-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
αμα μου εξηγησεις πως ειναι δυνατον να χεις dsl και να μη μπορεις να κατεβασεις απο κει που κατεβαζες πριν απο 25 μερες....εγω ειμαι δω...
Με την κακοκαιρία όλα πηγαίνουν χάλια. Εγώ εδώ και 3 μέρες με το ζόρι ανοίγω σελίδα... Και 2 στις 3 φορές δεν ανοιγει...
εγω 3 μερες δεν ειχα συνδεση...μου την εχει κατασπασει γιατι πριν τις γιορτες και το διαβολεμενο ρουτερ ολα πηγαιναν ρολοι! τωρα τι κολληματα ειναι αυτα δε καταλαβαινω...απο χθες που εχω ξανα παει καλα η συνδεση αλλα οι κατεβασιες παλι κολλημα...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
αμα μου εξηγησεις πως ειναι δυνατον να χεις dsl και να μη μπορεις να κατεβασεις απο κει που κατεβαζες πριν απο 25 μερες....εγω ειμαι δω...
Με την κακοκαιρία όλα πηγαίνουν χάλια. Εγώ εδώ και 3 μέρες με το ζόρι ανοίγω σελίδα... Και 2 στις 3 φορές δεν ανοιγει...
εγω 3 μερες δεν ειχα συνδεση...μου την εχει κατασπασει γιατι πριν τις γιορτες και το διαβολεμενο ρουτερ ολα πηγαιναν ρολοι! τωρα τι κολληματα ειναι αυτα δε καταλαβαινω...απο χθες που εχω ξανα παει καλα η συνδεση αλλα οι κατεβασιες παλι κολλημα...
Τους πήρες κανένα τηλέφωνο;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Τόσο χάλια η adsl;
Εγώ περιμένω να ενεργοποιηθεί η δικιά μου...
ειναι τελειως ασχετοι charmak...θα σου αρεσει αν δεν εχει προβλημα,αν εχει γειαμησετα!
-
αν τους πηρα λεει...εξαφανιζολ ολοι...πετυχα μια ασχετη στη θεσνικη που τα φορτωσε ολα στον οτε, ο οτε κατι εκανε και ως δια μαγειας το ιντερνετ επανηλθε...
-
Τόσο χάλια η adsl;
Εγώ περιμένω να ενεργοποιηθεί η δικιά μου...
ειναι τελειως ασχετοι charmak...θα σου αρεσει αν δεν εχει προβλημα,αν εχει γειαμησετα!
Μάιστα!
Άντε να δούμε...
-
απο τον απριλη που το χα βαλει μεχρι τωρα τη πρωτοχρονια ολα ρολοι...
απο κει και μετα ολα χαλια μαυρα...πιθανολογω οτι φταιει και το ρουτερ...κατι μου βρωμαει...αποσυνδεση σας κανει το φορουμ?νεα μ@λακια αυτη...
εντωμεταξυ κολλαει μονο η κατεβασια και η συνδεση στις αλλες σελιδες κανονικα πηγαινει...
τι εταιρεια εβαλες?
-
απο τον απριλη που το χα βαλει μεχρι τωρα τη πρωτοχρονια ολα ρολοι...
απο κει και μετα ολα χαλια μαυρα...πιθανολογω οτι φταιει και το ρουτερ...κατι μου βρωμαει...αποσυνδεση σας κανει το φορουμ?νεα μ@λακια αυτη...
εντωμεταξυ κολλαει μονο η κατεβασια και η συνδεση στις αλλες σελιδες κανονικα πηγαινει...
τι εταιρεια εβαλες?
Forthnet! Adsl in a box.
Μάλλον βιάστηκα κάπως, αλλά η χρονοχρέωση της isdn δεν με συμφέρει καθόλου!
-
και γω τετοιο ειχα μεχρι που πηρα το plus...και βαμηθηκε το συμπαν...
σε κρισιμες στιγμες ξεχνα τη τεχνικη εξυπηρετηση στο 800......θα χουν παρει ρεπο...αναλογα με το μερος δεν ειναι κακια συνδεση...αμα εχεις αυτο που ειχα εγω, θα το καταευχαριστηθεις...
isdn? που το θυμηθηκες... -
και γω τετοιο ειχα μεχρι που πηρα το plus...και βαμηθηκε το συμπαν...σε κρισιμες στιγμες ξεχνα τη τεχνικη εξυπηρετηση στο 800......θα χουν παρει ρεπο...αναλογα με το μερος δεν ειναι κακια συνδεση...αμα εχεις αυτο που ειχα εγω, θα το καταευχαριστηθεις...
isdn? που το θυμηθηκες...To plus είναι το ασύρματο;
Τα θελες και τα παθες μου φαίνεται!
