-
Το έχουν παραχ**** εκεί στην Audi...
Αυτός ο αρχισχεδιαστής πληρώνεται για την...έμπνευσή του? -
Ο χρήστης Autodelta έγραψε:
Δηλαδή Kid θες να μου πεις ότι η Alfa Romeo 147 δεν είναι αντίπαλος/ανταγωνιστής του A3?Πιστεύω πως όχι.. Ανταγωνιστής τις 147 νομίζω ότι είναι το Golf.. Εκτός αν όλα αυτά είναι σε μία κατηγορία οπότε λάθος μου..
Πιστεύω όμως ότι η Audi και η BMW είναι πιο 'premium' (λέξη τζιζ) από τους άλλους δύο άρα και τα αυτοκίνητα τους συγκρίνονται αναμεταξύ τους..
-
Η 147 είναι ανταγωνιστής (κατά τη γνώμη μου) και του Golf και του Α3.
Ακροβατεί ανάμεσα στις δυο 'υπο-κατηγορίες',
προσπαθώντας να κερδίσει μερίδιο και από τους δυό.Εν τέλει, στις πωλήσεις τουλχ. αυτό δεν το πετυχαίνει
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Η 147 είναι ανταγωνιστής (κατά τη γνώμη μου) και του Golf και του Α3.Ακροβατεί ανάμεσα στις δυο 'υπο-κατηγορίες',
προσπαθώντας να κερδίσει μερίδιο και από τους δυό.Εν τέλει, στις πωλήσεις τουλχ. αυτό δεν το πετυχαίνει
Άλλος 'καθαρός' ανταγωνιστής υπάρχει του Α3 ?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Εξαρτάται πως το βλέπεις. Για μένα τον 'ψυχρό' όλα τα μικρομεσαία hatchback θεωρούνται ανταγωνιστικά. Το αν άλλοι (περιοδικά/marketeers/αγοραστές) ορισμένα τα θεωρούν 'κύρους' ή premium δεν αλλάζει τις διαστάσεις τους, τους χώρους, τους κινητήρες και τη συμπεριφορά τους
-
Η 147 είναι ανταγωνιστής (κατά τη γνώμη μου) και του Golf και του Α3.Ακροβατεί ανάμεσα στις δυο 'υπο-κατηγορίες',
...γεμίσαμε κατηγορίες...όλα μικρομεσσαία είναι!
Απλά παίζει ρόλο πόσο μεγάλο πορτοφόλι έχεις ώστε να επιλέξεις το ανάλογο...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Εξαρτάται πως το βλέπεις. Για μένα τον 'ψυχρό' όλα τα μικρομεσαία hatchback θεωρούνται ανταγωνιστικά. Το αν άλλοι (περιοδικά/marketeers/αγοραστές) ορισμένα τα θεωρούν 'κύρους' ή premium δεν αλλάζει τις διαστάσεις τους, τους χώρους, τους κινητήρες και τη συμπεριφορά τους
Nα σου πώ τί βλέπω εγώ στο βάθος:
-Βλέπω, ότι δεν μπορώ να συγκρίνω το Focus με το Α3, μολονότι είναι στην ίδια κατηγορία.
-Βλέπω ότι 'το αυτοκίνητο απέναντι' από το Α3, είναι η σειρά 1, χωρίς ιδιαίτερες συστάσεις. Έπειτα και η A class. Λόγω κόστους (εμπεριέχει και λίγο 'premium' )
-Bλέπω την 147 να ανταγωνίζεται τα Golf/Focus/Astra καθώς και τα Α3/σειρά 1/Α class. Λόγω κόστους (εμπεριέχει και λίγο 'premium' )
Λίγα βλέπω ?
-
-Βλέπω, ότι δεν μπορώ να συγκρίνω το Focus με το Α3, μολονότι είναι στην ίδια κατηγορία.
-Βλέπω ότι 'το αυτοκίνητο απέναντι' από το Α3, είναι η σειρά 1, χωρίς ιδιαίτερες συστάσεις. Έπειτα και η A class. Λόγω κόστους (εμπεριέχει και λίγο 'premium' )
-Bλέπω την 147 να ανταγωνίζεται τα Golf/Focus/Astra καθώς και τα Α3/σειρά 1/Α class. Λόγω κόστους (εμπεριέχει και λίγο 'premium' )
Λίγα βλέπω ?
