-
Επι τελους μια απαντηση επι της ουσιας. Μπορει ναναι κι ετσι. Αν και πιστευω οτι πολλοι θα εμεναν. Οπως επισης πιστευω (συμφωνα με την πληροφορηση μου) οτι τα εισιτηρια γινονται αναρπαστα, οποτε πιθανα θια μπορουσαν να καλυφθουν τα επιπλεον εξοδα. Φυσικα και δεν τα ξερουμε ολα, αρα μια υπευθυνη καταγραφη των θετικων και των αρνητικων παραμετρων του ονειρου,θα αξιζε τον κοπο και θα εδειχνε πιο ξεκαθαρα το επιπεδο του πολιτισμου μας και του σεβασμου προς τον Ελληνα αθλητη του Μ.Α.
Απο την αλλη Νικολα (η κανω λαθος?) το θεμα δεν ειναι αν θα τρεξουμε αλλοι 10, φετος η του χρονου. Ειναι το αν πιανουμε απο τα μαλλια καθε ευκαιρια δημοσιοποιησης του Σπορ μας.
Πολλοι τα οσα γραφονται τα βλεπουν σαν γκρινια.(κι εσυ αναμεσα τους ) Δεν ειναι ετσι. Ειναι μια πιεση προς τα μπροστα και τιποτ αλλο.
Ευχαριστω και καλημερα. -
Χρήστο μου καλημέρα!Προσωπική μου εκτίμηση είναι:
ΚΑΝΤΟ,ΠΡΟΧΩΡΑ!
όπως είναι γνωστό,δεν έχω οργανωτική εμπειρία,κατα συνέπεια δεν μπορώ να έχω σοβαρή άποψη!Σαν ιδέα με ενθουσιάζει και αν νομίζεις οτι μπορούμε να συμβάλλουμε 'διάφοροι'να μας υπολογίζεις!Τι στην ευχή? -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Φυσικα και δεν τα ξερουμε ολα, αρα μια υπευθυνη καταγραφη των θετικων και των αρνητικων παραμετρων του ονειρου,θα αξιζε τον κοπο και θα εδειχνε πιο ξεκαθαρα το επιπεδο του πολιτισμου μας και του σεβασμου προς τον Ελληνα αθλητη του Μ.Α.Κύριε Χρήστο αν το 'Μ.Α' είναι μηχανοκίνητος αθλητισμός, δεν έχει και πολύ ισχύ σαν έννοια ...
Ούτε το οδηγός-συνοδηγός έχει καμμία σχέση με αθλητή, όσο και να θέλουμε. Δυστυχώς.
καλημέρα
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
ΣΥΓΓΝΩΜΗ,ΑΡΧΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2004,και τελικα δεν εχω καταληξει αν η κατασταση ειναι για γελια η για κλαματα ,φιλε Δουκερη.
Κι εσυ φιλε Δρομεα, μονο το λαθος που εκανα στην ημερομηνια βρηκες να σχολιασεις!Ε, μη χάνετε και το χιούμορ σας; Όλοι καταλάβαμε ότι ήταν απλά ένα λάθος στην ημερομηνία. Παρόλο που την διορθώσατε εξακολουθώ να πιστεύω αυτό που έγραψα.
Αν και δεν «πάνε» τα σλικ στο landrover, τα έχει φορέσει μια φορά στο Ελληνικό (memorial) και θα τα ξαναφόραγε για γιορτή στο ΟΑΚΑ. -
Προς Doukeris
Ναι. Θα βαζαμε το θηριο τελευταιο,για να συμβαλει στο ξηλωμα της πιστας
Χρηστο μου, κανε ενα Δροσοχωρι η ενα Δικαστρο, τερματισε το και θα δεις ποσο αθλητης θα αισθανθεις. Αν το δικο μας δεν ειναι αθλημα, ουτε η Ιππασια ειναι ουτε το κανω-καγιακ, ουτε,ουτε,ουτε.
Μαρια, θα το εκανα ευχαριστως αν μου το ανεθεταν, με οποιοδηποτε κοστος και φυσικα...τζαμπα.
Πιο πανω εξεθεσα ακριβως τους λογους για τους οποιους γινεται αυτη η κουβεντα. -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Απο την αλλη Νικολα (η κανω λαθος?)
ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Πολλοι τα οσα γραφονται τα βλεπουν σαν γκρινια.(κι εσυ αναμεσα τους )
ΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ,ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΛΙΓΟ ΓΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΙΑ...
ΑΝ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΛΙΓΟ.. ΚΑΠΩΣ
ΕΞ' ΑΛΛΟΥ ΕΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΨΥΘΙΡΙΖΟΥΝ ΤΑ... ΠΟΥΛΑΚΙΑ
ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΣΑΙΤ - ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΓΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ - ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟΤΑΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΜΗ 'ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΗ' ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.... -
Οχι,Οχι. Δεν το βλεπουμε καπως. Ειναι εξαιρετικη πρωτοβουλια, αξια συγχαρητηριων και οχι μονο. Ειναι ομως και μοναδικη ευκαιρια.
Γενικα, μπροστα παει αυτος που δεν αρκειται στα κεκτημενα,αλλα παντα αναζηταει το κατι παραπανω. Ανεξαρτητα απο το αν αυτο του δημιουργει τα απειρα προσωπικα και αλλα προβληματα .(κι οποιος καταλαβαινει,καταλαβαινει).
Ζεις και κινεισαι μεσα σ ενα χωρο, οπου κατα κυριο λογο σαν αυτοσκοπος
λειτουργει η βελτιωση της επιδοσης και των παραμετρων της. (περα απο την ευχαριστηση,ετσι?) Σκεψου το και δικαιολογησε οσους ζητουν πολλα
Κι ακομα περισσοτερο δεν ζηταω στειρα. Προτεινω και δουλευω προς την κατευθυνση της υλοποιησης εργων ωφελειας του σπορ, ενω παραλληλα τιθεμαι στη διαθεση οποιου εχει την αναγκη της παρουσιας και της βοηθειας μου.
Καλημερα. -
Ωραιο να υπαρχουν ονειρα. Και για την ακριβεια γιατρε εχουν και αλλοι ονειρα. Ας πουμε πριν απο μερικες μερες διαβασα στο ert.gr (αν θυμαμαι καλα) το ονειρο καποιου να μπουν μετα τους 90 μερικοι επιλεκτοι ντριφταδες... Προφανως Καταρεμενοι, Βλαχοι, Μαυροι, Πατς κλπ κλπ. Θα πρεπει να απανταει η οργανωση σε καθε εναν που εχει ονειρα; Δεν νομιζω.
Τελος παντων πριν απο μερικες μερες μιλαγα με εναν καλο φιλο και μου σφηνωσε στο κεφαλι ενας εφιαλτης. Οτι η οργανωση της υπερειδικης δεν εχει φροντισει για το πακετο υποστηριξης της εκδηλωσης.
Θελω να πιστευω οτι δεν ειναι ετσι, οτι η οργανωση εχει ηδη προγραμματισει μια σειρα εκδηλωσεων και απλα δεν εχει φροντισει να επικοινωνηθουν (γρηγορη παρατηρηση οτι η οργανωση δεν εχει ασχοληθει εγκληματικα καθολου με το θεμα προωθηση της υπερειδικης, πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω το γιατι).
Κατα τα αλλα σε προσωπικο επιπεδο δε θα με ενδιεφερε καθολου να δω μετα το υπερθεαμα των εργοστασιακων και μη με τα WRC, μερικες δεκαδες Micra, 206, Yaris ή οτιδηποτε. Να με συμπαθατε για το σνομπισμο (που δεν ειναι σνομπισμος, αλλα τι να εξηγησεις) αλλα πρωτον νομιζω οτι δε θα οφελησει κανεναν η συνυπαρξη και δευτερον αν ηθελα να δω αυτες τις συμμετοχες θα πηγαινα σε αγωνα του Πανελληνιου πρωταθληματος. Ειναι τοσο απλο.
ΥΓ Το κανοε δεν ειναι αθλημα ε; Τοτε γιατι καθονται αυτα τα πιτσιρικια που ξερω και κανουν καθε μερα τοση προπονηση αντι να το ριχνουν ας πουμε στα παιδακια οπως οι σαραντοπενηνταρηδες πιλοτοι των Ν4 αυτης της χωρας; Παραστρατημενα νεαρα παιδια...
-
Πάντως εχω δεχθεί πολλές ερωτήσεις σχετικά με την SSS από ανθρώπους άσχετους με τους αγώνες (αρχικά γιατι δεν καταλαβαίνουν τι είναι αυτό!!!)!
Οι περισσότεροι αγόρασαν και εισιτήρια!!!
-
Ως συνηθως Κωστη με παρεξηγεις! Εγραψα απλα οτι αν το Αυτοκινητο δεν ειναι αθλημα τοτε (καθ υπερβολην) ουτε το κανοε ειναι. Σχημα λογου βρε αδερφε. Κι απ οσο ξερω ο αθλητισμος δεν αφορα μονο στα νεα παιδια. Ξανασκεψου το.
Επιπλεον θα ηθελα να σου πω οτι τα ονειρα ενος αθλητη που υπηρετει πιστα ενα αθλημα επι 27 συναπτα χρονια,ΧΡΗΖΟΥΝ απαντησεως, και δεν θα επεκταθω σε σνομπισμους και παροιμιες του ειδους 'εξω απ τον χορό...'
Οσο για τα τσικο (Γιαρις,206 κ.λ.π) τι ν απαντησω? ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ -
και έμενα με ρωτάνε για την SSS πολύς άσχετος κόσμος. Για την προώθηση, όντως δεν έχω δει τίποτα.....ακόμη. Μπορεί να γίνει με την αλλαγή του μήνα.
Go_for... αυτό με την προώθηση δεν το βάζεις και σε θέμα του Ακρόπολις να το σχολιάσουμε?
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
... Κι εσυ φιλε Δρομεα, μονο το λαθος που εκανα στην ημερομηνια βρηκες να σχολιασεις!ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΕΙΜΑΙ!
ΒΡΕ ΤΡΟΥΛΗ , ΘΑ ΣΕ ΛΕΩ ΓΕΡΟΜΠΑΜΠΑΛΗ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ! ΘΕΣ ΚΑΤΙ ΕΦΙΚΤΟ , ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΡΑΛΥ ΣΠΡΙΝΤ ΣΤΟΝ ΜΕΡΚΟΥΡΗ Ή ΣΤΗΝ ΡΙΤΣΩΝΑ.
Ο ΠΕΙΝΑΛΕΩΝ ΚΑΙ Η ΑΝΕΡΓΙΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΡΤΟΥΝ-ΜΑΣΚΩΤ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΜΟΥ ΘΕΣ ΟΑΚΑ! ΒΡΕ ΣΥΝΕΛΘΕ!
ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ , ΜΕ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΣΥΓΧΙΖΟΜΑΙ
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Εγραψα απλα οτι αν το Αυτοκινητο δεν ειναι αθλημα τοτε (καθ υπερβολην) ουτε το κανοε ειναι. Σχημα λογου βρε αδερφε. Κι απ οσο ξερω ο αθλητισμος δεν αφορα μονο στα νεα παιδια. Ξανασκεψου το.Ο αθλητισμος αφορα ολους, καμια αντιρηση. Αλλα οσο και αν ο μηχανοκινητος φυσικα και ειναι αθλητισμος σε αλλες χωρες, στην Ελλαδα δεν ειναι. Και δεν αφορα μονο το ποιος τρεχει, ειναι ενα σωρο παραγοντες που τους ξερουν ολοι και μαλλον δεν ειναι της παρουσης να (ξανα) αναφερθουν.
Επιπλεον θα ηθελα να σου πω οτι τα ονειρα ενος αθλητη που υπηρετει πιστα ενα αθλημα επι 27 συναπτα χρονια,ΧΡΗΖΟΥΝ απαντησεως, και δεν θα επεκταθω σε σνομπισμους και παροιμιες του ειδους 'εξω απ τον χορό...'
Καταρχην (οσο μου πεφτει λογος ) δεν μου αρεσει αισθητικα το θεμα να τειθεται τοσο επιτακτικα:
'ΑΣ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ. ΔΙΑΟΛΕ ΟΟΟΟΟΟΟΛΟΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ, κι η σιωπη η ενοχη ειναι ,η θεωρουμαστε γραφικοι'
Δευτερον φανταζομαι οτι υπαρχει δυνατοτητα επικοινωνιας εκτος φορουμ με την οργανωση, νομιζω οτι ειναι πιο καταλληλος τροπος σε αυτη την περισταση.Οσο για τα τσικο (Γιαρις,206 κ.λ.π) τι ν απαντησω? ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ
Δεν ειναι αναγκη Απλως θεωρω οτι υπαρχει η σωστη στιγμη και ο καταλληλος χωρος για ολα. Και το ΟΑΚΑ στη συγκεκριμενη περισταση απλα δεν ειναι για τετοια αυτοκινητα (οπως ας πουμε δεν ειναι εξυπνο να βαζεις ενα Μικρα να κανει αναβαση). Αυτη τελοσπαντων ειναι η γνωμη μου, τιποτα παραπανω.
-
Go for Pole Εγραψε
Καταρχην (οσο μου πεφτει λογος ) δεν μου αρεσει αισθητικα το θεμα να τειθεται τοσο επιτακτικα:
'ΑΣ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ. ΔΙΑΟΛΕ ΟΟΟΟΟΟΟΛΟΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ, κι η σιωπη η ενοχη ειναι ,η θεωρουμαστε γραφικοι'
Δευτερον φανταζομαι οτι υπαρχει δυνατοτητα επικοινωνιας εκτος φορουμ με την οργανωση, νομιζω οτι ειναι πιο καταλληλος τροπος σε αυτη την περισταση.
Οταν κατι μας ερχεται ασχημο αισθητικα, φυσικα και μας πεφτει λογος. Απαντω. Και βεβαια υπαρχει επικοινωνια εκτος φορουμ για πολλα θεματα ,κοινωνικα,υγειας ,παιδειας κι οτι αλλο θελεις. Εδω ομως δεν εχουμε να κανουμε με ζητημα προσωπικων σχεσεων κι εχω αποφασισει να μην απλωνω χερι κατω απο το τραπεζι. Η δημοσιοτητα δεν εκανε ποτε κακο σε κανεναν, αν δεν ειχε λογους να την αποφευγει. κι τι παει να πει Φορουμ? Μετα την υποβαθμιση των Ελληνικων αγωνων, αρχισες να κανεις το ιδιο και για το Φορουμ?
Λυπαμαι δεν μπορω να ακολουθησω ελιτιστικες τακτικες. Δεν το εκανα ποτε μου και δεν βλεπω την αναγκη να το αρχισω τωρα.
Και παλι καλημερα. -
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
(οπως ας πουμε δεν ειναι εξυπνο να βαζεις ενα Μικρα να κανει αναβαση).
Κώστα μου φαίνεται τα έχεις παρεξηγήσει λίγο τα πράγματα...Επειδή σε ένα τουρνουά έπαιζαν ο Πάτερος και ο Αρώνης δεν θα έβλεπα κι εσένα ή δεν θα έπρεπε εσύ να παίξεις;;;Αν ξέρεις τι να δείς και πώς να το δεις δεν βγάζεις τίποτα...Έχω ανατριχιάσει με πέρασμα Μίκρα έστω και σε ανηφόρα πολύ περισσότερο από ότι με πέρασμα τέρατος με 5πλάσια άλογα....
-
Γιατρέ, τώρα μάλλον εσυ παρεξηγείς τον Κώστα!!!
Φόρουμ είναι ένα ανοιχτό σε όλους βήμα για συζήτηση και προβληματισμό!Η συμμετοχή σε αυτό είναι εθελοντική και ελεύθερη!
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπορούμε να ζητάμε από κάποιον να επιλέξει να απαντήσει/συζητήσει κάποιο θέμα εδω!
ειδικά δε για θέματα τέτοια...καλύτερα κατ' ιδίαν και μετά (αν συμφωνούν τα μερη) ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και εδω!!!
Συμφωνείς?!!!
-
OXI
Το Φορουμ ειναι (η αν θελεις εχει εξελιχθει) σε βημα διαλόγου και παραθυρο ενημερωσης. Και βεβαια κανεις δεν υποχρεουται ν απαντησει,αλλα- Οποιος δεν απαντα, ισως θα ηταν πιο τιμιο να μην κρυφοκοιταζει κιολας
- Η απαντηση αλλα και η αρνηση απαντησης συνθετουν ΘΕΣΗ. Και η θεση αυτη οδηγει το νοημον κοινον (οχι κενον) σε συμπερασματα.
