-
Μου επιτρεπετε να κανω μια παρατηρηση ?
Ο φιλος μας Strifter τα'γραψε και πολυ καλα μαλιστα για τα Audi αλλα ξεχασε να βαλει και ενα περιστατικο που ριχνει λιγη σκια στη ενδοξη ιστορια των Quattro.
Μιλω για τον αγωνα στην Ακτη Ελεφαντοδοντος που σε καποια στιγμη το ταλαιπωρημενο αγωνιστικο μετεμορφωθη σε χρονο dt σε καινουργιο.Μερικοι (αντιπαλοι) λασπολογοι μιλησαν μεχρι και για αντικατασταση αυτοκινητου!!!! -
H αλήθεια είναι ότι δεν το είχα υπ'όψιν μου, φίλε.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Μου επιτρεπετε να κανω μια παρατηρηση ?
Ο φιλος μας Strifter τα'γραψε και πολυ καλα μαλιστα για τα Audi αλλα ξεχασε να βαλει και ενα περιστατικο που ριχνει λιγη σκια στη ενδοξη ιστορια των Quattro.
Μιλω για τον αγωνα στην Ακτη Ελεφαντοδοντος που σε καποια στιγμη το ταλαιπωρημενο αγωνιστικο μετεμορφωθη σε χρονο dt σε καινουργιο.Μερικοι (αντιπαλοι) λασπολογοι μιλησαν μεχρι και για αντικατασταση αυτοκινητου!!!!Αλλά και το σκηνικό με τους προβολείς-αεραγωγούς.
Πέραν τούτου respect@Strifter
-
Ο χρήστης Strifter έγραψε:
H αλήθεια είναι ότι δεν το είχα υπ'όψιν μου, φίλε.Ετσι μου δινεται η αφορμη να γραψω λιγα περισσοτερα για το συμβαν.
Ραλλυ Ακτης Ελεφαντοστου 30/10-3/11/1985
Η Audi κατεβασε ενα κοντο Quattro για την Μουτον με στοχο την τριαδα ωστε να μπορεσει να γινει οδηγος FISA 1 για το 86 και ενα με τον αρχιμηχανικο Φραντς Μπραουν με την εντολη να ακολουθει απο κοντα τη Γαλλιδα και να της δινει καθε τεχνικη βοηθεια οπου υπηρχε αναγκη.
Τα προβληματα αρχισαν πριν απο τον αγωνα μιας και η Πονς αρρωστησε και επιστρατευτηκε ο Α.Χερζτς για τις δοκιμες και τον αγωνα.Δεν εφτανε αυτο αλλα ειχαν και μια συγκρουση με τρενο (!) που τους αναγκασε να αλλαξουν μουλαρι.
Αλλα και στον αγωνα ειχε πολλα προβληματα με κυριοτερο μια χαλασμενη αντλια λαδιου.Και ενω κυκλοφορουσε η φημη οτι επικειται η εγκαταληψη τα δυο πληρωματα βρηκαν ενα βολικο σημειο εκτος διαδρομης και μετα απο 90 λεπτα η Μισελ γυρισε στο Ραλλυ ακμαια(!!) ενω το Audi του Μπραουν κατερευσε.Διαφορες φημες αρχισαν να κυκλοφορουν,μαλιστα οι Γερμανοι κατηγορηθηκαν απο τους δημοσιογραφους οτι αλλαξαν αυτοκινητο,αλλα με την εγκαταλειψη της Μουτον δεν δοθηκε συνεχεια.Για την ιστορια νικητες του αγωνα ηταν οι J. KANKKOUNEN / F.GALAGHER με την Βασιλισσα της Aφρικης (TOYOTA CELICA TWINCAM TURBO).
-
άκουσε κανένας το megamix;
σχόλια;
(στο πρώτο λεπτό δεν είναι το S1 αλλά το προηγούμενο) -
Μπράβο Κώστα συνονόματε για άλλη μιά φορά !!!!!!!!!!
-
Δεν υπάρχει κανένα βίντεο-κλιπ με Group B?
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Audi Quattro S1 24kbps:
S1 Sound Part1
S1 Sound Part2
S1 Sound Part3Σε μορφή Multi Volume .rar
Δεν μου λέτε είναι και τα 3 τα ίδια?
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Δεν υπάρχει κανένα βίντεο-κλιπ με Group B?To Drive είχε δώσει ολόκληρο DVD...
-
.
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Σε μορφή Multi Volume .rarΔεν μου λέτε είναι και τα 3 τα ίδια?
είναι ένα αρχείο (24.mp3) το οποίο για να ακούσεις πρέπει να 'κατεβάσεις' και τα τρία αρχεία που έχω 'ανεβάσει' και να τα αποσυμπιέσεις.
.
Δεν υπάρχει κανένα βίντεο-κλιπ με Group B?
To Drive είχε δώσει ολόκληρο DVD...
Ενδιαφέρον ΝτιΒιΝτι αλλά κυκλοφορεί ένα πιο καλό στα γνωστά ΠιΤουΠι (Ρ2Ρ)...
-
Τι γινόνταν τότε με τους θεατές ήταν απίστευτο....έτρεχε το αυτοκίνητο και δεν έβλεπε τον δρόμο παρα μόνο θεατές που άνοιγαν σταδιακά καθώς πλησίαζε!
Μπράβο ρε συνστρίφτη για άλλη μια φορά!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τι γινόνταν τότε με τους θεατές ήταν απίστευτο....έτρεχε το αυτοκίνητο και δεν έβλεπε τον δρόμο παρα μόνο θεατές που άνοιγαν σταδιακά καθώς πλησίαζε!Μπράβο ρε συνστρίφτη για άλλη μια φορά!
Το μεγαλο κακο γινοταν στην Πορτογαλλια και πιο λιγο Κορσικη και Σαν Ρεμο.ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΠΑΡΙΕΡΑ.
Στο Ακροπολις λογω εκφενδονισεως χωματος μετα χαλικιων η κοντινη παρακολουθηση ηταν πολυ σπανια και μονον απο βλακες η απο επαγγελματιες των ΜΜΕ. -
Κι εγώ την Πορτογαλία είχα στο νου μου.
Νομίζω ότι ένας λόγος που βγήκε από το καλεντάρι ήταν κ αυτός τότε...
Ich liebe dich, μωρό μου....