-
Πρώτο μου Acropolis, καθότι βόρειος και πρώτη φορά που γίνεται μετά την εξεταστική. Θα κατεβώ με δύο φίλους μου το Σ/Κ, αλλά επειδή όπως είπα, είμαστε λιγάκι άσχετοι φοβάμαι πως δεν θα οργανώσουμε καλά το πρόγραμμα μας, θα χάσουμε ειδικές που σκοπεύαμε να δούμε και, γενικα, θα ταλαιπωρηθουμε. Πάντως μελετάμε το βιβλιαράκι των 4Τ!
Θέλουμε να δούμε όσο πιο πολλά γίνεται, έχετε μήπως να προτείνετε κάποιο δοκιμασμένο πρόγραμμα; Υπόψην πως θα είμαστε με ένα Sportage (το παλιό) που σημαίνει πως δεν νομίζω να έχουμε πρόβλημα με τους δρόμους.
Λέμε να φύγουμε ή Παρασκευή απόγευμα ή Σάββατο ξημερώματα. Για διανυκτέρευση δεν καταλήξαμε αν θα κατασκηνώσουμε πάνω ή θα μείνουμε σε κάποιο δωμάτιο. Γενικά, ξέρετε τι παίζει με τα δωμάτια;
Ευχαριστώ!
-
Το καλύτερο θα ήταν Παρασκευή απόγευμα να πάτε Παύλιανη για διανυκτέρευση, να δείτε πρώτο πέρασμα και μετά να το ζευγαρώσετε με Άμφισσα 2.
Για Κυριακή δεν έχω μελετήσει.
Επίσης παιδιά θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Επειδή την Παρασκευή δε θα είμαι κριτής μάλλον λέω να πάω Ελευθεροχώρι 1 στη λίμνη και μετά Ελάτεια 2 στην εκκίνηση. Πέρσι στο Ελευθεροχώρι ήμασταν με τζιπ και δε θυμάμαι αν περνάει επιβατικό. Καμμιά γνώμη;
Επίσης, έχετε να προτείνετε κάποιο καλύτερο σημείο στην Ελάτεια ή στο Ρεγγίνι, γιατί στο 'Pikes peak' πάω χρόνια τώρα και θα ήθελα να δοκιμάσω κάτι καινούριο για το μεσημεριανό πέρασμα.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Επίσης, έχετε να προτείνετε κάποιο καλύτερο σημείο στην Ελάτεια ή στο Ρεγγίνι, γιατί στο 'Pikes peak' πάω χρόνια τώρα και θα ήθελα να δοκιμάσω κάτι καινούριο για το μεσημεριανό πέρασμα.
Καλά είναι και στην κοπάνα που έρχεται απο το Ζέλι που έχει ένα ασφάλτινο κομμάτι αλλά και το σημείο που έγινε πέρισυ το ατύχημα του Galli.
Επίσης και λίγο πιο κάτω στο Μοναστήρι που έχει πολύ καλό άλμα. -
Ο χρήστης GF έγραψε:
... αλλά και το σημείο που έγινε πέρισυ το ατύχημα του Galli.
ΤΟΥ SOLA ENNOEIΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚRESTA
BEBAIA, ΛΟΓΙΚΟ ΤΟ ΛΑΘΟΣ, ΑΦΟΥ ME TETOIEΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ Ο ΙΤΑΛΟΣ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ! -
Kαλημέρα!
Ερωτήσεις:α) Η κοπάνα που ξεκινάει από το Ζέλι και καταλήγει στην ειδική της Ελάτειας, πόση απόσταση είναι? Είναι χώμα ή άσφαλτος?Ένα χαμηλό αμάξι περνάει? Με τα πόδια γίνεται?
β) Οι ίδιες ερωτήσεις και για την Γραμμένη, αν θέλουμε να πάμε από την κοπάνα του Αγ. Στεφάνου. Από εκεί που τελειώνει η άσφαλτος έως την ειδική, για τι απόσταση μιλάμε?
Ευχαριστώ πολύ.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Kαλημέρα!
Ερωτήσεις:α) Η κοπάνα που ξεκινάει από το Ζέλι και καταλήγει στην ειδική της Ελάτειας, πόση απόσταση είναι? Είναι χώμα ή άσφαλτος?Ένα χαμηλό αμάξι περνάει? Με τα πόδια γίνεται?
β) Οι ίδιες ερωτήσεις και για την Γραμμένη, αν θέλουμε να πάμε από την κοπάνα του Αγ. Στεφάνου. Από εκεί που τελειώνει η άσφαλτος έως την ειδική, για τι απόσταση μιλάμε?
Ευχαριστώ πολύ.
