-
Μπορώ να κάνω κατάθεση σε τρίτον μέσω atm ?
Δηλ να έχω κάρτα της Εμπορικής και να κάνω κατάθεση στην Εurobank ή την Eθνική;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μπορώ να κάνω κατάθεση σε τρίτον μέσω atm ?Δηλ να έχω κάρτα της Εμπορικής και να κάνω κατάθεση στην Εurobank ή την Eθνική;
Δεν νομιζω.
-
πτου σου!
ξέρει κανείς τι ώρα ανοίγουν οι τράπεζες;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
πτου σου!ξέρει κανείς τι ώρα ανοίγουν οι τράπεζες;
Με εβρεξες!
Δευτερα στις 08:00 ; -
08 00 ; ...υποφερτά! Γκράτσιε Βιλλ.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
πτου σου!ξέρει κανείς τι ώρα ανοίγουν οι τράπεζες;
Στο Mall η Eurobank είναι και τα Σάββατα ανοικτή ως τις 15:00' το μεσημέρι. Πας σε ΑΤΜ της Εμπορικής βγάζεις τα λεφτά και πας στην Eurobank και τα καταθέτεις.
http://www.eurobank.gr/online/home/popsnew.aspx?mid=504&lang=grΑκολουθούν οι εγγραφές της κατηγορίας Καταστήματα Eurobank με διευρυμένο ωράριο
Γλυφάδα, Πλ. Εσπερίδων 3,
Θέρμη, Cosmos Mediterranean - 11ο χλμ. Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Μουδανιών
Κέντρο Θεσσαλονίκης, Τσιμισκή 27,
Κηφισιά, Κηφισίας 271 & Ηρώδου Αττικού,
Κολωνάκι, Κανάρη 23,
Μαρούσι, The Mall - Λεωφ. Α. Παπανδρέου 35,
Πειραιάς, Λ. Ηρ. Πολυτεχνείου 42-44,
Περιστέρι, Δημαρχείο Περιστερίου, Π. Τσαλδάρη 89,
Σύνταγμα, Φιλελλήνων 1 & Όθωνος,
Ψυχικό, Λ. Κηφισίας 212, -
στην Alpha θέλω να τα καταθέσω....σίγουρα δεν γίνεται;
μετρητά να τα βάλω μέσω του atm της A σε κάποιον που θέλω και έχει λογαριασμό Α.... -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
στην Alpha θέλω να τα καταθέσω....σίγουρα δεν γίνεται;
μετρητά να τα βάλω μέσω του atm της A σε κάποιον που θέλω και έχει λογαριασμό Α....Πρεπει να εχει και η Α τετοια καταστηματα.Κοιτα στο site της.
-
Αν έχεις τον ΙΒΑΝ αριθμό της Alpha ίσως μπορεί αυριο η Eurobank ... εκτός αν θέλει και εκείνη να έχεις σ'αυτήν λογαριασμό.
Με το ΔΙΑΣ μεσω ΑΤΜ νομίζω δεν γίνεται κατάθεση ... αλλά ίσως και να κάνω λάθος, δεν το έχω προσέξει. -
ποιο Διας ρε παιδιά....έχω 200 ευρώ χαρτονομισματα και θέλω να τα κάνω κατάθεση μέσω του atm της Α σε άτομο που έχει εκεί λογαριασμό (στην Α)....
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ποιο Διας ρε παιδιά....έχω 200 ευρώ χαρτονομισματα και θέλω να τα κάνω κατάθεση μέσω του atm της Α σε άτομο που έχει εκεί λογαριασμό (στην Α)....Στειλε τα σε μενα και θα το φροντισω
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
ποιο Διας ρε παιδιά....έχω 200 ευρώ χαρτονομισματα και θέλω να τα κάνω κατάθεση μέσω του atm της Α σε άτομο που έχει εκεί λογαριασμό (στην Α)....
Στειλε τα σε μενα και θα το φροντισω
να μην έχω βάλει ο μάπας net banking
τα καταστήματα με διευρυμένο ωράριο μέχρι τι ώρα είναι; ΑΚΥΡΟ ΤΟ ΕΙΔΑ ΤΩΡΑ
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ποιο Διας ρε παιδιά....έχω 200 ευρώ χαρτονομισματα και θέλω να τα κάνω κατάθεση μέσω του atm της Α σε άτομο που έχει εκεί λογαριασμό (στην Α)....Αν έχεις μετρητά και κάρτα της Α, μπορείς να κάνεις κατάθεση σε άλλον που έχει λογαριασμό στην Α. Αλλά πρόσεξε, δεν μπορεί να τα πάρει αμέσως. Πρέπει να τα πάρει ο υπάλληλος την Δευτέρα και να επιβεβαιώσει την κατάθεση.
