-
Δημοσιογράφος άσχετος ναι, μπορεί! Κακός μάνατζερ στη δουλειά μου, πάλι μπορεί, ας με κρίνει ο ΚΚ που με πληρώνει. Κακός στα κοινά σε σχέση με το σπορ πάλι μπορεί και ίσως μάλιστα ναι με χίλια χωρίς δικαιολογίες. Αλλά τα 20 Ακρόπολις και τους άπειρους αγώνες που έχω κάνει σε 25 και χρόνια, άσχετα από αποτελέσματα και επιδόσεις, ε, αυτά ούτε τα συζητώ, ούτε τα μοιράζομαι, ούτε επιτρέπω σε ΚΑΝΕΝΑ να τα αμφισβητεί!
Σ -
Ο χρήστης sx έγραψε:
Δεν καταλαβα τι υπονοείς; Στα 50 μου έχοντας 20 ακροπολις με μάλλον καλά αποτελέσματα όπως προδίδουν τα χαρτιά είναι δικαιωμά μου να ονειρεύομαι και να θυμάμαι. Σε ενοχλεί που είμαι ζωντανός; Κράτα το για σένα!
Τα μπλα-μπλα-μπλά κ.λπ, που κολάνε; Γιατί προσβάλεις; Θεωρώ τρέλλα τη συμμετοχή με μικρό αυτοκίνητο αλλά έχοντας προσωπική εμπειρία υποκλίνομαι σε όποιον αποφασίζει και το κάνει. Τρελλός, αλλά μάγκας!
Αν θες να πεις κάτι πες το!Στρατισινο
ΥΓ.. Καλό θα ήταν βέβαια αφού αποφάσισες να προσβάλεις, αν είσαι αγωνιζόμενος να υπογράφεις με το ονομά σου μήπως και συνενοηθούμε. Αν πάλι είσαι αγωνιζόμενος από το πληκτρολόγιο, οκ... καλό βράδι!
Κακώς μιλάς για προσβολές γιατί δεν υπήρχε τέτοια πρόθεση.Ισως το ύφος δεν ήταν σωστό.
Απλώς είναι αντιφατικά η ανάλυση περί Ακρόπολις που διαβάζαμε πριν απο ημέρες με το σημερινό που δείχνει ' ας έτρεχα και γω και τα άλλα είναι λεπτομέρειες '.
Γ.Φασκιώτης
-
καλο αγώνα να έχεις!
και αν μου επιτρέπεις σεβάσου τους γεροντες. Θα έρθεις και στο εύχομαι στη θέση μου. Αλλο είμαι νέος και ωραίος και ταλέντο όπως ο Μπάμπης, οπότε πρέπει να προσέχω όλες μου τις κινήσεις (γνωμη μου γμτ), άλλο τα έφαγα τα χρόνια μου, δεν έχω να αποδείξω τίποτα και έχω την πολυτέλεια για ακόμα ένα και για άλλο ένα όσο ζω και αναπνέω. Το έκανα το 2003 και το καταχάρηκα το κάνει ο ΑΜ και ο μάνα και μακάρι να το ξανακάνουν.
Και πάλι καλό δρόμοΣτρατης
-
Θυμάμαι το 85 στην Μεταμόρφωση-Μεταγκίτσι στις δοκιμές της Nissan (παραμονές Χαλκιδικής ) και ενώ 5-6 μηχανικοί ασχολούνται με το στήσιμο του 240 της Γιωργάρας και κανένας με το άλλο αυτοκίνητο , έναν νέο με μούσι να στεναχωριέται ,να προσπαθεί να ανατρέψει τα κατεστημένα και να καταφέρει τα ακατόρθωτα !
Ημουνα απο τους λίγους που τον ενθάρυναν τότε και ο τελευταίος που θα ήθελα να τον προσβάλω τώρα.Μακάρι να φτάσουμε και εμείς στο σημείο που αναφέρεις.
-
Ο χρήστης sx έγραψε:
Δεν καταλαβα τι υπονοείς; Στα 50 μου έχοντας 20 ακροπολις με μάλλον καλά αποτελέσματα όπως προδίδουν τα χαρτιά είναι δικαιωμά μου να ονειρεύομαι και να θυμάμαι. Σε ενοχλεί που είμαι ζωντανός; Κράτα το για σένα!
...Tα νιάτα του έφαγε ο Στρατής στις ειδικές ολημερίς
Τεστάρησε τα λάστιχα, να παν οι άλλοι μακριά
Να αγωνιστούν σε ειδική, οι τυχεροί, οι τυχεροίT’ απόβραδο στο καπηλειό με τον Ιβάν τον άλλο τρελλό
λένε για ζόρικες ειδικές, που δεν τις είδανε ποτές
Ζηλεύουνε τους τολμηρούς, τους τυχερούς, τους τυχερούςΌταν πεθάνω, βρε Νικολή, όταν σαλπάρω από τη γη
βάλε στη κάσα μου μπουριά, βάλ’της roll-cage,μπακετιά
Πες πως οδήγησε κι αυτός, ο τυχερός, ο τυχερόςΣΚΑΣΕ ΚΑΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΤΡΑΓΟΥΔΑ ΑΡΧΗΓΟΥΛΗ!
