-
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Διαβάζοντας για το θέμα του φίλου με το πρόβλημα στα φρένα του lancer θυμήθικα την λεγόμενη μεθόδο της κρυογέννησης.
Μια μέθοδος που υπόσχεται υποδειγματική συμπεριφορά των μετάλλων μετά από παρατεταμένη ψύξη τους σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, οπου με αυτο τον τρόπο υποτήθεται ότι εμποδίζονται οι στρεβλώσεις παραμορφώσεις η κ σπασίματα.
Ξέρει κανείς αν πραγματικά λειτουργεί αυτή η μέθοδος για τα μέταλλα?up
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Θάνο αυτό θες να το κάνεις για να μη φαίνεται ο εξοπλισμός που κουβαλάς ή για να γλυτώνεις φόρους ?
Να διαβασει το πιο κατω και θα του κοπουν οι αποριες
viewtopic.php?f=5&t=42740Ρε τρελόπαιδα, αυτό λέω και εγώ.
Για να μην συμβεί αυτό που γράφει το παρόν θρεντ, κοιτάω να το πάρω με άδεια ΙΧ και όχι επαγγελματικού. -
Πηρε το αφτι μου οτι θα ξαναδιοργανωθει στο cosmos στη Θεσσαλονικη όπως και πέρισι αυτο εδώ:
http://www.autotritipro.gr/news/preview_news.asp?news_data_id=92782&news_category_id=&category_id=98
Ξερει κανεις κάτι? -
Ρε παιδια σημερα ειδα μια καινουργια c class ή οποια ομως αντι για τους προβολεις ομιχλης ειχε LED (εργοστασιακα) Τι παιζει μ'αυτα? Εκτελουν χρεη φωτων ημερας και προβολεων ομιχλης??
-
Διαβάζοντας για το θέμα του φίλου με το πρόβλημα στα φρένα του lancer θυμήθικα την λεγόμενη μεθόδο της κρυογέννησης.
Μια μέθοδος που υπόσχεται υποδειγματική συμπεριφορά των μετάλλων μετά από παρατεταμένη ψύξη τους σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, οπου με αυτο τον τρόπο υποτήθεται ότι εμποδίζονται οι στρεβλώσεις παραμορφώσεις η κ σπασίματα.
Ξέρει κανείς αν πραγματικά λειτουργεί αυτή η μέθοδος για τα μέταλλα?up
Ειχα διαβασει παλαιοτερα για αυτη τη μεθοδο,δε μου φανηκε να λεει κατι παραλογο και θεωρω πως ισως εχουν βαση αυτα που λεει.
Απλα θυμαμαι οτι απαραιτητη προυποθεση ειναι οτι στα κομματια που θα το εφαρμοσεις πρεπει να ειναι ολοκαινουρια,0 χλμ,μολις βγηκαν απο το κουτι. -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Ρε παιδια σημερα ειδα μια καινουργια c class ή οποια ομως αντι για τους προβολεις ομιχλης ειχε LED (εργοστασιακα) Τι παιζει μ'αυτα? Εκτελουν χρεη φωτων ημερας και προβολεων ομιχλης??Είναι η f/l έκδοση. Εχω την εντύπωση ότι τα leds είναι και ομίχλης και ημέρας.
Απ΄οτι ξέρω έτσι είναι στην Ε που σε μια έκδοση έχει διπλά προβολάκια ενώ σε άλλη έκδοση leds.
(Φαντάζομαι ρυθμίζονται αναλογα με την περίπτωση σε φωτεινότητα!) -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ρε παιδια σημερα ειδα μια καινουργια c class ή οποια ομως αντι για τους προβολεις ομιχλης ειχε LED (εργοστασιακα) Τι παιζει μ'αυτα? Εκτελουν χρεη φωτων ημερας και προβολεων ομιχλης??
Είναι η f/l έκδοση. Εχω την εντύπωση ότι τα leds είναι και ομίχλης και ημέρας.
Απ΄οτι ξέρω έτσι είναι στην Ε που σε μια έκδοση έχει διπλά προβολάκια ενώ σε άλλη έκδοση leds.
(Φαντάζομαι ρυθμίζονται αναλογα με την περίπτωση σε φωτεινότητα!)Cosneo νομιζω η fl C class θα ερθει του χρονου. Οποτε μαλλον αυτες που ερχονται τωρα θα ειναι Model Year 2010
Ευχαριστω παντως για την πληροφορια!!
-
-
Εεεε δεν ειχε W και Α αλλα ηταν καπως ετσι
-
Μία απορία που έχω εδώ και καιρό...
