-
A-Viper7, εσύ θα συμμετάσχεις στο πρωτάθλημα?
-
Μόλις βρήκα το παιχνίδι, αλλά έχει πρόβλημα με το Service Pack 2 των Windows.
Δεν εκτελεί καν το Autorun!
Καμιά ιδέα τι να κάνω;
-
Πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο! Είναι copy το game?
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο! Είναι copy το game?Είναι ερώτηση αυτή;
-
Να σε παρακαλέσω τώρα να μην γράφεις υπονοούμενα, γιατί μπορεί να παρεξηγηθούμε. Έβαλες το crack?
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Μόλις βρήκα το παιχνίδι, αλλά έχει πρόβλημα με το Service Pack 2 των Windows.Δεν εκτελεί καν το Autorun!
Καμιά ιδέα τι να κάνω;
Εμένα τα παραθύρια μου είναι τα ΧΡ με ενσωματωμένο το ΣΠ2. Δεν έχω πρόβλημα...
-
Πότε θα κάνεις αυτό το σέρβερ?Τώρα!
Πάω για δοκιμή -
Τα παρακάτω ελπίζω να βοηθήσουν.
Όπως είπα εχτές επειδή αναγκάστηκα να κάνω format στον υπολογιστή μου έχασα το setup που είχα φτιάξει για τον αγώνα της Κυριακής. Στη προσπάθειά μου να βρεθώ πάλι στα ίδια επίπεδα…. βρέθηκα λίγο… ταχύτερος (!) από ότι περίμενα. Συγκεκριμένα έκανα το καλύτερο χρόνο μέχρι σήμερα δηλαδή 1.04.757.
Ο χρόνος αυτός επιτεύχθηκε με τη 1η φορά που βγήκα στη πίστα αλλά είμαι απόλυτα σίγουρος ότι δε κατεβαίνει περισσότερο. Ο λόγος που το γράφω αυτό είναι για να εξηγήσω πως επιτεύχθηκε αυτός ο χρόνος. Αυτή η επίδοση είναι αποτέλεσμα καλύτερου «πατήματος» στη πίστα σε συνδυασμό βέβαια με ένα αρκετά καλό setup. Κάπου διάβασα παραπάνω ότι κάποιος δεν έχει βρει τα σωστά πατήματα στη πίστα έτσι λοιπόν είμαι πρόθυμος να βοηθήσω δίνοντας παρακάτω 3 εικόνες με τα πατήματα που είχα όταν έκανα αυτό το χρόνο.
Πάμε λοιπόν.
Στη 1η εικόνα βρίσκομαι στη 1η στροφή, όπου έχω φθάσει εκεί με 316 τελική πριν πέσω στα φρένα. Όπως φαίνεται από την εικόνα το πάτημα στο εσωτερικό curb της στροφής είναι σημαντικότατο επειδή αν καταφέρεις και την πάρεις όσο πιο κλειστά γίνεται έχεις βελτιώσει στο 1ο sector από -0.300 έως -0.500 (και δε κάνω πλάκα!). Προσοχή όμως θέλετε ένα πολύ σταθερό μονοθέσιο για να μην έχετε υπερστροφή με το που πατήσετε στο curb.
Στις επόμενες στροφές δεν είχα καμία επαφή με τα curb και γι’ αυτό δεν έχω βάλει κάποια εικόνα. Φθάνοντας όμως στις 2 αριστερές στροφές πριν το 2ο χρονομετρημένο sector και συγκεκριμένα στο τελευταία αριστερή, η «έξοδός» μου στο curb όπως φαίνεται από την εικόνα, σας λέω με σιγουριά ότι μου έδωσε -0.300 γιατί «αφήνεις» ουσιαστικά το μονοθέσιο να φύγει ευθεία νωρίτερα παρόλο που έχεις την αίσθηση ότι πας πιο αργά επειδή καβαλάς υπερβολικά το curb.
