-
BiLL, βαλε λιγο νερο στο κρασι σου, σε παρακαλω.
-
Επισης, BiLL, σπουδασες ή εζησες ή ζεις τιποτα σε εξωτερικο? Εχεις καλη γνωση Αγγλικων!
-
μπηκα και εγω να δω ποιος κερδισε τον αγωνα και βλεπω το απολυτο χαος....
βρε παιδια, για το κεφι μας τρεχουμε και για χαβαλε. Προφανως πρεπει να τηρουνται καποιοι κανονες για να ειμαστε δικαιοι απεναντι σε ολους, αλλα πανω απο ολα για το κεφι μας τρεχουμε και επειδη μας αρεσει.
δεν ξερω ποιος φταιει για ολη αυτη τη κατασταση, αλλα πραγματικα δε μπορω να καταλαβω γιατι τοση ενταση για κατι που γινεται για την ευχαριστηση μας και μονο. Δηλαδη αν τρεχαμε με λεφτα τι θα γινοταν? Θα μας γραφανε οι εφημεριδες?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Δηλαδη αν τρεχαμε με λεφτα τι θα γινοταν? Θα μας γραφανε οι εφημεριδες?Πού το κατάλαβες...?
Όπως έγραψα καi στο chat, οι Έλληνες μια ζωή ίδιοι είμαστε. Μια φορά να συνεννοηθούμε δεν γίνεται. -
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Δηλαδη αν τρεχαμε με λεφτα τι θα γινοταν? Θα μας γραφανε οι εφημεριδες?
Πού το κατάλαβες...?
Όπως έγραψα καi στο chat, οι Έλληνες μια ζωή ίδιοι είμαστε. Μια φορά να συνεννοηθούμε δεν γίνεται.δε θελω να παρω τη θεση κανενος γιατι δεν ημουν παρων και δεν ξερω ακριβως τι εγινε. Αλλα μου κανει πολυ μεγαλη εντυπωση το γεγονος οτι 4-7 ατομα δεν μπορουμε να συνενοηθουμε με σκοπο να διασκεδασουμε και μονο
-
Παιδια, μπορει καποιος να μου στειλει το original GDB file της Αυστριας '02?
Thanks ! -
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Παιδια, μπορει καποιος να μου στειλει το original GDB file της Αυστριας '02?
Thanks !Πες μέηλ να στο στείλω.
-
πάμε μια δοκιμή με σέρβερ τον Vassillaki? Θα περιμένω απάντηση κανά τέταρτο.
-
και εγω ειμαι 'μεσα' εαν γινει.
-
άντε κάντε!
-
πρέπει να φύγω.... ελπίζω το βράδυ να κάνουμε τίποτα.
-
Συγχωρεστε με, που τοση ωρα δεν ειμουν εδω για να κανουμε τον σερβερ(κοιμομουν). Καθε 15 λεπτα(απο την ωρα που θα κανω αποσυνδεση) θα κανω ενα τσεκ, για να δω αν ειστε εδω να κανω τον σερβερ.
-
Σου έστειλα το αρχείο .
Ίσως μπω κι εγώ αν με αφήσει το δίκτυο της σχολής έστω σαν client, γιατί έχω λιώσει εδώ και δεν την παλεύω άλλο να δουλέψω, κι έχω και μάθημα αργότερα...
-
μπορεις να κανεις τωρα τον σερβερ?
-
Παω να το κανω το σερβερ.
Ονομα - Hellas
Κωδικος - france -
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Παω να το κανω το σερβερ.
Ονομα - Hellas
Κωδικος - francei'm in
-
δεν βλεπω τον σερβερ!
-
ούτε εγώ
-
Τωρα τον εκανα!
-
Ελατε ο σερβερ ειναι ανοικτος! Κανουμε δοκιμη(στην κυριολεξια) και δοκιμη του σερβερ.
6ος Αγώνας AUSTRIA 2002 (REMATCH) 25 (ΣΑΒΒΑΤΟ) ΙΟΥΝΙΟΥ 2005