-
Διάβασα με προσοχή τα όσα έχουνε γραφτεί εδώ…
Οι διοργανώσεις στις οποίες αναφέρεστε έχουν πιστεύω σαν σκοπό την διοχέτευση ενέργειας μέσα σε ελεγχόμενο χώρο , αλλά όμως πιστεύω πως σίγουρα πρέπει τα αυτοκίνητα να τηρούνε κάποιες προδιαγραφές ασφάλειας οι οποίες προαναφέρθηκαν και με βρίσκουν σύμφωνο.
Σίγουρα όλοι μας θα θέλαμε να δούμε όλους αυτούς αλλά και περισσότερους να παίρνουν μέρος στο πρωτάθλημα ταχύτητας αλλά και σε ανάλογα πρωταθλήματα του χώρου και σίγουρα διακαής επιθυμία όλων πιστεύω είναι τα βουνά και οι πιστές να έχουν τον κόσμο που έχουν αυτές οι διοργανώσεις.
Πόσοι όμως έχουν την δυνατοτητα να αποκτήσουν και να συντηρήσουν ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο πληρώνοντας και τα είδη πανάκριβα πια παράβολα συμμετοχής?
Δεν νομίζω πως ένα πρωταθλήματικος αγώνας ανεξάρτητος κατηγόριας κοστίζει μια τετράδα λάστιχα και βενζίνη παντός συμπεριλαμβανόμενου και του παράβολου συμμετοχής.
Τώρα όσον αναφορά τον κόσμο…τα έχω ξαναπεί , οι αγωνιστικές γραμμές δυστυχώς η ευτυχώς δεν συγκινούν τον μέσο θεατή ο οποίος αδιαφορεί για το ποσά χρήματα έχει ρίξει ο καθένας στο αυτοκίνητο του.
Φίλοι μου χωρίς θέαμα δεν έρχεται κόσμος , χωρίς κόσμο δεν έρχονται χορηγοί , χωρίς χορηγούς όλα γίνονται πιο ακριβά και επιβαρυνεται η τσέπη όλων…δίνουμε για να περνουμε. .σκληρα λόγια αλλά πιστεύω πως αυτή είναι αλήθεια..
Δυστυχώς κάποιοι δεν το καταλαβαίνουν η δεν θέλουν να το καταλάβουν ( για αυτό έχω απομακρυνθεί από forum , λέσχες αυτοκίνητου κλπ τον τελευταίο Κάιρο) αλλά την γνώμη μου και την άποψη μου θα την εκφράζω πάντα .
Εν κατακλειδη.. ας φροντίσουν οι έχοντες της θέσης να κάνουν κάτι για να προκαλέσουν το ενδιαφέρον του κόσμου όσον αναφορά την προσέλευση και του κόσμου όσον αναφορά την επαγγελματική ενασχόληση του. -
Ο χρήστης Dimitris Mpistiolis έγραψε:
Δυστυχώς κάποιοι δεν το καταλαβαίνουν η δεν θέλουν να το καταλάβουν ( για αυτό έχω απομακρυνθεί από forum , λέσχες αυτοκίνητου κλπ τον τελευταίο Κάιρο) αλλά την γνώμη μου και την άποψη μου θα την εκφράζω πάντα .Σε αναγκάσανε αυτά που βλέπεις φίλε δημήτρη να απομακρυνθείς οπως αναγκαστήκαμε να κόψουμε και τους λίγους αγώνες που κάναμε με τα νέα οικονομικά μέτρα.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
μεχρι και οι γερμανοι που πανε και τρεχουν μετα ι.χ. αυτοκινητα τους στο νιμπουργκιν εχουν rollbar πυροσβεση κτλ και μαλιστα υπαρχει και τετοιο αμαξι εδω και οποιος θελει μπορω να του το δειξω.
Άσχετο με τα υπόλοιπα, αλλά το παραπάνω δεν ισχύει. Ούτε κράνος δε χρειάζεται να φορέσεις στο μεγάλο Nurburgring (ούτε φοράει κανείς). Τα ΙΧ είναι τελείως νορμάλ, χωρίς καμμία επέμβαση. Τονίζω πως δε μιλάω για αγώνες, μιλάω για τις ώρες που είναι ελεύθερο στο κοινό τα απογεύματα.