ενώ εγώ συγκρίνω άνετα το Focus με το Α3, με τη διαφορά ότι συγκρίνω το δίλιτρο Focus/Golf/Mazda 3 και επιλέγω τα δίλιτρα
Η αντίστοιχα GTI vs A3 2.0 ή ακόμα και 1.6
Η Α-Class δεν παίζει με σειρά 1 και Α3 όσο και αν θέλουν, είναι κατηγορία... Jazz (μίνι-MPV) σε διαστάσεις και βάσει τιμής αλλού!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Λίγα βλέπω ?
ενώ εγώ συγκρίνω άνετα το Focus με το Α3, με τη διαφορά ότι συγκρίνω το δίλιτρο Focus/Golf/Mazda 3 και επιλέγω τα δίλιτρα
Η αντίστοιχα GTI vs A3 2.0 ή ακόμα και 1.6
Η Α-Class δεν παίζει με σειρά 1 και Α3 όσο και αν θέλουν, είναι κατηγορία... Jazz (μίνι-MPV) σε διαστάσεις και βάσει τιμής αλλού!
Eσύ βλέπεις με 'Χ χρήματα' τί αυτοκίνητο παίρνεις.
Εγώ συγκρίνω μοντέλα ίδιας κατηγορίας, ίδιων κ.εκ. 'ίδιων' σε κόστος/ονόματος/πολιτικής εταιρειών,
δλδ κοιτώ καταρχήν την μεταξύ τους αντιπαράθεση,
τί έχει να μας δώσαει ο καθένας κατασκευαστής (Audi-BMW-MB),
εφόσον αυτοί είναι οι κύριοι ανταγωνιστές.Φτάνοντας στην αγορά μπαίνουν πολλά πολλά μοντέλα.
Από 'τζιπ', μικρομεσαία, πολυμορφικά, GTi, κουπέ, αγροτικά.... -
Ο χρήστης sirbasil έγραψε:
Αυτός ο αρχισχεδιαστής πληρώνεται για την...έμπνευσή του?βασιλη τι θα πεις αν σου πω οτι και η wv σκοπευει να αλλαξει την μασκα στα μοντελα της οπως αυτη του καινουργιου πασσατ και πολο
-
Ο χρήστης giatros έγραψε:
Αυτός ο αρχισχεδιαστής πληρώνεται για την...έμπνευσή του?βασιλη τι θα πεις αν σου πω οτι και η wv σκοπευει να αλλαξει την μασκα στα μοντελα της οπως αυτη του καινουργιου πασσατ και πολο
Κι αυτό έγκλημα Τι μανία τους έχει πιάσει?!
-
Ο χρήστης giatros έγραψε:
Στο Polo είναι γνωστό ότι θα γίνει γενικό face lifting μιας και έχει καιρό στην αγορά (σίγουρα πολύ περισσότερο από το Α3).
Για το Passat δεν το πολυ-κατάλαβα... -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Στο Polo είναι γνωστό ότι θα γίνει γενικό face lifting μιας και έχει καιρό στην αγορά (σίγουρα πολύ περισσότερο από το Α3).
Για το Passat δεν το πολυ-κατάλαβα...δεν εχει καινουργια μασκα το πασσατ ρε σαββα ιδια με αυτη του πολο και του gti?γι αυτο γινεται λογος και η μασκα θα αλλαξει και στα απλα γκολφ και σιγα σιγα σε ολα τα wv
-
Σε ερώτηση μου σήμερα σε μεγάλη αντιπροσωπεία σχετικά με την νέα μάσκα μου είπαν ότι αφενώς δεν έχουν ιδέα από πότε θα κυκλοφορήσει αφετέρου αν το γνώριζαν θα σταματούσαν να δίνουν παραγγελίες νέων αυτοκινήτων με την παλιά για ευνόητους λόγους...
Επίσης μου είπαν ότι υπάρχει πιθανότητα να προσφέρει η Audi μια option στους νέους ιδιοκτήτες να αντικαταστήσουν την τωρινή μάσκα με την καινούργια αλλά χωρίς παραπάνω στοιχεία...
Αυτά...
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Επίσης μου είπαν ότι υπάρχει πιθανότητα να προσφέρει η Audi μια option στους νέους ιδιοκτήτες να αντικαταστήσουν την τωρινή μάσκα με την καινούργια αλλά χωρίς παραπάνω στοιχεία...
Μερικοί ιδιοκτήτες το έχουν ήδη κάνει απο μόνοι τους
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Σε ερώτηση μου σήμερα σε μεγάλη αντιπροσωπεία σχετικά με την νέα μάσκα μου είπαν ότι αφενώς δεν έχουν ιδέα από πότε θα κυκλοφορήσει αφετέρου αν το γνώριζαν θα σταματούσαν να δίνουν παραγγελίες νέων αυτοκινήτων με την παλιά για ευνόητους λόγους...Επίσης μου είπαν ότι υπάρχει πιθανότητα να προσφέρει η Audi μια option στους νέους ιδιοκτήτες να αντικαταστήσουν την τωρινή μάσκα με την καινούργια αλλά χωρίς παραπάνω στοιχεία...
Αυτά...
μην περιμενεις να σου πουνε οτι ξερουν και ποτε θα γινει.γι αυτους σημασια εχι να φυγουν ολα τα παλια ετσι ωστε να μην αναγκαστουν να κανουν προσφορες και να χασουν απο το κερδος τους.
οσο για την αντικατασταση δεν το πολυπιστευω αλλα ποτε δεν ξερεις -
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Πώς, που, πότε????Γνωρίζεις λεπτομέρειες??
-
Υποθέτω πως ρωτάς εμένα,ε;
Λεπτομέριες δε γνωρίζω αλλά απο τη στιγμή που κυκλοφόρησε το Sportback αρκετά Α3 έχουν αποκτήσει τον χαρακτηριστικό πλέον προφυλακτήρα. -
Ο χρήστης sotiropul έγραψε:
Πώς, που, πότε????Γνωρίζεις λεπτομέρειες??
Καλά πιστεύω ότι είναι απλό σχετικά.
Παραγγέλνεις έναν καινούργιο προφυλακτήρα, τον βάφεις και τον τοποθετείς.
Όχι εσύ βέβαια αλλά σε κάποιο συνεργείο.
Το θέμα είναι πόσα θα κοστίσει (αγορά,βάψιμο,τοποθέτηση)...
Αν το σκέφτεσαι πάντως υπολόγισε ότι μπορείς να πουλήσεις και τον παλιό προκειμένου να μειώσεις έτσι το κόστος.Προσωπικά το σκεφτόμουν αυτό χωρίς να γνωρίζω όμως ότι θα κυκλοφορήσει το νέο μοντέλλο τόσο σύντομα αλλά τελικά άλλαξα γνώμη επειδή πλέον όλα θα έχουν την ίδια μάσκα (και μιλάω για ΟΛΑ έτσι, Α3,4,5,6,7,8,9... ) άρα όσα έχουν ήδη κυκλοφορήσει με την υπάρχουσα θα είναι ποιό λίγα και διαφορετικά...
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Προσωπικά το σκεφτόμουν αυτό χωρίς να γνωρίζω όμως ότι θα κυκλοφορήσει το νέο μοντέλλο τόσο σύντομα αλλά τελικά άλλαξα γνώμη επειδή πλέον όλα θα έχουν την ίδια μάσκα (και μιλάω για ΟΛΑ έτσι, Α3,4,5,6,7,8,9... ) άρα όσα έχουν ήδη κυκλοφορήσει με την υπάρχουσα θα είναι ποιό λίγα και διαφορετικά...Αυτοί που δεν ξέρουν ότι απλά άλλαξε η μάσκα και δεν έγινε τίποτα άλλο, μόλις θα το βλέπουν θα λένε 'α, το παλιό', ή όταν θα λες ότι έχεις Α3 θα σε ρωτάνε 'με την παλιά μάσκα;'... Αφού αυτό γίνεται σε κάθε facelift...
Εγώ δε θα είχα πρόβλημα με αυτό...
Ανανεωμένο Audi A3