-
κι εγω εχω αρχισει και δουλευω φιλε μου και βγαζω γυρω στα 2 χιλιαρικα το μηνα που ειναι καλα λεφτα για την ηλικια μου...αλλα τι σημαινει αυτο??οτι δεν μπορουν οι γονεις να κανουν ενα δωρο???περιεργα πραγματα...
γενικα παντως παμπολλες φορες εχω προσξει στο φορουμ με το που εμφανιζεται καποιος με καλη οικονομικη κατασταση να τον χλευαζουν και να του πετουν χολη...ειναι ντροπη πιστευω...τι να πω...
εμενα γιατι δε με ενοχλει να μπορει καποιος να εχει το καλυτερο αμαξι κι ας μην εχει προσπαθησει καθολου για να το αποκτησει???
τον θεωρω καλοτυχο....και τυχερο πολυ απλα...ολοι αν ειχαν τη δυνατοτητα αυτη δε θα την εκμεταλλευονταν???θα λεγανε οχι ευχαριστω δεν το δεχομαι το δωρο????
ουτως η αλλως γι αυτους που στραβομουτσουνιαζουν με ατομα σαν κι εμενα(που εχουν καποιες παραπανω δυνατοτητες οικονομικες) εχω να τους πω πως ετσι γινεται σε καθε τομεα της ζωης και καθε γωνια της γης....με την ιδια λογικη να μας βριζουν εμας τα παιδιακια που πειναμε επειδη ημασταν καλοτυχοι και γεννηθηκαμε στην ελλαδα και μεις να βριζουμε τους ελβετους που ειναι καλυτερα απο μασ...δεν ειναι λογικη αυτο... -
Συμφωνω...
Και στο κατω κατω αφου του τα εδωσαν τα λεφτα οι γονεις του, τι επρεπε να πει το παλικαρι?? Οχι ευχαριστω δεν θα παρω...??
Ξεκολληστε -
γιατι κολλημα με schnitzer βαλε τιποτα αλλες επωνυμες γνησιες που θα κοστισουν λιγοτερα.
-
Για τις ζάντες Χρηστάρα, καλύτερα να μην βάλεις τις μαϊμουδίσιες... Αυτό που θα φοβόμουν εγώ είναι να μην σπάσουν...
Χώρια που πιθανότατα θα είναι και βαρύτερες από αυτές που έχεις τώρα...
Αλήθεια, τι διάσταση ζάντες έχεις τώρα και τι διάσταση σκέφτεσαι να βάλεις;
-
Αν βγαζεις 2000 χιλιαρικα το μηνα και εχοντας μηδενικα εξοδα για το αμαξι μπορεις να παρεις οποια ζαντα θες χωρις να το πολυψαχνεις. Παρε τις με δοσεις στην τελικη! Φιλε Χρηστάρα δεν εχω εγω κομπλεξ με τα λεφτα των γονιων σου, εγινες λιγο προκλητικος προς εμενα, ισως γιατι εγω εχω συνηθισει σε αλλους ρυθμους. Ευτυχως η ματαιοδοξια δεν εχει χτυπησει την πορτα μου ακομα!
Καλυτερα παντως να παρεις φθηνοτερες αυθεντικες ζαντες παρα μαϊμου, γιατι μην ξεχνας πως το φθηνοτερο σχεδον παντα καταληγει ακριβοτερο. (δες το και στα ρουχα που τα φτηνιαρικα δεν βγαζουν χρονο ) και εδω δεν μιλαμε για ενα τρυπιο μπλουζακι αλλα για ενα σακατεμενο υπεροχο αμαξι!
Καλοταξιδο οπως και να εχει!!
Συγγνωμη για την χολη που πεταξα!
ΖΑΝΤΕΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ Η ΜΑΙΜΟΥ????