-
-
Ναι λαθος εκανα...
-
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Yπαρχει τετοιο Akita? Το βρηκα σε ενα site. Υπαρχουν και ακιτα με κοντο τριχωμα ή απλα αυτο το εχουν κουρεψει?To καλύτερο που έχεις να κάνεις σε τέτοιες περιπτώσεις είναι να κοιτάς το πρότυπο της φυλής για να δεις εάν και τι αποκλίσεις επιτρέπει.
Εμένα δε μου φαίνεται Ακίτα αυτό το πράμα. Μια χαρά ζωντανό είναι αλλά δεν το κόβω για ΑκίταΠαντως το Ακιτα δεν ειανι και τοσο 'αθωα' φυλη..μιας και στην Ιαπωνια ηταν και σκυλος κυνομαχιων..και εχει και αρκετα κυριαρχικο χαρακτηρα..(ειχα μιλησει με ενα ιδιοκτητη παλιοτερα και του ειχε βγαλει το λαδι οταν ηταν μικρο...)
Ήταν κάποτε, τα τωρινά δεν έχουν καμια σχέση όπως δεν έχουν και παρα πολλές φυλές σχέση με το παρελθόν τους
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Για το δευτερο κομματι ,ακομα θυμαμαι οταν πεθανε η Ηρα στα χερια μας απο καρδια....Εκει που την θαψαμε δεν εχω παει και δεν μπορω να παω κατι με κραταει ,μεγαλωσαμε μαζι και αν και δεν θελω να συζητανε μπροστα μου γι'αυτην ,ειναι παντα στο μυαλο μου ....
Ρε συ, χωρις πλακα, δεν σε απασχολει το οτι δεν μπορεις να το ξεπερασεις? Δλδ αν χαθει καποιος ανθρωπος? Επειδεη ειμαι στην ιδια φαση το λεω...! Η αδερφη του που μας εμεινε την λεμε ΗΡΑ!
Εμενα δεν ειναι και προσφατο( 3/03),αλλα δεν μπορω να παω γιατι θα στεναχωρηθω,και δεν μπορω και θα αισθανομαι χαλια(1 εφτασα πολυ κοντα και αισθανθηκα χαλια ).. και θελω να θυμαμαι μονο της καλες μας στιγμες (μονο τετοιες ειχαμε)...
Το οτι δεν παω η δεν θελω ν'ακουω δεν παει να πει ομως οτι δεν την σκεφτομαι, την σκεφτομαι και μαλιστα πολυ συχνα.
Με τον καιρο θα το ξεπερασω (ισως και οχι) μονος μου,
Οσο για τον ανθρωπο το ιδιο εγινε και με τον παππου μου οταν χαθηκε ,μονος μου μπορεσα και το ξεπερασα καποια στιγμη...Η γνωμη μου ειναι οτι τετοιες καταστασεις θελουνε χρονο πολυ χρονο ,οταν δε εχεις μεγαλωσει μαζι του ,τοτε καταλαβαινεις οτι χρειαζετε πολυς παραπανω χρονος....
-
Ευτυχής κάτοχος ενος King Charles Spaniel
-
Ο χρήστης DimitriS60 έγραψε:
Ευτυχής κάτοχος ενος King Charles SpanielΑνεβασε και καμια φωτογραφια ....
-
μη παιρνεις ακιτα, μαλαμουτ, χασκυ κτλ κτλ αν δε θες να ασχοληθεις..ειναι στραβοξυλα τρελα, θελουν να τα εχεις απο κοντα και δεν ειναι υπακουα οπως τα υπολοιπα σκυλια..
αυτο για αλλους ειναι καλο και για αλλους οχι..
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Επισης ενα αλλο θεμα που με απασχολει ειναι ο τροπος αποκτησης του σκυλου.Να παω σε pet shop ή να κοιταξω στις αγγελιες? Π.χ ενα Ντοπερμαν στο pet shop να κοστιζει 800 ευρο ενω στις αγγελιες μπορει να κοστιζει 300 ευρο.
Βεβαια στο pet shop εχεις την εγγυηση οτι το σκυλι ειναι καθαροαιμο κ.τ.λKαι στην αγγελία το ίδιο ( ίσως και περισσότερο ) αν το σκυλί ειναι ράτσας και από καλούς γονείς μπλα μπλα ο ιδιοκτήτητης θα φροντίσει να σου δείξει τα pedigree τους
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Έχουν και τα pug ζάρες; Εγώ νόμιζα μόνο τα Σαρ Πέι.Τα pug εχουν σαφως λιγοτερες ζαρες απο σαρ πει.
Εχουν λιγο ζαρα στο μετωπο αλλα η χαρακτηριστικη ειναι αυτη πανω απ τη μυτη!! -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Επισης ενα αλλο θεμα που με απασχολει ειναι ο τροπος αποκτησης του σκυλου.Να παω σε pet shop ή να κοιταξω στις αγγελιες? Π.χ ενα Ντοπερμαν στο pet shop να κοστιζει 800 ευρο ενω στις αγγελιες μπορει να κοστιζει 300 ευρο.
Βεβαια στο pet shop εχεις την εγγυηση οτι το σκυλι ειναι καθαροαιμο κ.τ.λKαι στην αγγελία το ίδιο ( ίσως και περισσότερο ) αν το σκυλί ειναι ράτσας και από καλούς γονείς μπλα μπλα ο ιδιοκτήτητης θα φροντίσει να σου δείξει τα pedigree τους
Για μενα το ιδανικο θα ηταν να πας σε καποιον εκτροφεα,αλλα κοστιζει περισσοτερο..Ή να παρεις ενα αδεσποτο αν δεν σε ενδιαφερει η ρατσα!
-
Ο χρήστης pinky έγραψε:
.Ή να παρεις ενα αδεσποτο αν δεν σε ενδιαφερει η ρατσα!Τα οποία αδεσποτα,ισως να αποτελούνε τα πιό ευγενικα όλων των σκυλιών (και μαλλον και τα υγιέστερα)
-
Για να μην αφήνουμε 'υπόλοιπα' περιμένουμε απάντηση από 'kantoniou' και ** 'red'** εάν και πού κατέληξαν
-
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
.Ή να παρεις ενα αδεσποτο αν δεν σε ενδιαφερει η ρατσα!
Τα οποία αδεσποτα,ισως να αποτελούνε τα πιό ευγενικα όλων των σκυλιών (και μαλλον και τα υγιέστερα)
Χρόνια σκυλο-μανα, θα σου πω οτι τουλαχιστον εμένα, οτι αδέσποτο περιεθαλψα στο παρελθον ήταν κλάσης ανώτερο σε εξυπνάδα απο τα καθαρόαιμα που ειχα σπιτι απο μωρά! Το 'πεζοδρόμιο' μπορεί να μην τα έχει κάνει 'ρομποτ-κατσε-σηκω' αλλά το μυαλό τους είναι ξυράφι!
-
-
Μύριζε το κινητό και τον τράβηξα!
Γενικά πάντως είναι μεγάλο ψώνιο ο κόπρος! Ποζάρει κανονικά!
-
πολυ καλη φωτο..
-
-
ουτε η χασκυ μου δε τα κανει αυτα..
αλλα ριχνει ολο το νερο απεξω και παει και πεφτει πανω...
Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε?