-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
οσο για τα καυσιμα που λεγατε,εγω με ενα γεμισμα 690 χλμ,καλα δεν ειναι?βεβαια τα περισσοτερα χλμ τα εκανα και θα τα κανω εθνικη οδο-εγνατια και οχι μεσα σε πολη
Πόσο μεγάλο ρεζερβουάρ;;;
ειναι μεγαλο το ατοιμο
-
Και δεν γεμίζει, έ;;;
-
Ο χρήστης giatros έγραψε:
http://www.fourtitude.com/news/publish/Audi_News/article_1224.shtmlTo A3 που λεγαμε με την καινουργια μασκα
Α ρε γιατρέ ζημιά που μου έκανες τώρα....
Και από ότι φαίνεται πάει αλά μπρατσέτα με τον προφυλαχτήρα για αυτό που λέγαμε... -
http://www.fourtitude.com/news/publish/Audi_News/article_1224.shtmlTo A3 που λεγαμε με την καινουργια μασκα
Ήταν ανάγκη γιατρέ??
-
οσο για τα καυσιμα που λεγατε,εγω με ενα γεμισμα 690 χλμ,καλα δεν ειναι?βεβαια τα περισσοτερα χλμ τα εκανα και θα τα κανω εθνικη οδο-εγνατια και οχι μεσα σε πολη
ειναι μεγαλο το ατοιμο
Τα βάζουμε?
Εμένα χωρά 70 λίτρα
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
ειναι μεγαλο το ατοιμο
Τα βάζουμε?
Εμένα χωρά 70 λίτρα
...πάνω από 50 ευρώ το γέμισμα, right?
Εμένα με 60αρι πλήρωσα τις προάλλες για απλή 95αρα 45€...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ειναι μεγαλο το ατοιμο
Τα βάζουμε?
Εμένα χωρά 70 λίτρα
...πάνω από 50 ευρώ το γέμισμα, right?
Εμένα με 60αρι πλήρωσα τις προάλλες για απλή 95αρα 45€...
60 σίγουρα
-
Nαι, αλλά το γεμίζεις σήμερα και το ξεχνάς...
-
οσο για τα καυσιμα που λεγατε,εγω με ενα γεμισμα 690 χλμ,καλα δεν ειναι?βεβαια τα περισσοτερα χλμ τα εκανα και θα τα κανω εθνικη οδο-εγνατια και οχι μεσα σε ποληΑν το στρωσεις και πεσει η καταναλωση,με ενα γεμισμα μεχρι τα Ντουνια πρεπει να βλεπεις γυρω στα 800 χλμ με το 1600,αν εισαι και ο μαστερ στην οικονομικη οδηγηση μπορει να δεις και 820.......
Με το διλιτρο μολις ανεβηκα Ιταλια εγινε ενα πολυ αστειο πραγμα οσο παιρναγε η ωρα συνεχως μεγαλωνε η ενδειξη η Μανα μου νομισε οτι χαλασε με τοσο μεγαλη διαφορα λογω της σταθερης ταχυτητας -
οσο για τα καυσιμα που λεγατε,εγω με ενα γεμισμα 690 χλμ,καλα δεν ειναι?βεβαια τα περισσοτερα χλμ τα εκανα και θα τα κανω εθνικη οδο-εγνατια και οχι μεσα σε ποληΚαι για τι μέση ωριαία ταχύτητα μιλαμε? Παίζει το ρόλο του κι αυτό.Η μόνη φορά που έκανα τόσα χλμ (Α3 1.6) ηταν οταν το είχα αγοράσει και συγκεκριμένα την 4η ημέρα κανοντας Αθηνα-Λάρισα, Λάρισα-Αθήνα στο 'καπάκι' , με 5η και max ταχύτητα ~125 χλμ την ωρα.Το ρεζερεβουαρ παίρνει 55 lt αν δε κάνω λάθος.Απο τότε, αφήστε το καλύτερα.... 3/5 του ρεζερβουάρ μόνο για να πάω......
Οσο για την καινούρια μάσκα,σας αρέσει πραγματικά ρε παιδιά ?Εμένα γιατι με αφήνει παγερά αδιάφορο, για να μη πω οτι δε μ' αρέσει κιόλας ??Ασε που αν σκεφτείς εντομο και κακό που θα μαζεύει σε πιάνει απογοήτευση..... Χαρά σ' αυτούς που θα καθαρίζουν τις γρίλιες....
-
οσο για τα καυσιμα που λεγατε,εγω με ενα γεμισμα 690 χλμ,καλα δεν ειναι?βεβαια τα περισσοτερα χλμ τα εκανα και θα τα κανω εθνικη οδο-εγνατια και οχι μεσα σε ποληΑν το ρεζερβουάρ έχει 55 λτ χωρητικότητα τότε με 690 χλμ μιλάμε για 7,97 λτ/100χλμ που είναι πάρα πολύ καλά για το Α4 με τα 102 PS ( αυτό δεν έχεις; )
Αν το ρεζερβουάρ έχει 65 λτ χωρητικότητα, τότε με 690 χλμ μιλάμε για 9,42 λτ/100χλμ που είναι πολύ καλά για το Α4 με τα 102 PS ( όπως ρώτησα πιο πριν, αυτό δεν έχεις; )
-
τι λεει σας αρεσε η μασκα?
γινεται ακομη πιο ομορφο το ατιμο,τι να κανουμε?τα παραπονα σας στη μαμα audi.
κubiak τι επαθες αγορι μου,δεν θυμασαι τι αυτ-το αγορασα?
αμαν κατι θα επαθε το παιδι
το Α4 με τα 1020 PS εχω
ειπαμε δεν ειναι σαν ολα τα Α4 -
κακέ....
Τελικά πόση χωρητικότητα έχει το ρεζερβουάρ;
-
70 αρι αν δεν κανω λαθος,εχουν ολα τα Α4
-
χμμμ, με 70λτ ρεζερβουάρ (και αν το έχεις καταναλώσει όλο), φτάνεις τα 10,14 λτ/100 χλμ...
Αν η οδήγηση είναι σε οικονομικό mode τότε είναι καλά (δεδομένων και των απαιτήσεων λόγω βάρους)...
-
Καλημέρα,
όταν έκανα το πρώτο του γέμισμα ήταν με ένδειξη για 20 περίπου χλμ υπόλοιπο και έβαλα ΒΡ 100άρα...
Είχα δώσει 50 ευρώ στρογγυλά και αν θυμάμαι έκανε 1,0κάτι ευρώ το λίτρο.Άρα μάλλον είναι ρεζερβουάρ 50 λίτρων...
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Άρα μάλλον είναι ρεζερβουάρ 50 λίτρων...Ναι;;;;;
Το δικό μου στο 206 είναι 50λιτρο... Αρκετά μικρό μου φαίνεται... (Δεν σημαίνει τίποτα αυτό, απλά μειωμένη αυτονομία...)
-
Αν δε κανω λαθος τα quattro εχουν μικροτερο ντεποζιτο κατα 5 λιτρα.Καλα στο δικο μου το μικρο πως και χτυπαει 800+ στο τριπ κομπουτερ,λες να τα εχει παιξει ο αισθητηρας
-
καλορίζικο αν κ αργά.κ εγώ το ίδιο ήθελα να πάρω αλλα κ το VW golf V 1.6 FSI Sportline δεν διαφέρει κ τόσο πολυ .τον Ιανουαριο το πηρα
-
τα χαρτια μου λενε οτι σχεδον ολα τα Β7 εχουν 70 αρι εκτος απο τα quatrro που εχουν 63.
εγω παντως οταν το γεμισα εδωσα 60 ευρω για απλη(κανω και οικονομια)
Audi A3 1.6FSI - πρώτες εντυπώσεις