-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΕΓΩ ΜΕ ΤΑ POST ΜΟΥ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΣΟΥ ΑΝ ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ. ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΜΙΑΣ ΚΑΛΗΣ ΕΠΙΔΟΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΔΟΣΗ,ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΡΩΣΕΙ ΦΟΡΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΜΕ ΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.
ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ SPLIT ΤΟΥ ΡΕΓΓΙΝΙΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ 4,2 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ SPLIT 1,5 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΑ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ΒΡΕ ΛΩΡΗ (ΦΙΛΙΚΑ),
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ?
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ! ΕΓΩ ΠΡΩΤΟΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΜΠΡΑΒΟ! 5ΟΣ ΧΡΟΝΟΣ, ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 2ΟΣ ΓΙΑ ΜΙΣΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΠΙΔΟΣΗ, ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΜΕ ΕΥΝΟΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.
ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Ή ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ 20 ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ SPLIT TIMES...ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙ?... ΕΜΑΘΕΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ SPLIT ΗΣΑΣΤΑΝ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΤΑ 4,2 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΤΑ 1,5.
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ
http://www.wrc.com/page/SplitTimesByFas ... 93,00.htmlΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΛΕΙΠΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΟΥ HIRVONEN, ΠΟΥ ΔΕΝ TON EΠΙΑΣΑΝ ΤΑ GPS ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ 6 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΤΑΧΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ...
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ?ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ,
ΧΑΡΗΣ -
Ακόμα κι ετσι βρε Χάρη όμως είναι μια εκπληκτική επίδοση!
Ετσι δεν είναι?
Κι ας μην έχουν πιάσει το Χιρβόνεν!!!Ενας είναι!!!
-
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ! Ε Ξ Α Ι Ρ Ε Τ Ι Κ Η!!! ΑΛΛΑ ΟΧΙ 1ΟΣ ΧΡΟΝΟΣ...
ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ.
ΕΓΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΓΡΑΨΑ ΠΩΣ Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΠΙΔΟΣΗ ΤΟΥ ΒΩΒΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ, ΚΙ ΑΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΓΡΑΨΕ 12ΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ 8ΟΣ.ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛ 'ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
H ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑ ΟΤΙ Ο ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΛΗΓΜΕΝΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.
ΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΜΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ,ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ.
ΞΥΠΝΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΟΥ.ΑΝ ΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΓΚΑΦΑ ΣΟΥ, ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙΣ.ΠΕΙΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ...
ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΟΥΝ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΕΥΤΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠ' ΕΞΩ... -
Eγώ μέχρι τώρα είχα την εντύπωση ότι τα δελτία τύπου τα στέλνουν στα ΜΜΕ για να ανακοινώνονται δημοσίως...
-
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ! Ε Ξ Α Ι Ρ Ε Τ Ι Κ Η!!! ΑΛΛΑ ΟΧΙ 1ΟΣ ΧΡΟΝΟΣ...
ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ.
ΕΓΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΓΡΑΨΑ ΠΩΣ Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΠΙΔΟΣΗ ΤΟΥ ΒΩΒΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ, ΚΙ ΑΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΓΡΑΨΕ 12ΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ 8ΟΣ.ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛ 'ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ'
Καταλαβα οτι υπαρχει δυνατοτητα για κατι καλο, αυτο δεν σημαινει κ πρωτια. Τουλαχιστον ετσι μου φανηκε. Κ οπως το καλο αποτελεσμα ηρθε. Καλυτερα 12ος με μεσα ιδιωτες που εμπλεκονται ημιεργοστασιακα-εργοστασιακα κ που εχουν επαγγελματικη ενασχοληση με το θεμα παρα πιο ψηλα με μικροτερο ανταγωνισμο.
Απο εκει κ μετα ισως το ψαχνουμε χειρουργικα με λεπτομερεια κ δεν φαινεται ωραιο. Συνολικα ηταν μια σπουδαια επιδοση μεσα σε μια ειδικη αναμεσα στους παγκοσμιους. Ας μεινει εκει. Σιγουρα ικανοποιησε το πληρωμα οπως κ εμας που το ειδαμε. Ομως κανεις δεν ειπε συμπεριλαμβανομενου του EL-EM πως σημαινει κατι παραπανω απ αυτο που εγραψε το χρονομετρο. Αλλο υπαρχει δυνατοτητα κ αλλο παω να χτυπησω Loeb, Solb κ την παγκοσμια παρεα!
