of Magic
''After Queen stole the show in Live Aid, the enthusiasm among the members of Queen was bigger than ever, and soon they were back on the studios to release their next album. By those days they received a call from Russell Mulcahy, a director who had worked before directing music videos for Elton John and Duran Duran. He told them he was fascinated by their music, and they would be the perfect band to create the musical score for the movie 'Highlander', which was directed by him. Queen saw the movie, they liked it, and inspired by it they created 5 songs, while Mulcahy was expecting just one. The movie was a huge success, and of course the album too. 'A Kind Of Magic' is the Queen album with more songs released as singles (7 out of 9). Perhaps that enthusiasm they had, made this album one of Queen's best.'' -
Wolfmother - Wolfmother
Ειναι Αυστραλοι εχουν παλιοροκαδικο ηχο (που θυμιζει αλλες εποχες) και το ομωνυμο τους Album ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ
Ακουστε το ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ
Pure ROCK
-
Δεν είναι cd και δεν το αγόρασα, αλλά είδα χθες το ντοκιμαντέρ 'The making of the Dark Side of the Moon'.
Απλά ανατριχιαστικό. Οι fans των Floyd ας το ψάξουν (το βρίσκετε και σε torrent).
-
ναι πολυ καλοοο
-
Επιτέλους βρήκα το 'Collisions' των Calla (την προηγούμενη εβδομάδα) στο Μετρόπολις του Πειραιά. Τιμή 16,50
-
My Brightest Diamond - Bring Me The Workhorse
Μαλλον ειμαστε μπροστα σε ενα απο τα καλυτερα της χρονιας
η κυρια Shara Worden εφτιαξε εναν εκπληκτικο δισκοακουστε το ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ
-
Μακρυά από Virgin! Μέχρι πριν από 2 χρόνια που έμπαινα για να τσεκάρω, είχε τρελές διαφορές με όλα τα υπόλοιπα δισκάδικα!
Nαι αλλο στο Virgin βρηκα πολυ πιο φτηνα το 'The song remains the same' που θα ενδιαφερεται και ο Theo Δε ξερω τι παιζει με αυτο το θεμα αληθεια
Eητιλα ξεητιλα βγαζει καποια σολο πιο δυσκολα και απο Hendrix.
-
Blind Guardian - A twist in the Myth
ειχα περιεργεια να δω πως θα ακουγοταν πλεον που εφυγε ο Tomas (drummer) επειδη λεει διαφωνησε με τον δρομο που περνει μουσικα το συγγροτημα.
Μετα απο αυτο περιμενα να ακουσω κατι το διαφορετικο, ισως πιο bardic/μεσσαιωνικο αλλα ειναι σαν να ακουω μια συνεχεια του A Night at the Opera. Την παραγωγη ποιος την κανει? Μπορουσε να ειναι καλυτερη.
Ειναι γεγονος οτι μετα απο το Imaginations from the Other Side και το Nightfall in Middle Earth περιμενα πολυ πιο καλα πραγματα απο τους Guardian οι οποιοι φαινεται να αναμασανε τα ιδια.
Τελικα ισως ο Tomas ειχε δικαιο που εφυγε..
(Σημειωση : Ο τιτλος ισως ειναι ειρωνικος, για να δηλωση την απουσια του Tommas)
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
Ειναι γεγονος οτι μετα απο το Imaginations from the Other Side και το Nightfall in Middle Earth περιμενα πολυ πιο καλα πραγματα απο τους Guardian οι οποιοι φαινεται να αναμασανε τα ιδια.
Μακράν η καλύτερη στιγμή τους το Imaginations. Αυτό κρατάω στη μνήμη μου από τους Guardian, μαζί με τη γοητεία των metal days του λυκείου...(συγκινήθηκα τώρα)
τα τελευταια CD (LP) που αγορασατε....