-
Ο χρήστης dpurpler έγραψε:
Iron Maiden και κυρίως Deep Purple (λυπάμαι που το λέω λόγω nick αλλά έτσι είναι), έρχονται μόνο για την κονόμα.6 συναυλίες σε 5 χρόνια. Έλεος δηλαδή. Και βάζουν μετά τα τσιράκια τους και γράφουν φανταστική συναυλία, κάθε φορά και καλύτεροι, σαν το παλιο καλό κρασί και διάφορες αηδίες για να μας τα ξαναρπάζουν υποτιμώντας την νοημοσύνη μας.
παντως στο live των purple στο Ηρακλειο που πηγα ηταν πολυ ωραια!
-
Μακράν η καλύτερη συναυλία ήταν στον κλειστό χώρο του ΟΑΚΑ. Οι συνθήκες ήταν απαράδεκτες όμως. Λιποθυμίες από την ζέστη και την κάπνα μιλάμε...
Στο κρανίο όμως τα πήρα όταν την επόμενη φορά από αυτή που αναφέρω, ήρθαν στον Λυκαβηττό και ενώ στην φωτό του promotion και του εισητηρίου είχαν κανονικά τον Lord, ήρθαν τελικά και έπαιξαν με τον Don Airey, χωρίς να αναφέρει κανείς ΤΙΠΟΤΑ και ενώ ο Lord είχε αποχωρήσει μήνες πριν.
Τα λεφτά μας πίσω ρε...........
-
Και η απόλυτη ξεφτίλα:
http://www.deep-purple.com/shop/
... όπου ανάμεσα στα άλλα ωραία είδη, θα βρείτε και έναν δονητή bananas adult toy για τις μοναχικές ώρες των θυλικών φαν του συγκροτήματος...
ΠΟΣΟ παρακάτω θα ρίξουν το όνομα DEEP PURPLE ;;;
Ντροπή τους...
Θα το έκαναν ποτέ αυτό οι Led zeppelin ας πούμε; Ή η Madona που στο κάτω κάτω έχει βγάλει και το βιβλίο 'sex'. Σε αυτό το σημείο δεν έφτασε ΟΥΤΕ αυτή...
Ελεος...
-
... όπου ανάμεσα στα άλλα ωραία είδη, θα βρείτε και έναν δονητή bananas adult toy για τις μοναχικές ώρες των θυλικών φαν του συγκροτήματος...
Ντροπή τους...
Εγώ το βρίσκω έξυπνο και μάλλον δείχνει το χιούμορ του συγκροτήματος! Έχουν αποδείξει ότι δεν παίρνουν τον εαυτό τους και πολύ στα σοβαρά (με την καλή έννοια).
Βρίσκω πολύ χειρότερη την κυκλοφορία ενός Best of : vol. 1254, παρά αυτό.
-
14/1/07
ΟΛΕΘΡΙΟ ΡΗΓΜΑ / ΣΤΙΓΜΑ 90 / Α.Τ.Μ / ZERO HERO
An club!ΕΙΣΟΔΟΣ: 8 EURO,ΕΝΑΡΞΗ: 20.0027/01/07
Napalm Death/Onslaught/t.b.a
Υδρόγειος, Θεσ/κη!!28/01/07
Napalm Death/Onslaught/In Utero Cannibalism/Suicidal Angels
An club, Athens! Ticket price 30 euro!4/2/07
Zemial/Kawir/Ravencult
An club!! Doors open at 20:00!!10/2/2007
Malevolent Creation/Pungent Stench/
In Utero Cannibalism/Mass Infection
Underworld club, doors open at 18:30!!
Ticket price 27 euro!!3/03/07
Cannibal Corpse/t.b.a
An club, Athens!!4/03/07
Cannibal Corpse/t.b.a
Υδρόγειος, Θεσ/κη!! -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ντροπή τους...
Εγώ το βρίσκω έξυπνο και μάλλον δείχνει το χιούμορ του συγκροτήματος! Έχουν αποδείξει ότι δεν παίρνουν τον εαυτό τους και πολύ στα σοβαρά (με την καλή έννοια).
Γενικά ναι, είναι καλό να αυτοσαρκάζεσαι.
Αλλά είναι οι Deep Purple ρε γαμώτη μου. Έχουν μία ιστορία πίσω τους. Θα το δεχόταν αυτό ο Blackmore αν ήταν ακόμα στο συγκρότημα; Ή ο Robert Plant ας πούμε; Ή ο Roger Waters; Ή ο Tony Iommi;
o Ozzy ίσως να το έκανε, είναι τρελάρας. Αλλά οι Purple δεν το κάνουν από τρέλα, από κονόμα το κάνουν.Είναι θέμα αυτοσεβασμού.
Αυτή είναι η γνώμη μου.
-
Ντροπή τους...
Γενικά ναι, είναι καλό να αυτοσαρκάζεσαι.
Αλλά είναι οι Deep Purple ρε γαμώτη μου. Έχουν μία ιστορία πίσω τους. Θα το δεχόταν αυτό ο Blackmore αν ήταν ακόμα στο συγκρότημα; Ή ο Robert Plant ας πούμε; Ή ο Roger Waters; Ή ο Tony Iommi;
o Ozzy ίσως να το έκανε, είναι τρελάρας. Αλλά οι Purple δεν το κάνουν από τρέλα, από κονόμα το κάνουν.Είναι θέμα αυτοσεβασμού.
Αυτή είναι η γνώμη μου.
Σιγά μη περιμένουν οι Purple να κονομήσουν από τις 10 λίρες της μπανάνας.
Θεωρείς τον Blackmore υπόδειγμα σοβαρού ανθρώπου;
-
Υπόδειγμα, όχι, σοβαρό ναι. Ο Gillan ας πούμε έχει βγεί με κελεμπία να τραγουδήσει και με γόβες.
Τι να υποθέσω; Ότι υποστηρίζει την άδικη μεταχείριση των Αράβων από τους Δυτικούς και τα δικαιώματα των ομοφιλόφυλων;
Όσον αφορά στις 10 λίρες, ένας λόγος παραπάνω να μην πουληθείς τόσο φθηνά.
-
Υπόδειγμα, όχι, σοβαρό ναι. Ο Gillan ας πούμε έχει βγεί με κελεμπία να τραγουδήσει και με γόβες.
Τι να υποθέσω; Ότι υποστηρίζει την άδικη μεταχείριση των Αράβων από τους Δυτικούς και τα δικαιώματα των ομοφιλόφυλων;
Όχι, ότι έχει παχύνει!
Τέσπα, διαφωνούμε, δεν θα μαλώσουμε κιόλας!
[κακία mode on] Μήπως ακούς και Μαχαιρίτσα; [κακία mode off]
-
Όχι, ότι έχει παχύνει!
Τέσπα, διαφωνούμε, δεν θα μαλώσουμε κιόλας!
[κακία mode on] Μήπως ακούς και Μαχαιρίτσα; [κακία mode off]
Σιγά μην τσακωθούμε για αυτό! Δεν πα να φωνάξουν και τον Νταλάρα να συμμετέχει στις συναυλίες τους...
Από εμένα δεν τα ξαναπαίρνουν πάντως.
(εκτός αν επιστρέψει ο Blackmore για να τους δώ επιτέλους όλους μαζί) -
Δεν πα να φωνάξουν και τον Νταλάρα να συμμετέχει στις συναυλίες τους...Έχει κλεψει τη δόξα ο Ρακιτζής
-
E, σε αυτή την περίσταση ήταν μόνο ο Gillan, όχι οι Purple.
-
τι περπλ και μαλακιες.. οι τυπαδες νταξ γ@μουσαν αλλα δεν την παλευουν πλεον τη ζωη τους..
τεσπα.. θυμαστε που πριν λιγο καιρο ελεγα ποτε θα ξαναρθουν οι orishas ελλαδα; ελεγα μαλιστα, σιγα μην ξαναρθουν..
μετα απο ενα χρονο λοιπον, στις 17 φεβρουαριου 2007, ξαναρχονται οι κουβανοι θεοι του reggaeton
και εγω θα λειπω εξωτερικο γαμωτην π@)(&# την τυχη μου.. εντωμεταξυ το περσινο λαιβ ηταν μακραν το κορυφαιο των τελευταιων 15 ετων (αντε μαζι με των rolling stones)
σε ολα τα αλλα lives ή παιζοταν καποια μαλακια, δεν ερχοταν ο ενας, παιζανε 1 ωρα μονο, διαφορες πουστιες.....orishas μονο γαμανε και εγω θα λειπω.. το ξερω οτι στα @@ σας αλλα καπου πρεπει να πω τον πονο μου
kai live αθηνα
poytana mpala... ante yo!
-
Μάρτη έρχονται οι Pavlov's Dog.
Υποτίθεται ότι ακόμα είναι απόρρητο.
Το παλεύουμε και για Plant / Page αλλά οι τύποι έχουν από 6 μανατζερ ο καθένας.
Α... και μάλλον το καλοκαίρι και ο DIO με τους λοιπούς Black Sabbath με το όνομα Heaven and Hell όμως.
ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ 2006