Οπως ειπα στην αρχη, ετσι το καταλαβα.Τωρα απο εκει κ μετα ν αναλωνομαστε ετσι μετα απο ενα τοσο ωραιο Acropolis ειναι κριμα με διαφορες αντιπαραθεσεις.
Καλυτερα να μιλησουμε περι Carlsson Johansson, Hirvonen, Higgins, Vovo, Papajim, Subi, Ford κλπ, . Τι μας αρεσε κ τι μας εκανε εντυπωση. Γνωμη μου.
-
ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΡΑΨΑ. ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΟΥ ΡΕΓΓΙΝΙΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ-ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΣΑΝ ΕΝΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑ,ΔΙΟΤΙ ΣΣΥΝΗΘΩΣ ΤΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ.
ΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑ ΠΕΡΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
ΕΓΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΓΡΑΨΑ ΠΩΣ Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΠΙΔΟΣΗ ΤΟΥ ΒΩΒΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ, ΚΙ ΑΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΓΡΑΨΕ 12ΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ 8ΟΣ.
KAI ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ, Ο ΒΩΒΟΣ ΦΕΤΟΣ ΕΧΑΝΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 2,20 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΣΤΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΝΩ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΠΕΡΥΣΙ ΕΧΑΝΕ 2,25. ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΗΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΕΤΟΣ ΤΗΝ 2Η ΚΑΙ 3Η ΜΕΡΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ Η ΦΕΤΙΝΗ ΤΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ.
ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΛΛΑ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ.
ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ INTERNATIONAL ΣΤΟ RALLY.GR. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ...
-
ΕΓΩ ΜΕ ΤΑ POST ΜΟΥ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΣΟΥ ΑΝ ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ. ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΜΙΑΣ ΚΑΛΗΣ ΕΠΙΔΟΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΔΟΣΗ,ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΡΩΣΕΙ ΦΟΡΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΜΕ ΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.
ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ SPLIT ΤΟΥ ΡΕΓΓΙΝΙΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ 4,2 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ SPLIT 1,5 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΑ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ΒΡΕ ΛΩΡΗ (ΦΙΛΙΚΑ),
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ?
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ! ΕΓΩ ΠΡΩΤΟΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΜΠΡΑΒΟ! 5ΟΣ ΧΡΟΝΟΣ, ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 2ΟΣ ΓΙΑ ΜΙΣΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΠΙΔΟΣΗ, ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΜΕ ΕΥΝΟΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.
ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Ή ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ 20 ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ SPLIT TIMES...ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙ?... ΕΜΑΘΕΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ SPLIT ΗΣΑΣΤΑΝ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΤΑ 4,2 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΤΑ 1,5.
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ
http://www.wrc.com/page/SplitTimesByFas ... 93,00.htmlΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΛΕΙΠΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΟΥ HIRVONEN, ΠΟΥ ΔΕΝ TON EΠΙΑΣΑΝ ΤΑ GPS ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ 6 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΤΑΧΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ...
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ?ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ,
ΧΑΡΗΣXAΡH MOY,
ΑΣ ΑΓΡΑΦΑΝ ΤΑ GPS ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ HIIRVONEN. ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΓΡΑΨΑΝ ΑΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ,ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΚΑΤΙ Π Ο Υ Ε Γ Ι Ν Ε.
ΑΥΤΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Διαβαζα το δελτίο Τύπου της εταιρείας που υποστήριξε το Φιλιπίδη. Αρνούμε να σας μεταφέρω το περιεχόμενο.
Ετσι πράγματι! Δεν υπάρχει ελπίδα καμιά. Και όσο μερίδιο ευθύνης μου αναλογεί για τα ανουσιουργήματα που προκύπτουν, το αναλαμβάνω μετανοιωμένος. Κάποια που μιλάει ελάχιστα αλλά τα έχει δει όλα κατεβαίνοντας τέζα την Κινέτα (το δικό μου σημείο αναφοράς), σχολίασε πως άδικα μουρμουράω για διαπλοκές και χώρο αναξιοκτατίας, αφού αυτά τα χρήματα-χορηγία, δεν θα δινόντουσαν ποτέ και σε κανέναν άλλον. Οπότε Τωνάκο, τώρα θα ξαναδωθούν αφού ο κάθε διεθνείς το μόνο που έχει να θυμάται είναι τα δικαιολογημένα μπινελίκια του Πάναγιώτη και του Νίκου του Παγκόσμιου.Ε, ρε σανίδα που θέλουμε. Ε, ρε θράσος που διαθέτουμε.