-
σε κρισιμες στιγμες ξεχνα τη τεχνικη εξυπηρετηση στο 800......θα χουν παρει ρεπο...αναλογα με το μερος δεν ειναι κακια συνδεση...αμα εχεις αυτο που ειχα εγω, θα το καταευχαριστηθεις...
εχει το γαμωρουτερ... τα θελα και τα παθα!!!
ελπιζω το δικο σου να πηγαινει καλα...
-
εχει το γαμωρουτερ... τα θελα και τα παθα!!!
ελπιζω το δικο σου να πηγαινει καλα...
Και γω ελπιζω!
Άει να δούμε!
-
Kαι εγώ forthnet adsl in a box έχω βάλει. Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι ότι καλύτερο. Δοκίμασα και με μίας της ΟΤΕνετ και ήταν καλύτερη σε ταχύτητες (speedtest, pings κλπ) αλλά όχι πολύ καλύτερη. Από sites κατεβάζω το πολύ με 28kb/sec ενώ θα έπρεπε να φτάνει μέχρι και 40! Ίσως φταίει και το δύκτιο στα Χανιά, τουλάχιστον στην Forthnet αυτό υποστηρίζουν...
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Kαι εγώ forthnet adsl in a box έχω βάλει. Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι ότι καλύτερο. Δοκίμασα και με μίας της ΟΤΕνετ και ήταν καλύτερη σε ταχύτητες (speedtest, pings κλπ) αλλά όχι πολύ καλύτερη. Από sites κατεβάζω το πολύ με 28kb/sec ενώ θα έπρεπε να φτάνει μέχρι και 40! Ίσως φταίει και το δύκτιο στα Χανιά, τουλάχιστον στην Forthnet αυτό υποστηρίζουν...Ξέρω ότι τα modem των conn-x είναι αυτά των 'κανονικών' συνδέσεων που έχουν παει για επισκευή...Δεν ξέρω τι συμβαίνει με τα αντίστοιχα του adsl-in-a-box ...
-
ειναι μεγαλοι παπατζηδες και φαντασου οτι ειναι και καλη εταιρεια σχετικα...τωρα διαβαζω myphone.gr και βλεπω οτι η μιση ελλαδα ειχε προβλημα...
-
Ξέρω ότι τα μόντεμ των προπληρωμένων πακέτων μπαίνουν αποκλειστικά σε USB. Modem-router+USB=προβλήματα σταθερότητας. Μόνο ethernet για να διατηρηθεί η πνευματική ισορποπία κι ας κοστίζουν κάτι παραπάνω.
-
ειναι μεγαλοι παπατζηδες και φαντασου οτι ειναι και καλη εταιρεια σχετικα...τωρα διαβαζω myphone.gr και βλεπω οτι η μιση ελλαδα ειχε προβλημα...Τα περισσότερα προβλήματα (αν όχι όλα) ξεκινάνε από τις γραμμές του ΟΤΕ. Ιδίως αυτά που αφορούν τις μικρές ταχύτητες κατεβάσματος...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ξέρω ότι τα μόντεμ των προπληρωμένων πακέτων μπαίνουν αποκλειστικά σε USB. Modem-router+USB=προβλήματα σταθερότητας. Μόνο ethernet για να διατηρηθεί η πνευματική ισορποπία κι ας κοστίζουν κάτι παραπάνω.με εθερνετ ειμαι τη πανακολα μου!
-
ειναι μεγαλοι παπατζηδες και φαντασου οτι ειναι και καλη εταιρεια σχετικα...τωρα διαβαζω myphone.gr και βλεπω οτι η μιση ελλαδα ειχε προβλημα...
Τα περισσότερα προβλήματα (αν όχι όλα) ξεκινάνε από τις γραμμές του ΟΤΕ. Ιδίως αυτά που αφορούν τις μικρές ταχύτητες κατεβάσματος...
δυστυχως φοβαμαι οτι και οι εταιρειες δε ξερουν τι τους γινεται...να ταν μονο ο οτε....
-
Router=modem ή κάνω λάθος;
Έχει το crypto f200.
-
Ρε παιδιά χάθηκε ένα post ή τα έχω δει κωλυόμενα ;
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#1]