-
Ο χρήστης irou37 έγραψε:
Τέλος καλό, όλα καλά για τον αδέσποτο σκύλο που κακοποιήθηκε άγρια από αγνώστους στη Σκάλα Καλλονής της Μυτιλήνης.Ο Προμηθέας, όπως τον «βάφτισαν» οι άνθρωποι του καταφυγίου ζώων «Κιβωτός» που τον περιέθαλψαν, βρέθηκε πριν από μερικές ημέρες σε άθλια κατάσταση, καθώς τον είχαν περιλούσει με υδροχλωρικό οξύ.
Δεν είναι ούτε ενός έτους και έχει δηλητηριαστεί 2 φορές, έχει χτυπηθεί από αυτοκίνητο, αλλά και από τους κατοίκους της περιοχής.
Τελικά, ένας ομογενής μας πληροφορήθηκε από τα ΜΜΕ τα βάσανα του Προμηθέα. Στην αρχή σοκαρίστηκε από την πρωτοφανή κακοποίηση του άτυχου σκύλου και στη συνέχεια αποφάσισε να τον πάρει μαζί του στο εξωτερικό, για να τον θεραπεύσει και να τον κρατήσει για πάντα κοντά του.
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΖΩΟ ???????????????????
θέλει ερώτημα το όρθιο δίποδο Ο ΜΕΓΑΛΟΣ
ας μη προσβάλουμε τα ζώα κάνοντας την ερώτηση ποιος είναι το ζώο
κανένα ζώο δεν έχει κάνει κάτι τέτοιο σε άλλο ζώο
παρά μόνο το ζώον ο άνθρωπος. -
Oxi ο άνθρωπος, ο Κτηνάνθρωπος
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Oxi ο άνθρωπος, ο Κτηνάνθρωποςδικιο έχετε !
-
.....αλλά και από τους κατοίκους της περιοχής.
Τελικά, ένας ομογενής μας πληροφορήθηκε από τα ΜΜΕ τα βάσανα του Προμηθέα. Στην αρχή σοκαρίστηκε από την πρωτοφανή κακοποίηση του άτυχου σκύλου και στη συνέχεια αποφάσισε να τον πάρει μαζί του στο εξωτερικό, για να τον θεραπεύσει και να τον κρατήσει για πάντα κοντά του.
Aμα θα πω ότι ο μέσος έλληνας είναι επιπέδου @#$%^#$# αλλά κυκλοφορεί με γραβάτα θα είμαι υπερβολικός εε?
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
.....αλλά και από τους κατοίκους της περιοχής.
Aμα θα πω ότι ο μέσος έλληνας είναι επιπέδου @#$%^#$# αλλά κυκλοφορεί με γραβάτα θα είμαι υπερβολικός εε?
ειδα την φωτογραφία του ζωντανου,του έχουν κάψει το προσωπο και το αυτί , με υδροχλορικό οξύ!!
επρεπε να μην είχε καταργηθεί η θανατική ποινή.......
ειναι απαίσιοι ! -
Ο χρήστης irou37 έγραψε:
ειδα την φωτογραφία του ζωντανου,του έχουν κάψει το προσωπο και το αυτί , με υδροχλορικό οξύ!!Aπό αυτό και μόνο καταλαβαίνεις φίλε μου πως συμπεριφέρονται αυτοί οι άνθρωποι στην καθημερινότητα.....
επρεπε να μην είχε καταργηθεί η θανατική ποινή.......
ειναι απαίσιοι !Στην αρχαία ελλάδα φαντάζομαι ξέρεις τι πάθαινε όποιος σκότωνε δελφίνι .......
-
Kατι τετοιο ειχε γινει πριν μηνες στην Αιγινα
Νταξ δεν εχεις να πεις πολλα σε κατι τετοια σκηνικα, απλα λες μακαρι να μην πετυχω ποτε κανεναν τετοιο γιατι θα δυσκολευτουν πολυ να τον παρουν απο τα χερια μου.
-
ΚΑΙ ΞΕΡΕΙς, ΚΑΤΙ?
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ !ΑΝ ,κάποιος έπρεπε να τους φέρεται , με τέτοιον τρόπο, ΘΑ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ, ΠΟΥ ΈΧΩ ΧΑΛΑΣΕΙ ΌΛΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ,**εξ αιτίας, των ζώων **και των ΖΩΩΝ ! * εδω βαζεις , ότι θέλεις.)
-
αν ξέρατε φίλοι μου τι κάνουν στα σκυλιά στο πανέμορφο νησί της αφροδιτης στην μήλο θα κάνατε φόνο, και είχε και το θράσος ο συγκεκριμένος τσοπάνος να μου ζητήσει να του δώσω τον Έκτορα.
ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα εκτός άπω την πείνα, η θα τον κρέμαγε η θα του κοπάναγε το κεφάλι κάτω η θα τον πέταγε απο τον γκρεμοί όπως κάνει με τα δικά του -
Eγώ παρακαλώ να μην δω κανέναν τέτοιο.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Eγώ παρακαλώ να μην δω κανέναν τέτοιο.φίλε drdino αυτοί οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν τίποτα, θεωρούν τα σκυλιά εργαλεία της δουλειά τους και στη πρώτη στραβή του σκύλου η μοίρα του είναι μια
-
τι άλλο κάνουν οι πανέξυπνοι κάτοικοι της μήλου.
έχετε ακούσει για την οχιά της μήλου την λαμπετινα εντάξει είναι ένα επικίνδυνο φίδι (θάνατος δεν έχει αναφερθεί) ε δεν πας σαν αρχι με γυμνά χέρια να κάνεις διάφορες αγροτικές δουλειές.
ε όπου την δούνε την λιώνουν,το αποτέλεσμα χουμε πήξη στα ποντίκια,κατά τα άλλα κινδυνεύουμε από τα φίδια. -
Νταξ δεν χαρηκα για αυτο που ειπες με το φιδι, αλλα να σου πω ειναι καποια πλασματα που δεν τα μπορω. Φιδι αραχνη και κατσαριδα...νταξ δεν γουσταρω μια.
Μηλο γουσταρω πολυ ρε γμτ, εχω πει 2 φορες και εχω περασει τελεια...και ανετα ξαναπηγαινα
-
O Ριρίκος μου νευριασμένος!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Νταξ δεν χαρηκα για αυτο που ειπες με το φιδι, αλλα να σου πω ειναι καποια πλασματα που δεν τα μπορω. Φιδι αραχνη και κατσαριδα...νταξ δεν γουσταρω μια.Μηλο γουσταρω πολυ ρε γμτ, εχω πει 2 φορες και εχω περασει τελεια...και ανετα ξαναπηγαινα
φίλε μου και εγώ δεν το πάω αλλά δεν τα σκοτώνω,(τα φιδια ) βρίσκω πολλά μέσα στο χωράφι τα μαζεύω με προσοχή και τα απομακρύνω,και μη ξεχνάς ήταν ποιο μπροστά από εμάς στη γη.
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
O Ριρίκος μου νευριασμένος!την τεταρτη εχω ραντεβου της μπαρμπης μου (περσιας τσιντσιλα)φιλε πατρινε, μετα θα της βγαλω φωτο και τοτε θα τα πουμε
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
O Ριρίκος μου νευριασμένος!Τι έπαθε ο κακάσχημος ο @ρχίδας και τα πήρε στην κράνα?
-
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
O Ριρίκος μου νευριασμένος!
Τι έπαθε ο κακάσχημος ο @ρχίδας και τα πήρε στην κράνα?
αν ψάχνει για νύφη μη κοιτάζει τις δικές μου,εγώ θέλω γαμπρό με περγαμηνές
-
Ο χρήστης irou37 έγραψε:
Ο Προμηθέας, όπως τον «βάφτισαν» οι άνθρωποι του καταφυγίου ζώων «Κιβωτός» που τον περιέθαλψαν, βρέθηκε πριν από μερικές ημέρες σε άθλια κατάσταση, καθώς τον είχαν περιλούσει με υδροχλωρικό οξύ.
Mια παρόμοια περίπτωση έχω κι εγώ. Βρήκα τον Ορφέα σε ένα pet shop μόλις είχε τελειώσει την θεραπεία του απο την εταιρεία προστασίας των ζώων , απο παρόμοιο κάψιμο με οξύ στην πλάτη του απο κάποιο υποκείμενο. (φαίνεται στην δεύτερη φωτό)
Απο την πρωτη ματιά τον κατάλαβα ότι είναι μαλακοπίτουρας (δείτε πώς τσιμπάει νομίζοντας ότι είναι γάτα που κάνει νιαου νιαου το χαρτί) , αλλά συμπαθητικός και τον υιοθέτησα για φύλακα . Το φαγητό του το βγάζει με το παραπάνω (μόνο και μονο απο την εμφάνιση). Πρόσφατα απέκτησε και υιοθετημένη υποχρεωτικά κόρη (ένα μωρό ποιμενικό βελγικό) που ήδη του έχει βγάλει την ψυχή ,μια και η Ντόρα το ντόπερμαν που είχε παρέα μας την έκανε απο καλαζάρ.
Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε?