-
Σύμφωνα με την ανακοίνωση έχουν πουληθεί 23.000. Έχει ακόμη πάρα πολλά! Τρέξτε....
-
ποιες κατα τη γνωμη σας ειναι οι καλυτερες θυρες?
-
παιδια κατα 95% θα παω !!
το σκευτηκα πολυ , και λεω αυτο το γεγονος δε το βλεπεις καθε μερα , θα ειναι ενα υπερθεαμα που θα γινει πανικος (με την καλη ενοια ) , χαλαλι ας χασω και 2 ειδηκες , γιατι αν παω ο.α.κ.α στα βουνα θα παω παρασκευη απογευμα , ενω αν γινει το αντιθετο θα παω στα βουνα απο πεμπτη απογευμα
αν τελικα παω λεω για τη θηρα 20 τμημα β , εσυς τι λετε καλο σημειο?
-
πανω καλεσ μου φαινονται οι 12,14,24,32 (ειναι κοντα στο σταδιο και σε στροφεσ..)εγω εχω κλεισει στην 13α...εχω ακουσει οτι κατω εχει και καλυτερη ακουστικη..
-
Λοιπόν,
με λίγο προσεκτικότερη ανάλυση , έχουμε και λέμε:
Οι θύρες που είναι στη μεριά της εκκίνησης βλέπουν το GO, αλλά θα έχουν τον ήλιο απέναντι (δείτε τον προσανατολισμό του σταδίου ), πράγμα αρνητικό για την όραση αλλά και τη φωτογράφιση.
Δείτε που είναι οι θύρες των φωτογράφων, λόγω θέσης του ήλιου, αλλά και πιθανού θεάματος στο γεφυράκι.
Εγώ μιας και το 'φερε η κουβέντα έκλεισα στην 24 . -
Θα δούμε και Ιστορικά στο ΟΑΚΑ κατα πάσα πιθανότητα
-
οι θυρες 6,8,10,12,4γ,30,28,26,24,21β,11,13,5,31α,32αγ,14αγ εχουν γεμισει ,τουλαχιστον οσον αφορα τα εισητηρια που δινουν σε μας και συμφωνα με την καθημερινη ενημερωση που μας κανουν!μεχρι χτες το βραδυ ειχαν πουληθει γυρω στα 30.000 εισητηρια!
-
Είμαι πρωτάρα στο Ράλι Ακρόπολις (δεν έχω παρακολουθήσει ποτέ από κοντά) και όταν έμαθα ότι θα γίνει στο ΟΑΚΑ ενθουσιάστηκα!
Θα πάω και αν βρω παρέα θα πάω και στα βουνά. -
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Θα πάω και αν βρω παρέα θα πάω και στα βουνά.Καλωσήρθες στο φόρουμ!
Αν σου στείλει κάποιος Random pm για να πας μαζί του παρέα στα βουνά, μην το κάνεις!!!!
Στο θέμα τώρα: Η SSS στο ΟΑΚΑ θα είναι φοβερή! Μη σου πω ότι αφού δεν έχεις παρακολουθήσει Ακρόπολις από κοντά, θα ενθουσιαστείς τόσο που δε θα χρειαστείς την παρέα για να πάρεις τα βουνά!! -
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Λοιπόν,
με λίγο προσεκτικότερη ανάλυση , έχουμε και λέμε:
Οι θύρες που είναι στη μεριά της εκκίνησης βλέπουν το GO, αλλά θα έχουν τον ήλιο απέναντι (δείτε τον προσανατολισμό του σταδίου ), πράγμα αρνητικό για την όραση αλλά και τη φωτογράφιση.
Δείτε που είναι οι θύρες των φωτογράφων, λόγω θέσης του ήλιου, αλλά και πιθανού θεάματος στο γεφυράκι.
Εγώ μιας και το 'φερε η κουβέντα έκλεισα στην 24 .Πολύ σωστός!!!Για τους ίδιους λόγους έκλεισα και εγώ στην 24Β.Πιστεύω ότι και το θέαμα θα είναι πολύ καλό καθώς έχεις στα πόδια σου στροφιλίκι ενώ είσαι και μπροστά στο αλματάκι πάνω από τη γέφυρα!!
ΥΠΟΜΟΝΗ 16 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΙΝΑΝΕ!!!!!!
-
Γνωρίζει κάποιος αν η οργάνωση θα έχει λεωφορεία για μεταφορά από Λαμία ή άλλες πόλεις προς ΟΑΚΑ για την SSS?Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω ότι υπήρχε κάτι παρόμοιο για μεταφορά στη Λιλαία (όπου αν δεν είχες μεταφορικό μέσο δεν υπήρχαν και πολλοί τρόποι να πας - κάτι που δε συμβαίνει στην περίπτωση της Αθήνας).Αν πάντως οργανωθεί κάτι τέτοιο πιστεύω θα είναι διευκόλυνση για πολλούς
-
Δεν έρχεσαι με τρένο; Πιο γρήγορα θα έρθεις νομίζω, και με τον πραστιακό θα φτάσεις γρήγορα στο ΟΑΚΑ.
By the way, παίρνω τώρα τηλέφωνο για να ρωτήσω κάτι για την κράτηση μου και είναι κατειλημμένο, συνεπώς είτε τα ξύνουν οι υπάλληλοι είτε πραγματικά έχει τρελλή ζήτηση!
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Δεν έρχεσαι με τρένο; Πιο γρήγορα θα έρθεις νομίζω, και με τον πραστιακό θα φτάσεις γρήγορα στο ΟΑΚΑ.By the way, παίρνω τώρα τηλέφωνο για να ρωτήσω κάτι για την κράτηση μου και είναι κατειλημμένο, συνεπώς είτε τα ξύνουν οι υπάλληλοι είτε πραγματικά έχει τρελλή ζήτηση!
Αυτό έλεγα να κάνω και φαίνεται ότι έτσι θα γίνει.Πάντως το λεωφορείο δεν το γλιτώνω στην επιστροφή!Τα δρομολόγεια του τρένου δεν πολυβολεύουν εκείνη την ώρα
-
Ο χρήστης Rallyman11 έγραψε:
Γνωρίζει κάποιος αν η οργάνωση θα έχει λεωφορεία για μεταφορά από Λαμία ή άλλες πόλεις προς ΟΑΚΑ για την SSS?Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω ότι υπήρχε κάτι παρόμοιο για μεταφορά στη Λιλαία (όπου αν δεν είχες μεταφορικό μέσο δεν υπήρχαν και πολλοί τρόποι να πας - κάτι που δε συμβαίνει στην περίπτωση της Αθήνας).Αν πάντως οργανωθεί κάτι τέτοιο πιστεύω θα είναι διευκόλυνση για πολλούςΕγώ στην θέση σου ούτε θα το συζήταγα να έρθω στην Αθήνα.Βγες στα βουνά σου να δεις δοκιμές να δεις Shakedown και άσε το στάδιο για τους αστούς.
Μακάρι να μπορούσα και εγώ και να μην είχα δουλειά.Από τώρα θα ήμουνα στα βουνά σας για να μπω στο κλίμα.
Δεν κάνω πλάκα. -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Γνωρίζει κάποιος αν η οργάνωση θα έχει λεωφορεία για μεταφορά από Λαμία ή άλλες πόλεις προς ΟΑΚΑ για την SSS?Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω ότι υπήρχε κάτι παρόμοιο για μεταφορά στη Λιλαία (όπου αν δεν είχες μεταφορικό μέσο δεν υπήρχαν και πολλοί τρόποι να πας - κάτι που δε συμβαίνει στην περίπτωση της Αθήνας).Αν πάντως οργανωθεί κάτι τέτοιο πιστεύω θα είναι διευκόλυνση για πολλούς
Εγώ στην θέση σου ούτε θα το συζήταγα να έρθω στην Αθήνα.Βγες στα βουνά σου να δεις δοκιμές να δεις Shakedown και άσε το στάδιο για τους αστούς.
