-
Αν το παμε με την λογικη του αμιαντου τοτε θα επρεπε να απαγορευτει η κατασκευη και πωληση του τσιγαρου..
Τοσα χρονια καλλιεργουταν η κατασταση του καπνισματος και ξαφνικα ενιαξε το κρατος η υγεια μας???
Θα μου πεις γιατι αργα ειναι να γινει κατι???
Φυσικα και οχι αλλα οταν ενα 70% του κοσμου καπνιζει και ειναι εξαρτημενος απο αυτο διοτι ειναι οντως ναρκωτικο τοτε πρεπει να υποχρεωσεις γι αυτα τα πανακριβα συστηματα εξαερισμου...
Δεν μπορεις να απομονωσεις ξαφνικα τον αλλο απο την εξαρτηση του.
Δεν παιζει χωρος καπνιστων? Οι καπνιστες θα βρουν μαγαζι που παιζει.
Αλλοι θα αντεξουν και δεν θα καπνισουν.Οι περισσοτεροι ομως οχι.Αυτο που ΠΡΕΠΕΙ να γινει ειναι να υπαρξει αποτρεπτικος τροπος να μην αρχισει καποιος το τσιγαρο. Αυτο μονο με σωστη παιδεια, ενημερωση κλπ θα γινει και αυτο δεν ειναι η υποκρισια με το 'Το τσιγαρο σκοτωνει' στο πακετο.
Χρηστο σκεψου και την εξαρτηση του αλλου και μην εισαι καθετος.
Νομιζεις οτι οσοι καπνιζουν τους αρεσει που εσυ ενοχλεισαι?
Αμφιβαλλω. Μεση λυση πρεπει να βρεθει..
Αμα παμε στο 30% καπνιζοντων τοτε συζηταμε για απαγορευση παντου.. -
Τέρμα το κάπνισμα και για μένα, εδώ και μια βδομάδα. Μαχαίρι. Είχα όμως αμφιβολίες για το πόσο θα μπορούσα να κρατηθώ, οπότε δεν ανακοίνωσα τίποτα τις προηγούμενες μέρες. Χτες ήμουν στο γήπεδο, Ολυμπιακός-Ρόμα και δεν έκανα ούτε ένα τσιγάρο. Το απόλυτο τεστ. Επίσης μπορώ να πω πως δε μου λείπει ιδιαίτερα.
-
Μπράβο, μπράβο!
-
(πλακα κανω )
Μανο.......
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Τέρμα το κάπνισμα και για μένα, εδώ και μια βδομάδα. Μαχαίρι. Είχα όμως αμφιβολίες για το πόσο θα μπορούσα να κρατηθώ, οπότε δεν ανακοίνωσα τίποτα τις προηγούμενες μέρες. Χτες ήμουν στο γήπεδο, Ολυμπιακός-Ρόμα και δεν έκανα ούτε ένα τσιγάρο. Το απόλυτο τεστ. Επίσης μπορώ να πω πως δε μου λείπει ιδιαίτερα.ΜΠΡΑΒΟ ρε Μάνο!!!!
Ετσι παλεύται ο ανίκητος.Με αποφασιστκό τρόπο
-
Κοίτα να δεις Αντρέα, δεν ήταν πως ήθελα και δεν μπορούσα. Απλά πλέον τώρα με το παιδί που έρχεται απλά το κόβεις. Και το κόβεις επειδή ξέρεις γιατί το κόβεις και επειδή θέλεις να το κόψεις. Απλά μέχρι τώρα δεν ήθελα.
-
Ολοι μας έτσι λέγαμε ρε Μάνο.
Με ποια λογική όμως λέμε ότι 'θέλω να καπνίζω' ενώ όλοι μας θα προτιμούσαμε να μήν το είχαμε ξεκινήσει ποτέ;
Κανένας μας δέν θέλει να καπνίζει.Το ίδιο το τσιγάρο,θέλει να το καπνίζουμε.
Οσο είμαστε καπνιστές,είμαστε εξαρτημένα άτομα.Τήν εξάρτησή μας όμως,δέν θέλουμε να την παραδεχτούμε και λέμε ότι 'θέλω και το καπνίζω'Τουλάχιστον σε εμένα αυτο ασκριβώς συνέβαινε.
