-
Τουλαχιστον,οσοι δεν μπορειτε για αγωνα να κανουμε εστω και μινι δοκιμες,ωστε να παρω μια γευση για το τι περιπου παιζει...
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Τότε για να μην έχετε μπερδέματα πιθανώς σε μελλοντικό αγώνα που θα κριθεί ακόμα πιο κοντά, προτείνω ο ΣΕΡΒΕΡ να κρατάει τα επίσημα τελικά αποτελέσματα (στα δοκιμαστικά δεν τίθεται θέμα! )Τελικά την πάλεψε το μοντεμάκι!!! ΗΡΩΙΚΟ!!!
Είσασταν ορατοί;
Ακουμπιόσασταν;εγώ είχα κάποιους αόρατους και σίγουρα δεν είχα επαφές με κάποιον. Το modem τελικά άντεξε αν και βέβαια είχαμε sync αλλά τι να κάνεις?
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Οι διαφορές σε εμένα ήταν διαφορετικές αλλά οι θέσεις ίδιες.
Τότε για να μην έχετε μπερδέματα πιθανώς σε μελλοντικό αγώνα που θα κριθεί ακόμα πιο κοντά, προτείνω ο ΣΕΡΒΕΡ να κρατάει τα επίσημα τελικά αποτελέσματα (στα δοκιμαστικά δεν τίθεται θέμα! )
Τελικά την πάλεψε το μοντεμάκι!!! ΗΡΩΙΚΟ!!!
Είσασταν ορατοί;
Ακουμπιόσασταν;Το μοντεμάκι τελικά αποδείχθηκε λίγο γρηγορότερο από την DSL, ίσως εξ'αιτίας αυτών που ανέφερε ο mschumacher. Βλεπόμασταν αλλά το θέμα είναι πως. Πολλές φορές έβλεπες μπροστά σου άσχετα μονοθέσια ενώ συνήθως ήμασταν διάφανοι. Βέβαια αυτή την φορά τρέξαμε 8... πιλότοι .
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Οι διαφορές σε εμένα ήταν διαφορετικές αλλά οι θέσεις ίδιες.Βασίλη, ακολούθησα τις οδηγίες για το 2004mode αλλά όταν βρίσκω αυτό που πρέπει να κατεβάσω δεν βρίσκω κάποιο τρόπο να το κατεβάσω. Ούτε μέσω του FilePlanet δεν το κατάφερα καθώς εκεί δεν το βρήκα.
Πρεπει να κανεις LogIn στο fileplanet. Αυτο νομιζω ειναι το προβλημα.
-
Ο αγωνας για μενα δεν ηταν καλος. Υπηρχε ανταγωνισμος στα δοκιμαστικα, αλλα δε καταφερα να κανω εναν καλο χρονο.
Στον αγωνα εκανα καλη εκκινηση, αλλα στη 1η στροφη καποιος με χτυπησε απο πισω, βγηκα εκτος πιστας και το αυτοκινητο τουμπαρε!!! Αποτελεσμα, βρεθηκα τελευταιος και με διαφορα +10'' απο τον αμεσως προηγουμενο. Εκει σκεφτηκα να παρατησω τον αγωνα, αλλα τελικα συνεχισα.
Μεσα στον αγωνα εφαγα τουλαχιστον 15 sync με αποτελεσμα να κινδυνεψω να χασω πολλες στροφες. Το πιο περιεργο ηταν οτι εβλεπα πολλα ασχετα αυτοκινητα μεσα στη πιστα και δεν ηξερα πιο απο αυτα ηταν 'αληθινα' και στην αρχη προσπαθουσα να τα αποφυγω χανοντας χρονο.
Τελικα συνεχισα με εναν σταθερο ρυθμο προσπαθωντας να μην κανω λαθη και τερματισα 5ος.
-
Πρεπει να κατσουμε να αναλυσουμε το μεγαλο ποστ στην σελ.29 και να προσπαθησουμε να βελτιωσουμε την κατασταση.
-
Θελει κανεις να τρεξουμε καμια μινι-δοκιμη?
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Θελει κανεις να τρεξουμε καμια μινι-δοκιμη?Προσωπικα ειμαι μεσα,αλλα αν γινεται στο F12002...
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Προσωπικα ειμαι μεσα,αλλα αν γινεται στο F12002...
Εννοεις το παιχνιδι F1-2002 ή το F1-Challenge τη χρονια 2002?
-
Προσωπικα ειμαι μεσα,αλλα αν γινεται στο F12002...
Εννοεις το παιχνιδι F1-2002 ή το F1-Challenge τη χρονια 2002?
Το παιχνιδι F12002 εννοω...
-
Δυστυχως, δεν το εχω!
-
Δυστυχως, δεν το εχω!Καλα βρε παιδια τοσο πολυ παλιωσε αυτο το παιχνιδι...;;;
Δυστυχως και εγω αυτη τη στιγμη δεν διαθετω το challenge,αλλα συντομα θα το εχω... -
Eγω ειμαι μεσα Βασιλη αν θες!
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Δυστυχως, δεν το εχω!
Καλα βρε παιδια τοσο πολυ παλιωσε αυτο το παιχνιδι...;;;
Δυστυχως και εγω αυτη τη στιγμη δεν διαθετω το challenge,αλλα συντομα θα το εχω...Σε περιμενουμε!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Eγω ειμαι μεσα Βασιλη αν θες!Τι χρονια να βαλω?
-
Eγω ειμαι μεσα Βασιλη αν θες!
Τι χρονια να βαλω?
2002?
σε 10' μπορω! -
Ενταξει!
Name - Hellas
Password - fuel
EDIT: The server is close!!
-
οκ σε 5-10'