Αν αλλάζει κανείς ταχύτητες με σβηστό κινητήρα χωρίς να πατά συμπλέκτη δημιουργούνται φθορές στο κιβώτιο ή σε κάποιο μέρος του συμπλέκτη;
-
Ο χρήστης Costas Athan έγραψε:
Μία απορία που έχω εδώ και καιρό...Αν αλλάζει κανείς ταχύτητες με σβηστό κινητήρα χωρίς να πατά συμπλέκτη δημιουργούνται φθορές στο κιβώτιο ή σε κάποιο μέρος του συμπλέκτη;
Oχι ιδιετερα απλα ''γρατζουνας'' λίγο τα διχαλα εκτός κ αν παίζεις όλη μέρα με αυτόν σε αυτη την φάση
-
Αν αλλάζει κανείς ταχύτητες με σβηστό κινητήρα χωρίς να πατά συμπλέκτη δημιουργούνται φθορές στο κιβώτιο ή σε κάποιο μέρος του συμπλέκτη;
Oχι ιδιετερα απλα ''γρατζουνας'' λίγο τα διχαλα εκτός κ αν παίζεις όλη μέρα με αυτόν σε αυτη την φάση
Μάλιστα! Κι εγώ περίμενα οι φθορές να είναι μηδαμινές ή ανύπαρκτες. Ευχαριστώ για την απάντηση!
-
Ο χρήστης Costas Athan έγραψε:
Μάλιστα! Κι εγώ περίμενα οι φθορές να είναι μηδαμινές ή ανύπαρκτες. Ευχαριστώ για την απάντηση!
Τίποτα.Αν το δοκιμάσεις κ στην πράξη θα διαπιστώσεις ότι καποιες ταχύτητες θα μπουν ανετα κ καποιες θα ζοριστουν μέχρι να φτασουν ως το τέλος τις διαδρομής άρα εκ των πραγματων φθείρεται
-
Απορία που είχα εδώ κ καιρό κ την θυμήθηκα βλέποντας πλάνα απο τις κερκίδες στα σημερινά δοκιμαστικά στη Μονζά
Τι το συγκλονιστικό μπορεί να βρίσκει κάποιος χρησιμοποιώντας κόρνα πεπιεσμένου αέρα σε έναν αγώνα F1?
Δεν είναι εντελώς μ@λ@κί@ , ανούσιο, κ εκνευριστικό ?
Σε έναν αγώνα F1 live δυο τα κύριος πορωτικα του γνωρισματα,Ο ήχος των κινητήρων, και οι απίστευτα υψηλές ταχύτητες.
Θυμάμαι όταν είχα πάει στο nurburgring σε έναν αγώνα κ στη κυριολεξία δεν άκουγα τα μοτέρ από τις πολυάριθμες κόρνες των μαλακογκάυλιδων θεατών,κ τα είχα πάρει κρανίο μέχρι τα μισά του αγώνα μιας κ έκτοτε τους τελείωσαν οι φιάλες πίεσης!
Άντε να πάρετε κ βουβουζέλες τώρα ζωντόβολα -
Ρε παιδια... Ποια φωτα αναβουν σαν φωτα ημερας στα καινουργια Ibiza??
-
Ρε παιδια... Ποια φωτα αναβουν σαν φωτα ημερας στα καινουργια Ibiza??Λογικά τα μεσαία μιας κ το ibiza δεν διαθέτει λεντοσειρά .
Ασχετο-σχετικό, τα καινουρια ibiza έχουν iοθετήσει την τεχνολογια προσαρμοζόμενων προβολέων , Δηλαδή αναμα του αντίστοιχου προς την φορά στροφής του τιμονιού προβολέα ομίχλης -
Ασχετο-σχετικό, τα καινουρια ibiza έχουν iοθετήσει την τεχνολογια προσαρμοζόμενων προβολέων , Δηλαδή αναμα του αντίστοιχου προς την φορά στροφής του τιμονιού προβολέα ομίχληςΑυτό το βλέπω σε όλο και περισσότερα αυτοκίνητα τώρα τελευταία, όντως και στα Seat. Στην αρχή νόμιζα ότι όλα είχαν χαλασμένο το ένα φως ομίχλης, πάντα το ίδιο όπως το βλέπω από το μπαλκόνι μου....
-
Στο BMW πάντως είναι άλλα τα φώτα στροφής και άλλα τα ομίχλης. Είστε σίγουροι ότι είναι όντως το ομίχλης που ανάβει;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Στο BMW πάντως είναι άλλα τα φώτα στροφής και άλλα τα ομίχλης. Είστε σίγουροι ότι είναι όντως το ομίχλης που ανάβει;Ειναι σιγουρο Χρηστο. Στo Ibiza που εχει ενας φιλος μου αναβει το ενα φως ομιχλης αναλογα με το που στριβει
-
Στo Ibiza που εχει ενας φιλος μου αναβει το ενα φως ομιχλης αναλογα με το που στριβειΈτσι κάνουν και τα Golf και τα Octavia5 απ' ότι έχω προσέξει.
Διάφορες ερωτήσεις/απορίες σχετικές με το αυτοκίνητο