-
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
ΧΑΜΟΣ ΣΤΗ Ν2 , 17 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ!!!!!!!
ΟΝΤΩΣ ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ Ν2
5100 ΕΥΡΩ ΕΙΣΠΡΑΞΗ!
Σωστό το πουλάκι
-
ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΕ , ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΑΙΓΕΙΡΑ ΤΙΠΟΤΑ , ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ?
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΕ , ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΑΙΓΕΙΡΑ ΤΙΠΟΤΑ , ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ?ΕΓΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ (SPO+) ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ..........
ΒΕΒΑΙΑ ΟΝΤΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ
-
Καλημερα σε ολους
μια βοηθεια θελω.Η αρχαια Αιγειρα που ακριβως ειναι? -
ΠΑΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΣ ΠΑΤΡΑ... ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΙΑΤΟ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΞΟΔΟ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΚΡΑΤΑΣ.... ΕΚΕΙ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΑΤΑ...ΕΕΕΕΕ ΚΑΙ
ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ ΤΑΜΠΕΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΓΕΙΡΑ.... -
Ο χρήστης ΣΑΚΗΣ έγραψε:
Καλημερα σε ολους
μια βοηθεια θελω.Η αρχαια Αιγειρα που ακριβως ειναι?ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΚΗ ,
ΟΠΩΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΠΕΡΝΑΣ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΓΙΑ ΔΕΡΒΕΝΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΥΝΑΝΤΑΣ ΕΞΟΔΟ ΓΙΑ ΑΚΡΑΤΑ (ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΑΙΓΕΙΡΑ Η ΤΑΜΠΕΛΑ) . ΕΚΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΟΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΑΙΓΕΙΡΑ (ΟΧΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΠΑΣ ΓΙΑ ΑΚΡΑΤΑ) . ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 800Μ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΓΕΦΥΡΑΚΙ , ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΦΥΡΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΣ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΝΗΦΟΡΙΖΕΙ ,ΕΚΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΓΕΙΡΑΣ ΟΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΑΝΑΒΑΣΗ
ΒΕΒΑΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΤΣΙ ΠΑΝΕ
ΦΙΛΙΚΑ,
ΓΙΑΝΝΗΣ -
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ και τους δυο
και πάλι καλημέρα -
ΛΟΙΠΟΝ , ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ 32 ΒΑΘΜΟΥΣ , ΣΚΑΕΙ Ο ΤΖΙΤΖΙΚΑΣ , ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΓΕΙΡΑ 24 !ΚΑΙ ΣΥΝΕΦΙΑ .
ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΠΑΛΙ , ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ Σ.Κ.ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΟΥ .GR ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΤΕ ΤΑ EMOTICONS ,ΕΙΔΑ ΚΑΤΙ ΦΟΒΕΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ SITE ΠΟΥ ΣΠΑΡΤΑΡΑΣ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ .
-
ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΝΑ ΝΕΟ ΑΠΟ ΑΙΓΕΙΡΑ! ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ, ΠΑΡΕΠΟΜΕΝΑ ΚΤΛ.
-
εγινε μια πολυ καλη αναβαση πιστευω αν και η οργανωση για μενα δεν ηταν πολυ καλη οπως της κυμης.το σαββατο στις δοκιμες εγινε χαμος απο εξοδους και δεν ειχε κοσμο,το πολυ 10 ατομα σε ολη την αναβαση ημασταν.τουλαχιστον σημερα ειχε αρκετο κοσμο και δεν ειχαμε και πολλες εγκαταλειψεις.εκπληξη για μενα ο κορωνιος που κερδισε τον Πατσουρεα γιατι ειχε μια ατυχη στιγμη το σαββατο.πολυ καλη εμφανηση ο σμυρναιος που για δευτερη φορα 'καθαρισαι'την Ν2.για την Ν3 τι να πω?τελικα ο SUPER MARIO(Ξανθακος) εδειξε ποιος ειναι και παλι ο πρωταθλητης,διοτι περυσι πολλα ειχαν ακουστει με την εμφανιση του Κυριτση που σημερα απο οτι εμαθα τον πεταξαν εκτος λογω οτι ηταν φαρδυτερος κατα 1 ποντο και οχι μονο(ηταν και περυσι ετσι?????ε?????????????)).η επιδοση 2,16,09 στο δευτερο ανεβασμα για μενα ειναι η επιδοση της ημερας.και στην Α7 ωραια μαχη αλλα τελικα ο Φωτεινελης κερδισε με τον Παπαδιωτη να γλιτωνει στην τελευταια φουρκετα στο παρα ενα την μπαριερα.Συχγαρητηρια στον Παπαχριστοπουλο που καταφερε να κερδισει τον κατσιμη που στις δοκιμες του σαββατου εκανε απιστευτους χρονους.
-
To αμάξι του Φωτεινέλη δεν το οδηγούσε στην Ν/3 μέχρι τώρα ο γιος του? Το έκαναν Α/7 ή αλλη είναι οι λόγοι που δεν το δήλωσαν Ν/3? Και αν είναι Α/7 πως γίνεται να είναι τόσο πιο αργό από τα Ν/3??
-
το αμαξι δεν εχει γινει ακομα Α7,σε αυτον τον αγωνα φορουσε σασμαν ασυχρονιστο.αν και απο οτι ακουσα ηρθαν μερικα πραγματα αλλα οχι ολα.στην Ωμπλου θα ειναι ετοιμο.το οτι ειναι δηλωμενο Α δεν παει να πει οτι θα κανει καλυτερους χρονους απο τα Ν3,οσο αντεχει η ψυχη σου πας και τα χερια σου.ισως αλλαξε κατηγορια επειδη δεν μπορουσαν να φτασουν τον ανατγωνισμο ενω στην Α7 ισως παρει το πρωταθλημα αν και εχει και εκει ανταγωνιστες καλους.
-
Κατα τη γνωστη τακτικη, ψαχνουμε τα ΚΥΠΠΕΛΑ αποφευγοντας τον συναγωνισμο.
-
Ο χρήστης ΓνωστόςΆγνωστος έγραψε:
Κατα τη γνωστη τακτικη, ψαχνουμε τα ΚΥΠΠΕΛΑ αποφευγοντας τον συναγωνισμο.ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ Τ'ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ
-
ΒΡΕ ΠΟΥΛΑΚΙ Ο ΑΠΟ ΠΑΝΩ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΣΕ ΠΡΟΔΩΣΕ!!?????
-
ΛΑΘΟΣ ΚΥΡΙΟΙ!
ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΑ ΤΗΝ Ε10 ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΟ SITE.
ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΠΕΡΣΙΝΟ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΑ.Γ.ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Υ.Γ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΠΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΛΑΣΕΙΣ ΤΗΣ Ε,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ!
-
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.
ΚΑΙ ΟΛΑ SITE ΜΕ ΒΓΑΖΕΙ ΝΙΚΗΤΗ.
ΤΙ ΝΙΚΗΤΗ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΔΥΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ,ΑΛΛΑ ΛΕΜΕ. ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ?
ΟΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ SITE ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΓΕΙΡΑ?Γ.ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
-
ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΠΕΡΣΙΝΟ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΑ.
!!!!!!
(νά και ένας που δηλώνει 'μούρη' αλλά ο τρόπος σκέψης του, μόνο για 'μούρη' δεν είναι)(όσο για τους διάφορους βαθμο/κυπελλοθήρες τί να λέμε... γνωστά τα πρόσωπα, γνωστή και η νοοτροπία... για να ικανοποιήσουμε τους χορηγούληδες, υποτίθεται...κρίμα...)
-
Καλημέρα,
το λάθος διορθώθηκε ήδη. Ζητούμε συγνώμη γι' αυτό. -
Ο χρήστης mouri έγραψε:
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.
ΚΑΙ ΟΛΑ SITE ΜΕ ΒΓΑΖΕΙ ΝΙΚΗΤΗ.
ΤΙ ΝΙΚΗΤΗ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΔΥΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ,ΑΛΛΑ ΛΕΜΕ. ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ?
ΟΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ SITE ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΓΕΙΡΑ?Γ.ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΤΟ RALLY.GR
5η ΑΝΑΒΑΣΗ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΙΓΕΙΡΑΣ - 11,12/6/05