-
Πιέσεις και θερμοκρασίες ελαστικών;;;
Ρε εσείς είστε εξπέρ!!!Πάω να παίξω... τάβλι με τον Άλεξ Γιούνγκ!!!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Πιέσεις και θερμοκρασίες ελαστικών;;;
Ρε εσείς είστε εξπέρ!!!Πάω να παίξω... τάβλι με τον Άλεξ Γιούνγκ!!!
τα παιδια ναι, εγω πριν 6 μερες το εβαλα
-
-
Συνεχώς αναρωτιέμαι , τι αλλαγές πρέπει να κάνω στο σετ-απ, πως και πόσο να φρεναρώ, πως και ποσο να στρίβω το τιμόνι, τα ίδια και με το γκάζι , και ειλικρινά ο χρόνος του pininfarina μου φαίνεται λίγο δύσκολο να τον νικήσω , του Σπύρου σχεδόν ακατόρθωτος, ε τότε τι να πω για τον mschumacher που είναι στο 1:05 ?
Μα τι στο δ***** κάνει και πετάει?
Νομίζω πρέπει να παραγγείλω από τον GeorgeTabs, το 54-secs! -
ζητα απο καποιον να σου στειλει το σεταπ του να δοκιμασεις. Εγω τωρα δεν ειμαι σπιτι για να στο στειλω.
με βαση λοιπον ενα καλο σεταπ, κανε τις αλλαγες που νομιζεις και βλεπεις πως θα παει το θεμα. οσο πιο πολυ δοκιμαζεις, τοσο θα βελτιωνεσαι.
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Νομίζω πρέπει να παραγγείλω από τον GeorgeTabs, το 54-secs!
Εξελιγμένο για Ίμολα - Μαλαισία, με λίγη εξέλιξη σε αεροδυναμική σήραγγα και λίγο βελτίωση σε λάστιχα, αναρτήσεις και λίγο πουσάρισμα στον κινητήρα χαλαρά κάτω από 50!!!
Το κακό είναι πως ήταν τόσο ελαφρύ, που στην τελευταία στροφή μπήκα με πολλά, ΚΡΑΤΗΣΕ, αλλά σηκώθηκε στις 2 αριστερές ρόδες και ΤΟΥΜΠΑΡΕ!!!
Πάντως με νόμιμο αμάξι το βλέπω εξαιρετικά χλωμό να κατέβω κάτω από 1.10 αν δεν χαλάσω μια βδομάδα!!!
Κουλόνεν!!! -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ζητα απο καποιον να σου στειλει το σεταπ του να δοκιμασεις. Εγω τωρα δεν ειμαι σπιτι για να στο στειλω.με βαση λοιπον ενα καλο σεταπ, κανε τις αλλαγες που νομιζεις και βλεπεις πως θα παει το θεμα. οσο πιο πολυ δοκιμαζεις, τοσο θα βελτιωνεσαι.
Έτσι βελτιώθηκα αρκετά στην Ίμολα, αλλά πάλι μου έλειπαν 2-3 δευτερόλεπτα από τους 'πολλούς' (οι μπροστά ήταν αλλού... )
Αλλά πολύ δυσκολοοδήγητο... Μέσο όρο μια τετάκα στον γύρο με βοηθήματα...
-
Παιδιά εγώ σήμερα κατάφερα να κάνω δοκιμές.
Best time 1:5.327(με Ferrari).
Το καλό είναι ότι αυτός ο χρόνος ήρθε σε μια προσομοίωση αγώνα 14 γύρων.
Το κακό είναι ότι όταν προσπάθησα να κάνω προσομοίωση qualify ΔΕΝ κατάφερα να κατεβάσω!
Μάλλον πρέπει να συμβουλευτώ τον Trulli...
-
εχεις κανει καποιο update στο παιχνιδι σε σχεση με την αρχικη του εκδοση. Εχεις βαλει το επισημο patch???[/img]
-
Λοιπόν. Λόγω παρότρυνσης του Σπύρου δεν τα παράτησα, και πήγα να κάνω λίγο testing. Με την ίδια ρύθμιση από τότε που κατέβηκα στο 1:06.8, βελτίωσα -0.074(πολύ λίγο δηλαδή).
