-
Αφήνει το φίδι να τον πιάσει, κουλουριάζεται, και το σκοτώνει με τα αγκάθια!
-
Τα αρπακτικα δεν βασίζονται μονο στην ταχυτητά τους.Υπάρχουν και αλλοι τρόποι κυνηγιού,όπως η ενεδρα π.χ,τις οποίες ενας κυνηγος εξελιγμενος απο τη φυση μπορει να χρησιμοποιει
Φυσικα ο σκαντζόχοιρος δεν ειναι και τοσο αργο ζωο ώστε να το συγκρινουμε με μια χελώνα,ή τοσο ώστε να μην μπορει να φτασει ενα φιδι τρεχοντας -
Aπό όσο έχω δει με τον δικό μου (:lol:) σκαντζόχοιρο, είναι αρκετά γρήγορος όταν τρέχει.
-
Απο τοτε που γεννηθηκε ηταν η πιο αδυνατη,η πιο κακεχτικη .Παντα γκρινιαζε,δεν ετρωγε μαζι με τα αδελφακια της,ηθελε μονη της.Ηταν η πιο 'ασχημη',χασκυ με μαυρα ματια γινεται?Παρουσιασε ενα προβλημα στα δοντια ,χρειαστηκαν δυο εγχειρίσεις για να βγουν τα δοντια που εκαναν την ζημια.Παλι ομως επιδεινώθηκε η κατασταση της αλλα την τριτη ναρκωση δεν την αντεξε η καρδουλα της και εφυγε. Γεια σου ψυχουλα μου
-
Κρίμα Βασίλη...
-
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Απο τοτε που γεννηθηκε ηταν η πιο αδυνατη,η πιο κακεχτικη .Παντα γκρινιαζε,δεν ετρωγε μαζι με τα αδελφακια της,ηθελε μονη της.Ηταν η πιο 'ασχημη',χασκυ με μαυρα ματια γινεται?Παρουσιασε ενα προβλημα στα δοντια ,χρειαστηκαν δυο εγχειρίσεις για να βγουν τα δοντια που εκαναν την ζημια.Παλι ομως επιδεινώθηκε η κατασταση της αλλα την τριτη ναρκωση δεν την αντεξε η καρδουλα της και εφυγε. Γεια σου ψυχουλα μουλυπαμαι πολυ...και η δικια μας η χασκυ εχει φαει γερες ναρκωσεις και δεν ηταν καθολου καλο θεαμα... πολυ κριμα!
ολοι οι χασκυ ειναι περιεργοι τελικα...
-
Κριμα ρε φιλε....
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Απο τοτε που γεννηθηκε ηταν η πιο αδυνατη,η πιο κακεχτικη .Παντα γκρινιαζε,δεν ετρωγε μαζι με τα αδελφακια της,ηθελε μονη της.Ηταν η πιο 'ασχημη',χασκυ με μαυρα ματια γινεται?Παρουσιασε ενα προβλημα στα δοντια ,χρειαστηκαν δυο εγχειρίσεις για να βγουν τα δοντια που εκαναν την ζημια.Παλι ομως επιδεινώθηκε η κατασταση της αλλα την τριτη ναρκωση δεν την αντεξε η καρδουλα της και εφυγε. Γεια σου ψυχουλα μου
λυπαμαι πολυ...και η δικια μας η χασκυ εχει φαει γερες ναρκωσεις και δεν ηταν καθολου καλο θεαμα... πολυ κριμα!
Ηταν η τριτη ναρκωση που 'ετρωγε'.Ελαφρυα ναρκωση ομως γιατι ηταν πεντε λεπτα δουλεια η αφαιρεση δυο δοντιων και ραμματα μετα.Ηταν ομως πολυ ταλαιπωρημενη και η καρδια της δεν αντεξε.
Το κακο ειναι οτι εχω και την μαμα τους που πρεπει να παει στον γιατρο για να της αφαιρεσει ενα ογκο απο το στηθος. Στο σπιτι υπαρχει μια παγωμαρα,τα αλλα σκυλακια ειναι πολυ ησυχα σαν να εχουν καταλαβει τι εχει συμβει. -
Κριμα ρε Μπίλη.
