-
Να σας ξενερώσω τώρα;;Εγώ δυστυχώς αντί για γλυκό τρώω μήλο και πορτοκάλι...!! Είναι καλό αντικατατάστατο...!!! Ta donuts δε σας αρέσουν;;Μέχρι πριν λίγο καιρό έτρωγα μανιωδώς από τα Dunkin Donuts... Τώρα όμως..
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ναι, τα ροδίνια. Το φύλλο είναι ψύχα αμυγδάλου, γέμιση με σαντυγί (δεν γράφεται έτσι, αλλά τι να κάνουμς τώρα) και πασπαλισμένο με ζάχαρη άχνη από πάνω ή/και ινδοκάρυδο...Θα μου στείλεις μερικά με το κτελ;
Θα τα βλέπω στον ύπνο μου το βράδυ!
-
Πού μένεις;
Pasxos δεν ξενερώνουμε ρε! Και το πορτοκάλι, ειδικά άμα είναι δροσερό, είναι κορυφή! Δεν λιγώνει κιόλας, σε αντίθεση με 5-6 ροδίνια...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πού μένεις;Pasxos δεν ξενερώνουμε ρε! Και το πορτοκάλι, ειδικά άμα είναι δροσερό, είναι κορυφή! Δεν λιγώνει κιόλας, σε αντίθεση με 5-6 ροδίνια...
Αλεξ/πολη!
Έτσι pasxos! Μην ακούς εμάς τα γουρούνια! Κλείσε τ΄αυτιά σου στις σειρήνες!
-
Είσαι μακριά ρε γμτ! Έστειλα στον κολλητό στην ξάνθη κάτι καριόΚες από χατζηφωτίου. Παρένθεση, για να μην ψάχνω, ξέρεις πως αποθηκεύουμε βίντεο από τον γούγλη;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Παρένθεση, για να μην ψάχνω, ξέρεις πως αποθηκεύουμε βίντεο από τον γούγλη;No idea, mate!
Κάπου το είχα διαβάσει, αλλά μου φάνηκε πολύ περίπλοκο και το παράτησα...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πού μένεις;Pasxos δεν ξενερώνουμε ρε! Και το πορτοκάλι, ειδικά άμα είναι δροσερό, είναι κορυφή! Δεν λιγώνει κιόλας, σε αντίθεση με 5-6 ροδίνια...
Δεν αντέχω να βλέπω τα ροδίνια και τα φερρέρο...Θα πάρω τηλέφωνο τον Krusenstern να σας κάνει ban ρεεεε!!!
Από pasarella έχετε φάει προφιτερόλ;;;Ta καλύτερα που έχω φάει ever!!Πωωω ρε τι θυμήθηκα...Αστο καλύτερα γιατί θα λυποθυμήσω από τη λιγούρα.. Έχω και τον Στεργίου δίπλα μου και θα αυτοκτονήσω!!!
-
Όχι από πασαρέλλα, αλλά χατζηφωτίου και αγαπητό... και καζαντιπί από χατζή! θα σας πέσουν τα μαλλιά μάγκες...
-
drdino
http://dl.google.com/videoplayer/Google ... rSetup.exe
charmak66
Πατριωτάκι είσαι...!!Το ξέρω ότι σπουδάζεις εκεί...Το χωριό μου είναι Ορεστιάδα...Κανόνισε να πας κι εκεί..κορυφή ο τόπος...!!
-
Corrupt λεει ότι είναι...
-
Δεν το έχω δοκιμάσει για να είμαι ειλικρινής... Επειδή το έψαξα λίγο είδα ότι τα βιντεο του γούγλη είναι σε μορφή flash..Σε αυτή την περίπτωση κατέβασε το snagit και απλά κάνε capture το βιντεο..αυτή είναι η λύση νομίζω..