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Όσο για το θέμα θέσης οδήγησης, το γόνατο βρίσκει στο ίδιο το κλειδί, όχι στο τιμόνι ούτε σε αρμαθιά κλειδιών.Απλώς σκεφτόμουν (χωρίς να θυμάμαι ακριβώς σε ποιο σημείο βρίσκεται η υποδοχή του κλειδιού στο Golf) ότι μετακινώντας το τιμόνι λίγο πιο πάνω/κάτω ίσως μετακίνηθει και η θέση του κλειδιού όσο χρειάζεται για να μην το κοπανάς.
Εναλλακτικά, να ξέρεις ότι το κλειδί του Golf μπορεί να χωριστεί σε δύο κομμάτια, το μηχανικό και το ηλεκτρονικό..(μου έτυχε μια φορά όταν μου έπεσε κάτω...χεχ)...οπότε ίσως, αν βάζεις μόνο το μηχανικό για να βάλεις μπρος, να μπορέσεις να κάνεις τη δουλειά σου αν το γονατό σου χτυπάει την εξωτερική (ως προς τη μίζα) μεριά του κλειδιού..
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Οι ραμπίτσες δίνουν σιγουριά μια και έχουν στοπ στο τελείωμα τους και εσοχή όπου μπαίνει ο τροχός και δεν μπορούν εύκολα να φύγουν εμπρός ή πίσω. Το κακό είναι ότι δεν μπορείς να αφαιρέσεις τροχό ή να κάνεις εργασίες σε ότι έχει σχέση με αυτούς ή με σύστημα ανάρτησης και διεύθυνσης. Το καλύτερο είναι τέσσερα τρίποδα ρυθμιζόμενα σε ύψος κατάλληλα για το βάρος του αυτοκινήτου σου. Αν τοποθετηθούν σωστά δεν έχεις κανένα κίνδυνο να κάνεις την οποιαδήποτε εργασία στο αμάξι. Αν το δάπεδο είναι ολισθηρό υπάρχουν κατάλληλα υλικά για να τα βάλεις κάτω και επάνω τους να πατήσουν τα τρίποδα.
Φυσικά μπορεί να γίνει συνδυασμός των δυο επιλογών με δυο τρίποδα και δυο ράμπες όταν δεν έχεις να ασχοληθείς και με τους τέσσερις τροχούς ταυτόχρονα.
Όσο για την ξαπλώστρα με ροδάκια ούτε λόγος. Ότι ποιο πρακτικό.Ευχαριστώ για τις απαντήσεις
Παρήγγειλα τα 'Rhinho ramps' που απότι είδα κυκλοφορούν πολύ στα αμερικάνικα φορα και είναι αρκετά βολικά, έχουν και αντιολισθητικό υλικό στις βάσεις τους!
Ξαπλώστρα προς το παρόν δε χρειάζομαι αλλά στο μέλλον θα το κοιτάξω, η συγκεκριμένη στη φωτό είναι αρκετά βολική απότι βλέπω και δεν πρέπει να σου κόβει πάρα πολύ από το διαθέσιμο ύψος! -
EEEEΠ!! Από πού τις παρήγγειλες; Ενδιαφέρομαι.
Για τις ξαπλώστρες, όσο ήμουν αμερική για τα 'σπιτικά' πειράματα χρησιμοποιούσαμε μια που λέγεται 'Dog Bone' και έδινε πολύ ωφέλιμη διαφορά ύψους. Θα ψάξω και θα σου πω.
-
Nα το:
http://www.bonecreeper.com/bone.php3Είναι κομματάκι ακριβό βέβαια...
-
http://www.acehardwareoutlet.com
Έχει μπόλικο πράμα! -
Σε περίπτωση που η ρεζέρβα μας είναι μικρότερων διαστάσεων από τα κανονικά μας λάστιχα, αν έχουμε απώλεια ελαστικού στον εμπρός άξονα σε προσθιοκίνητο αυτοκίνητο, μπορούμε να το αντικαταστήσουμε με τη ρεζέρβα ή πρέπει να βάλουμε ένα από τα πίσω λάστιχα μπροστά και τη ρεζέρβα πίσω;
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Σε περίπτωση που η ρεζέρβα μας είναι μικρότερων διαστάσεων από τα κανονικά μας λάστιχα, αν έχουμε απώλεια ελαστικού στον εμπρός άξονα σε προσθιοκίνητο αυτοκίνητο, μπορούμε να το αντικαταστήσουμε με τη ρεζέρβα ή πρέπει να βάλουμε ένα από τα πίσω λάστιχα μπροστά και τη ρεζέρβα πίσω;Δεν ξερω να υπαρχει περιορισμος.Παντα ομως η ρεζερβα αναγκης ειναι για την διαδρομη μεχρι το βουλκανιζατερ και οχι για ταχυτητα πανω απο τα 80χλμ/ωρα.
Διάφορες ερωτήσεις/απορίες σχετικές με το αυτοκίνητο