δηλαδη και τι θα ηθελες να φορανε rollbar και τα ι.χ. που κυκλοφορουν μετα τη formula στο μονακο οταν τελειωνει ο αγωνας? δεν μιλαω να κυκλοφορανε με τον κοκ στη πιστα οπως εγραψε ο πασσατ και να φορανε rollbar.εγω μιλησα για καποιους τυπους αγωνες που κανουν οι γερμανοι με τα ι.χ. τους και πανε γρηγορα.ελληνικα μιλαω.
-
Νομιζω οτι το θεμα ασφαλεια για το time trial εξαντληθηκε, ο καθενας μπορει να βγαλει τα συμπερασματα του.
Το κακο της υποθεσης ειναι οτι με δεδομενη την ελειψη καλυψης χασαμε τα των αγωνων. Το μονο που γραφτηκε εδω ηταν ενα μικρο σχολιο του Χριστου ομως θα ηταν ενδιαφερον να διαβασουμε και αλλα. Ειδικα για την μαχη των 1600 που απο τα αποτελεσματα φανηκε να γινεται η σφαγη. Δημο, Ρενο, Χριστο και λοιποι εντυπωσεις?
Βοηθησαν τα βαρη στους νικητες του 1ου αγωνα?
Θα εχουμε περισσοτερες συμμετοχες στους επομενους αγωνες?
Ειχε θεατες η Τριπολη?
Περπατανε οι κατηγοριες ετσι οπως εχουν? -
ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΙΑΤΙ?
ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ Α0?
ΤΡΕΧΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ!!!
ΕΠΑΘΛΟ ΕΧΟΥΜΕ...
ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ...... ΟΡΙΣΤΕ ΠΗΓΑΜΕ ΑΛΛΑ -
Ο χρήστης maleleni έγραψε:
ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΙΑΤΙ?
ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ Α0?
ΤΡΕΧΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ!!!
ΕΠΑΘΛΟ ΕΧΟΥΜΕ...
ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ...... ΟΡΙΣΤΕ ΠΗΓΑΜΕ ΑΛΛΑΣΩΣΤΟ ΤΟ ΓΙΑΤΙ! ΚΥΡΙΟΙ ΜΜ65,45 (ΣΟΥ ΕΒΑΛΑ ΦΠΑ 19%) ΚΑΙ ES EX ΜΙΑ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΦΩΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ! ΟΥΤΩΣ ΕΙ ΑΛΛΩΣ ΤΟΣΟΔΟΥΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΘΗΡΙΑΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΩΡΟ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΔΕΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ!
-
Παντως σαν θεατης στην Τριοπολη ( εκδρομουλα) ΕΙδα οτι δωσανε σενσορες αλλα και ΚΥΠΕΛΑ . ΚΑΝΑΝΕ ΑΠΟΝΟΜΗ.
Απο την μια φωναζουμε για τα λιμανακια και την ταχυτητα χωρις ασφαλεια και απο την αλλη κανουνε τα ιδια. Μεχρι και αεροσακους ειχανε. ενα λαστιχο να επεφτε πανω απο ενα αλλο αμαξι που θα το παταγε θα εσκαγαν οι αεροσακοι και μετα.............. Για γελια ειναι και Ο ΣΟΑΑ και ΕΘΕΑ αλλα και οι οδηγοι του εννιαιου που δεχτηκαν να ρισκαρουν την ασφαλεια τους για να χαρουν στην MG.
-
Ο χρήστης Pista-racing έγραψε:
Παντως σαν θεατης στην Τριοπολη ( εκδρομουλα) ΕΙδα οτι δωσανε σενσορες αλλα και ΚΥΠΕΛΑ . ΚΑΝΑΝΕ ΑΠΟΝΟΜΗ.Όλο ίδια και τα ίδια, του μυαλού σου ροκανίδια
Άλλο ο **ανοιχτομάτης **κι άλλο ο αυγουλομάτηςΣτο ’πα μια και στο ’πα δύο, στο ’πα χίλιες δέκα δύο
βρε δεν είναι εδώ το Σούλι, εδώ είναι του P-Racouli
ΓΙΑΤΙ????