α) Από Ζέλι για την Ελάτεια είναι κοντά , περνάει ο δρόμος άνετα ..... αλλά μαζεύει πολλά αυτοκίνητα. Αν αντέχεις πας και με τα πόδια
για το β δεν ξέρω
-
Ευχαριστώωω... Και για να επεκτείνω λίγο τις ερωτήσεις μου για την Ελάτεια, ορίστε και άλλη μία. Θα υπάρχει στην παρέα ένα παιδί πρωτάρης στο Ακρόπολις (γεια σου 106Rallye!!! ). Tι προτείνετε; Τις στροφές με το 3Α στα 700 μέτρα από την εκκίνηση ή την κοπάνα του Ζελίου;
Για την κοπάνα στη Γραμμένη ξέρει να μου πει κανείς?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ευχαριστώωω... Και για να επεκτείνω λίγο τις ερωτήσεις μου για την Ελάτεια, ορίστε και άλλη μία. Θα υπάρχει στην παρέα ένα παιδί πρωτάρης στο Ακρόπολις (γεια σου 106Rallye!!! ). Tι προτείνετε; Τις στροφές με το 3Α στα 700 μέτρα από την εκκίνηση ή την κοπάνα του Ζελίου;Για την κοπάνα στη Γραμμένη ξέρει να μου πει κανείς?
Απαντηση στο πρωτο.Και στα δυο σημεια θα'χει και θεαμα και κοσμο.
Αλλα μιας και ειναι πρωτομπαρκος μη τον βαλουμε στα δυσκολα(=σκονισμενα).Πηγαινετε στο Ζελι,100% η τροχαια θα εχει κλεισει την κοπανα,περπατημα γυρω στα 20-30 λεπτα και στη ειδικη ΑΡΙΣΤΕΡΑ αντιθετα με τη φορα του αγωνα.Μετα τη στροφη που βλεπεις εχει ενα κομματι ασφαλτινο ο,τι πρεπει νομιζω για τον νεο.
Υ.Γ. Δεν ειμαι σιγουρος γιατι απλως περασα πριν δυο χρονια απο το σημειο αυτο αλλα νομιζω οτι ειδα μια στανη εκει κοντα.Ισως λοιπον βρωμαει. -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Ευχαριστώωω... Και για να επεκτείνω λίγο τις ερωτήσεις μου για την Ελάτεια, ορίστε και άλλη μία. Θα υπάρχει στην παρέα ένα παιδί πρωτάρης στο Ακρόπολις (γεια σου 106Rallye!!! ). Tι προτείνετε; Τις στροφές με το 3Α στα 700 μέτρα από την εκκίνηση ή την κοπάνα του Ζελίου;
Για την κοπάνα στη Γραμμένη ξέρει να μου πει κανείς?
Απαντηση στο πρωτο.Και στα δυο σημεια θα'χει και θεαμα και κοσμο.
Αλλα μιας και ειναι πρωτομπαρκος μη τον βαλουμε στα δυσκολα(=σκονισμενα).Πηγαινετε στο Ζελι,100% η τροχαια θα εχει κλεισει την κοπανα,περπατημα γυρω στα 20-30 λεπτα και στη ειδικη ΑΡΙΣΤΕΡΑ αντιθετα με τη φορα του αγωνα.Μετα τη στροφη που βλεπεις εχει ενα κομματι ασφαλτινο ο,τι πρεπει νομιζω για τον νεο.
Υ.Γ. Δεν ειμαι σιγουρος γιατι απλως περασα πριν δυο χρονια απο το σημειο αυτο αλλα νομιζω οτι ειδα μια στανη εκει κοντα.Ισως λοιπον βρωμαει.Eυχαριστώ και πάλι, αλλά έχω μια μικρή ένσταση. Σκόνη θέλει να δει ο νέος, ω πάτερ, να καταλάβει Ακρόπολις θέλει, άσφαλτο έχει δει...
Αντε, 13 μέρες έμειναν...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Eυχαριστώ και πάλι, αλλά έχω μια μικρή ένσταση. Σκόνη θέλει να δει ο νέος, ω πάτερ, να καταλάβει Ακρόπολις θέλει, άσφαλτο έχει δει...
Ε αφου ειναι ετσι ,οριστε.Αντι λοιπον να πατε αριστερα,μολις φτασετε στην ειδικη καθιστε στην ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ της στροφης.Εγγυημενη σκονη να φτυνετε 15 μερες μετα.
Χωρις πλακα τωρα,η αρχη στην Ελατεια πρεπει να του μεινει αξεχαστη.Και θα καει στον ηλιο και θα φαει σκονη αλλα θα δει θεαμα. -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Eυχαριστώ και πάλι, αλλά έχω μια μικρή ένσταση. Σκόνη θέλει να δει ο νέος, ω πάτερ, να καταλάβει Ακρόπολις θέλει, άσφαλτο έχει δει...
Ε αφου ειναι ετσι ,οριστε.Αντι λοιπον να πατε αριστερα,μολις φτασετε στην ειδικη καθιστε στην ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ της στροφης.Εγγυημενη σκονη να φτυνετε 15 μερες μετα.
Χωρις πλακα τωρα,η αρχη στην Ελατεια πρεπει να του μεινει αξεχαστη.Και θα καει στον ηλιο και θα φαει σκονη αλλα θα δει θεαμα.Όπως ακριβώς πρέπει να είναι ένα Ακρόπολις δηλαδή...
-
Χωμα και τρελο στροφιλικι θελω..πρωτο ακροπολις και το περιμενω πως και πως..στα υπολοιπα ειχαμε εξετασεις,φροντιστηρια,διαβασμα..τωρα ομως με τρελα...εεε Taurus??
-
ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΟΤΟ ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΩΡΙ (ΣΤΙΣ ΛΙΜΝΕΣ)
-
Γαμώτο, είμαι σίγουρος ότι την Παρασκευή θα παίξω πρώτα Ελευθεροχώρι και μετά Ελάτεια η Ρεγγίνι αλλά ακόμα ταλανίζομαι αν θα πάω λίμνη και pikes peak ή κάτι άλλο, σε κάποια άλλη κοπάνα.
Χοντρό δίλημμα....
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Φυσικά!
Γαμώτο, είμαι σίγουρος ότι την Παρασκευή θα παίξω πρώτα Ελευθεροχώρι και μετά Ελάτεια η Ρεγγίνι αλλά ακόμα ταλανίζομαι αν θα πάω λίμνη και pikes peak ή κάτι άλλο, σε κάποια άλλη κοπάνα.
Χοντρό δίλημμα....
εχει κι αλλη ? αναβασε την
-
Κυκλοφορησε στα περιπτερα το επισημο προγραμμα του αγωνα με ενα ωριαιο DVD του περσινου Ακροπολις με σχολιασμο Ιαβερη (και μου φανηκε και η φωνη του Λακαφωση).Περιεχει την περισινη μεταδοση του Magic συν ενα πενταλεπτο με τον Βωβο με τον φακο του Κωστουρου.
Προσοχη.Δεν πωλειται στα τροχογραφεια της ΕΛΠΑ αλλα στα περιπτερα. -
Ο δρόμος από Παλιοχώρι για τις λίμνες.
Για να έχετε μια άποψη για το τι θα συναντήσετε.
http://www.jimnyclub.gr/albums/GiwrgosTH/101_0178.jpg
Δεν είναι ο πίσω που φένετε αριστερά στη φωτό, αλλά ο πατημένος με το κοκκινόχωμα. -
Μία ερώτηση,γιά όποιον τυχόν γνωρίζει.
Η πρόσβαση Νο.1 γιά ΔΙΚΑΣΤΡΟ έχει χαρακτηριστεί ώς '4Χ4'.
Θά μπορέσω να τήν ανέβω μέ τό φορτηγάκι μου;
Είναι μέν ψηλό (αρκετά) αλλά πισωκίνητο. -
Λοιπον δυο ερωτησεις και ακολουθουν και αλλες.Στο Ελευθεροχωρι οι προσβασεις 2 και 3 οπως αναφερονται απο το επισημο site ειναι βατες(εκει λεει 4χ4 εσεις?) για κανονικο ομως νοικιασμενο αυτοκινητο ...Η 3 απο οτι ειδα σε εναν παλιο οδηγο των 4τ βγαινει κοντα σε μια 'λιμνη' λεει τιποτα το σημειο?Η 2 ειναι καλη?Η προσβαση απο το Ζελι ειναι 2 χιλ βγαινει σε καλο σημειο η θα περπτησουμε αλλα 2...!
-
Ο χρήστης faflas έγραψε:
Λοιπον δυο ερωτησεις και ακολουθουν και αλλες.Στο Ελευθεροχωρι οι προσβασεις 2 και 3 οπως αναφερονται απο το επισημο site ειναι βατες(εκει λεει 4χ4 εσεις?) για κανονικο ομως νοικιασμενο αυτοκινητο ...Η 3 απο οτι ειδα σε εναν παλιο οδηγο των 4τ βγαινει κοντα σε μια 'λιμνη' λεει τιποτα το σημειο?Η 2 ειναι καλη?Η προσβαση απο το Ζελι ειναι 2 χιλ βγαινει σε καλο σημειο η θα περπτησουμε αλλα 2...!Φιλε μου στην Λιμνη πηγαινει η Νο 1 προσβαση του site.
Σημεία πρόσβασης Ειδ.Διαδρομών 52ου