Εκ διαμετρου αντιθετη περιπτωση ήτανε η Ροτβαιλερίνα της πρωην μου,η οποία αφου δαγκωσε ασχημα πέντε εξι ανθρωπους (οχι μαζεμενους,διαδοχικα) δαγκωσε εν'τελει και την αφεντικίνα της (της το΄λεγα για χρονια ολόκληρα,οτι αφεντικο στο σπίτι ήτανε η σκυλα και οτι μια των ημερων θα την πλήρωνε τη νυφη και η 'δικια μου')
Πάντα πήγαινα στο σπίτι της με δεκάποντο σουγια 'μονοχειρο' γιατι την περιμενα και τη σειρα μου.Η σκυλα ζυγιζε 90 κιλά.Οταν λοιπών εστειλε την αφεντικίνα της στο νοσοκομειο,αποφασιστηκε οτι πλέον θα γινότανε ευθανασια
ΤΡΕΙΣ ΔΟΣΕΙΣ της εκανε ο κτηνίατρος,και υποθετικά η κάθε δοση ειναι πολλαπλάσια της απαιτούμενης για το καθε ζωο,για να ειναι τα πραγματα σιγουρα και ανώδυναΟ γιατρος επαθε την πλάκα του (και όλοι εμεις το ίδιο)
'Κακο σκυλι,ψωφο δεν εχει'.
(βεβαια υπάρχει κι'άλλη μια παροιμία που λέει οτι 'η κακια η σκυλα φυλάει το κοπάδι',και αυτη σωστη)
-
Κριμα Βασιλη... Οπως κι εγω με τη δικια μου μποξερινα που εφυγε το Μαιο πρεπει να κρατησεις τις καλες στιγμες..
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
......................Κρίμα βρε Βασίλη.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Εκ διαμετρου αντιθετη περιπτωση ήτανε η Ροτβαιλερίνα .................
Ροτβάιλερ
-
Καλα ρε απιστευτε....συμπαθεις κατι που δεν ειναι κιτρινιαρικο με σχιστα ματια?
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
λυπαμαι πολυ...και η δικια μας η χασκυ εχει φαει γερες ναρκωσεις και δεν ηταν καθολου καλο θεαμα... πολυ κριμα!
Ηταν η τριτη ναρκωση που 'ετρωγε'.Ελαφρυα ναρκωση ομως γιατι ηταν πεντε λεπτα δουλεια η αφαιρεση δυο δοντιων και ραμματα μετα.Ηταν ομως πολυ ταλαιπωρημενη και η καρδια της δεν αντεξε.
Το κακο ειναι οτι εχω και την μαμα τους που πρεπει να παει στον γιατρο για να της αφαιρεσει ενα ογκο απο το στηθος. Στο σπιτι υπαρχει μια παγωμαρα,τα αλλα σκυλακια ειναι πολυ ησυχα σαν να εχουν καταλαβει τι εχει συμβει.αστα αστα...και μας εφαγε 2 ναρκωσεις μεσα σε ελαχιστο χρονικο διαστημα..ειδικα η 2η δε θελω να τη θυμαμαι...
εχεις πολλα χασκυ μαζι?χαρα στο κουραγιο σας!
και παλι λυπαμαι! -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Το κακο ειναι οτι εχω και την μαμα τους που πρεπει να παει στον γιατρο για να της αφαιρεσει ενα ογκο απο το στηθος. Στο σπιτι υπαρχει μια παγωμαρα,τα αλλα σκυλακια ειναι πολυ ησυχα σαν να εχουν καταλαβει τι εχει συμβει.αστα αστα...και μας εφαγε 2 ναρκωσεις μεσα σε ελαχιστο χρονικο διαστημα..ειδικα η 2η δε θελω να τη θυμαμαι...
εχεις πολλα χασκυ μαζι?χαρα στο κουραγιο σας!
και παλι λυπαμαι!Ειχα 7 τωρα εχω 6,μαμα και τεκνα.
-
βγαλτα μια φωτο οταν μπορεσεις..
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Το κακο ειναι οτι εχω και την μαμα τους που πρεπει να παει στον γιατρο για να της αφαιρεσει ενα ογκο απο το στηθος. Στο σπιτι υπαρχει μια παγωμαρα,τα αλλα σκυλακια ειναι πολυ ησυχα σαν να εχουν καταλαβει τι εχει συμβει.Τα μικρά (και τα μεγάλα σκυλιά) είναι πανέξυπνα, όλα τα καταλαβαίνουν! Να 'ναι καλά τα μικρά, η μαμά τους και εσείς να ζήσετε να τη θυμάστε...
Δάκρυσα ρε γμτ όταν διάβασα για την ησυχία - αντίληψη (; ) των μικρών...
-
-
λυπάμαι πολύ...
Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε?