-
Δεν ειναι μονο ικανοποιηση, ειναι
α) αν εχει εστω και λιγο μυαλο, δεν θα το ξανακανει
β) τον πολεμας με το ιδιο οπλο, και (θεωρητικα) καταλαβαινει ποσο γαιδουρι ηταν. -
Αν κάποιος περιμένει σε άδεια θέση και μού ζητήσει ευγενικά να μην παρκάρω, πάω αλλού.
Να σας πω τι μού είχε τύχει μια φορά στα Καμίνια.
Γυρνάω από δω, γυρνάω από κει, θέση πουθενά. Τελικά βρίσκω μία που μόλις άδειασε, αλλά ταυτόχρονα ήταν ένας μαγαζάτορας που φέρνει το βανάκι του την ακριβώς ίδια στιγμή, και αφού τον είδα απογοητευμένο από την γκαντεμιά του, τού παραχώρησα τη θέση και συνέχισα το ψάξιμο.
Καταλήγω τρία στενά πιο πέρα, όπου με βρίσκει μια γιαγιούλα, και με ρωτάει πού είναι η Αγ. Ελευθερίου... Ενας ταξιτζής την είχε αφήσει ΠΟΛΥ μακριά από το σπίτι της όπου ήθελε να πάει. Με παρακάλεσε να την πάω εγώ! Ε την έβαλα μέσα και την πήγα έξω από την πόρτα της. Μετά επέστρεψα και συνέχισα το ψάξιμο...!
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
ποιος σου ειπε οτι θα κατσω να ψαξω ποιος την εκανε την γρατζουνια? Απλα θα χασει την τζαμαρια του. Αν τωρα ειναι τοσο γκαντεμης που μετα απο τον πιο πανω διαλογο βρεθηκε καποιος 'τυχαια' να μου κανει γρατζουνια εκεινη την στιγμη, τι να κανουμε...
Ευτυχώς που δεν υπάρχουν πολλοί σαν εσένα στην Αθήνα. Γιατί αν ασπαζόμασταν την κοσμοθεωρία σου θα έπρεπε να κυκλοφορούμε με τα εξάσφαιρα σαν το far west.
-
Καλα εσυ κοροιδευε. Εγω αυτο που εχω να πω πλεον ειναι τσαμπουκας στον τσαμπουκα και τραμπουκισμος στον τραμπουκο. Προσπαθησα (εδω και πολλα χρονια) με το ευγενικο και καλο υφος, δεν γινεται τιποτα. Το γιατι να ειμαι καλος απεναντι σε τετοια ζωα δεν εχω καταλαβει.
-
Γιατι τι κακο είχε δηλαδή το Φαρ Ουεστ ?!?
Οχι θα αφήνουμε το κάθε μαλάκα να κάνει ότι καφρίλα του κατέβει στο κεφάλι ...ΚΑΤΑΒΕ ΤΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Α-Τ-Ι-Μ-Ω-Ρ-Η-Σ-Ι-Α ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΥΛΩΣΕΙ .....
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
ποιος σου ειπε οτι θα κατσω να ψαξω ποιος την εκανε την γρατζουνια? Απλα θα χασει την τζαμαρια του. Αν τωρα ειναι τοσο γκαντεμης που μετα απο τον πιο πανω διαλογο βρεθηκε καποιος 'τυχαια' να μου κανει γρατζουνια εκεινη την στιγμη, τι να κανουμε...
Ευτυχώς που δεν υπάρχουν πολλοί σαν εσένα στην Αθήνα. Γιατί αν ασπαζόμασταν την κοσμοθεωρία σου θα έπρεπε να κυκλοφορούμε με τα εξάσφαιρα σαν το far west.
Εν ετη 2005 στην Ελλάδα, και ειδικά σε θέματα οδήγησης ισχύει το εξης.....
ΚΑΛΟΣ-ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ=========> ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ
Να με συγχωρείτε για τη λέξη, αλλα καταλληλότερη το πλουσιότατο κατα τα αλλα λεξιόγιό μας, αδυνατεί να μου προτείνει....
Χωρίς τσαμπουκά, εκει που σε προκαλούνε βέβαια, δε πας πουθενά αγαπητέ κ.Λάππα.Ειδικά εκει κάτω στην Αθήνα.Για παράδειγμα, οταν κατεβαίνω ο βλάχος κάτω, παθαίνω την πλάκα μου....!!!! (Αν και παλιότερα συνέβαινε αυτό γιατι τώρα πια πονήρεψε ο βλάχος.... )Εγω τότε που σεβόμουν ολους τους κανόνες του Κ.Ο.Κ, έμενα στάσιμος, ενω οι υπόλοιποι που ηταν γατόνια προχωρούσαν....Παραβιάζανε stop ,κλείνανε διασταυρώσεις για να προχωρήσουνε,στα φανάρια τα ιδια,προτεραιότητες.... τι είναι αυτό???, κ.ο.κ.
Εχουν ειπωθεί άπειρες φορές παραδείγματα εδω μέσα, μη τα ξαναλέμε...
Στη ζούγκλα των δρόμων επιβιώνει αυτός που επιβάλλεται με κάθε τρόπο και μέσον.Στη καφρίλα και τον τσαμπουκά, ο πολιτισμός αποτέλεσμα δε φέρνει.Καλύτερα λοιπόν να ζυγιζουμε καταστάσεις και να πράττουμε ανάλογα (για να μη τις φάμε και καμια μέρα... ) παρα να είμαστε τα χα'ι'βάνια 5-0..... -
Spartan, θα διαφωνήσω κάθετα και οριζόντια, χωρίς να αιτιολογήσω τη διαφωνία μου. Μου φαίνεται τόσο προφανής...
-
επιτρέψατε μου να διαφωνήσω κ εγώ, αφού μόλις μερικά ποστ ποιό πάνω αναφέρω ότι τελικά με την ευγένεια έχω διαπιστώσει ότι πετυχαίνω πολλά περισσότερα! κ τα νεύρα μου κ η διάθεση μου είναι σαφώς καλύτερα!
Πάντα φιλικά
Νικόλας -
Με την ευγενεια σαφως και πετυχαινεις περισσοτερα. ΣΥΝΗΘΩΣ. Εμεις δεν ειπαμε να πηγαινεις σε ολο τον κοσμο τσαμπουκαλεμενος. Εγω ειπα 'τσαμπουκα στον τσαμπουκα', δεν ειπα 'τσαμπουκα παντου'.
Αμα σου πει καποιος 'μην παρκαρεις μπροστα στο μαγαζι μου' και του απαντησεις ευγενικα οτι ' ειναι δημοσια θεση και αυτο που κανετε ειναι παρανομο', και σου απαντησει 'καλα αφησε το εδω και θα δεις πως θα το βρεις', τοτε το μονο που μπορω να σκεφτω να απαντησω ειναι 'να μου το προσεχεις κιολας γιατι το μαγαζι σου δεν μπορεις να το παρεις και να το κρυψεις'...
δηλαδη στα καριολια με το Ibiza που πηγαιναν αναποδα και απαντησαν κανε ακρη γιατι θα σε σπασουμε στο ξυλο, τι απαντας? Εγω βγαινω εξω και αρχιζω να βαραω με τον πυροσβεστηρα μεχρι να πουν ελεος.
Παρεμπόδιση εισόδου;