-
Ο χρήστης sikrip έγραψε:
@ MS: καλά έκανες, ο ανταγωνισμός είναι καλός, και εγώ εξάλλου γι' αυτό βοηθάω - όσο μπορώ - με τα setup!!!@ Theofaman: όντος η Williams είναι το καλύτερο μονοθέσιο(με λίγη διαφορά). Εμένα η καρδιά μου λέει Toyota αλλά ... δεν έχω ελπίδες με την TF102!!!
θα συμφωνήσω και εγώ ότι η Williams δείχνει να είναι το καλύτερο μονοθέσιο. Με μια γρήγορη ματιά η williams αναπτύσει 19.000 στροφές σε αντίθεση με τη Φεράρι που είναι στα 18.600. Με μια πιο προσεκτική ματιά δοκιμάζοντας το μονοθέσιο με το ίδιο ακριβώς setup που είχα για τη Φεράρι διαπίστωσα ότι μπορώ να κινηθώ πιο εύκολα πολύ κοντά στο top χρόνο μου ενώ φυσικά αν δουλέψω πάνω σε αυτό με τη williams σίγουρα θα βελτιώσω. Παρόλα αυτά όμως επειδή έχω συνηθήσει πλέον με Φεράρι... θα συνεχίσω να μάχομαι με αυτήν
-
δοκιμασα τα σεταπ που εδωσε ο φιλος πιο πανω, και δεν ειναι πανακεια! Με καποιες αλλαγες που εκανα, βελτιωσα αμεσως το χρονο, υποθετω οτι εχει να κανει και με το στυλ του καθενος!
μακαρι να ειμαι σπιτι την Κυριακη για να μπορεσω να τρεξω μαζι σας.
-
Εγώ εχθές έκανα ένα test session στο A1-Ring. Τρέχω με τιμονιέρα και έχω πολύ καλές γραμμές στην πίστα. Παίζω 2 χρόνια και 9 μήνες αυτό το παιχνίδι(πάντοτε με τιμόνι).
Έκανα 78(!!!!! ) γυρούς και δυστυχώς χρόνο 1:17.898 !
Κάποιος, please, να μου 'πασάρει' κανένα σετ-απ της προκοπής. Και αν θέλετε να δοκιμάσετε το σετ-απ μου, για να δείτε ότι δεν είμαι και τόσο άχρηστος, πέστε μου το.
Μήπως χαλάσανε τα brakes σας και κάνετε χρόνους κάτω από 1:17?
Και μπόρει κάποιος να μου πει τι επίδρασεις έχουν στο μονοθέσιο οι ρυθμίσεις των anti-roll bars, των toe-in, των bump damping και των rebound damping? Ευχαριστώ. -
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Εγώ εχθές έκανα ένα test session στο A1-Ring. Τρέχω με τιμονιέρα και έχω πολύ καλές γραμμές στην πίστα. Παίζω 2 χρόνια και 9 μήνες αυτό το παιχνίδι(πάντοτε με τιμόνι).
Έκανα 78(!!!!! ) γυρούς και δυστυχώς χρόνο 1:17.898 !
Κάποιος, please, να μου 'πασάρει' κανένα σετ-απ της προκοπής. Και αν θέλετε να δοκιμάσετε το σετ-απ μου, για να δείτε ότι δεν είμαι και τόσο άχρηστος, πέστε μου το.
Μήπως χαλάσανε τα brakes σας και κάνετε χρόνους κάτω από 1:17?
Και μπόρει κάποιος να μου πει τι επίδρασεις έχουν στο μονοθέσιο οι ρυθμίσεις των anti-roll bars, των toe-in, των bump damping και των rebound damping? Ευχαριστώ.τι βοηθήματα χρησιμοποιείς? θα σου έστελνα το δικό μου αλλά εγώ χρησιμοποποιώ πληκτρολόγιο και δε νομίζω να σε βοηθήσει. Έχω όμως κάποιο 'general setup'. Μπορείς να το κατεβάσεις εδώ:
http://sr2.mytempdir.com/52442
P.S. ναι το link είναι σωστό και δουλεύει
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
δοκιμασα τα σεταπ που εδωσε ο φιλος πιο πανω, και δεν ειναι πανακεια! Με καποιες αλλαγες που εκανα, βελτιωσα αμεσως το χρονο, υποθετω οτι εχει να κανει και με το στυλ του καθενος!μακαρι να ειμαι σπιτι την Κυριακη για να μπορεσω να τρεξω μαζι σας.
έχω σταματήσει να χρησιμοποιώ άλλων setup εδώ και πάνω από 1 1.5 χρόνο. Κάθε παίκτης έχει διαφορετικό στύλ και σίγουρα μπορεί να βρει παραπάνω χρόνο από αυτό που τα site προσφέρουν.
-
Χρησιμοποιώ μόνο το TC-HIGH(traction control) και τις ζημιές-ON για να μην σπάζει. Όσο για το σετ-απ, ευχαριστώ, αλλά (δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη) νομίζω πως το έχω.
-
Βρε παιδιά πρέπει να πω συγνώμη για ένα λάθος που έκανα σε πιο πάνω ποστάρισμα. Χρόνο 1:07.898 έκανα, όχι 1:17.898 !
Απολογούμαι πάλι ! -
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
δοκιμασα τα σεταπ που εδωσε ο φιλος πιο πανω, και δεν ειναι πανακεια! Με καποιες αλλαγες που εκανα, βελτιωσα αμεσως το χρονο, υποθετω οτι εχει να κανει και με το στυλ του καθενος!
έχω σταματήσει να χρησιμοποιώ άλλων setup εδώ και πάνω από 1 1.5 χρόνο. Κάθε παίκτης έχει διαφορετικό στύλ και σίγουρα μπορεί να βρει παραπάνω χρόνο από αυτό που τα site προσφέρουν.
εγω εχω μολις 4-5 μερες που εχω το παιχνιδι (!!!) οποτε απο καπου επρεπε να ξεκινησω, γιαυτο και χρησιμοποιησα καποιο ετοιμο σεταπ.
θα δοκιμασω και το δικο σου για να δω αν θα βελτιωσω το χρονο.
σημερα παντως πηγα 1:06:7
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εγω εχω μολις 4-5 μερες που εχω το παιχνιδι (!!!) οποτε απο καπου επρεπε να ξεκινησω, γιαυτο και χρησιμοποιησα καποιο ετοιμο σεταπ.
Και εγώ 5 μέρες το έχω οπότε ακόμα μαθαίνω. Συμφωνώ πως τα set-up της παραπάνω σελίδας δεν είναι πανάκεια αλλά με κάποιες μικροδιορθώσεις μπορούν να κάνουν την διαφορά.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μολις δοκιμασα το σεταπ του ΜΣ. Εκανα 1:07:591 με πιθανοτητες να παει ως και 1:07:3. Ειναι πιο 'αργο' απο το δικο μου, δηλαδη δινει περισσοτερη καθετη δυναμη στις στροφες, ενω το δικο μου ειναι πιο γρηγορο στην ευθεια.
εκανα μια αλλαγη στο δικο μου σασμαν και πηγα στο 1:06:550
εσυ ΜΣ ποσο κανεις με το δικο σου?
-
Βρε παιδιά πρέπει να πω συγνώμη για ένα λάθος που έκανα σε πιο πάνω ποστάρισμα. Χρόνο 1:07.898 έκανα, όχι 1:17.898 !
Απολογούμαι πάλι !Κόντεψα να πάθω ΣΟΚ!!!
1.17 στην Αυστρία χωρίς ΧΟΝΤΡΟ λάθος είναι δύσκολο!!! -
Κατάφερα να κατέβω από το 1.08. Δηλαδή 1.07.771 με πιθανότητες για κάτω από 1.07.500.
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εκανα μια αλλαγη στο δικο μου σασμαν και πηγα στο 1:06:550
Αυτός ο χρόνος είναι με τιμονιέρα η πληκτρολόγιο?
-
Λέτε να κάνουμε κανένα server για testing?
Το όνομα θα είναι hellas με κωδικό pressure!
Αρκεί να ποστάρετε ότι θα μπείτε, να μην είμαι μόνος. -
Λέτε να κάνουμε κανένα server για testing?
Το όνομα θα είναι hellas με κωδικό pressure!
Αρκεί να ποστάρετε ότι θα μπείτε, να μην είμαι μόνος.Αν και σε 'κανονικό αγώνα' δεν τρέχω, αν κάνεις σέρβερ τώρα έρχομαι.
-
Ετοιμάστου, πάω να κάνω σέρβερ!
-
Το έκανα!
-
οκ, έρχομαι!
-
εεεε ρεμαλια πειτε και σε εμας πως γινεται αυτο!!!
καλη φαση να ειμαστε ολοι σε δοκιμες!!
για ποση ωρα θα τον αφησεις ανοικτο???
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Κατάφερα να κατέβω από το 1.08. Δηλαδή 1.07.771 με πιθανότητες για κάτω από 1.07.500.εκανα μια αλλαγη στο δικο μου σασμαν και πηγα στο 1:06:550
Αυτός ο χρόνος είναι με τιμονιέρα η πληκτρολόγιο?
με τιμονιερα ειναι. Δεν ξερω ποσο βοηθαει, αλλα σιγουρα εχεις καλυτερη αισθηση
-
Mschumacher μας βλέπεις? Server pioneer και κωδικός dj!
6ος Αγώνας AUSTRIA 2002 (REMATCH) 25 (ΣΑΒΒΑΤΟ) ΙΟΥΝΙΟΥ 2005