Ακούστε τώρα το παράξενο(ή μάλλον διαβάστε). Σκλήρυνα ώσπου δεν πάει άλλο bump dampers και rebound dampers και έκανα χρόνο 1:06.899, και μετά τα μαλάκωσα ώσπου δεν πάει άλλο, τα ίδια πράγματα, και έκανα 1:06.895! Εκεί τα 'παιξα. Δεν γίνεται να κάνω τέτοιες δραστικές αλλαγές και να γίνονται πανομοιότυποι χρόνοι! Αν είναι δυνατόν! -
Σκέφτηκα να δοκιμάσω να κάνω σέρβερ από το πανεπιστήμιο.
Καλύτερη ταχύτητα δεν θα υπάρξει στο κοντινό μέλλον, ενώ λογικά θα έχω επαρκή προστασία. Το θέμα είναι αν οι πόρτες θα είναι ανοιχτές (χλωμό).Πάντως να ξεκαθαρίσω πως θα πρόκειται για σέρβερ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ όποτε μπορώ, και αν/όποτε δουλέυει έχει καλώς, αλλιώς κρίμα χάσαμε.
Με 'επίσημο' κλπ δεν μπλέκομαι ξανά.
-
Πότε θα κάνεις αυτό το σέρβερ?
-
δεν ειναι υπεραρκετη μια απλη DSL???
-
Ο χρήστης sikrip έγραψε:
Best time 1:5.327(με Ferrari).Πάει, κλειδώθηκε το πόντιουμ από mschumacher, sikrip και spiro!
-
Πάει, κλειδώθηκε το πόντιουμ από mschumacher, sikrip και spiro!
99% δε θα τρεξω στον αγωνα, οποτε....
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Γιατί?
-
Γιατί?
γιατι πολυ απλα δεν θα ειμαι σπιτι εκεινη την ωρα κατα 99%
αν ομως ειμαι εκει, ενοειται οτι θα θελω να τρεξω
-
Λοιπόν. Λόγω παρότρυνσης του Σπύρου δεν τα παράτησα, και πήγα να κάνω λίγο testing. Με την ίδια ρύθμιση από τότε που κατέβηκα στο 1:06.8, βελτίωσα -0.074(πολύ λίγο δηλαδή).
Ακούστε τώρα το παράξενο(ή μάλλον διαβάστε). Σκλήρυνα ώσπου δεν πάει άλλο bump dampers και rebound dampers και έκανα χρόνο 1:06.899, και μετά τα μαλάκωσα ώσπου δεν πάει άλλο, τα ίδια πράγματα, και έκανα 1:06.895! Εκεί τα 'παιξα. Δεν γίνεται να κάνω τέτοιες δραστικές αλλαγές και να γίνονται πανομοιότυποι χρόνοι! Αν είναι δυνατόν!δε είναι δραστικές αλλαγές αυτές. Αυτές οι αλλαγές έχουν να κάνουν με μια πιο σταθερή βελτίωση του μονοθεσίου όταν στρίβεις παρά με πραγματική βελτίωση στο χρόνο. Ειδικά περισσότερο όταν έχεις πληκτρολόγιο που ποτέ δε θα στρίψεις τέλεια μια στροφή για να καταλάβεις τη πραγματική διαφορά. Σε συνδιασμό όμως με άλλες αλλαγές προφανώς κερδίσεις σε σταθερό race lap.
-
Δηλαδή αλλού είναι το λαυράκι, θέλεις να πεις MS?
-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
Όσο καιρό μας κέρδιζε ο roxette και μας έριχνε δευτερόλεπτα όλα ήταν ok. Κανείς δεν μίλαγε ούτε αντιδρούσε.
Τωρα που άρχισε να χάνει άρχισε να αμφισβητεί αυτά που κάνουν οι άλλοι.Την Κυριακή ο αγώνας θα γίνει κανονικά. Εγώ δεν θα αλλάξω κάτι γιατί είμαι καθαρός. Αλλά θα είναι ο τεέυταίος μου αγώνας στο πρωτάθλημα.
Μήπως κάποιος δεν είναι τόσο καθαρός;
6ος Αγώνας AUSTRIA 2002 (REMATCH) 25 (ΣΑΒΒΑΤΟ) ΙΟΥΝΙΟΥ 2005