Στρατης
H ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑ ΟΤΙ Ο ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΛΗΓΜΕΝΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.
ΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΜΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ,ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ.
ΞΥΠΝΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΟΥ.ΑΝ ΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΓΚΑΦΑ ΣΟΥ, ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΤΕ ΣΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ , ΠΕΣ ΤΕ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο ΦΙΛΛΙΠΙΔΗΣ
-
ΑΚΥΡΟ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΛΙΣ ΕΝΤΟΠΙΣΑΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ,SORRY
-
Ο χρήστης pacopic212 έγραψε:
Διαβαζα το δελτίο Τύπου της εταιρείας που υποστήριξε το Φιλιπίδη. Αρνούμε να σας μεταφέρω το περιεχόμενο.
Ετσι πράγματι! Δεν υπάρχει ελπίδα καμιά. Και όσο μερίδιο ευθύνης μου αναλογεί για τα ανουσιουργήματα που προκύπτουν, το αναλαμβάνω μετανοιωμένος. Κάποια που μιλάει ελάχιστα αλλά τα έχει δει όλα κατεβαίνοντας τέζα την Κινέτα (το δικό μου σημείο αναφοράς), σχολίασε πως άδικα μουρμουράω για διαπλοκές και χώρο αναξιοκτατίας, αφού αυτά τα χρήματα-χορηγία, δεν θα δινόντουσαν ποτέ και σε κανέναν άλλον. Οπότε Τωνάκο, τώρα θα ξαναδωθούν αφού ο κάθε διεθνείς το μόνο που έχει να θυμάται είναι τα δικαιολογημένα μπινελίκια του Πάναγιώτη και του Νίκου του Παγκόσμιου.Ε, ρε σανίδα που θέλουμε. Ε, ρε θράσος που διαθέτουμε.
Στρατης
ΞΥΠΝΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΟΥ.ΑΝ ΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗΝ ΓΚΑΦΑ ΣΟΥ, ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΤΕ ΣΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ , ΠΕΣ ΤΕ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο ΦΙΛΛΙΠΙΔΗΣ
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... &race_id=0
-
.......
ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ INTERNATIONAL ΣΤΟ RALLY.GR. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ...Μάλλον ο PR Manager είναι μακριά νυχτωμένος!!!
-
Aν διάβαζες λίγο παραπάνω θα έβλεπες ότι υπάρχει ήδη στο rall.gr
-
Γιατί γράφετε με κεφαλαία όλοι βρε παιδιά? Μήπως άλλαξε ο κανονισμός του φόρουμ και πρέπει να γράφουμε όλοι κεφαλαία?
-
μπα ο pacopic212 είναι νέος και δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα...
καλως ήρθες by the way!!! -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΝΤΟΠΙΣΑΜΕ , ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
-
**ΕΧΟΥΜΕ **ΗΔΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΝΤΟΠΙΣΑΜΕ , ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
άσχετη ερώτηση με το θέμα μας...αλλά απορίας άξιον...
προς τι ο πληθυντικός??? είσαστε πολλοί μαζί που δημοσιεύετε και εντοπίζετε και διαβάζετε???ευχαριστώ και πάλι καλως ήρθατε!!!
-
ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΝΤΟΠΙΣΑΜΕ , ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
Ποιοί έχετε εντοπίσει?
Πολλοί είσαστε?!!
Μπορείς να γραφεις με μικρά και όχι με κεφαλαία?
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
μπα ο pacopic212 είναι νέος και δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα...
καλως ήρθες by the way!!!Καλώς σας βρήκα ! Για να εγκλιματιστώ θα γράφω με μικρά (μεταξύ μας έγραψα με κεφαλαία γιατί βαριέμαι να βάζω τόνους .over)
Ιδιώτες στο 52ο. Ποιός θα κερδίσει?