-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Μπορώ να πω ότι την ημέρα είναι σχετικά καλά, αλλά την νύχτα...μπρρρρ...
Ακόμη δεν είδαμε τον πραγματικό χειμώνα, άλλωστε τα τελευταία 3-4 έτη αργεί λίγο. Συνήθως ξεσπά τέλη Γενάρη μέχρι αρχές Μάρτη τα τελευταία έτη.θυμαμαι περσι ειχε πολυ κρυο τον ιανουαριο...ευτυχως τη κοπανησα το φεβρουαριο!
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Βρε Adis μιας και το θυμήθηκα ( ) Σαλόνικα δε μένεις;Πώς και δε μας ήρθες στο μίτινγκ;
με ειπε ο bro μου αλλα τυχαινει να χουν ερθει πολλοι φιλοι φανταροι και βγες με τον ενα βγες με τον αλλον δε προλαβα...αν εννοεις μια ταβερνα που επαιξε...δεν εχω ξαναρθει γενικα, θα γινει και αυτο!
-
Η Κύπρος δεν κάνει για κρυάδες, μόνο καλοκαίρι. Και αν θέλεις δροσιά στους 35-40 βαθμούς κελσίου πας στα βουνά, εκτός από την παραλία...
-
Η Κύπρος δεν κάνει για κρυάδες, μόνο καλοκαίρι. Και αν θέλεις δροσιά στους 35-40 βαθμούς κελσίου πας στα βουνά, εκτός από την παραλία...πιστεψε με i know! τον ιουνιο περσι που ειχαμε ερθει πεσαμε σε ασκηση με 44 υποσκιαν...εγω και ενα αλλο 'καθαρμα' του φορουμ που ειναι φανατικος οπαδος του σουμι...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Η Κύπρος δεν κάνει για κρυάδες, μόνο καλοκαίρι. Και αν θέλεις δροσιά στους 35-40 βαθμούς κελσίου πας στα βουνά, εκτός από την παραλία...
πιστεψε με i know! τον ιουνιο περσι που ειχαμε ερθει πεσαμε σε ασκηση με 44 υποσκιαν...εγω και ενα αλλο 'καθαρμα' του φορουμ που ειναι φανατικος οπαδος του σουμι...
Που ήσασταν;
-
σε ενα σεληνιακο τοπιο! ουτε δεντρα ουτε τιποτα!
απο τη ζεστη κοιμηθηκα καθιστος σε μια πετρα!ασχετο! στη λευκωσια, θυμησε μου που εχει πιστα καρτ...
-
σε ενα σεληνιακο τοπιο! ουτε δεντρα ουτε τιποτα!
απο τη ζεστη κοιμηθηκα καθιστος σε μια πετρα!ασχετο! στη λευκωσια, θυμησε μου που εχει πιστα καρτ...
Μην μου πεις πως ήσουν στο ΚΕΝ Πάφου(το καινούργιο) γιατί ούτε στην... σουηδική αραβία να ήσουν.
Πίστα καρτ στην Λευκωσία; Δύσκολο...μήπως εννοείς το τίβολι στην μακεδονίτισσα; 'Η μήπωςστον δρόμο προς Κοκκινοτριμιθιά;
ε οχι και κεν....!!!
αυτο προς κοκκινοτριμυθια θυμαμαι..στη μακεδονιτισσα που κοντα?
για να πω τον φιλο μου να περασει καμια βολτα.. -
Έχει ένα στον δρόμο προς Κοκκινοτριμιθιά, βρωμάει λίγο και ο τόπος
Το 2ο που λέω είναι κοντά στο Μακάρειο στάδιο, τελείως παιδική πίστα. -
Έχει ένα στον δρόμο προς Κοκκινοτριμιθιά, βρωμάει λίγο και ο τόπος
Το 2ο που λέω είναι κοντά στο Μακάρειο στάδιο, τελείως παιδική πίστα.της κοκκινοτριμυθιας το θυμαμαι, το αλλο οχι..
εκεινο που βρωμαει πολυ ειναι τα γουρουνια!!!ποσα εχετε ρε σεις???απιστευτη μποχα!
-
Πήγα μια φορά με τον ξάδελφο μου και μιλάμε πεθάαααναμε από την μπόχα, τρέχαμε με το βαν στα χώματα, rally-sprint κάναμε...
Και φυσικά δεν μπήκαμε καν μέσα! -
μποχα απο γουρουνια ηταν?
τη μυρωδια θα τη θυμαμαι μια ζωη...
καληνυχτα η μαλλον καλημερα κουμπαρε!τη πεφτω....
-
Μπορεί και πρόβατα ή κατσίκες!!!
Καλημέρα κουμπάρε άτε τζιαι εν θα ξυπνούμεν αύριο... -
Καλησπερα στα αφεντικα!
Αφου περασα ενα απογευμα με τις μαυρες μου αγορασα ενα μπουκαλι Τζιν απο το τοπικο μπακαλακι , μια πορτοκαλαδα, εχωσα ολη τη δισκογραφια των Dream Theater και ΟΣΑ αλμπουμς αντεξω
ανοιξαμε
-
τι επαθες ρε και τα εβαψες μελανα?
-
τι επαθες ρε και τα εβαψες μελανα?ειναι η συνισταμενη πολλων παραγοντων οπως
-εξεταστικη
-γυναικες
-απειλητικα μυνηματα απο αγνωστους χρηστες
-καθηστεριμενης εφηβειαςκαι αλλα διαφορα
-
και γω εχω 'κοψει' τις φλεβες μου ις τελευταιες 3 μερες για κανενα ομως σπουδαιο λογο...
τρικς του μυαλου!
-
και γω εχω 'κοψει' τις φλεβες μου ις τελευταιες 3 μερες για κανενα ομως σπουδαιο λογο...τρικς του μυαλου!
σιγουρα κατι φταιει με το κεφαλι, αλλα δεν ξερω με ποιο απο τα 2
-
Dream Theater - Erotomania kai pame pros
Dream Theater - Voices -
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
και γω εχω 'κοψει' τις φλεβες μου ις τελευταιες 3 μερες για κανενα ομως σπουδαιο λογο...
τρικς του μυαλου!
το μυαλο ειναι στο πανω...το κατω απλως εχει ταλεντο!
πιες και για μας! εγω ηπια μπυρες και τωρα κοκα κολα...
-
τρικς του μυαλου!
το μυαλο ειναι στο πανω...το κατω απλως εχει ταλεντο!
πιες και για μας! εγω ηπια μπυρες και τωρα κοκα κολα...
ναι πρεπει να χωνεψεις τις μπυρες
πινω πινω..αυριο πως θα σηκωθω να διαβασω να δω
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#1]