-
Ν α ελπιζω να μην γραφω εκεινη την Δευτερα εξετασεις για να καταφερω να παω σε τιποτα Σκουρτα...Μαχες μεταξυ Ελληνων και Ιταλων δεν χανονται
-
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΑ ΝΕΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΚΗΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΣΗΜΕΤΟΧΕΣ
-
http://www.mitsubishievocup.com
Ενδιαφέρουσες πληροφορίες και εκεί...
-
Ο χρήστης apav έγραψε:
Ο Ιντιάνα Τζόουνς και το κηνύγι της χαμένης ράμπας. Μου αρέσει που κόψαμε τα λευκά γράμματα, αλλά μου έχει περισσέψει λίγο ΡΟΛ και είπα να 'διαλευκάνω' λίγο την κατάσταση!![user='GeorgeTabs']
?
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
http://www.mitsubishievocup.comΕνδιαφέρουσες πληροφορίες και εκεί...
εντυπωσιακά πληροφοριακό site ε?
....
-
Νίκο, συμφωνεις ή διαφωνείς;;;;;;
-
συμφωνω φυσικά !!!!!
έχουν το επίπεδο πληροφοριών που δίνουμε εμείς για το.. Ακρόπολις !!!
-
-
ΠΡΟΣ Κο ΝΑΣΣΟ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ
ΠΡΟΣ Α.Λ.Α.ΑΓΑΠΗΤΕ ΝΑΣΣΟ,
ΕΠΕΙΔΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ Π Ρ Ε Π Ε Ι Ν Α Δ Ι Α Β Α Ζ Ο Υ Ν ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ,ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΕΣΩΡΟΥΧΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ,ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ POST ΜΟΥ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΡΑΛΛΥ Μ.ΡΟΔΟΥ (ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΙΣΤΑΣΑΙ) Δ Ε Ν ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ (ΠΑΡΌΛΟ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΤΑ ΦΟΡΑΜΕ),ΔΙΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΡΗΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΟΤΙ 'ΘΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ ΟΙ ΦΟΡΜΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΝΗ'!!!!
ΑΣ ΤΟΛΜΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ!!!!
ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΓΤΡΑΦΤΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ (ΤΗΡΟΥΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ) ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ SERVICE ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥ.ΑΓΑΠΗΤΗ Α.Λ.Α.
ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ (ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ) ΣΑΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΛΗΞΕΩΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΟΡΙΖΕΤΑΙ Η ΤΕΤΑΡΤΗ 04.05.05 ΚΑΙ ΩΡΑ 21.00. ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΟΡΙΖΕΤΑΙ Η ΤΕΤΑΡΤΗ 18.00. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΡΧΟΤΑΝ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΘΑ ΙΣΧΥΕ ?????
ΣΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΜΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ . ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΛΟΓΙΚΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ SUPER ΕΙΔΙΚΗ. ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΜΩΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΛΕΠΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ,ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΤΩΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.
ΩΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΩΡΩΠΟΥ. ΜΙΑ ΛΕΣΧΗ ΣΑΝ ΤΗΝ Α.Λ.Α. ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΧΕΙΡΟ ROAD BOOK ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΘΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΦΕΤΗΡΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ 'ΨΑΧΝΩΝΤΑΙ' ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΤΙΚΑ.
ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΗΨΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ROAD BOOK ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ AUTO FESTIVAL ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΩΝ ΣΚΟΥΡΤΩΝ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ...ΙΤΑΛΟΥΣ !!!!
ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΥΤΗ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΧΘΕΣ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΑΛΙΚΙΔΑ !!!ΑΣ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΧΑΡΤΗ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΟ ROAD BOOK ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΛΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ.
ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΟ ΕΝ ΕΤΕΙ 2005 ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ, ΟΜΟΙΕΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΠΡΙN ΤΡΙΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΙΑ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Πήρε σβάρνα όλα τα θέματα και το αφισσοκολλάει ο el-em
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
.ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΟ ΕΝ ΕΤΕΙ 2005 ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ, ΟΜΟΙΕΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΠΡΙN ΤΡΙΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΙΑ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ΟΙ ΑΝΑΒΑΣΑΚΙΔΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΜΕ ΑΠΟΧΗ..... ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΑΡΧΙΖΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ??? [color=cyan]ΔΑΓΚΩΤΩ ΣΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.....[/color]
-
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ...ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΩΡΩΠΟΥ 19.30
AUTO FESTIVAL....................20.00ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΦΗΝΟΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΡΤΑ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΑΡΤΗΣ ΣΤΟ ROAD BOOK
Παρα πολυ ωραια.......
Εκκινηση στην μεση του πουθενα η του τιποτα. Γιατι κυριοι τηs A.Λ.Α. δεν ξεκιναμε απο την σκαλα ορωπου που ειναι και το εμπορικο κεντρο τηs περιοχης; Εκει στα fery ξερετε. Η απονομη στην πισινα μας μαρανε.
AUTO FESTIVAL στης 20.00 . Στης 20.30 ειναι μαυρα σκοταδια. Γιατι να εχουν μονο οι πρωτοι 15 το φως της μερας;;;;
Οσο για την ελλειψη χαρτη στο road book μηπως θα μας δωσετε GPS;;;;
Μαλλον με μια ομαδικη αποχη θα στρωσετε. Το Λιβαδι δεν σας εγινε εσας μαθημα ετσι;;;;:evil:
Η θα περιμενεται την ελεημοσυνη του ισχυρου ανδρα;;
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Πήρε σβάρνα όλα τα θέματα και το αφισσοκολλάει ο el-emΠριν απο λίγο, ήρθε ένα φαξ απο την Α.Λ.Α. Το παραθέτω χωρίς σχόλια ....
*ΔΕΛΤΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Α.Λ.Α. ( 6 Μαίου, 20:28 )
Θέμα 1ο. Άφλεκτες Φόρμες
Στη σελίδα 14 άρθρο 8.1 εκ παρεδρομής αναφέρεται ότι 'οι οδηγοί και οι συνοδηγοί πρέπει να φορούν άφλεκτες φόρμες ποθ να συμφωνούν είτε με το πρότυπο της FIA 1986 είτε με το νεο πρότυπο της FIA 8856-2000'
Το ορθόν είναι : ΜΟΝΟΝ με το ΝΕΟ ΠΡΟΤΥΠΟ της FIA 8856-2000. Το πρότυπο της FIA 1986, έχει καταργηθεί από 1-1-2005. Επίσης υπενθυμίζουμε ότι στον τεχνικό έλεγχο θα ελεγχθούν και τα αναγνωρισμένα εσώρουχα, όπως το άρθρο 7.3 του Γενικού Κανονισμού 2005 της ΕΘΕΑ ορίζει.Θέμα 2ο. Παρατηρητής- Αγωνοδίκες
Παρατηρητής ΕΘΕΑ, ορίστηκε ο κ. Γ. Αργυρίου.
Πρόεδρος Αγωνοδικών ορίσθηκε ο κ. Γ. Μαυρουδής και Αγωνοδίκης ο κ. Ν. Πασσαλής.*Να ο σχεδιασμός της σούπερ ειδικής.
-
Εκκινηση στην μεση του πουθενα η του τιποτα. Γιατι κυριοι τηs A.Λ.Α. δεν ξεκιναμε απο την σκαλα ορωπου που ειναι και το εμπορικο κεντρο τηs περιοχης; Εκει στα fery ξερετε. Η απονομη στην πισινα μας μαρανε.
ΣΤΟ ROAD BOOK ΓΡΑΦΕΙ **ΠΑΡΑΛΙΑ ΩΡΩΠΟΥ **ΣΕ ΕΝΑ ΦΩΤΟΤΥΠΗΜΕΝΟ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΑΛΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΑΛΑ ΩΡΩΠΟΥ. ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΝΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ????
οσο για την πισίνα είδατε τι θέμα έγινε για τα...νεράκια....Νεράκια λοπόν?? Πάρτε μια πισίνα ολόκληρη
-
oi συμμετοχες ποτε θα βγουν στη φορα ?
-
Ο χρήστης acro έγραψε:
Πήρε σβάρνα όλα τα θέματα και το αφισσοκολλάει ο el-em
Πριν απο λίγο, ήρθε ένα φαξ απο την Α.Λ.Α. Το παραθέτω χωρίς σχόλια ....
*ΔΕΛΤΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Α.Λ.Α. ( 6 Μαίου, 20:28 )
Θέμα 1ο. Άφλεκτες Φόρμες
Στη σελίδα 14 άρθρο 8.1 εκ παρεδρομής αναφέρεται ότι 'οι οδηγοί και οι συνοδηγοί πρέπει να φορούν άφλεκτες φόρμες ποθ να συμφωνούν είτε με το πρότυπο της FIA 1986 είτε με το νεο πρότυπο της FIA 8856-2000'
Το ορθόν είναι : ΜΟΝΟΝ με το ΝΕΟ ΠΡΟΤΥΠΟ της FIA 8856-2000. Το πρότυπο της FIA 1986, έχει καταργηθεί από 1-1-2005. Επίσης υπενθυμίζουμε ότι στον τεχνικό έλεγχο θα ελεγχθούν και τα αναγνωρισμένα εσώρουχα, όπως το άρθρο 7.3 του Γενικού Κανονισμού 2005 της ΕΘΕΑ ορίζει.Θέμα 2ο. Παρατηρητής- Αγωνοδίκες
Παρατηρητής ΕΘΕΑ, ορίστηκε ο κ. Γ. Αργυρίου.
Πρόεδρος Αγωνοδικών ορίσθηκε ο κ. Γ. Μαυρουδής και Αγωνοδίκης ο κ. Ν. Πασσαλής.*Να ο σχεδιασμός της σούπερ ειδικής.
Ωχ, άρχισαν να ξυπνάνε!!!
Είσαι συμμετέχων και σου έστειλαν προσωπικά φαξ (αν ναι είναι σούπερ έστω και τώρα), ή το πήρες με άλλη ιδιότητα;
-
Ο πατέρας εξορία και το σπίτι ορφανό
Ζούμε μες στην τυραννία, στο σκοτάδι το πηχτό
κι εσύ λαέ βασανισμένε, μην ξεχνάς τον ΩρωπόΚλαίει κι η μάνα τώρα μόνη, κλαιν τα δέντρα, τα πουλιά
Στην πατρίδα μας νυχτώνει, ορφανή η αγκαλιά
κι εσύ λαέ βασανισμένε, μην ξεχνάς τον ΩρωπόΜες στα σύρματα κλεισμένοι, μα η καρδιά μας πάντα ορθή
Πάντα ο ίδιος όρκος μένει, λευτεριά και προκοπή
κι εσύ λαέ βασανισμένε, μην ξεχνάς τον ΩρωπόVENCEREMOS COMPANIEROS
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΛΩΡΑΚΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕ ΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ!
-
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΛΩΡΑΚΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕ ΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ!
roadrunner_gr, Θα τα χαλάσουμε!!!
Άσπρα γράμματα σε ροζ τετράγωνο;;Χαθήκαν τα ροζέ;;;
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
...Ωχ, άρχισαν να ξυπνάνε!!!Είσαι συμμετέχων και σου έστειλαν προσωπικά φαξ (αν ναι είναι σούπερ έστω και τώρα), ή το πήρες με άλλη ιδιότητα;
Ιδιότητα xwmatinou.
oi συμμετοχες ποτε θα βγουν στη φορα ?
Συμμετοχές, 82 πληρώματα δήλωσαν συμμετοχή.
Τελικά απο Ιταλία 13 πληρώματα. Γρουσούζικος αριθμός. -
Τελικά δεν πάμε καθόλου καλά!! Οι λέσχες κανουν αντιγραφή τα περσινά road book και τους κανονισμούς, οι συμμετοχές έχουν λήξει εδω και 3 μέρες και ακόμα να ανακοινωθούν, οι ειδικές υποτύθετε ήταν εφτασφραγιστο μυστικό, η σχεδίαση της υπερειδικής κυκλοφορούσε στο ιντερνετ εδω και 3 ημέρες και άλλα πολλά τραγελαφικά!!! ΣΟΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ακούςςςςςςςςς, ΕΘΕΑΑΑΑΑΑ ακουςςςςςς. Παλι καλά που δεν μας έχουν πάρει χαμπάρι οι Ιταλοί να γελάνε μαζί μας
ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