- Με την απαντηση σου ελαχιστοποιεις τις διαστασεις ενος μεσου, που σε αλλες δημοσιευσεις σου εχεις χαρακτηρισει 'ελευθερο' .
Νικ, δεν ξερω, ο Go παιζει Εθνικη πολο?(η μηπως βολει) Αν ναι για ρωτα τον. - Καλως η κερκιδα λεει το κοντο και το μακρυ της? Κι αφου εκτιθεται κολυμπωντας δημοσια, δεν εχει υποχρεωση να την ακουει?
- Αν ναι και παλι, η αποψη του για καποιο θεμα του σπορ του εχει την ιδια βαρυτητα με την γνωμη ενος θεατη που φοραει μαγιω μονο στη Μυκονο?
Ανουσια κουβεντα κανουμε...
-
Ανούσια κουβεντα ΔΕΝ κάνουμε Χρήστο!!!
Σωστά όλα όσα λές αλλά........
- Ο καθένας κρίνεται
- Το ξαναλέω αυτό το Φόρουμ είναι ελεύθερο!Αλλά αυτό δεν υποχρεώνει κάποιον να συμμετέχει απαντώντας. Μπορεί να είναι βήμα ενημέρωσης όπως λες,αλλά για ποιούς και από ποιούς εχει σημασία!!
Ο Υδρόβιος δεν παίζει Εθνική αλλά δεν απαντάω αλλο για εκείνον!Θα τσαντιστεί και θα συνεχισω να παίρνω 0 στον διαγωνισμό της F1!!!
Να σου πω για την Πληροφορική.
Ο καθένας έχει και άποψη!Και?
Χαρακτηρίζεις ανάλογα αλλά μπορεί να υποχρεωθείς να συνεργασθείς αν το φερουν έτσι οι συνθήκες!!Αστους να διαβάζουν!
Καλό είναι!!! -
Ο χρήστης platis έγραψε:
OXI
Το Φορουμ ειναι (η αν θελεις εχει εξελιχθει) σε βημα διαλόγου και παραθυρο ενημερωσης. Και βεβαια κανεις δεν υποχρεουται ν απαντησει,αλλα- Οποιος δεν απαντα, ισως θα ηταν πιο τιμιο να μην κρυφοκοιταζει κιολας
- Η απαντηση αλλα και η αρνηση απαντησης συνθετουν ΘΕΣΗ. Και η θεση αυτη οδηγει το νοημον κοινον (οχι κενον) σε συμπερασματα.
- Με την απαντηση σου ελαχιστοποιεις τις διαστασεις ενος μεσου, που σε αλλες δημοσιευσεις σου εχεις χαρακτηρισει 'ελευθερο' .
Νικ, δεν ξερω, ο Go παιζει Εθνικη πολο?(η μηπως βολει) Αν ναι για ρωτα τον. - Καλως η κερκιδα λεει το κοντο και το μακρυ της? Κι αφου εκτιθεται κολυμπωντας δημοσια, δεν εχει υποχρεωση να την ακουει?
- Αν ναι και παλι, η αποψη του για καποιο θεμα του σπορ του εχει την ιδια βαρυτητα με την γνωμη ενος θεατη που φοραει μαγιω μονο στη Μυκονο?
Ανουσια κουβεντα κανουμε...
ΜΑΡΕΣΕΙ ΒΡΕ ΤΡΟΥΛΗ , ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΡΑΟΣ , ΣΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ , ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ , ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ , ΜΗΝ ΖΟΡΙΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΚΑΣΕΙΣ , ΡΙΞΕ ΤΟ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΑΝΑΚΟΥΦΗΣΤΕΙΣ
Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΣΤΑΣ , ΚΑΙ ΓΑΜ@ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ , ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ .....ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΤΡΙΕ ΠΑΠΑΡ@BITS ΣΑΣ ΕΙΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΙΟΥΛΑ ΣΑΣ(εντελως συμτοματικο το π.χ.) ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ ΩΣ ΑΛΛΟΣ ΒΑΤΑΝΕΝ ΤΟ ΠΙΑΣΕΣ , Η ΘΕΣ ΤΣΙΜΠΙΔΑΚΙ ?
Απο το βιβλιο των ονειρων μου...