-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Είναι γελοίο απλά σε αμάξι 18000 ευρώ (στο 307 μου) να τα δίνουν μπρος πίσω, και σε τέτοια τιμή να μπαίνουν έξτρα.και το Picanto 4 πατάκια έχει
-
Τα πατάκια είναι καλής ποιότητας; Καθαρίζονται εύκολα; Έχουν ωραία υφή; Είναι αθόρυβα; Ποια είναι η όψη τους σε περίπτωση βροχής; Χωράνε σωστά ανάμεσα στα τοιχώματα και στους σιδηρόδρομους των εμπρός καθισμάτων;
Κάποιος που να τα έχει πατήσει και να ξέρει; Μην απαντήσουν όσοι είναι άσχετοι και κουτσοί (κατά το 'κουλοί')!
-
εγω οταν ρωτησα το πωλητη μου για τριγωνο-φαρμακειο-πατακια:
- με προσβαλετε κυριε, εννοειται οτι θα σας τα κανουμε δωρο!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Τα πατάκια είναι καλής ποιότητας; Καθαρίζονται εύκολα; Έχουν ωραία υφή; Είναι αθόρυβα; Ποια είναι η όψη τους σε περίπτωση βροχής; Χωράνε σωστά ανάμεσα στα τοιχώματα και στους σιδηρόδρομους των εμπρός καθισμάτων;Κάποιος που να τα έχει πατήσει και να ξέρει; Μην απαντήσουν όσοι είναι άσχετοι και κουτσοί (κατά το 'κουλοί')!
παίζουν και εμ πι θρί
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Τα πατάκια είναι καλής ποιότητας; Καθαρίζονται εύκολα; Έχουν ωραία υφή; Είναι αθόρυβα; Ποια είναι η όψη τους σε περίπτωση βροχής; Χωράνε σωστά ανάμεσα στα τοιχώματα και στους σιδηρόδρομους των εμπρός καθισμάτων;Κάποιος που να τα έχει πατήσει και να ξέρει; Μην απαντήσουν όσοι είναι άσχετοι και κουτσοί (κατά το 'κουλοί')!
είναι ειδικής επεξεργασίας δέρμα/ύφασμα, ανώτερης ποιότητας, που όμοιό του βρίσκεις μόνο στις εκλεπτυσμένες θαλαμηγούς, εξελιγμένο από γαλαζοαίματους ράφτες, που κατάγονται από τις πιο πλούσιες περιοχές της κάτω Μπουρζουαζίας
-
-
O Pazaropoulos έχει φέρει ένα κόκκινο S3.
Ακούγεται ότι θα υπάρχει μοντέλο για τεστ ντραϊβ μέσα προς τέλη Ιανουαρίου. Εν αναμονή.... -
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Ακούγεται ότι θα υπάρχει μοντέλο για τεστ ντραϊβ μέσα προς τέλη Ιανουαρίου. Εν αναμονή....Πάμε με το ΤΑΠΕΡ μου για να μας το δώσουν.... και καλά δυνητικοί πελάτες
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Ακούγεται ότι θα υπάρχει μοντέλο για τεστ ντραϊβ μέσα προς τέλη Ιανουαρίου. Εν αναμονή....Πάμε με το ΤΑΠΕΡ μου για να μας το δώσουν.... και καλά δυνητικοί πελάτες
Θα το δώσουν, το θέμα είναι να το κανονίσουμε να το πάρουμε τη μια μέρα και να το γυρίσουμε την άλλη, όπως με το ΤΤ.
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Θα το δώσουν, το θέμα είναι να το κανονίσουμε να το πάρουμε τη μια μέρα και να το γυρίσουμε την άλλη, όπως με το ΤΤ.
Και εγώ έχω στείλει γράμμα στον Αι Βασίλη Παζαρόπουλο
-
Φιλος μου ειδε φορτηγο με μπολικα S3 πανω..
Οι πρωτες παραδοσεις θα γινουν πριν τα Χριστουγεννα.
Οποιος παραγγείλει τωρα, ελαχιστο 3 μηνες θα περιμενει με πιθανοτητα για 5μηνο. -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Και εγώ έχω στείλει γράμμα στον Αι Βασίλη Παζαρόπουλο
Όντως 'Αι-Βασίλης'... Το κόκκινο S3 είναι το δικό του.
Έχει φέρει κι ένα μαύρο που το έχει στην έκθεση. -
Φαβα η υπόθεση S3.... Εγινε test drive από τον αδερφό μου και τον κουνιαδο μου το προηγούμενο Σ/Κ στο Ναυπλιο.Και ενω ηταν και οι δυο ετοιμοι να προχωρησουν στις λεπτομερειες για την αγορα του...αποθαρύνθηκαν γιατί όπως λενε είναι..κοροιδία.Πουθενα μα πουθενα (όντως) δεν υπάρχουν φωτο του ΑΠΛΟΥ S3,αυτού που κοστίζει 42900.. Και αυτό το απλό...είναι εσωτερικά και εξωτερικά ενα Α3 με δυο σηματάκια S.Ούτε καν το τιμόνι δεν είναι ίδιο..ούτε η κεντρική οθόνη.Ετσι λοιπόν...ο πωλητής ξεκιναει και λέει:'Αρχίζουμε ουσιαστικά από τις 50000 γιούρος (σικ) και ανεβαίνουμε.Ε..πάει πολύ...Και να σκεφτεί κανείς ότι υπάρχουν πολλοί που σκέφτονται να πουλήσουν το παλιό s3 (από το s3club) και να πάρουν το καινούριο..Α ρε ηττα που θα φανε.. Αντε να πουλήσουν ενα μοντελο 2002 στα 25 χιλιάρικα..Σε 5 χρόνια δλδ θα χουν χασει κοντα 20000 χιλιάρικα και θα πρεπει να δωσουν αλλα 25 περίπου για να πάρουν το καινούριο. Ποιός ειναι σε θέση λοιπόν να δίνει 9000 το χρόνο για το αυτοκίνητό του;;; Πολύ ασχημη εξελιξη παντως.
Η μόνη καλή εξέλιξη είναι ότι ουσιαστικά κερδισα το στοίχημα με τον lkar...
-
αυτο που ειχαν οι 4Τ παντως, μαζι με καποια εξτρα, εκανε 47κ
-
πάνω από 50Κ προφανώς έκαναν αυτά που είχε ετοιμοπαράδοτα ο συγκεκριμένος ντίλερ.
υπάρχουν κι άλλοι ντίλερ για να κοιτάξει
41,900 η αρχική τιμή και όχι 42,900
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Φαβα η υπόθεση S3.... Εγινε test drive από τον αδερφό μου και τον κουνιαδο μου το προηγούμενο Σ/Κ στο Ναυπλιο.Και ενω ηταν και οι δυο ετοιμοι να προχωρησουν στις λεπτομερειες για την αγορα του...αποθαρύνθηκαν γιατί όπως λενε είναι..κοροιδία.Πουθενα μα πουθενα (όντως) δεν υπάρχουν φωτο του ΑΠΛΟΥ S3,αυτού που κοστίζει 42900.. Και αυτό το απλό...είναι εσωτερικά και εξωτερικά ενα Α3 με δυο σηματάκια S.Ούτε καν το τιμόνι δεν είναι ίδιο..ούτε η κεντρική οθόνη.Ετσι λοιπόν...ο πωλητής ξεκιναει και λέει:'Αρχίζουμε ουσιαστικά από τις 50000 γιούρος (σικ) και ανεβαίνουμε.Ε..πάει πολύ...Και να σκεφτεί κανείς ότι υπάρχουν πολλοί που σκέφτονται να πουλήσουν το παλιό s3 (από το s3club) και να πάρουν το καινούριο..Α ρε ηττα που θα φανε.. Αντε να πουλήσουν ενα μοντελο 2002 στα 25 χιλιάρικα..Σε 5 χρόνια δλδ θα χουν χασει κοντα 20000 χιλιάρικα και θα πρεπει να δωσουν αλλα 25 περίπου για να πάρουν το καινούριο. Ποιός ειναι σε θέση λοιπόν να δίνει 9000 το χρόνο για το αυτοκίνητό του;;; Πολύ ασχημη εξελιξη παντως.Η μόνη καλή εξέλιξη είναι ότι ουσιαστικά κερδισα το στοίχημα με τον lkar...
λάθος κάνει ο 'πωλητής'
το στοίχημα το 'χεις χάσει εδώ και καιρό, 41.900
Στο βασικό του S3 είναι ημιδερμάτινα bucket, χρωμιωμένη μάσκα και το flat δερμάτινο τιμόνι
-
Βρε συ technik μιλάμε για το s3 που ειχα βαλει από το fourtitude.com και που εβαζαν όλοι αργότερα στα περιοδικά ακόμα και η audi στο site της.. Πουθενα δεν υπήρχαν οι φωτο του 'απλού s3' sto net για να δει ο κόσμος και πιθανόν να αποθρασσυνθεί και να μην προχωρησει σε αγορά..Και δεν τίθεται θεμα τοπικού ντίλερ.Εχει επιβεβαιωθεί ότι είναι ετσι,και από τον δημοσιογραφο του car που τεσταρε πριν κατι μερες το s3,σε συνομιλία με τον αδερφό μου.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Βρε συ technik μιλάμε για το s3 που ειχα βαλει από το fourtitude.com και που εβαζαν όλοι αργότερα στα περιοδικά ακόμα και η audi στο site της.. Πουθενα δεν υπήρχαν οι φωτο του 'απλού s3' sto net για να δει ο κόσμος και πιθανόν να αποθρασσυνθεί και να μην προχωρησει σε αγορά..Και δεν τίθεται θεμα τοπικού ντίλερ.Εχει επιβεβαιωθεί ότι είναι ετσι,και από τον δημοσιογραφο του car που τεσταρε πριν κατι μερες το s3,σε συνομιλία με τον αδερφό μου.καλα συγνωμη, αν καποιος περιμενει απο φωτο για να αγορασει αυτοκινητο...
αν ο ντιλερ εφερε αυτοκινητα με εξοπλισμο που ανεβαζουν την τιμη στα 50+ ειναι δικο του προβλημα!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
[Στο βασικό του S3 είναι ημιδερμάτινα bucket, χρωμιωμένη μάσκα και το flat δερμάτινο τιμόνι
Παλι καλά που δινουν στανταρ και το a/c...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Βρε συ technik μιλάμε για το s3 που ειχα βαλει από το fourtitude.com και που εβαζαν όλοι αργότερα στα περιοδικά ακόμα και η audi στο site της.. Πουθενα δεν υπήρχαν οι φωτο του 'απλού s3' sto net για να δει ο κόσμος και πιθανόν να αποθρασσυνθεί και να μην προχωρησει σε αγορά..Και δεν τίθεται θεμα τοπικού ντίλερ.Εχει επιβεβαιωθεί ότι είναι ετσι,και από τον δημοσιογραφο του car που τεσταρε πριν κατι μερες το s3,σε συνομιλία με τον αδερφό μου.δεν είναι όλες οι βασικές εκδόσεις ανά την Ευρώπη ίδιες! άλλος ο εξοπλισμός για Ελλάδα, άλλος για Γερμανία!
Audi S3 2006