-
ΑΠΟ ΠΗΓΕΣ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ , Η ΛΕΣΧΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ , ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ , ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ , ΣΚΕΦΤΗΚΕ (?) ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΥΠΟΣΙΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ (ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΕΘΕΑ , ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΗΣ) , ΝΑ ΔΟΣΕΙ ΚΟΛΥΜΠΙΘΡΕΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΥΠΕΛΑ (ΕΧΕΙ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ) , ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ! (ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΦΕΝΟΜΕΝΟΥ , ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ )!
-
Μισό,μισό,μισό αγαπητέ μου APR όταν λές 'υποφαινόμενος'εννοείς τον εαυτό σου η τον υποφαινόμενο-υποφαινόμενο?Σε παρακαλώ να το ξεκαθαρίσεις!
-
-
ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΑΠΗΤΗ nifitsa , ΑΣ ΜΗΝ ΣΤΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ , ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ , ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ , ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΛΛΑ
ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ,ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ ΣΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ , ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ , Η ΘΑΧΟΥΜΕ ΔΑΚΡΙΑ ΑΠ'ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΑΣ , ΠΑΛΙ ?
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΘΕΑΤΗΣ ΝΙΚΟ , ΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΑ ΥΨΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ , ΠΑΛΙ ΠΑΤΡΟΝΑΡΙΣΜΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙόπως και στους αγώνες, ξέρω να τη βγάζω μια χαρά χωρίς πολλά έξοδα (σπίτι έχουμε πάντα στο Βόλο). το κακό είναι οτι πάλι η διατροφή μου πρωι και βράδυ θα είναι με πεϊνιρλί και περιμένω πως και πως τις μέρες.
μετά την... Αμφίκλεια που είχα έρθει να δω το σπριντ, στο δρόμο της επιστρφής σταμάτησα στο Βόλο για φαί και καφέ στην παραλία.
(λέμε τώρα.... να ήθελα να δω και λίγο το βουνό... με το 106... ερε γλέντια μετά.. χεχεχεχε)
-
Αγαπητέ APR εγώ το δηλώνω:ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ GO GO GO GO!!!!!
-
Γιατί ρε Νικολάκη δεν μας λές το όνομα του?? Μήπως είναι μέλος του Δ.Σ. του ΣΟΑΑΒΕ???????? Γιατί το κλάμα πάει σύννεφο....
ΠΑΤΣΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Για πές μου ρε Νικολάκη μήπως άκουσες ποιος ή ποιοί μαζεύουν υπογραφές για να μην μετράν τα μεγάλα αυτοκίνητα στο κύπελο Β.Ε. ?
Φυσικά αν το καταφέρουν θα διωξουν και τους 150 θεατές που έρχονται στα βουνά .ΠΑΤΣΙΑΣ GEORGE
-
Ο χρήστης nifitsa έγραψε:
Αγαπητέ APR εγώ το δηλώνω:ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ GO GO GO GO!!!!!ΚΑΙ ΕΓΩ nifitsa , ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΕ ΣΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ , ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΔΗΛΩΝΟΥΝ , ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟ
-
κι εγω η δολια θελω ν ακουσω ποιος ειναι ο χριστιανος...
μην βρεθω μαζι του και με συνεπαρει με τα αααατελειωτααααα κατορθωματα του...
παρακαλω οπως με προστατευσετε αγαπητοι μου
-
Ax καλέ μου APR να κλάψω η να γελάσω?Πάμε τώρα στην Κύμη να γέλασει λίγο το χειλάκι μας,και να σκεφτούμε τον τρόπο ώστε να μην επιτρέψουμε σε κανέναν 'υποφαινόμενο'η surer driver να μας χαλάσει τη διάθεση με την γκρινομιζέρια του!
ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΡΘΟΥΝ ΚΥΜΗ -ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ-ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
-
nifitsa, APR, με μπερδεψατε!
Τελικα μιλατε για τον 'υποφαινομενο' ή για τον 'ομιλώντα'? -
Ο χρήστης S3 έγραψε:
nifitsa, APR, με μπερδεψατε!
Τελικα μιλατε για τον 'υποφαινομενο' ή για τον 'ομιλώντα'?'Ανω κάτω τελεία' που έβαλες βρε Σπύρο?!!!
-
Λοιπόν φίλε S3 καλά κατάλαβες!Μιλάμε ακριβώς για τον 'υποφαινόμενο¨'που συνήθως είναι και ο ¨'ομιλων'και συχνά - πυκνά βάζει και μια ¨'άνω τελεία'
-
Τι προστασία μπορεί να χρειάζεται μια Μπουμπουλίνα?Από εμάς?Ολόκληρη μπουρλοτιέρισσα?????
-
Ο χρήστης nifitsa έγραψε:
Λοιπόν φίλε S3 καλά κατάλαβες!Μιλάμε ακριβώς για τον 'υποφαινόμενο¨'που συνήθως είναι και ο ¨'ομιλων'και συχνά - πυκνά βάζει και μια ¨'άνω τελεία'Ωπ!Λάθος!
ΚΑΙ άνω ΚΑΙ κάτω τελεία!!! -
Ουπς!!!Συγνώμη,συγνώμη!!!Κεκτημένη ταχύτητα!!!!
Kouk ευχαριστώ πολύ για την διόρθωση. -
ξεχάσατε το 'για να λέμε τα πράγματα με τ'ονομα τους'
-
Xα Χα!Οπότε έχουμε και λέμε:Μιλάμε λοιπόν για τον 'υποφαινόμενο'που συνήθως είναι και ο 'ομιλών'συχνά - πυκνά βάζει ''άνω-κάτω τελεία'και 'για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους' είναι ένας και μοναδικός!
GO GO GO GO -
Δρομέεεεεααααα!!!!
Που είσαιιιιιιιι?? -
Πότε βγαίνουν οι συμμετοχές?? Μετά το corsa του Θεργιάκη ανακοινώθηκε και ΜG του Ζάχου! Αναμένεται να έχουμε πολύ ενδιαφέρον ράλλυ!!
ΡΑΛΛΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