-
ηρθαν στην Αγγλια πριν λιγες μερες...
απλα εχει πολυ μεγαλη λιστα αναμονης! -
*Τελευταία βλέπω κάτι όνειρα...με μία **V10 BMW *να πρωταγωνιστεί...στην ανηφόρα για Δελφούς να 'καταστρέφω' ανήξερους οδηγούς 911 σκεπτόμενους 'ααα, ακόμα ένας χοντρός οικογενειάρχης που νομίζει οτι θα με πλησιάσει'...
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
*Τελευταία βλέπω κάτι όνειρα...με μία **V10 BMW *να πρωταγωνιστεί...στην ανηφόρα για Δελφούς να 'καταστρέφω' ανήξερους οδηγούς 911 σκεπτόμενους 'ααα, ακόμα ένας χοντρός οικογενειάρχης που νομίζει οτι θα με πλησιάσει'...δεν το κάνεις ήδη με... Datsun;
-
Mα και αυτά αυτοκίνητα είναι κ αν δεν προσέξεις το κακό γίνεται κ μάλιστα με πολλά χλμ συνήθως!
Για όσους έχουν αποθέματα ψυχικής αντοχής αλλά κ μαζοχισμού μπορούν να ρίξουν μία ματιά στο:
http://www.wreckedexotics.com/
όπου θα δουν πολλά ακριβότερα κ από Μ5 εντελώς κατεστραμμένα!
Προσωπικά δεν τον προτείνω το site αυτό κ μία φορά που έκανα το λάθος να επισκευτώ το μετάνιωσα !!!
Οπότε δείτε το με δική σας ευθύνη
Πάντως είναι αξιοπρόσεκτο το πως έχει καταστραφεί η συγκεκριμμένη Μ5 αλλά η ζημιά έχει παραμείνει μακριά από την καμπίνα! οι πόρτες εφαρμόζουν τέλεια κ η ηλιοροφή μάλλον ήταν ήδη ανοικτή ....
Οι αερόσακοι κ αεροκουρτίνες εντυπωσιακότατες..... τώρα ο ιδιοκτήτης μπορεί να κάνει ότι θέλει μέσα χωρίς να μπορεί να τον δει κανένας -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
*Τελευταία βλέπω κάτι όνειρα...με μία **V10 BMW *να πρωταγωνιστεί...στην ανηφόρα για Δελφούς να 'καταστρέφω' ανήξερους οδηγούς 911 σκεπτόμενους 'ααα, ακόμα ένας χοντρός οικογενειάρχης που νομίζει οτι θα με πλησιάσει'...
δεν το κάνεις ήδη με... Datsun;
Ξέχασα να προσθέσω: με τρείς φίλους συνεπιβάτες !
-
Τα αυτοκόλλητα τύπου 'Μπουρνάζι' στους μασπιέδες είναι όντως απαράδεκτα!! Απορώ με τον κάτοχο της! Πάντως το αμάξι είναι σίγουρα Μ5. Φαίνεται από τα φρένα και από τον αεραγωγό στο φτερό.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ναι το κουμπάκι ειναι για 100 ίππους,λες και εχει μεγάλη διαφορα,όταν έχεις μόνο 400 άλογα στους πίσω τροχούς
Εγω θα του έκανα μια μικτή και θα παντηλίκιαζα όλο το σύμπανΟι ασφάλειες έχουν και συμφωνία με τον αρχάγγελο ότι δεν θα έρθει να σε πάρει πριν την ώρα σου;
Είμαι της γνώμης ότι αυτή η φωτογραφία θα έπρεπε να μας κάνει όλους να σκεφτούμε λίγο περισσότερο αν οδηγούμε με ασφάλεια.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ναι το κουμπάκι ειναι για 100 ίππους,λες και εχει μεγάλη διαφορα,όταν έχεις μόνο 400 άλογα στους πίσω τροχούς
Εγω θα του έκανα μια μικτή και θα παντηλίκιαζα όλο το σύμπανΟι ασφάλειες έχουν και συμφωνία με τον αρχάγγελο ότι δεν θα έρθει να σε πάρει πριν την ώρα σου;
Είμαι της γνώμης ότι αυτή η φωτογραφία θα έπρεπε να μας κάνει όλους να σκεφτούμε λίγο περισσότερο αν οδηγούμε με ασφάλεια.
Εσεις με τις μπέμπες είστε όλοι επικίνδυνοι οδηγοί.... Να το ξανασκεφτείτε αν οδηγείτε με ασφάλεια...
Προσθήκη: Κι αλλη Μ5 .... Διαβάστε και σχόλιο σχετικά με τις συνθήκες του ατυχήματος και τα αποτελεσματα αυτού... 'Τέρατα ασφάλειας' τα ακριβά αυτοκίνητα, αλλα.... εύκολο να την πατήσεις...
http://www.wreckedexotics.com/newphotos ... _001.shtml
http://www.wreckedexotics.com/newphotos ... _002.shtml
-
Εμεις με τις μπεμπες ειμαστε οι καλυτεροι οδηγοι απλα οι αλλοι μας ζηλευουν και μολις μας δουν στον δρομο ερχονται κατα πανω μας...
-
Ο χρήστης ///M έγραψε:
Εμεις με τις μπεμπες ειμαστε οι καλυτεροι οδηγοι απλα οι αλλοι μας ζηλευουν και μολις μας δουν στον δρομο ερχονται κατα πανω μας...ε βέβαια, αφού πάτε αργά στην αριστερή (δεξιά)
-
Εχουμε ζητησει να μας φτιαξουν σε ολους τους δρομους λωριδες αποκλειστκα για τις μπεμπες για να αποφυγουμε τα χειροτερα...
Περιμενουμε τωρα να εγκριθει απ'την βουλη. Γι'αυτο δεν εχω παρει την Μ3 ακομα.Δεν ειναι οτι δεν εχω τα λεφτα... -
Kρίμα το αμάξι...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
δεν το κάνεις ήδη με... Datsun;
Kαλά μην τρελλαθούμε κιόλας.....
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Εμεις με τις μπεμπες ειμαστε οι καλυτεροι οδηγοι απλα οι αλλοι μας ζηλευουν και μολις μας δουν στον δρομο ερχονται κατα πανω μας...
ε βέβαια, αφού πάτε αργά στην αριστερή (δεξιά)
Με 316ci και 18άρες ?
Στούκα Μ5 !!! (no 56Kbps)