-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
αποτι καταλαβαινω ο σκυλος δεν ειναι μονο δικος σου... το ιδιο προβλημα ειχαμε και μεις...μπαμπας υπερβολικα ανεκτικος και η χασκυ μας καβαλησε κανονικα! η εκπαιδευση εκανε κατι αλλα η μπαλα ειχε ηδη χαθει σε ορισμενα θεματα...το φαι του παντα μακρια απο σας και πρεπει να υπαρχει συγκεκριμενο
προγραμμα...Ναι ετσι εναι , αλλα δεν ειναι εκει το προβλημα .Μικρο ηταν πολυ αστειο και χαριτωμενο , δαγκωνε βεβαια , αλλα το θεωρησαμε παιχνιδι που θα σταματουσε μετα τους 6 μηνες , και εκει φαινεται την πατησα .
Ναι Μανο συμφωνω , γιατι το διεγραψες
Εκει τα καταφερνω καλυτερα -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Κοιτα να του μαθεις όσο ειναι καιρος,οτι ανηκει στην χαμηλή βαθμίδα του κοπαδιου,για να εχεις ενα σκυλι αψογοΝα το δενεις μερικες ώρες της ημερας,να το ταίζεις όποτε θελεις εσυ,και γενικα να του επιβάλεις τη δικη σου θεληση
Μην το αφηνεις να τρωει μαζι με εσας.Αυτο ειναι σημειο το οποίο το εκλαμβανει ως αναγνωριση της αξίας του.
Οταν τελειωσετε το γευμα σας,βαλτε του να φαει.Και μαλιστα καπου πιό εκει απο την κουζινα.
Πρεπει να αποδεχτει την κατωτερότητά του,και οτι ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ θα σε υπηρετει.
Δεν ειναι ανθρωποι,δεν ειναι μωρα,δεν ειναι γκομενες
ΕΙΝΑΙ ΣΚΥΛΟΙ,και θα ειναι στην υπηρεσία μας.
Αυτά ισχύουν μήπως και για τις γυναίκες;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Κοιτα να του μαθεις όσο ειναι καιρος,οτι ανηκει στην χαμηλή βαθμίδα του κοπαδιου,για να εχεις ενα σκυλι αψογο
Να το δενεις μερικες ώρες της ημερας,να το ταίζεις όποτε θελεις εσυ,και γενικα να του επιβάλεις τη δικη σου θεληση
Μην το αφηνεις να τρωει μαζι με εσας.Αυτο ειναι σημειο το οποίο το εκλαμβανει ως αναγνωριση της αξίας του.
Οταν τελειωσετε το γευμα σας,βαλτε του να φαει.Και μαλιστα καπου πιό εκει απο την κουζινα.
Πρεπει να αποδεχτει την κατωτερότητά του,και οτι ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ θα σε υπηρετει.
Δεν ειναι ανθρωποι,δεν ειναι μωρα,δεν ειναι γκομενες
ΕΙΝΑΙ ΣΚΥΛΟΙ,και θα ειναι στην υπηρεσία μας.
Αυτά ισχύουν μήπως και για τις γυναίκες;
Τον φερνεις σε δυσκολη θεση , δεν προκειται να σου απαντησει καταφατικα , θα αρχισει την διπλωματια
-
Να απαντήσω εγω καταφατικά;
-
Ι>Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Να απαντήσω εγω καταφατικά;
Τις συνεπειες τις σκεφτηκες . Ειπαμε να στριμωξουμε τον Hunter που μας το παιζει σκληρος
-
Γυναίκες.......γυναίκες;
Θυμάμαι οτι ήτανε μαλακες και μυρίζανε όμορφα.Αλλα,δεν μπορω να θυμηθω τι τις καναμε.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Γυναίκες.......γυναίκες;Θυμάμαι οτι ήτανε μαλακες και μυρίζανε όμορφα.Αλλα,δεν μπορω να θυμηθω τι τις καναμε.
Δεν το εμαθες οταν επρεπε , αστο καλυτερα μην το παθεις σαν τον γερο που πηγε να μαθει πατινι .
-
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... 070#970070
Χαρίζεται γατάκι 40 ημερών!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Γυναίκες.......γυναίκες;Θυμάμαι οτι ήτανε μαλακες και μυρίζανε όμορφα.Αλλα,δεν μπορω να θυμηθω τι τις καναμε.
Παλιοκλέφτη,,,,Ατακα απο Ισοβιτη ειναι αυτό...βρες κατι δικο σου για να ξεφυγεις!
-
Σκύλε,εισαι σκέτη γατα.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Σκύλε,εισαι σκέτη γατα.Ναι ο Καστράτος (Μιας και πιάσαμε τον Αρκά).
-
Η Λουκριτία ποια είναι τότε;
-
Για λουκριτια δεν ξερω....ο Ταζιος ειναι η γρια που εχει τα 2 γατια!
-
Πάντως, για την σκυλίτσα, την επόμενη φορά που θα σε δαγκώσει, ή τίποτα, ή τέτοια μπουνιά ανάμεσα στα μάτια που δεν θα το ξανασκεφτεί ΠΟΤΕ.
Κρίμα που σε φέρνει σε αυτή την δύσκολη θέση, αλλα αν το αφήσεις, θα σε φέρει σε ακόμη πιό δύσκολη αργότερα. -
Τώρα τα διάβασα περί δαγκώματος και σου προτείνω σε κάθε δάγκωμα ,να το πίανεις ,του φωνάζεις 'Μη' 'ΟΧΙ' ,με το δάχτυλο παρατεταμένο μπροστά από την μουσούδα του και ή πάνω από την μουσούδα του και να το πιάσεις από το λουρί του και να το κατευθύνεις στο σημείο τιμωρίας του...(όπου αυτό μπορεί να είναι η βεράντα δεμένο για 20 λεπτά...ή κλειδωμένο κάπου και να μην βλέπει κανένα και να μη μπορεί να κάνει καμία ζημιά ή στο σπιτάκι του (εγώ τέτοιο έχω) )...και το σημείο τιμωρίας καλό θα είναι,να είναι σε τέτοιο σημείο ώστε να μην έχει οπτική επαφή μαζί σας.
Πάντως ακόμα και τώρα έχετε την δυνατότητα να το ηρεμήσετε....αλλά θέλει υπομονή και κοινή στάση...
Οχι ο ένας να το μαλώνει και ο άλλος να του κάνει μετά από 2 λεπτά χαδάκια ....^Το παραπάνω μου τα ο εκτροφέας μας...και με την δικιά μου σκυλίτσα,έχω το εξής πρόβλημα...
Αρχίζει και πειράζει κάτι( πια δεν πειράζει τίποτα) ,με το που ακούει να με φωνάζουν ,τσουπ σταματάει...Γιατί αυτό?
Γιατί της πήρα τον αέρα απ'την αρχή...έφαγε και μια 2 ελαφριές ,την τιμώρησα στο σπιτάκι της κλειδωμένη για κανά 20λέπτο...και με σέβετε και ξέρει ο σκύλος ότι μ'εμένα δεν έχει αστεία..Σίγουρα όμως ετοιμάζετε να ορμήσει και δεν είναι γάβγισμα παιχνιδιού...?
Θα σου πώ κάτι κουφό ,αλλά παίζει να έχει αναπτύξει με την γυναίκα σου ,αγάπη σαν παιδί της κάτι τέτοιο...και να προσπαθεί να την προστατεύσει ...
Ξέρω θα σου φανεί αστείο έως γελοίο...αλλά ισχύει κάτι τέτοιο.. να σε θεωρεί σαν απειλή.Sorry για το μακροσκελές post..
-
Ο χρήστης dino έγραψε:
Πάντως, για την σκυλίτσα, την επόμενη φορά που θα σε δαγκώσει, ή τίποτα, ή τέτοια μπουνιά ανάμεσα στα μάτια που δεν θα το ξανασκεφτεί ΠΟΤΕ.
Κρίμα που σε φέρνει σε αυτή την δύσκολη θέση, αλλα αν το αφήσεις, θα σε φέρει σε ακόμη πιό δύσκολη αργότερα.Δεν θελω να το σκοτωσω , να το ηρεμησουμε προσπαθουμε και να καταλαβουμε τι φταιει , για την αλλαγη στην συμπεριφορα του .