Θα μου το επιβεβαιώσεις σε μερικούς μήνες
-
Μανο τα χειροτερα (;) θα ερθουν σε κανα δυο βδομαδες που θα αρχισει η στερηση.Αλλα να ξερεις οτι οπως το καπνισμα ειναι μια συνηθεια το ιδιο ειναι και το μη καπνισμα.
Προσπαθησε να μη το βαλεις στο στομα σου ουτε και σβυστο.(Για να ξερεις σου λεω μονο οτι καπνιζα 40 χρονια και το'κοψα σ'ενα απογευμα εδω και καμποσα χρονια.)
-
Θα δούμε. Πάντως δεν έχω σκοπό να ξαναβάλω τσιγάρο στο στόμα μου. Ξέρω πολύ καλά πως ή το κόβεις μαχαίρι ή κοροϊδεύεις τον εαυτό σου. Πάντως επαναλαμβάνω πως δε νοιώθω κάποια ακατανίκητη επιθυμία να κάνω τσιγάρο, ίσως γιατί δεν ήμουν 'μανιώδης'. Κάπνιζα λίγο παραπάνω από μισό πακέτο τη μέρα. Δεν είμαι περίπτωση '2 πακέτα τη μέρα'.
-
Δεν νοιώθεις την επιθυμία να καπνίσεις,επειδή το πήρες απόφαση.
Ψυχολογικά είσαι ήδη 'πρώην καπνιστής'
(θα γίνεις μπαμπάς ρε; )
-
Ναι τον ερχόμενο Ιούνιο.
-
Τέρμα το κάπνισμα και για μένα, εδώ και μια βδομάδα. Μαχαίρι. Είχα όμως αμφιβολίες για το πόσο θα μπορούσα να κρατηθώ, οπότε δεν ανακοίνωσα τίποτα τις προηγούμενες μέρες. Χτες ήμουν στο γήπεδο, Ολυμπιακός-Ρόμα και δεν έκανα ούτε ένα τσιγάρο. Το απόλυτο τεστ. Επίσης μπορώ να πω πως δε μου λείπει ιδιαίτερα.Σιγά το τεστ, εκεί αρχίζεις τα σκληρά
-
Ναι τον ερχόμενο Ιούνιο. -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Τέρμα το κάπνισμα και για μένα, εδώ και μια βδομάδα. Μαχαίρι. Είχα όμως αμφιβολίες για το πόσο θα μπορούσα να κρατηθώ, οπότε δεν ανακοίνωσα τίποτα τις προηγούμενες μέρες. Χτες ήμουν στο γήπεδο, Ολυμπιακός-Ρόμα και δεν έκανα ούτε ένα τσιγάρο. Το απόλυτο τεστ. Επίσης μπορώ να πω πως δε μου λείπει ιδιαίτερα.
Σιγά το τεστ, εκεί αρχίζεις τα σκληρά
Καφές χωρίς τσιγάρο ρε, τι λες τώρα; 'Σιγά το τεστ';
-
Ποιος καΦΦές; τσάι σας κέρασε η β-Ρόμα
-
Ναι τον ερχόμενο Ιούνιο.Παιδί ή κορίτσι έχετε;
-
Σου εύχομαι να μη χρειαστεί ποτέ να 'απολαύσεις' Καφέ σκέτο χωρίς μπάλα. Τώρα που το σκέφτομαι, με μπάλα χειρότερος ήταν.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ναι τον ερχόμενο Ιούνιο.
Παιδί ή κορίτσι έχετε;
Αντρέα από τώρα; Προς το παρόν πιο πολύ με οργανική ένωση μοιάζει. Σε 3-4 μήνες θα σου πω.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Δεν νοιώθεις την επιθυμία να καπνίσεις,επειδή το πήρες απόφαση.Ψυχολογικά είσαι ήδη 'πρώην καπνιστής'
(θα γίνεις μπαμπάς ρε; )
Ναι ρε ,οχι σαν και σενα μονο τσιγαρο,εχει και αλλες δραστηριοτητες.
-
Ποιό τσιγάρο ρε μπαρμπα-ΝΤΑΠ
Απο τήν αρχή του έτους έχω να καπνίσω
απο τσιγκουνιά το έκοψα
υγεία και μαλακίες!!!ΕΝΤΙΤ-ΕΝΤΙΤ: Δεν μου έμαθε και κανένας τό πώς γεννιούνται τα παιδιά ρε!!!!
ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