-
ΤΕΛΙΚΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΟ Ν!!!!
ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΝΑΣΟΥΛΑΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΚΕΡΔΙΣΕ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ...
ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΡΥΘΜΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΜΕΤΡΙΟΥ... ΜΟΝΟ Ο ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ, ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΧΑΛΚΙΑΣ. ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΕ MITSU ΗΤΑΝ Ο ΠΑΝΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ GROUP A.KAI BEBAIA TI ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 50 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΩ??? ΜΕ ΤΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΣΤΡΙΨΟΥΝ, ΜΕ ΤΙ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΣΕ 30ΑΡΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ???
ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΥΠΟΚΛΙΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΡΥΘΜΟ ΕΝΟΣ 18ΧΡΟΝΟΥ ΕΣΘΟΝΟΥ, ΠΟΥ ΜΕ LANCER ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟΙ, ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ 25 ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ.
ΕΥΤΥΧΩΣ, ΜΕ ΤΟ ΓΙΝΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ, ΤΡΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΣΤΟ ΘΕΣΜΟ ΚΑΙ 10-15 ΝΕΟΙ, ΠΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ. -
Ο ΕΣΘΩΝΟΣ ΠΟΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΚΕΡΔΙΣΕ? ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟΣ η ΔΕΥΤΕΡΟΣ Ο ΧΑΛΚΙΑΣ ???? [ΜΗ ΠΕΙΣ ΠΑΥΛΙΑΝΗ]
-
Ο χρήστης maurichio έγραψε:
Ο ΕΣΘΩΝΟΣ ΠΟΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΚΕΡΔΙΣΕ? ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟΣ η ΔΕΥΤΕΡΟΣ Ο ΧΑΛΚΙΑΣ ???? [ΜΗ ΠΕΙΣ ΠΑΥΛΙΑΝΗ]ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ!
O ΕΣΘΟΝΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΩΡΙ 2 ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ...Η 5Η ΔΕΝ ΗΤΑΝ?
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΛΚΙΑ.ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΑΥΛΙΑΝΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΡΟ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ 2 ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ. ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΠΑΝΤΑ Ο ΡΥΘΜΟΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ ΑΦΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΑΝΕ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ 1600ΑΡΙΑ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ 5 ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΧΑΛΚΙΑΣ, 10 Ο ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ ΚΙ ΑΠΟ 1 ΕΣΘΟΝΟΣ, ΝΙΩΡΑΣ ΚΑΙ ΠΙΤΣΟΣ. -
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
Ο ΕΣΘΩΝΟΣ ΠΟΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΚΕΡΔΙΣΕ? ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟΣ η ΔΕΥΤΕΡΟΣ Ο ΧΑΛΚΙΑΣ ???? [ΜΗ ΠΕΙΣ ΠΑΥΛΙΑΝΗ]
ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ!
O ΕΣΘΟΝΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΩΡΙ 2 ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ...Η 5Η ΔΕΝ ΗΤΑΝ?
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΛΚΙΑ.ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΑΥΛΙΑΝΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΡΟ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ 2 ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ. ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΠΑΝΤΑ Ο ΡΥΘΜΟΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ ΑΦΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΑΝΕ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ 1600ΑΡΙΑ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ 5 ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΧΑΛΚΙΑΣ, 10 Ο ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ ΚΙ ΑΠΟ 1 ΕΣΘΟΝΟΣ, ΝΙΩΡΑΣ ΚΑΙ ΠΙΤΣΟΣ.Δηλαδή ο Νασουλας κέρδισε τη Ν4 χωρίς να κερδίσει ούτε μια ειδική?
Μάλιστα... -
Tαυρε, αυτο επρεπε να διαβασεις για να βγαλεις συμπερασμα?!?.....
Χωρις καθολου χρονομετρο βλεποντας 1-2 περασματα καταλαβαινεις ποσο γρηγορα παμε γενικως..........δυστυχως............. -
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Tαυρε, αυτο επρεπε να διαβασεις για να βγαλεις συμπερασμα?!?.....
Χωρις καθολου χρονομετρο βλεποντας 1-2 περασματα καταλαβαινεις ποσο γρηγορα παμε γενικως..........δυστυχως.............Πέρα από υπερειδική (η οποία μπορεί να πει κανείς ότι δεν είναι και τόσο αντιπροσωπευτική) δεν είδα περάσματα Ν4 στις ειδικές, γιατί δυστυχώς έπρεπε να φύγω για δουλειά. Ούτε χρόνους είδα, αλλά απ' ότι ακούω εδώ....
Θα πανηγυρίσουμε ελληνική νίκη στο Ν?