-
Άλλη μια αγαπημένη διαδρομή και ουσιαστικά η τρίτη ανάβαση της χρονιάς.Εχθές δήλωσα συμμετοχή και μετά λύπης μου διαπίστωσα ότι και πάλι οι παροχές μάλλον θα είναι μηδαμινές... ..Αν γνωρίζει κανεις κάτι διφορετικό....Με ένα τραπέζωμα δεν βγαίνει τίποτα...Έτσι θεωρώ τουλάχιστον....Και τα 300Ε...300Ε... ...Καλό αγώνα σε όλους,αγωνιζόμενους και θεατές... ..
-
Άλλη μια αγαπημένη διαδρομή και ουσιαστικά η τρίτη ανάβαση της χρονιάς.Εχθές δήλωσα συμμετοχή και μετά λύπης μου διαπίστωσα ότι και πάλι οι παροχές μάλλον θα είναι μηδαμινές... ..Αν γνωρίζει κανεις κάτι διφορετικό....Με ένα τραπέζωμα δεν βγαίνει τίποτα...Έτσι θεωρώ τουλάχιστον....Και τα 300Ε...300Ε... ...Καλό αγώνα σε όλους,αγωνιζόμενους και θεατές... ..
-
-
Καλημέρα και εδώ!Μη μου αρχίζεις με μουρμουρίτσααααα!!!!Όλα καλά θα πάνε!!
-
Εδώ άκουσα ότι οι δυο πατρινές λέσχες τα ξαναβρήκαν και η ΦΙΛΜΠΑ θα κάνει 'περικοπές' στους αθηναίους κριτές κ.ά. και ζητάτε παροχές; Μαρία μου, απορώ που θα πας και συ...
-
Καλημέρα κύριε regnartS! Συγνώμη που δεν απάντησα αλλά ημουν εκτός Αθηνών!Καιρό είχα να διαβάσω δημοσίευση σας και χαίρομαι που σας διαβάζω αν και με την τελαυταία σας δημοσίευση δεν τα είχα πάει και τόσο καλά!Θα πάω λοίπον στην Αιγείρα να βοηθήσω τη Λέσχη,αλλά δεν ξέρω τίποτα σχετικά με τις δυο λέσχες.Ειλικρινά!Τώρα όσο για τις περικοπές και πέρισυ αν θυμάμαι καλα δεν είχε κατεβάσει πολλούς Αθηναίους!
-
Αναμένωντας την ανακοίνωση των συμμετοχών να πω την απογοήτευση του προέδρου της ΦΙΛΜΠΑ όταν το μεσημέρι της Παρασκευής οι συμμετοχές ήταν μόνο 67....Βέβαια είμαι σίγουρος ότι θα είναι πολλές παραπάνω αφου ως γνωστό είμαστε λίγο της τελευταίας στιγμής........Όποιος ξέρει κάτι παραπάνω......
Μαρία σε περιμένουμε στα πιτς.Θα είμαι δίπλα στον κο Χρίστο (το η με ι εεε;.. )
-
Kαλημέρα!Ωχ πάλι με 'η' το έγραψα? Μη με μαλώσεις σήμερα έχω το ακαταλόγιστο! Και βέβαια θα είμαι στα pits μιας και μου έταξε ο Χριστος φραπουτσίνο σκέτο!Χρίστο με ακούς?Οι συμμετοχές είναι πάνω από 100 νομίζω!
-
ΣΕ ΑΚΟΥΩ nifitsa ΜΑΣ , ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ , ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΗΧΟΣ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΤΡΑΓΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ , ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΗΡΕΜΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΕΠΤΩ , ΤΗΝ ΑΙΓΕΙΡΑ .
ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ , ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΔΙΑΣΕΔΑΣΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ , ΟΠΩΣ ΑΛΩΣΤΕ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ .ΦΡΑΠΟΥΤΣΙΝΟ Ο.Κ.
-
Καλημέρα Χρίστο μας!Δυστυχώς διάβασα τι έγινε μίλησα και με το Γιώργο και ελπίζω τα πράγματα να πάνε καλύτερα στο μέλλον γιατί αν δέν πάνε προβλέπω αγώνες του πρωταθλήματος με 3 συμμετοχές!Ασε μην πω άλλα και είμαι και Σαββατογεννημένη!
-
108 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ. ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ?
Γ.ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
-
Πολύ καλά Γιώργο!!!!
-
ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ?
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ?ΣΤΟ ΘΟΛΟ ΤΟΠΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ!
ΠΟΛΥ ΘΟΛΟΥΡΑ ΕΠΕΣΕ
-
Συμμετοχές στο http://www.filmpa.gr
-
ΧΑΜΟΣ ΣΤΗ Ν2 , 17 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ!!!!!!!
-
Ο χρήστης JTGANG έγραψε:
ΧΑΜΟΣ ΣΤΗ Ν2 , 17 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ!!!!!!!ΟΝΤΩΣ ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ Ν2
5100 ΕΥΡΩ ΕΙΣΠΡΑΞΗ!
-
Ο ΧΑΜΟΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ Ε10 , ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Ο ΧΑΜΟΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ Ε10 , ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΚΥΡΙΕ ΧΡΗΣΤΟ.....ΚΡΙΜΑ
ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ.......ΘΑ ΒΓΑΙΝΑΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΡΙΤΟΙ
-
ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΓΟΝΑ ΙΔΡΩΤΑ Ε
5η ΑΝΑΒΑΣΗ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΙΓΕΙΡΑΣ - 11,12/6/05