Η τελευταία στροφή όπως και η 1η για μένα είναι η πιο “tricky” της πίστας. Όπως φαίνεται από την εικόνα σκοπός μου είναι να πατήσω πάλι στο εσωτερικό curb της στροφής. Αυτό όμως είναι πολύ επικίνδυνο για 2 λόγους.
- υπάρχει κίνδυνος υπερστροφής
- υπάρχει κίνδυνος πλαγιολίσθησης που σημαίνει σημαντικότατο χάσιμο χρόνου. ΔΕΝ το συνιστώ σε συνθήκες αγώνα.
Τέλος πολύ σημαντικό είναι το εξής. Πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε 1 γρήγορο γύρο για πολλούς και διάφορους λόγους οι σημαντικότεροι των οποίων είναι.
- Είσαι πιο συγκεντρωμένος και ξεκούραστος
- Μπορείς να ρυθμίσεις τα radiator κτλ για 1 μόνο γύρο κερδίζοντας αρκετό χρόνο
- Τα ελαστικά δέχονται τη χαμηλότερη δυνατή καταπόνηση σε σύγκριση με 2-3 qualifying laps.
Οι περισσότεροι αν όχι όλοι από εσάς προτιμάτε 2-3 ή και παραπάνω γρήγορους συνεχόμενους γύρους. Εγώ επειδή παίζω πολύ το 2004 mode έχω συνηθίσει πλέον να κάνω το καλύτερο δυνατόν σε 1 μόνο γύρο 1 προσπάθεια καταπονώντας ελάχιστα το μονοθέσιο.
Ελπίζω να βοήθησα με τα παραπάνω! Κάθε σχόλιο, είναι ευπρόσδεκτο!
-
GeorgeTabs χωρίς κωδικό, αν το δωμάτιο είναι ορατό να μπορούν να μπούνε και ξένοι για τεστ.
Αν δεν δω κανένα σε 5-10 λεπτά την έκανα.
Bye!! -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
GeorgeTabs χωρίς κωδικό, αν το δωμάτιο είναι ορατό να μπορούν να μπούνε και ξένοι για τεστ.Αν δεν δω κανένα σε 5-10 λεπτά την έκανα.
Bye!!Δεν είναι ορατό!
-
mschumacher, για μένα μια τρύπα στο νερό είναι αυτά που ανέφερες και εξήγησες. Φυσικά και τα κάνω όλη την ώρα!
-
OK, οπότε το έχουν κλειδωμένο.
Τα λέμε!! -
mschumacher, πώς μπορείς να βγάζεις φώτο κάποιου γύρου?
-
F12 νομίζω είναι print screen και τα σώζει κάπου...
-
mschumacher, πώς μπορείς να βγάζεις φώτο κάποιου γύρου?F12
-
Για το πρόβλημά μου τίποτα;
-
Πού όμως τα σώζει? Σαν τρέχω να πατήσω F12 ή στο replay?
-
mschumacher, πώς μπορείς να βγάζεις φώτο κάποιου γύρου?μαλλον βαζει σε replay το γυρο και μετα το παιζει και πατα το F12 εκει που πρεπει
το λεω γιατι δεν φαινονται να υπαρχουν ενδειξεις στο καντραν του αυτοκινητου, οπως οντως συμβαινει στα replays.@ MS: εχω δει κατι απιστευτους χρονους στο ιντερνετ. Μαλιστα απο αυτον που ειχα παρει καποιο σεταπ αρχικο που χρησιμοποιησα ελεγε οτι με αυτο εκανε 1:04:7 , ενω εχω 'δει' και αλλους που εκαναν 1:02 - 03!!!!
μπορει πραγματι να γινει νομιμα καποιος τοσο γρηγορος γυρος ???edit *** με προλαβατε με το F12
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Για το πρόβλημά μου τίποτα;Έβαλες το crack?
-
Μα δεν το αντιγράφει καν!
6ος Αγώνας AUSTRIA 2002 (REMATCH) 25 (ΣΑΒΒΑΤΟ) ΙΟΥΝΙΟΥ 2005