Μακάρι να μπορούσα και εγώ και να μην είχα δουλειά.Από τώρα θα ήμουνα στα βουνά σας για να μπω στο κλίμα.
Δεν κάνω πλάκα.Εννοείται ότι θα βγω στα βουνά (και ήδη εδώ και καιρό περνάω και καμιά βολτίτσα από τις ειδικές για μπω στο κλίμα ).Φέτος όμως είπα να φορτώσω το πρόγραμμα οπότε μετά το shakedown (must) αφού υπάρχει το χρονικό περιθώριο θα κατέβω Αθήνα και μετά ξανά βουνά και σκόνη!Απ'τη στιγμή που μπορώ όμως να πάω και στο στάδιο χωρίς να θυσιάσω περάσματα στα βουνά γιατί να μην το κάνω?
-
Ποτέ!!!!
Ειδικά φέτος που το ίδιο πρωινό έχει SD στη Λαμία, με τα 1000 από τις 07:00 εκεί κι ύστερα χαλάρωμα για τη μεγάλη μάχη
Η υπερειδική είναι άριστη για όσους με μικρά παιδιά, για νέους στην παρακολούθηση ράλλυ, για όποιον λόγω υποχρεώσεων κλπ δεν πάρει τα βουνά...
Προσωπικά δεν αρέσκομαι στις φιέστες γενικώς, στη Λιλαία πήγα μια φορά (τότε που έγινε ο χαμός... γνωστά)...
Καμία σχέση και σε κανένα επίπεδο δεν υπάρχει παραλληλισμός και σύγκριση μεταξύ των 2 διοργανώσεων, αλλά πώς να αφήσεις την ευκαιρία της 2ωρης και βάλε παρακολούθησης των παγκοσμίων και να πας στην κερκίδα????? -
3 εισητηριάκια και για μένα στην 22Β. Μόλις σήμερα τα έκλεισα μέσω NET. Τα αναμένω ταχυδρομικός εντός των επόμενων ημερών.
Καθώς την δουλειά δεν γίνεται να την αφήσουμε...Σαββάτο και Κυριακή βου΄ρ στα Βουνά αν και χάνω την αγαπημένη μου Ελάτεια- Ζέλι
-
και εγω μεσα θα ειμαι μεσα.3 εισιτηρια και εγω στην 14α..το καλο ειναι οτι μπορει να ειναι ασφαλτινος αγωνας αλλα τα λαστιχα θα ειναι χωματινα....
-
Εμείς θα είμαστε στην 31α, 11 άτομα... Θα γίνει τρελός τζερτζελές!!! Ανυπομονώ να πάρω τα εισιτήρια στα χέρια μου....
-
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΩ ΑΛΗ ΕΝΟΤΗΤΑ, ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΦΟΝΗΤΕΣ;
ΑΚΟΥΣΑ, ΑΝΕΠΙΒΕΒΕΩΤΑ ΟΤΙ ΤΗ ΨΥΧΑ ΠΗΡΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ, Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ, ΠΡΟΣ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΚΡΑ ΤΟΥ ΥΠΟΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΟΥΣ...
ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝ ΓΥΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΤΑΞΑΝ ΤΟ ΞΕΡΟΚΟΜΑΤΟ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ ΝΑ ΠΑΨΗ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΡΑΕΙ.
ΜΑΥΡΟ ΣΚΥΛΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΔΕΝ........... ΔΕΧΟΤΑΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ =ΜΟΥΠΑΝ= ΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΔΕΧΤΗΚΕ.
ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΑΥΤΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΡΑΓΕΣ Η ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΞΑ;
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ, ΜΗ ΠΑΜΕ ΑΔΙΚΑ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΙ ΔΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΑΚΟΥΜΕ;
Θα πάτε στην υπερειδική στο ΟΑΚΑ?