Σιγουρα η συγκεκριμενη ρατσα , και ο κτηνιατρος συμφωνει και μας ειχε ενημερωσει , δεν βγαζει σκυλια με καλο χαρακτηρα , αλλα αυτο το παρακανε η εμεις το παραχαιδεψαμε .Παντως τον κακο του χαρακτηρα τον βγαζει οταν ειμαστε στην εξοχη κυριως και αυτο θελει ψαξιμο .Καινουργιοι θορυβοι , αγνωστα ζωα που ειδε για πρωτη φορα , μεγαλυτερη ελευθερια λογω χωρου , ταξιδια , μπανιο στην θαλασσα , ολα παιζουν , αλλα σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να ξεχναει ποιος ειναι ο αρχηγος γιατι αυτο ειναι το ζητουμενο -
Ο χρήστης Type-Racing έγραψε:
Τώρα τα διάβασα περί δαγκώματος και σου προτείνω σε κάθε δάγκωμα ,να το πίανεις ,του φωνάζεις 'Μη' 'ΟΧΙ' ,με το δάχτυλο παρατεταμένο μπροστά από την μουσούδα του και ή πάνω από την μουσούδα του και να το πιάσεις από το λουρί του και να το κατευθύνεις στο σημείο τιμωρίας του...(όπου αυτό μπορεί να είναι η βεράντα δεμένο για 20 λεπτά...ή κλειδωμένο κάπου και να μην βλέπει κανένα και να μη μπορεί να κάνει καμία ζημιά ή στο σπιτάκι του (εγώ τέτοιο έχω) )...και το σημείο τιμωρίας καλό θα είναι,να είναι σε τέτοιο σημείο ώστε να μην έχει οπτική επαφή μαζί σας.
Πάντως ακόμα και τώρα έχετε την δυνατότητα να το ηρεμήσετε....αλλά θέλει υπομονή και κοινή στάση...
Οχι ο ένας να το μαλώνει και ο άλλος να του κάνει μετά από 2 λεπτά χαδάκια ....^Το παραπάνω μου τα ο εκτροφέας μας...και με την δικιά μου σκυλίτσα,έχω το εξής πρόβλημα...
Αρχίζει και πειράζει κάτι( πια δεν πειράζει τίποτα) ,με το που ακούει να με φωνάζουν ,τσουπ σταματάει...Γιατί αυτό?
Γιατί της πήρα τον αέρα απ'την αρχή...έφαγε και μια 2 ελαφριές ,την τιμώρησα στο σπιτάκι της κλειδωμένη για κανά 20λέπτο...και με σέβετε και ξέρει ο σκύλος ότι μ'εμένα δεν έχει αστεία..Σίγουρα όμως ετοιμάζετε να ορμήσει και δεν είναι γάβγισμα παιχνιδιού...?
Θα σου πώ κάτι κουφό ,αλλά παίζει να έχει αναπτύξει με την γυναίκα σου ,αγάπη σαν παιδί της κάτι τέτοιο...και να προσπαθεί να την προστατεύσει ...
Ξέρω θα σου φανεί αστείο έως γελοίο...αλλά ισχύει κάτι τέτοιο.. να σε θεωρεί σαν απειλή.Sorry για το μακροσκελές post..
Δεν ειναι καθολου κουφο , αλλα εμενα το μυαλο μου παει πιο μακρια , μηπως σκοπιμα το στρεφει εναντιον μου για να με ξεφορτωθει.
Εινα πολυ υπουλα πλασματα οι γυναικες -
Δεν είπαμε να την σκοτώσεις, απλά να καταλάβει και να μην αμφισβητεί.
Μπορείς να δοκιμάσεις και το εξής.
Να της βάζεις φαγητό 1 φορά την ημέρα και συγκεκριμένη ώρα. Σε μισή ώρα το παίρνεις. Αν πας να το πάρεις και σε δαγκώσει, είσαι σε δύσκολη θέση, και σε δυσάρεστο μονόδρομο.
Να μην το ξανασκεφτεί. Και να μην της περάσει απο το μυαλό καν να σου κρατήσει πισινή. Είναι και γυναίκα..... το νού σου. -
Eπίσης μπορείς να της πιάσεις το στόμα κλειστό, με προσοχή να μην της κλείνεις και τη μύτη, και να την κρατήσεις με το μάγουλο κάτω για κανά 2-3 λεπτο. Αυτή θα χτυπιέται και θα κλαίει αλλά μην φοβάσαι δεν πονάει καθόλου. Θα της δείξεις όμως ποιος είναι το αφεντικό.
Για εξάσκηση μπορείς να αρχίσεις απο την γυναίκα
-
Θα σας ακουσω , αλλα αν χασω γυναικα και σκυλι , θα απαιτησω να μου βρειτε γυναικα μετα
Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε?