-
Δεν είναι όμως εκπληκτικό ότι άλλοι φτύνουμε αίμα να μαζέψουμε 5 δεκάρες για να κάνουμε ένα όνειρο πραγματικότητα (κάτι μου θυμίζει αυτό ) και άλλοι ..........
Αν φυσικά αληθεύουν αυτά που γράφονται (που μάλλουν έτσι πρέπει να είναι).
Και όσο σκέφτομαι ότι θα μπορούσαν να στερήσουν τη χαρά της συμμετοχής απο κάποιον που πραγματικά θέλει να συμμετάσχει.
Όμορφα πράγματα !!!!
-
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑ?
Το Fiesta ειναι σιγουρα ενα. Στοχος μας ειναι να κανουμε χιλ, που τα εχουμε αναγκη για εξελιξη-αξιοπιστια.
-
Καλο δρομο, καλο τερματισμο, καλη διασκεδαση κ καλα αποτελεσματα σ ολους τους Ελληνες αγωνιζομενους.
Χαιρομαι που εχουμε αρκετους φορουμαδες μεσα που ελπιζω οτι θα μας δωσουν καλο feedback κ θα μοιραστουν τις εμπειριες τους μαζι μας.Καλα να περασουμε κ εμεις οι θεατες που θα σας περιμενουμε κ θα σας χειροκροτησουμε.
52nd Rally Acropolis is on!!!!
-
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
ΑΣ ΠΑΙΞΟΥΜΕ JOKER ΛΟΙΠΟΝ...ΥΠΟΘΕΣΗ: ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΕΙΝΑΙ 81 ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΑΡΧΙΚΑ Ο NASS...
ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ 9 ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ 90, ΧΩΡΙΣ (???) ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ...
ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΕΙΔΙΚΗ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΜΕ ΑΣΦΑΛΤΙΝΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ...
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΣΑΔΑΡΗ, ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο JUNIOR ΜΕ ΤΟ PUNTO...ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ 2 ΚΥΚΛΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΑΔΙΟ ΟΠΟΤΕ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΣΟΥ...
ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΚΥΡΚΑΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ...ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΡΓΙΑΚΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ? ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΙ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ S1600 ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΜΕ ΑΡΧΙΚΑ. 7 ΒΓΑΙΝΟΥΝ
ΜΕΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ?ΤΟ ΠΙΑΣΑ Ή ΕΙΜΑΙ ΛΑΘΟΣ ΑΡΧΗΓΕ?
Πιστευω πως οι Κυρκαιοι θα συμμετασχουν κανονικα, δε νομιζω οτι εχουν καποιο οφελος απο τη διαφημιστικη προβολη, οπως η Ρενω ας πουμε.
Εκτος αν εχουν ΤΟ χορηγο επανω! -
δηλαδη με λιγα λογια θελετε να πειτε οτι , μερικοι Ελληνες δηλωσαν συμμετοχη για να τρεξουν στο ο.α.κ.α ? και μετα να εγκαταληψουν?
τοσο χαζοι ειναι μερικοι ?
-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
τοσο χαζοι ειναι μερικοι ?Δυστυχώς φίλε μου, άλλοι φαίνεται οτι είναι χαζοί. Και αν ισχύει αυτο που μου σφυριξε κάπιος σε πουμου, τότε κάποιοι το παίζουν 'τζαμπα' μάγκες ενώ κάποιοι ματώνουν για να βρουν τα 3300 ευροπουλα τις συμετοχής!
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Πιστευω πως οι Κυρκαιοι θα συμμετασχουν κανονικα, δε νομιζω οτι εχουν καποιο οφελος απο τη διαφημιστικη προβολη, οπως η Ρενω ας πουμε.
Εκτος αν εχουν ΤΟ χορηγο επανω!Αν τρεξουν να μου περασεις χαλκα στην παχουλη μου μυτη, Για να μην κουράζεστε σιγουροι στην λιστα τον εγκαταλείψεων:
Ευσταθίου, Κυρκοσx2, Ιαβερης, Αθανασούλας, Τσαδαρης, Ψύλλοσ, Θεργιάκης και σιγά σιγά θα ανακαλύψουμε και τους υπόλοιπους -
ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗ ΦΟΡΑ! ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ! ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!
-
Ο χρήστης ΓνωστόςΆγνωστος έγραψε:
Εκτος αν εχουν ΤΟ χορηγο επανω!Αν τρεξουν να μου περασεις χαλκα στην παχουλη μου μυτη, Για να μην κουράζεστε σιγουροι στην λιστα τον εγκαταλείψεων:
Ευσταθίου, Κυρκοσx2, Ιαβερης, Αθανασούλας, Τσαδαρης, Ψύλλοσ, Θεργιάκης και σιγά σιγά θα ανακαλύψουμε και τους υπόλοιπουςΤον χαλκα ψαξε, γιατι για εμενα τουλαχιστον εχεις λαθος, και θα παρακαλουσα πολυ να μην λες πραγματα οταν δεν εισαι σιγουρος. Ειναι ενα ονειρο που ειχα απο μικρο παιδι οταν παρακολουθουσα ειδικες διαδρομες πανω απο το Λουτρακι (Χαρβατι κλπ)
-
Υπομονη μέχρι τις 23 το βράδυ, μακάρι να βαλω χαλκα και ολοι αυτη να τρεξουν, αλλα αλλα μου ειπανε με που-μου εκτος και αν ο μυστικος μου πρακτορας δεν μου τα ειπε καλως
-
Ο χρήστης ΓνωστόςΆγνωστος έγραψε:
Ευσταθίου, Κυρκοσx2, Ιαβερης, Αθανασούλας, Τσαδαρης, Ψύλλοσ, Θεργιάκης και σιγά σιγά θα ανακαλύψουμε και τους υπόλοιπουςΒΑΛΕ ΤΟΝ 'ΤΑΖ' ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΣΟΥ ,ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΤΣΟΠΑΝΗ SENIOR ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΡΗΣΚΩ ΣΤΝ ΕΝΤΕΛΕΙΑ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Θα έχει πολύ ενδιαφέρον πάντως και η Ελληνική μάχη των S1600 !
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑ?
Σωστή η ερώτηση.
Πραγματικά έπαθα πλάκα όταν διάβασα τις 2 τελευταίες σελίδες. Φαίνεται ότι μπορεί και να παίζονται πολλά παιχνίδια στις πλάτες κάποιων.
Πάντως είναι ξεφτίλα αν κάποιοι δεν πληρώσουν συμμετοχή (που ΔΕ θέλω να το πιστέψω ).
-
Θα υπαρχει ζωντανη τηλεοπτικη καλυψη στο ΟΑΚΑ?
-
ελπιζω ναι και λογικα απο την νετ αλλιως κλαφτα χαραλαμπε εδω καλυψαμε τρελους ολυμπιακους αγωνες στο wrc θα κολησουμε?
καναμε τελειους ολυμπιακους πηραμε το EURO 2004 πηραμε τη EUROVION
παρε ρε ΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ!!!!! -
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ Ο.Α.Κ.Α. ΑΛΛΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ISC ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΚΑΜΕΡΕΣ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ) ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ,ΤΟΣΟ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ.
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΖΕΨΩ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΑΞΙΟΛΟΓΟΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης Christos M έγραψε:
Πάντως είναι ξεφτίλα αν κάποιοι δεν πληρώσουν συμμετοχή (που ΔΕ θέλω να το πιστέψω ).ΜΑ, ΑΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΙ 8-9, ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ? ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΕ ΟΣΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΘΕΛΑΝΕ...
ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ 81 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΚΟΜΑ 9 'ΚΑΤΑΙΔΡΩΜΕΝΕΣ' ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ...
-
Πολυ υποχθονια τα παρουσιαζετε ολα βρε παιδια..Οτι θεμα και αν ανοιχτει και το διαβασω,με περνει απο κατω.. ..Ολο θεωριες συνομωσιας και παει λεγοντας..
Ο καθενας βεβαια μπορει να λεει και να πιστευει οτι νομιζει χωρις απαραιτητα να υσχιει φυσικα..
Το να μιλας ομως για ανθρωπους που δεν ειναι παροντες (πχ στην συζητηση του Forum) και μαλιστα με σιγουρια και χωρις τον αντιλογο,δεν ειναι και οτι καλυτερο..
Επισης δεν ειναι καλο να μιλας για τα 'εσωτερικα' χωρις να γνωριζουν οι υπολοιποι ποιος εισαι..Δεν παει σε καποιον συγκεκριμενα αλλα γενικοτερα..
Το θαρος της γνωμης εφοσων εκφραζεται θα πρεπει να γινετε ενυπογραφα αλλιως ισως ειναι καλυτερα να μασας που ελεγε και η διαφημιση..
Αυτο δειχνει ηθος και ειδικα σε αυτες τις περιπτωσεις οπου ο λογος γινετε κυριως για το ηθος..Προσωπικα το μονο προβλημα που βλεπω ειναι οτι εμεις οι Ελληνες τα ξερουμε ολα ακομα και απ'τον καναπε..Οσο για τα 'λαβρακια' τυφλα να'χει και ο Θαλασσινος..
Αν κανω λαθος διορθωστε με..Δεν εχω σκοπο να την πω σε καποιον..Ως αναγνωστης του Forum ομως επιτρεψτε μου κι εμενα να εχω αποψη..
Φιλικα παντα..
Γιωργος Γρινιεζακης ή Miz..YΓ:Δημητρη A-tec καλο δρομο φιλε..Απογειωσε το μικρο και φερτο στην ραμπα του τερματισμου..
Καλο δρομο και στους υπολοιπους και ειδικα στις Ελληνικες συμμετοχες.. ..Ευχομαι το θεαμα να μας αποζημειωσει ολους και να πανε ολα καλα οπως και περυσι..
-
Πάντως είναι ξεφτίλα αν κάποιοι δεν πληρώσουν συμμετοχή (που ΔΕ θέλω να το πιστέψω ).
ΜΑ, ΑΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΙ 8-9, ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ? ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΕ ΟΣΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΘΕΛΑΝΕ...
ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ 81 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΚΟΜΑ 9 'ΚΑΤΑΙΔΡΩΜΕΝΕΣ' ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ...
Χάρη ας μην το συζητάμε και πολύ. Άν έχει συμβεί κάτι τέτοιο κακώς, αλλά δε μας πέφτει και κανας λόγος.
-
Ο χρήστης Christos M έγραψε:
Χάρη ας μην το συζητάμε και πολύ. Άν έχει συμβεί κάτι τέτοιο κακώς, αλλά δε μας πέφτει και κανας λόγος.
ΣΩΣΤΑ! ΕΜΕΙΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΕΡΘΟΥΝ, ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!
-
Ο κάθενας που πληρώνει την συμμετοχή του μπορεί να κάνει ότι θέλει και να τρέξει όσες ειδικές θέλει. Αλλωστε το παράβολο για τους χορηγούς (χωρίς άλλα έξοδα) είναι μιδαμινό σε σχέση με την διαφήμιση. Αν όμως δεν πλήρωσαν, που δεν βλέπω κάποιο λόγο να γίνει αυτό (θα μας πει κάποιος υπευθυνα? ), παρακαλώ να κανετε δεκτή και την δική μου συμμετοχή....
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ALL OVER