-
Παίζω με κάτι άλλα τώρα...για να δούμε!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ναι, τα ροδίνια. Το φύλλο είναι ψύχα αμυγδάλου, γέμιση με σαντυγί (δεν γράφεται έτσι, αλλά τι να κάνουμς τώρα) και πασπαλισμένο με ζάχαρη άχνη από πάνω ή/και ινδοκάρυδο...
Θα μου στείλεις μερικά με το κτελ;
Πριν κατεβουμε στον Waters θύμισέ μου να σου φέρω ένα πακετάκι!
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Ναι, τα ροδίνια. Το φύλλο είναι ψύχα αμυγδάλου, γέμιση με σαντυγί (δεν γράφεται έτσι, αλλά τι να κάνουμς τώρα) και πασπαλισμένο με ζάχαρη άχνη από πάνω ή/και ινδοκάρυδο...
Θα μου στείλεις μερικά με το κτελ;
Πριν κατεβουμε στον Waters θύμισέ μου να σου φέρω ένα πακετάκι!
Σοβαρά φανταστικέ Χρήστο;
-
charmak66
Tωρα ξέρω με σιγουριά οτι θα 'ρθείς
Εχει ένα ζαχαροπλεστείο στην Καβάλα με εξειδίκευση στα ροδίνια. Το όνομά του... 'Ροδίνι'
Θα μου το θυμίσεις όμως Παρασκευή γιατί στάνταρ θα το έχω ξεχάσει -
charmak66Tωρα ξέρω με σιγουριά οτι θα 'ρθείς
Εχει ένα ζαχαροπλεστείο στην Καβάλα με εξειδίκευση στα ροδίνια. Το όνομά του... 'Ροδίνι'
Θα μου το θυμίσεις όμως Παρασκευή γιατί στάνταρ θα το έχω ξεχάσειαντε ρε παιδια ελατε εδω και μετα απο τη συναυλια παμε στο τηνιακο να τα πιουμε!!!
1,80 η ρετσινα
4,00 η ποικιλια!!!! -
FlowerPower
Xλωμότατο έως κατάμαυρο... Εγώ πιθανότατα θα κατέβω και θα ανέβω με λεωφορείο-πακέτο για να μη χάσω τη Δευτέρα (τουλάχιστον οχι ολόκληρη) και κάτι αντίστοιχο νομίζω οτι θα κανει και ο χαρμακ66.
Σχετικό-άσχετο: Το καλοκαίρι θα κατέβεις καθόλου στο γκατζολόνησο; -
FlowerPower
Xλωμότατο έως κατάμαυρο... Εγώ πιθανότατα θα κατέβω και θα ανέβω με λεωφορείο-πακέτο για να μη χάσω τη Δευτέρα (τουλάχιστον οχι ολόκληρη) και κάτι αντίστοιχο νομίζω οτι θα κανει και ο χαρμακ66.
Σχετικό-άσχετο: Το καλοκαίρι θα κατέβεις καθόλου στο γκατζολόνησο;,
ρε ειστε για ταναθεμα αν δεν μεινετε το βραδυθα κατεβω εννοειται και αμα βρω παρεα λεω να ερθω και στο δικο σας βρωμονησι
-
FlowerPower
Σχετικό-άσχετο: Το καλοκαίρι θα κατέβεις καθόλου στο γκατζολόνησο;Ο χαρμακ μάλλον θα κατέβει με αεροπλάνο, καθώς (εκτός τον άλλων) έμαθε ότι άμα κλείσει εισητήριο μέχρι το τέλος του μήνα υπάρχουν καλές προσφορές!
Δεν ήξερα ότι το Ροδίνι πήρε από κει το όνομά του!
Και η Κυψέλη, καλή, ε;Πάντως για καφέ στην Καβάλα είναι πολύ εύκολο να βρεθούμε!
Μήπως για λουκουμάδες στην Ηρακλείτσα; -
charmak66
Να τα, νααααα ταααα!!
Καβάλα πηγαίνω πολύ συχνά, όποτε είναι να περάσεις ρίξε πμ!
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#1]