-
είσαι λίγο πιο χαζός απο το Kid ή μου φαίνεται;;
-
Αυτο που λες δεν γινεται....ειναι σα να λες οτι καποιος ειναι πιο ομορφος απο εμενα....!
-
τελικά εισαι...
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
ΥΓ. Την μαπα μου την εσβησα, μην διαβαζει κανενας που δουλευει σε πρακτοριο μοντελων και μου ζηταει να κανω τπτ φωτογραφησεις
θα ελεγα να την αφησεις οπως ειναι ως αποδεικτικο στοιχειο στον γιαννησπολο οτι δεν εισαι χοντρος
-
-
Dogo Argentino και ψαχνω υποψηφιο θυληκο για ζευγαρωμα στο εγγυς μελλον !
-
Ο χρήστης Blacktan έγραψε:
Dogo Argentino και ψαχνω υποψηφιο θυληκο για ζευγαρωμα στο εγγυς μελλον !γιατι θελεις να ζευγαρωσεις το σκυλι σου;
το ζευγαρωμα ειναι δουλεια των εκτροφεων και οχι δικη μας χαρη -
-
-
-
-
Πεινάνε τα καημένα τα ζωντανά...
-
2πουλιά, 3 χελώνες, 4 φίδια, 5 γαΐδούρια,αυτά ΟΛΑ μέσα στο ΣΠΙΤΙ φυσικά
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Πεινάνε τα καημένα τα ζωντανά...Eχεις κεφια ρε φουστη
Δεν σου λεω τπτ παντως γιατι ο θανιξ με ειπε γραμωμενο
ΥΓ. το ρολοι μοθ στο αριστερο χερι δεν το βλεπεις by the way?
-
-
Ο χρήστης Blacktan έγραψε:
Dogo Argentino και ψαχνω υποψηφιο θυληκο για ζευγαρωμα στο εγγυς μελλον !Από Ελλάδα το πήρες το Dogo φίλε μου?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Δεν σου λεω τπτ παντως γιατι ο θανιξ με ειπε γραμωμενοΑλλο ήθελε να σε πει αλλά τα'μπλεξε στο πληκτρολόγιο.
-
Σπύρο, που πήγε εκείνος ο χαριτωμένος σκυλάκος ρε;
-
Σήμερα πέταξε για τον ουρανό, το καναρινάκι της φίλης μου που είχα στο σπίτι μου, όσο εκείνη λείπει στο εξωτερικό.
Το όνομα του, Παππούλης, μιας και ήταν ήδη 14 χρονών. (ναι υπερβολικά πολλά για καναρίνι).Κρίμα…
Ναι μεν ένα ταπεινό καναρινάκι, μα όταν το έχεις τόσα χρόνια, λογικά είναι μέλος της οικογένειας. -
Το τελευταίο τρεντ είναι τα σκιουράκια στην παρέα μου είναι τα σκιουράκια. Την αρχή έκανε η κοπελιά μου, αγόρασε ένα ζευγάρι και ακολούθησα και γω. Τρελαίνονται για ανάλατα ξηροκάρπια και φρούτα, είναι παιχνιδιάρικα αν σε συνηθίσουν και είναι απίστευτο το πού σκαρφαλώνουν αν τα αφήσεις σε ένα δωμάτιο που μπορείς να τα ελέγξεις.
Το να τα βάλεις ξανά μέσα στο κλουβί είναι θέμα παιδείας. Τα δελεάζεις με ένα φυστίκι και απλά ακολουθούν το χέρι σου.
Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε?